Micsoda hirek! Hatalmas gratula Bentaeknak!
Anuk! Sokat gondolunk rad, kitartas!
Mano segits! Tobbiek is, akiknek mar van bebijuk!
Az en kettom nem produkalt ilyet, mint Lorka. Este egyszeruen nem bir elaludni. Minimum ejfelig huzzuk a nyuglodest, utana viszont durmol delutan 2-ig, csak kajalni kel fol, sajna azt is 2-3 orankent. Ha ket orankent kel, akkor az nekem 1 ora pihenest jelent. (Levonva az etetest, bufizest pelenkazast.) A tobbiek is felkeltek szazszor, de legalabb este csond volt. Raadasul akarmennyit tud enni. Sokszor mar egy eves utan is kifolyik a pisi a pellusbol, es cserelhetem az osszes ruhat, rosszabb esetben az agynemuket.
Vegyek nagyobb pelenkat? A mini elvileg 6 kg-ig jo.
Tegnap kiprobaltam, hogy delutan 5-tol mar nem hagytam aludni, foleg kezben volt, de ugyanugy csak ejfelkor aludt el.
Hogy kellene csinali? Hosszu tavon nem fogom birni, mert reggel kelnek a nagyok. 2 hetig van meg ovi, addig tudok pihenni delelott, aztan kesz.
Sokszor arra ebred fel, hogy beteszem az agyba. De ha mellettem marad, nem nagyon tudok pihenni. Bufi is kell, mert ha csak hagyom a cicin elaludni, 20 perc mulva felkel, mert nem bufizett, felrenyel, es indulhat a fel oras csuklas...
Varok minden otletet, pliz!!!
Mindenkinek jo szulest kivanok!
puszi
A