Sziasztok!
A derekam még nem a legjobb, már tudok egyenesen menni, nem úgy mint aki karót nyelt. A babót viszont alig tudom felemleni, de pár nap és jó lesz. Sajnos nekem nagyon rossz a derekam, egyszer a munakhelyemen a légkondi kicsinálta és azóta akárhogy védem időnként egy mozdulatra beáll.. A szülés óta rosszabb lett
Hévíz nagyon jó volt, bár elég különleges így nyaralni babával. Jó de fárasztó! Tiszta logisztika volt az egész, meg kellett mindent szervezni mikor etetni és mivel hol pelusozni.. mindig nagy táskákkal mentünk mindenhova
Apa meg is jegyezte hogy jó nyaralás volt de dög fáradt volt minden este
Voltunk Egregyben az egy hegy ami tele van borpincével, voltunk a Kis-Balatonnál a Kányavári szigeten, voltunk bivalyrezervátumban is. teszek fel később képeket.
Anhel: Sajnos nincs bébiszitter ismerősöm, de a barátok között is körbenéztél, nálunk sokan vigyáznának Dodira ( ez a beceneve csak így hívjuk itthon), de én nem adom senkinek, csak anyukámnak, de ő is aktívan dolgozik, úgyhogy csak hétvégén tudom megkérni.
Etelka: Nagyon izgalmas ez az időszak amin most keresztülmész, jó olvasni a soraidat.
Nitácska: Úgy tudom hogy ilyenkor még bőven van idő hogy a baba visszaforduljon, meg vannak talán technikák is amivel meg lehet őt forgatni de ezt Ildi biztosan jobban tudja
Hu mindjárt itt van szeptember 29.
Morca: jól olvastam hogy kutyakozmetikus vagy? Én nagyon szeretem a kutyákat, állatorvos szerettem volna lenni, de nem az lettem, aztán szerettem volna kutyakozmetikát tanulni csak hobbyból de nem tanultam... viszont mindig volt kutyám. Most egy beagle-m van aki anyuéknál maradt. Már 14 éves, de mikor pici volt sokat jártam vele kutyasuliba. Nagyon szerette az agilityt, remélem jól írtam le, bár nem volt nagyon ügyes, de imádta. Na meg amikor a nagyok mentek az örző védőre az engedelmes végén, mi is beálltunk. Képzelheted hogy néztem ki a sok németjuhász között a kis kopómmal, de imádta. Egyszer ráfogott egy puha karra de többet nála nem lehetett elérni, nem mintha célom lett volna több, csak a kutya élvezte.
Mó: szia, szépek a gyerekek. Én néha Doditól is teljesen kifáradok és úgy elszégyellem magam, hogy mások 2-3 gyerekkel nem nyafognak náaltok meg 6 gyerek van. Minden elismerésem.
Megyek visszafekszem. Szép estét nektek.