Új privát üzeneted érkezett!

Raniko!!! Nagy drukk a 3 gyönyörűségesnek!!!!!!!
majuska

Rani, hurrá!!!! Mindjárt pocakos leszel!!! :lol:

skrisz72

Nézegetem a vonalzókat én is szeretnék valamijet,de nem találok olyat ami erre jó lenne.
Valakinek ötlet hol nézzem meg?

Tilli el sem hiszem már 21 hétnél jársz!AZTA!!! :shock: :shock: :lol:

Kép

Kép
raniko

Rani, én azt szoktam csinálni, hogy mindenkinek rákattintok a vonalzójára, és megnézem a kínálatot.

skrisz72

Úristen, jól látom...laptető????????? Még sosem volt sehol....jövő héten kezdem a longot, megtarthatom magamnak? Kész csoda lenne, ha a 3.lombikom sikerülne, úgy örülnék :D
Viszont itt újként megfogva a szerencsét, mindenki mással akinek jól jön ezennel virtuálisan megosztom ezt a laptetős helyet..rendben????? :wink: :D
majuska

Májuska nagyon aranyos vagy mindenki nevbe köszönöm! :lol:
Akkor csodás laptetőnk van! :wink:

Skisz én is ezt csináltam, de sehol nincs olyan szöveggel ami most nekem jó lenne! :roll:
vagy igen?

Kép

Kép
raniko

Ja és képzeljétek!!!!

Mindegyik magától termékenyült meg csak cseppentés volt, nem szúrták egyiket sem!

Kép

Kép
raniko

Rani: gratula a 3 gyönyörűhöz! Folyamatosan mennek a babaragacsok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rani: 3 baba: Dejóóóóóóóóóóóóóó! Én tuti biztos vagyok benne, hogy babáid lesznek, méghozzá 2! Ne feledd, hogy ezt mondtam!

Maja: érthető így már, köszi.

Alle: tüszőnövelők mennek!

Amina: remélem szerdán jó hírekkel jössz!

Kistörpe: aztaaaaaaa!!!!!!!! Gratulálok, így kell ezt csinálni!

Nekem megjött, ciklus közepén megyek uhura.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *puszedli* 2009.05.31 17:25-kor.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kistörpe ez fantasztikus!!!!!!!!!!! gratulálok!( én tudtam :wink: )
Vigyázz magatokra!
Skrisz küldök jó időt a Balcsira, bár itt is egész nap esik és nagyon hűvös van.
Raniko babaragacsokmennek!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már kismami vagy!
Till jobbulást.
Májuska na jó én átengedem a laptetőt a 3.lombikhoz. Nekem majd jövőhónapban kell.
Puszedli drukkolok a hónap közepére.

Én felfáztam így nagyon fáj a hasam meg a derekam. Nagyon rossz.
Puszi mindenkinek!

Kép
kissedi

Raniko, pihenj, babaragacs a 3 csöppségnek :)

Puszedli, akkor te is nemsokára kezdesz :D

Mi ma kirándultunk, de szakadt az eső :evil: , így nem volt akkora élvezet

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok :P

Majuska,
így van, ahogy írtad! :wink: Már nagyon vártam, mikor jársz erre! :D
Máris starts, szuper!!!! Ezúttal sikerülni fog!!!! :D

Ranikooooooo :D :D :D és 3 babája:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
hajrá szurik!!! :D

Kistörpe,
tuti örülsz Te ennek a kis émelygésnek :wink: :lol:

Puszikám,
hurrááá!!! :D Akkor nyomsad a vitaminokat, fehérjét, minent, ami kell!!! :wink:

("kedvenc" sógornőm bejelentette: jön a 2. gyerek, 6 hetes...mikor 10 hónapos a kislánya :shock: ...öhöm...azt hiszem, örülnöm kéne :roll: )

tillidian

Kistörpe! Nagyon klassz dolog ilyen "csodákat" olvasni. Nagy gratula! Az émelygés ebben az esetben öröm. :wink:

Rani! Mennek a drukkok, vigyázz a 3 gyönyörűségre! +++++++++

Alle! Tüszőnövelők ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++

Puszi! Akkor indul hamarosan a dolog. Ez szuper!

Till! Kis Lencsit szépen növesztgeted! Már túl a félidőn, hogy szalad az idő!

Kisdedi! Te is júliusban kezdesz?

Májuska! Üdv. itt!

Skrisz! A táblában javítsd át légyszi 6. lombik. :?

Június 10-én megyek Kovács dokihoz konzultációra. Megbeszéljük a nyári akciót. :) :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok Csajok!

Egy hétig nem voltam, annyit dolgoztam, mint 1 igásló.

Kistörpe, mit látok??? + teszt??? Juhéééé,halk gratula!!!

Rani, csupa-csupa jót kívánok!!!!!!!!! Olyan jól indulsz,ebből csak jó lehet! :wink:

Alle, szorítok neked++++++++++++++++ !

Puszi, lassan te jössz. Nekem is ma jött meg,de én még 1 hónapot csúsztatok.

Majuska,üdv!

Skrisz, remélem nem áztott el a bográcsoskaja. :)

Till, gyógyulj meg!

Timi,minden ok veletek???pocaklakók jól vannak?

Kalkat, miujság veled?

Jó hétvégét mindenkinek!
nani72

Allegro: tuszonovelok tovabbra is +++++++++++++++++++++

Kistörpe: wow! gratulalok :) :) :) fulig er a szam, ha ilyeneket olvasok.

Nani: szegenykem... azert most mar pihenj sokat! egy honap hamar eltelik, nemsoka kezdesz, szuper!

Puszi: drukk drukk drukk a kezdeshez!
(koszonom, en is remelem, hogy jo hireket kapok... :roll: )

Rani: 3 blaszto babat adtak vissza??? :) tuti ikrek! :) babaragaszto +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska: udv itt :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Szebb reggelt kívánok!

Brrrrrrr, nagyon hideg van és megfagyok. Hol van a tavasz legalább, ha már a nyárnak nyoma sincs?!

Nani: remélem jól vannak a pocaklakók, szerdán uh-n kiderül. Ők sem szeretik a hideget, mindíg fáj a hasam, ha hidegfront van, ezt már megfigyeltem. Pedig mindíg mondom nekik, hogy jó lenne, ha megszoknák, mert téli babák lesznek. :lol: Lazítás is lesz a sok munka után?

Rani: babaragacsok mennek ezerrel! ++++++++++++++++

Alle: tüszőnövelők is mennek!+++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Rani, Én is küldöm a babaragacsot! :arrow: :arrow: :arrow:

Timi, örülök, hogy jól vagytok. Zsombi sem nagyon szereti a hidegfrontot. Egyből meggajdul...olyankor kis hisztis, meg ilyenek.
s.bea

Sziasztok!

Köstönöm lányok a drukkokat!
Amina én egy babának is nagyon örülnék csak sikerüljün!! :wink: (persze kettő is jöhet! :D )

Timi én sem szeretem a hideget nem csodálkozom a babóidon!
Nagyon drukk az UH-hoz hozz képet!!!!

Bols de jó ti is akkor kezdtek lassan!! :wink:

Tilli nem semmi a sógornőd ami azt illeti, nem lesz könnyű dolga.
Nem semmi, hogy ilyen gyorsan jönek a babók.

Puszi te is nemoskára kezdesz jipííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!

Kalkata te hun vagy? :roll:

Na én megyek megint szurira!

Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
raniko

Csatlakozom az előttem szólókhoz, Rani mennek a drukkok!

Mindenkinek szép napot!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok,
megjöttünk az uh-ról. Ahhoz képest, hogy ünnep volt, aránylag sokan is voltunk (tudom, a stimulációban nincs ünnepnap), még punkcióra meg transzferre is jöttek.
Lényeg a lényeg. szépen nőttek tovább a tüszőim, 20 mm.-es a legnagyobb, mindegyik oldalon van egy ilyen, meg 19-es és attól lefelé is jónéhány. Kovács doki csinálta az UH-t, teljesen rendben volt minden.

Úgyhogy megkaptam az ovitrelle receptjét, ma 22 órakor repesztek, és szerda 9.30-ra vagyok előjegyezve punkcióra. Az első lépcsőfokot megmásztuk.
Második, hogy legyenek peték és szerelmesedjenek egymásba a férjem sejtjeivel :wink:

Rani, mikorra mentél? Mi 9-től ott voltunk, de nem láttalak.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: szurok-szurok!!!!!!!!! :wink:

Rani: ++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Alle: szuper hírek! Lesznek petik szép számmal! (átérzem a félelmed, nekem ez volt a legnagyobb parám, meg is volt rá az okom.)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy zavarok, de lenne néhány kérdésem, amire reményeim szerint itt választ kaphatok... Egy kicsit hosszú leszek, azért is bocsi...

Ha minden jól megy a nyáron Pestre költözünk és így orvost kell váltanom. (Most egyszerű meddőségi szakrendelésre járunk és az ottani doki magánrendelésére, Nyíregyházán) Most készülünk a 4. inszemre, így azért kicsit reménykedek, hogy nem lesz rá szükség.

Elolvastam jó néhány véleményt, és a Kaáli volt a legszimpatikusabb az intézetek közül, mert elvi kérdés nálam, hogy ne kelljen hálapénzt adni, de azért jó lenne, ha nem is zsebeljenek ki a kezelési díjakkal, és még viszonylag gyorsan is lehessen haladni. Jól látom, hogy ez a Kaáliban mind adott?

Az összetett esetekkel mennyire alaposan foglalkoznak? (IR, PCOS, endometriozis, ellenanyag termelés, korábban fennálló hiperprolaktinemia)

Bejelentkezéstől számolva mennyit kell várni az első konzultációra? Első konzultáció után az első beavatkozásra?
Van nyári leállás?

Ha nem lombik lesz az első, hanem inszem, az kb. mennyibe kerül úgy cakkom pakk? (most gonal+ ovitrelle + UH nekem 80-100000 között jön ki)

A válaszokat előre is köszönöm!

hofeherke

Hofehérke!
itt minden csajnak más lépései vannak-voltak. Más kezelésekkel, más kivizsgálási rendszerrel. Összetett választ nem fogsz kapni, esetleg számodra még téves információ is kisülhet.

-Első lépés: felhívni a telefonos ügyfélszolgálatot hétköznap 8-16 ó. között, számok a honlapon. Itt minden kérdést tegyél fel, ami érdekel, árak stb...
-Időpontkérés orvosi konzultációra. És minden továbbit a doki fog elmondani, javasolni. Leleteket máshonnan is elfogadunk nem kell nálunk kifizetni a vizsgálatokat, ha TB-re is tudod csináltatni.
Átfogóan kezelünk mindenkit bármennyi "baja " is van.
Nincs nyári szünet. /másmilyen se, minden nap vagyunk/.
első konzira kb. egy hónap múlva van időpont.
harcimokus

Sziasztok! Jaj, de jó, hogy ráleltem a lapra! Olvastam sok mindent...
Hátha tudtok nekem infóval szolgálni vagy tapasztalatokat mesélni...

Épp most készülünk a Kaáliba Miskolcra, de nem is tudom... annyi kérdésem van... Járt arra mostanság valaki? Molnár dokihoz jelentkeztünk, de róla sem találok infót - egyenlőre.
Olyan jó sikersztorikat olvasni... én drukkolok mindenkinek! Nem tudjátok, ,akkor is telenyomnak gyógyszerekkel, ha minden vizsgi jól sikerül? És lehet a nyáron 1-2 inszemet időben bekalkulálni? Mert pedagógus lennék, vagy ilyesmi, a munkahelyem meg nem bababarát! Elmondjam ezt így a dokinak? Vagy mit javasoltok? Lécci-lécci: infókat szeretnék!
Hofeherke!nagyon tetszik az idézeted! Drukk és üdv!
gysmintlegyen

Bols, Drága,
de jó, hogy jöttél! :P Most már Ti következtek!!! :wink:

Alle,
kimondhatatlanul szurkolunk!!! :P

Raniko,
ugye pihengetsz? :P

Hófehérke, Gysmintlegyen :P
üdv itt köztünk! :P Gyors babásodást Nektek! :P

Harcika,
Lencsivel mindketten ölelünk :P

(képzeljétek, nézegettük a magyar nevek tárát és tényleg van ilyen név: Lencse :shock: :lol: )

Mindenkinek pusz :P

tillidian

Gysmintlegyen:
van itt Valaki Miskolcról...de ki is? :roll:

- Biztosan nem nyomnak tele gyógyszerrel!!! Csak annyit kapsz, ami feltétlenül szükséges, ezért kell olyan gyakran UH-ra járni (van, aki naponta...én kétnaponta voltam)
- 2 inszem biztosan belefér a nyárba, ezeket havonta is lehet végezni! de kívánom, hogy hamar sikerüljön! :wink:
- igen, mindent mondj el a dokidnak!!! Mindent a Te időbeosztásodhoz/pénztárcádhoz tudnak alakítani!!!

Kérdezz nyugodtan, válaszolunk :P

tillidian

szia tillidian!
köszike a gyors választ! tudod, 26 vagyok és nagyon reménykedem!miskolci kaálisok írjatok!
Köszi még egyszer és szép napot mindenkinek!
gysmintlegyen

gysmintlegyen!
Tök jó,hogy jelentkeztél. végre egy környékbeli.Mi is miskolci Kaálisok vagyunk! még 1 hete voltunk konzin Molnár doktornál.Nekem nagyon szimpatikus és nagyon felkészült dokinak tünt.
Most kezdjük a kivizsgálást majd, mivel pont elmúlt a menszim mire időpontot kaptunk. 12 ezer volt az első konzi, ami a regisztráció is. sztem ne félj,nagyon szimpik.kérdezz ha érdekel valami, szívesen segítek.
Bols70 hát mi június-júliusban kezdünk. ha megjön akkor kell mennem uh-ra, meg vérvételre. aztán néznek majd június végén pét, meg apinak katonákat. remélem nem lesz gáz.

Kép
kissedi

Kistörpe, grt.!!

Rani, drukk a 3 kismanónak.Tapasztódrukk+++++++++++++++++++

Amina, neked továbbra is+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, szuper hírek++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Harcika, jó látni, hogy azért olvasol minket!Pusszancs. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Harcika bocsi, hogy tegnap nem vettem észre az üzid csak később. :roll:

Tilli igen amenyit lehet pihengetek, fekszem és a max út amit bejárok az az ágy és a WC. :lol:
Ezt már nagyon ismerik a gyerekek!!
Na jó meg a hűtő de az útba esik!! :lol: :lol:

Alle nagyon menek a drukkok, tuti most mnden rendbe lesz!! :wink:
Mi szerintem úgy 10:30 körül lehettünk ott, holnap 12 körül megyünk, és rám néz dokibácsi is!

Timi jól van már a pocakod?

Puszi mikor kezdesz?

Kép

Kép
raniko

Szia drága kissedi! Képzelheted, hogy én is örülök neked! :D
Mi 2007ben voltunk konzin, akkor, azon a héten kaptam állásajánlatot, ,meg felvettek rá 2 hónapra a másik egyetemre, uh eltoltuk a babázást! Azóta 2 év telt el, de már nem tologatjuk tovább!!!
Ti miskolciak vagytok? Volt már átjárhatóságid?Szimpik voltak az ápolócsajok neked?Ti mióta vagytok rajta az ügyön?
Jaj, és bocsi, hogy elhalmoztalak kérdéseimmel!Drukk és talán majd találkozunk!!!
gysmintlegyen

Harcimokus: Köszönöm a részletes választ, ha elérkezik a pillanat úgy fogok tenni, ahogy javasoltad!

Gysmintlegyen: Én is tanítok, ezért kérdeztem rá a nyárra :) Sok sikert a továbbiakhoz!

Ez persze a fórum összes lakójának is szól! Minden jót, mindenkinek!

hofeherke

Rani: köszi a kérdést, fájogat a pocak és rohamosan nő, ahogy én látom! Pihengess és csinálj azt ami jól esik!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hófehérke, Gysmintlegyen,
én is tanár vagyok, és egy ideig bíbelődtünk is a nyárral, de évek mentek el és nem lettem babás...végül döntöttem: abszolút a babaprojekt lett az első és végül januárban sikerült :P
A munkahely köteles tolerálni, Ti is közalkalmazottak vagytok!!! Még vállalatoknál is - úgy tudom - védi a törvény az alkalmazottakat!!!
Szurkolunk Nektek! :wink:

tillidian

óh, hát mi pedagógusok... tartsunk össze triplán!
örülök tillidian, hogy nektek már sikerült!
Te hogy érted azt, hogy a babaproject lett az első? mert én abba a helyzetbe vagyok, hogy mindig szept-től jún-ig van szerződésem, nem véglegesítenek, ezért nem vagyok valami védett!Ráadásul napi 100km-t zötykölődöm a suliba(vidékre), ezért edzzünk a nyárra!
Ha megkérdezhetem, nektek hányadikra sikerült?és bocsi, ha már írtad, de csak új felhaszni vagyok!
gysmintlegyen

Sminti :P (túl hosszú a neved :lol: )
Én úgy tudom, egy év után a munkáltató köteles véglegesíteni!!! Szigorúan tilos a tanárokat szeptembertől júniusig kihasználni! :twisted: Ez csak a gyakornoki próbaévben lehetséges!!! (Én a helyedben ennek feltétlenül utánajárnék, méghozzá a fenntartónál!)

Nekünk 6 év alatt 8 beavatkozásunk volt (4 inszem, 4 lombik - de csak 3 végződött beültivel és az utsó sikerült először :P - és van egy "spontán" 8 éves fiunk, a szülés után ment tömkre s hormonrendszerem - sajnos elég gyakori :( ).
De vannak itt nálam régebbi "motorosok" is...igaz, Lányok?

Mindenki babás lesz, aki nem adja fel! :wink:

tillidian

Sziasztok!

Timi, nő a pocid? Képek is mutatsz róla? Mert így nem hiszem el! :) :wink:

harcimókus, írtam privit ha nem baj... :wink:

Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!!
s.bea

Sziasztok Lányok!

Timi szupi, hogy már így nő!!!!!
Képet szeretnénk látni!!!!! :D

Olyan lassan telik az idő wááááááá!! :( :lol: :lol: :roll:

Kép

Kép
raniko

rani, nyugi. Tavaly Én is így voltam, de majd meglátod, hogy elrepül a 9 hónap! :wink:
s.bea

[quote="s.bea"]r írta:s.beaani, nyugi. Tavaly Én is így voltam, de majd meglátod, hogy elrepül a 9 hónap! :wink:

Most csak ezt a 2 hetet szeretném felpörgetni és egy zebrássat tesztelni!! :wink: :roll:

Kép

Kép
raniko

Bea, Rani: nő a pocak, ma csináltam róla új képet, bent van az albumban, de ezt külön iderakom nektek:
Kép

Rani: türelem babát terem! Próbáld elfoglalni magad valamivel, hogy ne mindíg a pocaklakókon járjon az eszed! Tudom, én már könnyen beszélek, de a tapasztalat szól belőlem. Majd mi várjuk türelmetlenül azt a zebrás tesztet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi nagyon jó ez a kép!!! :wink:

Igyekszem nem csak ezzel foglalkozni, de tudod hogy van ez!! :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Helló Lányok!

Rani: babákoknak ezer drukk!!!! (11.-én megyek uhura)

Alle: tüszőidnek +++++++++!!!!

Timi: csiniiiiiiiiii!!!! :wink:

Amina: holnapra +++++++++!!!!

Szép napot!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Voltunk mi is múlt kedden a doktor nőnél. Tsh kicsit magas, bogyót kell szednem.
Lenne egy kérdésem, csak ott annyira el voltam bambulva, hogy itthon elmélkedtem..Most ugye nekünk fagyi babás beülti lesz, ezt most nem említettem, csak a múltkor, de nem tudom, hogy a doktornő tudta-e most..Mondta, hogy kell megint hiv és hepatitis teszt. És hogy majd júliusban megbeszéljük, hogy milyen szuriból mennyi kell. Most majd csak egy tüszőrepi kell, nem?
Szal miből áll egy fagyis beülti?

Köszi a válaszokat!!

Rani druuuukkkk

KépKép

KépKép
szivvi

Timi, csini poci! :) Lesz ez még nagyobb is! :wink:

Rani, nyugi. Elmegy ez a 2 hét is, és majd 9 hónap múlva (vagy egy év múlva, mint ahogy Én), már nevetve emlékszel vissza rá, hogy mennyire is izgultál, és vártad, hogy leteljen. Én tavaly május 30-án teszteltem előzör zebrát (halványat, de zebrát) E.T+9nap, majd június 4-én egy gyönyörűbb 2 csíkosat E.T.+14 nap.
Itt megnézheted, ha érdekel: http://www.patty.fotoalbum.hu
s.bea

S.bea nagyon édes a baba megnéztem, gratulálok hozzá!!!!

Puszi az tök jó már itt van pikk pakk!

Mi most jöttünk haza, Harcika megkérdezte sajna nem lett fagyibaba.
Ez mindíg picit letör, de ez van sajna.
Dokibácsi megnézet és mindent rendbe talált.
Jövőhéten kell menem vérvételre addig csak szurira.

Szép napot mindenkinek!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Tilli már akartam kérezni hol tartotok a név választásba????
Találtatok a Lencsén kívül valami szépet?
:lol: :roll:

Kép

Kép
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?