Sziasztok
Emlékeztek még rám?
hiányoztok, csak olyan gyorsan telnek a napok, és mire hazaérek és még itthon is egy kis házimunka, sokszor mire kis popóm leteszem, már a fejem alszik
Ani húúúú nagyon ügyi vagy, ez a kajcsi finom lehetett.
Lehet kipróbálom Én is receptet. sajnálom a női bajokat, nem próbáltál még vmi gyógyteát?
Vanda utána tudtál kérdezni ennek a tb-s dolognak?
Pasi haha, hátha Nekem kellene keksz és foci között választani és is az elöbbire szavazok
Timi mizujs ? hogy telnek napok? jól vagy már?
elfelejtettem kérdezni, hogy a pco miatt voltak gondok csaszi után???? Sedinek nézték vcukrát?
Móni te jó ég,
nagyon hízlalod Őket, kis szumosok lesznek
látod hogy ügyik, nem kellett a dokinak feleslegesen Rád hozni a frászt
jössztök haza nyáron? talizunk?
Kincs no ezt nem értem, mármint hogy nem Tőle kell időpontot kérni
gondolom azon a számon hívtad ami mindkettőnknek megvan.
olyan jó ugye hogy emlékszik
Akkor most szopit meddig tervezed? VV-hez akkor nem is mész?
Mazsi eltüntél,
ennyire azért ne fogyizz.
Loviné sajnálom
bocsi nincs időm visszanézni, de nem úgy mentél hogy rendben vannak eredményeid?
sajnos annyira számít ez a piszok inzulinszint.
Marejke, Maci puszi Nektek is.
tanácsok jöhetnek Nekem is, kb . a kövi ciklusban vagy utániban akarok menni inszemre, csak ez a Tb nagyon zavar, ugye akárhogy is gondolkozom csak most kellene babásnak lenni mindenféle szempontból most még jobban járnánk , szerintem.
A másik Somody úr javaslata a lombikok számának csökkentéséről, Én őszintén már azt felháborítónak tartom, hogy Ő mint üzletember a témáról kifejtheti véleményét
De hálisten olvastam Kaáli prof. reagálását így megnyugodtam, innen is
hálás köszönet érte
Somody úrnak pedig tudnék javasolni egy-két lombik kezelést , annak minden testi, lelki és anyagi vonzatával, persze csak és kizárólag a létminimumos fizetéssel !!!!! és szarom le , hogy férfi, injekciót neki!!!!!!
Unom már hogy , minden fontos dologról , senkiházi , hozzá nem értő emberek próbálnak döntés hozni.
no , szóval jól kidühöngtem magam
úgyhogy máskor jól gondoljátok meg hogy hiányzom-e
puszi Mindenkinek, még megpróbálok jönni a hosszú hétvégén