Megjöttem! Nagyon jó volt a séta az arborétumba, bár én egy kicsit gondozottabb területre gondoltam, tavaly Zircen voltunk az arborétumba, és hát az gyönyörű volt, ez meg olyan mintha egy sima erdőbe sétáltunk volna! De a lényeg, hogy Bencusnak nagyon bejöttek a fák, végig magyarázott a lomboknak!
sziasztok!!!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....
vihar nem volt semmi....3-at dörgött és ennyi.....most nagy szélvihar van....
nem tudom hány gramm lehet doki nem mondta pedig rákérdeztem......
1000ft az sztkba a kép....nem fizetek azért ami ingyenes és benne van a tb-be.....nem???
Az király! Már alig várom, hogy Bencust mi is vigyük! Augusztus végefelé tervezzük az állatkertet, addigra már több mint fél éves lesz, a sportkocsiból szépen eltud majd nézelődni!
jaja...hamar megy az idő.....
megjártam a vérvételt:
2 vérvétel volt de 3x szúrtak mert a második vérvételnél szétdurrant a vénám.........ugy nézek ki mint egy drogos........
Bencus drágám meg megunta a fejjel lefele levő pózt és megfordult....most medencevégű!!!!!!!!
méretei:
bpd:58 mm
hc:210 mm
ac:189 mm
fl:41 mm
átlagos magzatvíz........