Szasztok lányok!!!
Tegnap írtam egy hosszút és elszált, olyan mérges voltam
Helyzetjelentés: Pénteken sikerült a fiúknak lecsiszolni, kimeszelni a szobát, utána kitakarítottam, hogy vissza tudják vinni a bútorokat, mami nagyon örült neki, hogy így készen lettünk. Szombaton Gyönk, anyósék, húúú ott, hogy bemálnáztam, bementünk a mánásba és degeszre ettük magunkat, meg ribizlit is ettük... rájöttem, kell nekem otthonra málnabokor!
Most anyuéknál vagyunk... remélem lesz jó idő, mert szeretnék egyet pancsizni, de egyenlőre zima van kinn.
Rosszidő mondjon le!
Zsand, most látom, megint bepróbálkoztak azok a szemetek?!
Nagyon durva, nekünk is van mozgásérzékelő lámpánk, a kapunál, ha mozgás van az utcán felkapcsol, talán meglehetne vele próbálkozni.... vagy az sem riasztja el ezeket?
Lánykád hogy van?
Mia, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Jajjjj, olyan jó amikor mocorog!!!! És az milyen jó lesz mikor kivülről látjátok majd, hogy épp kidugta, a sarkát!!!!! Én annyira imádtam!
Dinnyével mi van? Megettétek? Mért nem gurítottad ki a hűtőböl, aztán lepotty, széttörik és lehetett volna enni....
Berni, okés, jövő héten összeírom mim van ami nem kell és ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, küldök képet róla!
Lini, mi újság????????????????? Hogy vagytok? Hozzál képet Lilibabáról!!!!!! Biztos nagyon tündéri kis baba!
Mimi, ha van gatyód, át is tudom alakítani, ha az jobb Neked!
Milyen tündérmanó a pici lánykád! Nagyon szép! Mikor mi az első uh-on voltunk Lilivel, olyan kis formás paca volt, hogy mondtam, tuti lány lesz....
Orsi, nagyon jók a képek a ballagásról!!!! Bubu olyan nagylegény már!!! Nagyon helyesek Veronikával. Mutattam a képeket Bálintnak, kérdeztem kik ők, mondta: Fuzsi, Bogi, Bubu
Meg tudod, kit vettem észre?! A szomszéd kislányt, Petrust...
Jajj, nagyon jó lett a rizkód!!!!
Megnéztelek volna dinnyeevő verseny közben...
Dolli, sajnálom az após dolgot! Olyan rossz, ha nincs béke a családban! És semmi esély rá, hogy változzon?! Én nem is tudom mit csinálnék... én olyan vagyok, hogy egy ideig nyelek, puffogok magamban, aztán vagy elmúlik, de tüske ott marad, vagy kiadom.... bár ez ritkán fordul elő. De ez sem jó, hogy magamban őrlődök...
Fejfájás: nekem is baromi sokat fáj mostanában, ez a sz@r front.
További szép hétvégét!!!