Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!
Sziszkó B.P vagyok XVII.kerületi.
Nagyon szép a babós képed!Köszi ,hogy szurkolsz a + teszthez!Remélem minnél előbb meglesz!
SZép álmokat mindenkinek!
Vendég

Gabóó, üdv itt Neked is!

Sziszkó, szép az uh kép, már én is szeretnék ilyet! Jó Neked, hogy tudod ilyen korán fiad lesz, nekem Lillu csak a 26. héten mutatta meg a lába közét :lol:

Nita, Bencus kis focista lesz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz
nagyon édi Martin :D

Nita
egy fiúnak mozgékonynak is kell lennie, nem ám lustizni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gabó!
Üdvözöllek Én is itt :D Mit lehet tudni rólad/tok?

Kitty!
Imádom Wilbur Smith Taita könyveit :lol: Ennél komolyabba nem merülök bele egy munkanap után.

Még gyermeknapi progit nekem is ki kellene ötölnöm-hatolnom :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Szisz
De bántja apát is a dolog, viszont nem ő a hibás. Azért már este megbékített. Anyósékra még azért pikkelek.

Nagyon aranyos az uh. kép, és jó hogy máris tudjátok a nemét. Én is azt tervezem ,hogy hamar elmegyünk 4D- re majd.

Gabó
Én is üdvözöllek köztünk. :)
És drukkolok nektek! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Egy rövid beszámoló rólam mivel mindenki ezt kérte:
2008 augusztus óta próbalkozunk a párommal,de nem jött még össze.2008 áprilisban hagytam abba a fog.gátló szedését,4 1/2 évig szedtem.3 hónapig megjött rendesen a menszim majd nem.Ilyen 45,60,75 napokra jött meg.Most megint a 63. napnál tartok.Babó nincs,végülis se én se a teszt nem érzékeli.Az első dokim azt mondta,hogy még fiatal vagyok és ne foglalkozzak vele majd beáll.Annka ellenére,hogy mondtam neki,hogy babát akarunk,ő lesz...ta.3. alkalom után váltottam.most dr Cseh Erikához járok akit imádok,mert nagyon odafigyel rám és elküld mindenhova.SZoval,remélem hamar összejön a baba,mert ebből leszürhettétek,hogy mi már 2009-re terveztük...
Szóval röviden ennyi rólam!
Puszi
Vendég

Gabó, az jó ha jó kezekben vagy, jön a baba is majd csak hinni kell benne...
Mi is 2009-re terveztünk babát magunknak, de jó lesz 2010-ben is. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kukisom nevében is köszönjük a dícséreteket! :lol: :lol: :lol:
Mondtam Neki az előbb,hogy mennyi "néni" :oops: :lol: megdícsérte,örült neki! :lol: :lol: :lol:

Susy!
Helyes!Anyósnak nem kell hamar megbocsátani! :twisted:

Gabóó!
Írtad,hogy a dokid arra hivatkozott,hogy még fiatal vagy,ráérsz még!Azért ezt ne ő mondja meg,hogy mikor akartok babát! :? :evil:
És mennyi az a "nagyon fiatal"? :lol: :lol: :lol: :wink:

Kitty!
Azt írtad Nitának,hogy egy kisfiúnak mozgékonynak kell lennie!Akkor az én babóm tuti nem lesz focista! :lol: Majd valami light-osabb sportot nézünk neki!(Mivel nem akar mocorogni! :o )
Mondjuk,majd beíratjuk sakkszakkörre! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :wink: :wink: :wink:

Azért is mentünk el korán a 4D-re,hogy megtudjuk a nemét!Ha akkor nem tudtuk volna meg,párom tuti lelombozódott volna! :D
Barátnőm mesélte,hogy az egyik ismerőéék a 12-13.-ik hétben mentek el 4D-re,akkor kisfiút mondtak nekik és rá 3-4 hétre kiderült,hogy kislány!Addig meg szegény kislányt Áronkázták! :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

SZia Sziszkó!
Igen,én is ezért vesztem össze most a házidokim aszisztensével,mert endokrinológiára kell mennem,és szeptember 30-ra kapott időpontot(mert ő kérte,hogy úgy gyorsabb)és azt mondta,hogy minek sietek.Mert mondtam neki,hogy nem várom meg hanem elmegyek magánba.Szóval nagyon bunkó volt... :evil:
Az a nagyon fiatal 22. :oops: :lol:
Jó,jó most jön majd mindenki azza,hogy tényleg nagyon fiatal vagyok.Csak tudjátok úgy nöttem fel,hogy remélem lesz gyerekem,mert keresztszüleimnek nem lehetett.Szóval lehet ez a stressz is befolyásol.Ez az örökös rettegés...
hát így ennyi...
puszi
Vendég

Gabóó!
Nem Te vagy az egyetlen köztünk,aki 22 éves! :lol:
Nita is és Kitty is ilyen fiatal! :lol: :lol: :lol:
(Ha valakit kihagytam,bocsika! :oops: :oops: )
Nyugi!No stress!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Én meg a 37.el jó öreg csotrogány:D
Vendég

Sziszkó!köszi,azt hittem,hogy majd jön az,hogy de még olyan fiatal vagy...
De ez így most jó,hogy nem néztek ki! :lol: :roll: 8)
Vendég

Gabóó!
Dehogy nézünk ki! :lol: :lol: :lol: :wink:

Szilvike!
És Téged se a 37 éveddel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Öreg motoros! :lol: :lol: :wink: )

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz még behozhatja a lemaradást!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

en juliban leszek 26, de olyan oregnek erzem magam:(

Kép
szparanghen

Nita!
Hát,ja! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szparanghen!
26 vagy?És öregnek érzed magad :?: :?: :?: :?:
NE TEDD :!: :!: :!: :!: Én úgy örülnék,a 26-nak a 30- ammal :!: :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szparanghen nem vagy öreg!!!!!!!!!!!legszebb éveid!!!!!!!!!
én 28 nap mulva leszek 23 éves..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én meg hétfőn voltam 29. De egyáltalán nem érzem magam "öregnek". Mondjuk az zavar, hogy mindjárt 30 leszek. Ez valóban zavar, de piszkosul :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

[quote="nitacska007"]s írta:nitacska007zparanghen nem vagy öreg!!!!!!!!!!!legszebb éveid!!!!!!!!!
én 28 nap mulva leszek 23 éves..... :)

Én meg juni 27.-én leszek az a bizonyos 37:)

Akkor Te is rák jegyű:)
Vendég

Sziasztok!

Kenuzás lefújva, nálunk nagyon rossz az idő. :( Majd legközelebb. Bendi Mamáéknál, így mi kettesben lazítunk. :oops:

Susy, ez nagyon gáz. Hogy én milyen dühös fúria tudok lenni hasonló helyzetben. És szerintem jogosan. Nem a szoliba akartál menni... :evil:

Nitácska, olyan jó lehet most neked :) Mekkora most Bencus?

Sziszkó, nagyon édesek a képek. Éppen mostanában nézegettük Bendivel az ő régi uh képeit. Érdekli nagyon a dolog, de most nem kistesó vonatkozásban, hanem természettudományosan. Komolyan, mindent meg kell magyaráznom, de olyan mélységig, hogy a vörösvértestek szállítják az oxigént, mert van egy olyan részük, amihez tud kapcsolódni, a trombociták összekapaszkodnak és bezárják a sebeket, stb... És megjegyzi... A gyerekek olyan hihetetlenek néha. :shock: :shock:
Most voltam nőgyógyásznál és ott volt egy pár (20 hetes volt, 4D-re jöttek), nekik is addig azt mondták, hogy lány és most derült ki egyértelműen, hogy fiúcska lakik a pocakban. A pasi olyan boldog volt, hogy nagyon bután vigyorgott, de édesek voltak. :D

Gabó, a stressz az tényleg nem segít. Saját tapasztalat. És amúgy 22 voltam, amikor az elsőt szültem. Van ilyen is, olyan is. Viszont én még mindig nagyon fiatal vagyok. Egy fiatal 27 éves :twisted:

Szilvike, hogy te milyen vénasszony vagy! Ne viccelj már. Barinőm most szeretne babázni és 40 éves. És fallabdázik és pörög ezerrel és stb. Azt hiszem, manapság kicsit kitolódtak a dolgok. Aki meg itt Vivicittázik vagy mi, az ne mondja már, hogy csotrogány. :roll:

Anita, utólag is boldog szülinapot :)

Na, azt hiszem, általános öregségi hullám van. A barátnőm is totál befordult, mert „öreg”. Néha nézek a tükörbe és furcsának tartom, hogy 27 éves vagyok. Valahogy nem érzem a koromat. Nem fiatalabbnak érzem magam, vagy idősebbnek, csak nem érzem, hogy akárhány éves is lennék. Vannak ráncaim: a szemem körül a rövidlátók sunyorgása miatt több is, mint a kortársaknak és a szám mellett baloldalon egy lefelé futó vonás, ez meg amiatt, hogy féloldalasan el szoktam húzni a számat (a folytonos irónia), és jó ránctalanítót használok, erre nem sajnálom a pénzt, de amúgy nem érdekel. :wink:
A párom sokkal idősebb nálam, és őt sem érdekli. Rajta sem érzem, hogy mennyi idős. Aztán lehet, hogy ez majd megváltozik.
:roll:

Na, lépek, mert még mindig az ágyban punnyadozok és lassan fel kellene kelni. :twisted:

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

szilvike bizony szép kis rák vagyok.... :) :) :) :)
kinga méretileg nem tudom....nem mondta a doki....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak azért ugrottam be,hogy megosszam Veletek a nagy örömhíremet!
Tegnap este mikor lefeküdtem,rá kb 10 percre éreztem a babókám rúgásait :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tuti,hogy az volt,mert a hasamban ilyet még soha nem éreztem!
Olyan volt mintha szétpukkadt volna egy buborék vagy egy lufi a hasamban! :lol: :wink: Azt mondják,valami hasonlót kell érezni!
Most nagyon boldog vagyok!!!!!!! :lol: :lol:
Este ezt kéteszer éreztem.És ma délelőtt is két-három apróbb rúgást! :lol: :wink: Párom tiszta depi,hogy Ő még nem érzékeli kívülről!Mondtam neki,hogy 2-3 hét és már Ő is érezni fogja!

Na kellemes délutánt Nektek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszkó!
Gratula az első rugdosáshoz!

Tegnap voltam dokinál és van szívhang, a baba jó helyen van, 14 mm a petezsák. A doki szerint 6 hetes vagyok és január 22-re várjuk a tesót.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látod,nemhiába reménykedtél! :lol: :lol: :) :wink: :wink:
Nagyon drukkoltunk itt Nektek mindannyian! :lol: :D :D :D :D

Ja és köszi szépen!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

[quote="kima75"]S írta:kima75ziasztok!

Sziszkó!
Gratula az első rugdosáshoz!

Tegnap voltam dokinál és van szívhang, a baba jó helyen van, 14 mm a petezsák. A doki szerint 6 hetes vagyok és január 22-re várjuk a tesót.

Nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben!!!!
Sokat gondoltam rád, és ugy látszik a reiki energiák is odaértek!!!
Vendég

Kinga!

A 35.évtől kezdett kicsit zavarni, bár mások ugy 6-8évvel fiatalabbnak néznek:)

Ma csak 5km-t futottunk a dunaparti generali futógálán, holnap otp családi napon 4km.
Ezek simán mennek.
Van egy 80körüli bácsi is aki mindig fut, remélem akkoris birni fogom!

Sziszkó!
Hű, de jó Neked!
Biztos érdekes érzés, és kissé irigykedem is:)
Vendég

Szilvike!
Te is hamarosan érezni fogod! :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg,szerintem ezt egy anya soha nem felejti el,mikor a kisbabája első mocorgásait érzi!Nagyon csodálatos!Kicsit el is pityeredtem! :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kima
Nagyon- nagyon drukkoltam!!! És remélem te nem hagysz el minket. :wink:

Szisz
Neked is gratulálok, én is megkönnyeztem először. Olyan szép érzés! :)

Apával már nincs hari, sőt ma voltak itt anyósék gazt írtottunk, sehogy nem sikrült eddig, most a gyökrével együtt kiássuk, aztán jön rá föld, és csinálunk szép kertet. :) De nem szóltak egy rossz szót sem.
Nálunk ma kétszer esett jégeső, másodszor abbahagytuk a kerti munkát és neki álltunk palacsintát sütni, két sütővel sütöttem, vagy 50 darabot, apa a felét le is nyúlta sajtos palacsintának. :)

Mindenkinek szép estét!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!

Kima!!! ez nagyon jó!!! és ezt milyen snasszul írtad! gratu, gratu!!!!

Szisz!!! nagyon cuki a kis paszulyos! és hogy már rugdosódik is! tényleg nagyon telik az idő! /bocsi, hogy még mindig nem ment a recept, de valahogy mindig ki megy a buksimból, mire a mondókám végére érek...

Gaboo!!! üdv köztünk!
mondanám, hogy van táblánk és majd bele kerülhetsz, de Hékás ezer éve nem járt erre... nem is tudom, csináljunk új táblát???????
Hékás hol vagy?????

Kinga! sajnálom a túrát.. nálunk is szar idő van.. olyan zoknis, betakarózós idő... nálam párom csak 8évvel idősebb, de nála se fogom fel mennyi idős... Én meg 31múltam már 1 hónapja...
nekem meg egy csomó nevető ráncom van.../egyfolytában vigyorgok...erről lehet megismerni/ :lol: :lol:
ronci

Sziasztok!

Gabóó, én is Dr. Cseh Erikához járok, és én is imádom :)

Én csak 21 éves vagyok, úgyhogy nyertem :D :P

Sziszkó, nagyon édes a kisfiad :) Gratulálok a mocorgáshoz :)

Susy, örülök, hogy nincs már harag! Hát ez az apa, bezzeg ha ő sütné, nem nyúlná le :D:D
Milyen az a sajtos palacsinta amúgy??

Kima, gratulálok! Elérte a célját a sok drukk!! Örülök nagyon! Minden rendben lesz biztosan továbbra is!

Szilvike, nem semmi vagy! Ennyit futni! Én is szoktam, de csak esténként, és max 4-5 km.... De az inkább kocogás!
Engem anyu 37 évesen szült, úgyhogy nem vagy lemaradva :wink:

Most lettem kész a gulyás levessel, meg az amerikai fánkkal, ami jobban hasonlít az édes zsemlére, mint fánkra :D Na de mindegy, mostmár tudom, hogy nem ez a jó recept hozzá :)
Ma körbejártuk az autókereskedéseket, de úgy döntöttem, hogy mégsem adom el a kocsimat! Egyrészt, nagyon keveset adnának most érte, másrészt nem találtam olyat, amibe beleszerettem volna, úgyhogy marad a kisbékám :)

Kép
encsike87

kima gratula a kistesóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szisz neked az első rugásokhoz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Nálatok is non-stop esik az eső??? Ma még szinte ki sem mozdultam..párom focizik, ugyhogy most filmeket nézek, hogy miket töltsek le...

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Ronci
Esik nálunk is megállás nélkül.
Nagyon tuti a vonalzód! :wink:
Milyen filmeket szeretsz?

Encsike
A sajtos palacsinta olyan, hogy a tésztát sósra csinálom és sajtot reszelek bele, úgy sütöm. Amikor készen van akkor meg jó sok reszelt sajtot teszünk bele, átforrósítjuk mikróba és kész is. Nagyon finom.

Kép
Kép
susytunder

Susy!!!

Én inkább a "lányos" filmeket szeretem, romantikus, vígjáték, bár 1-2 akcióért is oda tudok lenni...A horrort nem nagyon szeretem.vagyis nagyon nem!!!
vonalzó:: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nitácska, és a doki a centiket sem írta fel a leletedre?

Sziszkó, de jó! Nagyon jó lehet most neked. És a párod is megérzi előbb-utóbb.

Kima, nagyon örülök nektek

Szilvike, nagyon ügyi vagy. Minden napra jut valami futóverseny?

Susy, még csak az kellett volna, hogy ők szóljanak be, nem? Apával jobb is kibékülni (a békülést nagyon szeretem).

Ronci, ugye? A ráncok annyira hozzátartoznak az emberhez. Nem mondom, hogy nem fog majd egyszer zavarni, ha mélyek lesznek, de még nem zavarnak. Mi ma begyújtottunk a kandallóba, pedig ma jobb idő volt már.
Visszakeresem Hékás tábláját és frissítem, ha sikerül.

Pihizzetek sokat!

K.

Kép

Kép
kinga82

Ronci
Szerelem hullám hosszán, Igazából szerelem, Hölgyválasz, Holiday.. én ezeket nagyon szeretem, de rengeteg van még, ami nem jut eszembe.
Ami nem romantikus, de nagyon jó a kutyahideg, a boldogság nyomában, az olasz meló, banki meló. És én imádom a sorozat gyilkosos filmeket, biztos abból adódik, hogy apukám rendőr tiszt. :)
A bíbor folyók mind két része, a hetedik, a pók hálójában,a gyüjtő. a zodiákus, gyilkosság online...na ebbe jól belementem. Ezeket láttad?

Kinga
Én is szeretem a békülést. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Nem tudom megcsinálni a táblát. Majd még próbálkozom :([/url]

Kép

Kép
kinga82

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!!!

Nálatok is non-stop esik az eső??? Ma még szinte ki sem mozdultam..párom focizik, ugyhogy most filmeket nézek, hogy miket töltsek le...

Irtam privit, megkaptad?
mert még nem jött válasz:(
Küldjek valamit? vagy nem kérsz akkor bogyókat?
Vendég

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Nitácska, és a doki a centiket sem írta fel a leletedre?

Sziszkó, de jó! Nagyon jó lehet most neked. És a párod is megérzi előbb-utóbb.

Kima, nagyon örülök nektek

Szilvike, nagyon ügyi vagy. Minden napra jut valami futóverseny?

Susy, még csak az kellett volna, hogy ők szóljanak be, nem? Apával jobb is kibékülni (a békülést nagyon szeretem).

Ronci, ugye? A ráncok annyira hozzátartoznak az emberhez. Nem mondom, hogy nem fog majd egyszer zavarni, ha mélyek lesznek, de még nem zavarnak. Mi ma begyújtottunk a kandallóba, pedig ma jobb idő volt már.
Visszakeresem Hékás tábláját és frissítem, ha sikerül.

Pihizzetek sokat!

K.

:)
dehogy, most juli 4ig nincs, majd meg szeptemberig:)
de akkor ősszel ismét lesz 6-8 novemberig:)
Vendég

Sziasztok!

Kapcsolódnék én is hozzátok.Már van egy kislányom 2005.06.04-én született.Most kistesvért szeretnénk.....
gmamyy

Gmamyy
Üdv köztünk. :)

Lányok új táblát akartok csinálni? Gondoljátok, hogy Brigi nem jön többé? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Sajnos, nem megy a tábla (készen van, csak nem bírom becsatolni), de majd érdeklődök olyannál, aki kicsit többet tud nálam. De ha vki tudja, akkor csinálja meg!

Susy, Hékás elég régen nem járt már erre, viszont folyamatosan topikozik a 2010 januári kismamákban, tehát nincs baja, nem azért nem jön már felénk. Valszeg a kisfia és a babóvárás mellett csak egy topik fér bele már, és több közös témája van azokkal a mamikkal, akik ugyanakkor szülnek, mint ő. Nem kizárni akarjuk Brigit, csak szeretnénk mi is egy táblát.

Szilvike, nekem ez így is sok lenne :)

Gmamyy, szia! :)

Szép napot!
K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Tábli:Megmondom őszintén csajok,hogy én már egy jó pár napja csináltam egy másikat,de én is úgy vagyok,mint Kinga,nem tudom ide bemásolni! :oops: :roll:
Valaki ért ehhez :?: :?: :?: :?: :?:

Gmamyy!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá kistesó! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja,és osztom Kinga véleményét!Nem hargszunk mi Hékásra,csak hát tényleg jó lenne egy tábli frissítve néha! :) :wink:

Ronci,Susy!
Köszi a recepteket! :lol: :lol: :wink:

Ronci!
Tutkó a vonalzód! :wink: :wink: :wink:

Filmek:
Nekünk rengeteg van itthon.Párom már mindet látta én meg,majdnem mindet,ami érdekelt.
Nekem tetszenek az akció-vígjátékok,a vígjátékok,a thriller de csípem a romantikus filmeket is,csak azt párommal nem lehet nézni! :? :shock:
(Halálos Iramban minden része,Pofa Be,Feketén fehéren,Fekete lovagTaxi minden része,bíbor folyók,Szállító - ebbe jó pasi van :lol: :wink: )
Hírtelen ezek jutottak eszembe.Meg most rákattantam a tv-ben ezekre a krimikre:CSI-Helyszínelők,Miami-New Yorki Helyszínelők,meg a csajos filmek:Született feleségek,Rúzs és New York)
Szóval elég mindenevő vagyok.Egyedül a történelmi filmek és a western filmek nem kötnek le.

Szerintem ma is megnézünk 1-2 filmet párommal.Olyan pocsék idő van.Már 2 napja folyamatosan esik és naon hideg van. :twisted: :?

Mindenkinek köszi a képdicsiket :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziasztok mindenkinek. jovok az ujsagokkal. eloszor is ugy nez ki h apaval kulon megynuk... ez az elet.
rolam: a tegnap reggel leesett a hom 37,2 rol 36,9 re, ma reggel ujta visszaugrott. a melleim talan meg mindig erzekenyek, egyszer jobban, egyszer kevesbe. es ma reggel ahogy felkletem a torkomban volt egy ha...yas. allandoan bof...gott felfele valami, az este nem is ettem semmit. es ahogy beertem a dolgozdaba egybol a vecebe elovett egy erolteto ha.yas de szinte ures volt mert a tegnap delutan ota semmit sem ettem vagy ittam. teszteltem de egy szep negativ.

Kép
szparanghen

kinga magának lehet felirja.........amit én kapok arra nem......
gmamyy üdv köztünk!!!!!!!!!!!!!!
szparanghen megkérdezhetem mért mentek külön? :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok a táblát nem úgy kell csatolni, mint a képet? Nem túl nagy a mérete? :roll:

szparanghen
Kisbabát szeretnétek és külön mentek? vagy a baba már csak a múlt?
Nagyon sajnálom! :(

Kép
Kép
susytunder

lanyok nem tudom mi lesz.remelem h nem a mult. apat megszalltak a hullyesegek.

Kép
szparanghen

remélem hogy minden rendbe jön közted és a párod közt!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Susy, sajnos nem ugyanúgy kell feltölteni. Akkor menne :( Legalábbis nekem semmiképpen nem sikerül képként csatolnom. Word-ös táblázatként a színek nem mennek, Excell-ből nem engedi becsatolni, stb. Valaki ért hozzá?

Sziszkó, a Halálos iramokat imádom (most láttam a 3.-at moziban), éljen Vin Diesel. :twisted: És a Pofa be, hát komolyan, én azon mindig szinte bepisilek, annyit kell rajta röhögnöm. Azok a fejek Jean Reno-tól és Depardieu-től. Én most a Bad boys2-t néztem, és én szeretem az X-Men-t, a Kill Bill-t is.

Szparanghen, drukkolok nektek, hogy együtt maradjatok, ha ez a jó út. Ha nem, akkor viszont talán jobb is, ha nem jött még a baba. Ez így szomorú, de képzeld el, ha 3 hónapos terhes vagy, és akkor lép le a párod... :( A babák tudják, mikor jöhetnek. Én legalábbis ezzel vigasztaltam magam, ez segített. :(

Nitácska, ez tökfuri, mert mindig fel szoktak írni ilyen Fm, meg BP, meg ilyeneket. Mondjuk, csak ultrahangkor, ha jól emlékszem :) Apám, már több, mint 5 éve volt... :shock: Ilyenkor döbbenek rá, milyen nagy fiam van már...

Megyek, nézem az Irány Eldorádót a kisebbik szerelmemmel. :D

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?