Új privát üzeneted érkezett!

Irises: én sem kelek fel a párommal, sőt olyan csndben lopózik ki, hogy fel sem rezdülök, amikor felkel. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hát bevallom néha nekem is nagyon nehezemre esik!

Ő amúgy nem kel fel ha én megyek el elöbb de ez van! :lol:

Kép

Kép
raniko

Skris[/b[b]]z!privi ment az adatokkal. :wink:
Kistörpe, Ranikó drukk vasárnapra!!!!!!!!!!!!!!!!
Jézusom mennyit isztok :shock: !! én 3 nap alatt ha megiszom a 3.5-4 litert :oops: tudom,hogy többet kellene, csak......
Hát nálunk is általában én kelek hamarabb.HÉtvégén is.Ha megy api dolgozni utánna még azért én is általában visszaalszom.Főleg mióta a jelenlegi helyemen dolgozom.

Kép
kissedi

Én eddig minden reggel keltem a párommal. Kivasaltam neki egy pólót. De most átállok heti vasalásra. Felkelek vele, de reggel nem akarok vasalni. :D

Kép

skrisz72

Raniko: aztaaaaaaa, nem semmi csaj vagy 20 peti es ebbol 14 embrio! Nagyon ugyes vagy! Tovabbi drukkok mennek a gyereknapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baratcserje: tenyleg nagyon jo. Az en tapasztalatom meg annyi, hogy vigyazni kell, hogy milyen mas gyogynovenyes dolgokkal (Gynex stb) kombinalja az ember , mert nalam a gyonyoruszep 28 napos ciklusokbol 24 naposakat csinalt . Elo pelda vagyok viszont arra, hogy PMS-re kivalo, 15 ev szenvedes utan!

Puszi: mikor mesz legkozelebb B-hoz?

Babaimado: ez tetszik ! :) mosolyogtam is a cikken

Kalkata: hogy vagy? Ciklusaid hogy alakulnak?

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Ranikám,
örülök, hogy odaért!!! De meg ne köszönd!!!! :wink:
Használjon! :wink:
Miért kell mérni a haskörfogatodat? :roll:
Megadrukkok mennek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
jó hosszú a tábla! :shock: Sok név van, akikről nem tudunk hónapok óta...Reméljük, jól vannak :roll:
(Beuról tudtok valamit? :roll: )

Amina,
hogy vagy???

Puszedli, Kalkata?

Baba,
feltettem a cikket a blogra :)
Te hogy vagy, Drága? :P

tillidian

Szép jó reggelt lányok,nyitom a sort....skrisz köszönöm,hogy felvettél a táblázatba.mensimnek jele nincs eddig,délután és este nagyon hányingerem volt vettem be vitamin b6-ot,szerintem mindent felboritott odabenn ez a fránya késés,és attól van hányingerem........talán......amina te hogy vagy épp este beszéltünk a pérommal rólad,mert mindent elmesélek neki hogy kivel mi történik..most elmegyek aludni-aztán jövök addig mig nem jöttök szép álmokat nektek...........MINDENKINEK SZÉP NAPOT:
kistörpe

Sziasztok!

Ivás témához. Én képtelen voltam napi 2-2,5 liternél többet inni. Egy kicsi túlstimum Nekem is volt, de nem lett belőle probléma.

Pisi téma. Majd ha kismamik lesztek, rájöttök, hogy nem lesz olyan éjszaka, hogy ne kelljetek fel pisilni. Igaz Timi? Sőt lesz ez még sűrűbb kelés is, főleg vége felé, mikor már mindent nyom a picur. Igaz skrisz, katerina és a többi kismami.
s.bea

Jó reggelt!

Nem tudok aludni! :roll:

Tilli a túlstimú miat kell mérni a hasam körfogatát, nehogy nagyon fel puffadjak.
És a hasam ne vizesedjen fel.

S.bea én már 3-om napja nagyon szépen több mint 4l-t iszom.
Hát a ma éccakám is 5 keléssel ért véget. :lol:
Ahogy írtam mit bánnám már én is a keléseket, hogy a baba nyomna már mindent csak tartanánk ott!!!!!! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Till. nagyon várom, hogy kedden mit mond Tűű.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok!!!!

Most telefonáltam és tovább megyünk!!!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira boldog vagyok!!!!! :lol: :lol:
Mindenki jól van szépen fejlődnek! :lol:

Vasárnap 9:30-ra kell menni!!!

Most megyk szurira, szép napot mindenkinek!!!

Puszy

Kép

Kép
raniko

Raniko: ez szuper! :D Éljen a gyereknap! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rani, :lol: :lol:

Bea, én nem tudom megerősíteni a pisi dolgot. Én a mai napig még egyszer sem keltem fel éjjel. Biztos nem iszom eleget. :oops:

skrisz72

skrisz, én múltkor figyeltelek és ittál eleget.

babaimádó
Kép
babaimado

Skrisz: azt a mázlista mindenedet! Én 3x kelek, igaz sokat is iszom, napi 3-4 litert és ma azt mondta a doki, hogy többet kellene a laborleletem alapján. :shock: Hát azért ennél többet csak nagy melegben tudok inni.... talán.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hát mindenki világgá ment?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Baba én itt vagyok! :roll:
Tényleg elég csendes nap, hát péntek van! :lol:

Kép

Kép
raniko

Ranikám, de jó, hogy legalább Te írtál!!
Sokszor benézek és senki nem ír :cry: , amikor meg nem érek rá jönni, akkor bezzeg oldalakat kell visszaolvasni :lol: .

babaimádó
Kép
babaimado

Én is itt vagyok! :P

Jöttem volna, de elkapott egy fránya hasmenés, 4 óra óta a mellékhelységet "bérlem" :oops: (még jó, hogy a többiek most jöttek haza :roll: ), és sajna ráz a hideg :(

Raniko,
szuper hírek!!! :P Hogy viselted az első progiszurit?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
hol figyelted te Skriszt? :roll: :P
Nagyon szurkolok a keddhez!!!!!!!++++++++++++++++++++++++

(én szerdán mék TSH kontrollra... ég a képem, mert kb 10 hete kellett volna :oops: )

Timi,
én fél óránként pisilek :? éjjel 2 óránként...de ez igazán semmiség ahhoz képest, amit kibírunk :P -a mai hasmarsot kihagytam volna :oops:

tillidian

Till: mielőbbi jobbulást! Nem irigyellek! Kitartás, remélem, hamar kimegy az a vírus!

Én is itt nézelődtem délután. Azért ha mindegyőnk írt volna lett volna forgalom! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Én nem jöttem délután, mert ugye holnap elutazom a Balcsira, és még mindent el kellett rendeznem itthon. Vasaltam apának egy csomó pólót, mostam, mosogattam, játszottam a kutyával, megetettem. Most ültem le. El is fáradtam. :)

skrisz72

Sziasztok,
hazaértünk rendben a Kaáliból. Minden rendben, szépen nőnek a tüszők, jobb oldalon a legnagyobb 16*16 mm, és több 14*14-es is van, bal oldalon 15*15-ös a legnagyobb, a többi 14*14-es. Kaptamm ég szurkálnivalót, hétfőn megyek UH-ra megint (Krizsa vagy Kovács lesznek), és ott kiderül, mikor lesz a punkció. Kértem (na jó, nem direkt, előadtam a parámat az üres tüszőkről...) vérvételt, E2-t néztek, hétfőre lesz eredmény és hétfőn is lesz vv.

Skrisz, neked jó pihenést a Balatonon, remélem, az idő is javul kicsit és melegebb lesz.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Till, jobbulást neked!

allegrobarbaro

Alle: szuper szuper szuper! csak igy tovabb!!! :) tuszonovelok es drukk +++++++++++++++++++++++++++

Till: mihamarabbi gyogyulast!
(koszi a kerdest, en fizikailag tovabbra is jol vagyok, de meg egy ideig kell orvoshoz jarni...)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Skrisz: Jó pihenést és jobb időt!

Alle: szuper tüszők és lakik is bennük petesejt! Csak így tovább!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Tilli az első progiszuri igen rossz volt. :(
Nem a sárga tűvel adták be és nem is a Harcikáék így fájt is és lett egy szép zöld foltom, ami még eddig soha! :(
Azóta már kaptam többet is amit Harcika adott be és mondanom se kell meg sem éreztem és semmi nyoma.
Holnap adatom be azt amit tőled kaptam és hétfőn!(persze csak ha lesznek :roll: )
Tilli jobbulást neked!!

Alle ezek nagyon szép méretek garatulálok!!!!!
Mennek a tüszinövesztő drukkok!!!!!! :wink:

Timi igazad van ha írtunk volna akkor lett volna forgalom!!! :lol: :lol:

Skrisz jó utat és jobb időt!!!
Bár ahogy ezt látom mivel még tegnap írtad ma meg igen rossz az idő sajna nincs szerencséd! :(

Na én most megyek a Kaáliba szurira!
Harcika azt mondta lehet, hogy megtudakolja, hogy vannak a gyerekek!!! :lol: :lol:

Szép napot!

Puszi

Kép

Kép
raniko

Rani++++++, Alle++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Rani: tudod így a 10. hét vége felé már mindegy, hogy ki adja és milyen ügyes, mert így is-úgy is nagyon fáj! Majd megtudod te is hamarosan! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Balatonról is drukkolok ám!!!++++++++++++++++++++++++
Idő szar, de a bográcsban már rotyog a körömpörkölt. :lol:

skrisz72

Timi jó lene már ott tartani!

Skrisz az nagyon fini!!! :wink:

Harcika megleste a gyerekeket az oviba.
Mindenki jól van vagyis egyet kivéve így 13-an vannak.
Van ami már blasztó elötti fázisba van!! :lol: :lol:
Nagyon izgatott vagyok a holnap miatt.
Most megyek főzni, mert egy pár napig tuti nem fogok!

Szép napot!

Kép

Kép
raniko

Rani, csak így tovább!!

skrisz72

lányok csodák vannak-ma délben teszteltem 2 csikosat,ilyet ?-lombik utén spontán terhes lettem,nem hiszem el,10nap nem jött meg hát teszteltem,és pozitiv az eredmény.rani,alle nagyos szoritok nektek.
kistörpe

Kistörpe!!!! :shock: :shock: :shock:

Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Na jó nem haragszom, hogy nem vártál holnapig!!! :lol: :lol:
Szupi szupi szupi!
Valahogy éreztem!!! :D

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

RO tagságaim után most váltok aktív résztvevő üzemmódba, ha befogadtok!!!! Intézetváltás után 3.lombik-ra készülök mostanság a pesti Kááliban. Ezúttal 2 short után long lesz és eléggé bizonytalan vagyok, mert a dokim a stimura már most előjegyzett nekem napi 300 egység :shock: :roll: gonalt...ti nem tartjátok soknak???? Volt másnak is közületek ennyi naponta????
Nekem eddig óvatos stimuk voltak és eléggé féltem a petefészkemet a túlstimutól...Mi a véleményetek az adagomról???

Egyébként még írok majd magamról, talán lesz, aki rámismer priviből :wink:
tényleg: Till, jobbulást neked :wink: :D üdv mindenkinek és drukk mindenhez.Maja
majuska

Törpikém, ez komoly? :shock: Úristen, de örülök!!!!! Mikor mész vérvételre? Én már holnap mennék! :lol: :lol:

Szia Májuska! Üdv itt! Az adagodról nem tudok nyilatkozni. Nekem az első stimunál csak 150 gonal ment, és alig lett tüszőm. A másodiknál maradt a 150, de kaptam mellé merional-t is. Szerintem bízz a dokidban. Egyébként melyik dokit kaptad? Mikor kezded szurkálni magad?

skrisz72

ranikó-bocsi nagyon kiváncsi voltam már,ma nagyon hányingerem volt.én tiszta szivemből szoritok neked pihenj sokat de azért irj nekünk.skrisz-majd kedden elmegyek dokihoz de megmondom őszintén nem akarok korán vizsgálatokra járni.maja ne izgulj a barántőm is 300-al kezdte,a doki tudja ,hidd el....
kistörpe

Kistörpe, gratula, halkan, de gratula :D vérvétel, uh mikor?

allegrobarbaro

Törpike, nem is kell vizsgálatra járni, csak a hcg és progi szintet nézesd meg a Kaáliban. UH-nak még úgysincs értelme. Nagyon drukkolok keddre!!!!

skrisz72

Kistörpe: :D :D :D gratulálok csodabébihez! Olyan jó látni, hogy csodák igenis vannak! :D

Májuska: üdv itt! Szerintem is bízz az orvosodban.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok, köszönöm a biztatást és a befogadást...igazatok van, bíznom kell, csak elsőre tűnik soknak a 300 egység...de megnyugtattatok...köszönöm :D
először 1/2 ml supre megy jövő héttől, a ciklus 19.napjától ugye a kááliban kapott adagoló 1 ml-es, tehát azt félig kell húzni??? Nekem ez is új, írtam, korábban shortot nyomtam....
Régóta olvasgatok itt és tök jó olvasni a sikereket!!!!!!! De most éppen Zsófiéknak szorítok a legjobban....jó éjt!
majuska

Majuska,
üdv köztünk!!! :D :D :D Jó, hogy jöttél :wink:!!!!
Gyors babásodást!!!!!!!!
300 gonal sztem rendben!!!! :)

Kistörpe, :D :D :D
nem mondom, hogy meglepődtem, mert sejthető volt!!! :wink:
A tüneteid mind ezt erődítették, már csak azt vártuk, mikor jön meg a bátorságot dobni egy tesztet! :lol: Halk gratula! :D

(a barátnőm ugyanígy járt: elküldtem a Kaáliba, és épp a HSG jött volna, mikor bosszankodott, hogy már egy hete késik...valahogy rávettem, teszteljen egyet, éééés :D - ja: 41 éves!!!!!)

Raniko,
jajj de jó! :D Ma beülti, ugye? :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Allém,
minden rendben lesz ezúttal!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép Gyereknapot, Lányok :P
(köszönöm, már jól vagyok :))

tillidian

Raniko: extra babaragacsok elindítva!++++++++++++++++

Alle: tüszőnövelők mennek++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ranikó-nagyon szoritok ragacsok repülnek ezerrel....sikerülni fog,hidd el ....puszi mindenkinek.lehet hogy ma nem jövök mert nagyon hányingerem van,kortyolom a hideg vizet,tic-tacot eszegetek,kekszet rágcsálok,de hem használ........ötletetek van?ja vettem be vitamin b6-ot.
kistörpe

Micsoda hírekre jövök, nagyon örülök Kistörpe. Csodáltam, hogy ennyit tudsz várni a teszteléssel.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kistörpe, próbáld ki a kólát. Puszillak

Rani, babaragik!

Alle, hajrá tüszőcskék! Lesz elegendő petike!!!+++++++++++++++

skrisz72

Kistörpe: facsarj egy kis citromot a hideg vízbe és azt kortyolgasd.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

kistörpe! :D Nagyon gratulálok! Várom a fejleményeket! :D
Jó érzés ilyen híreket olvasni. Igenis vannak még csodák. Ilyenkor mindig bízom benne, hogy Nekünk is lesz egy csodatesónk. :wink:
s.bea

Sziasztok!

Nem voltam gépközelben a napokban, ....

Kistörpe: Istenem, de jó!!!! Gratula!!!

Rani, Alle: mennek a drukkok!

Maja: üdv.!!!!!!
[quote="majuska"]
írta:
majuska
Egyébként még írok majd magamról, talán lesz, aki rámismer priviből :wink:
Ezt hogy érted?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

SZIASZTOK!!!

Itthon vagyunk! :lol:
3-om édes kis babó jött velünk haza!
Nagyon örülünk!
A biológus kétszer is rákérdezett, hogy tuti e a 3-om, de mi nem engedtünk.
Kedden tudják megmondani lesz e fagyasztható, eddig azt mondta talán 3-at lát olyannak de ez nem biztos.
Tilli ma a te progid kaptam + a gyolyókat!! :lol:
Minden nap megyek szurira és kedden rámnéz dokibácsi is. :D

Szia Májuska üvd köztünk!!

Na most pihizünk szép napot indenkinek!

Kép

Kép
raniko

Szia Puszedli!

Igen, félreérthető a mondat :oops:
úgy értettem, hogy egy másik néven már leveleztem 1-2 emberrel priviben régebben, akik biztattak arra, hogy csatlakozzam az itteni klassz csapathoz, így megtettem, csak egy új névvel... :D
Úgy volt májusban kezdünk, ezért adtam magamnak ezt az új kabalanevet...remélem így már minden világos :wink:
majuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?