Sziasztok!
Tünci!
Köszi az ötleteket Szegeddel kapcsolatban,a Vadaspark érdekes lehet,délelőttre azt terveztem be,aztán délután egy kis városnézés,főleg ha a férjem időben végez. Bár még reggelig eldöntöm menjünk e,mert elég hideg lett és nem tudom így lenne-e értelme egész napi csavargásnak,félek nem viselnék túl jól a gyerkőcök.
Olyan édesek a bábuk,közöttük a babával!!!
Raknék én fel képeket,csak nem beszéltem meg Melcsivel,hogy róla jöhetnek-e a fotók. Addig csak a gyerekekről merek,pedig a legjobbakon ő is ott van
Lyly!
A falak festettek, a habszivacs autókat a BricoStore-ban vettem, a tapétacsíkot is,a matricákat meg papírboltban.
Hettuli!
Hát akkor Te nagyon szerencsés vagy,ha fájdalmak nélkül szültél
,még egy ilyet kívánok!
Csodálkozol,hogy fáradt vagy ennyi munka után?
,azért pihenj is a sok munka közben
Bende!
Nagyon kedves Tőled a baba. Nagyon szép a lányod!!!!!
Zaha!
Ok,majd jelentkezem a következő tréningnél,bár asszem szeptemberben lesznek már csak.
Melcsi!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Rakhatom a zsiráfos fotókat??? Annyira jók lettek.
Nekem is van egy gyerekkori kispárnám,még tollal töltött,foltos összeesett,de semmi áron nem tudnék megválni tőle
Királylány!
Szia,de régen voltál, hogy vagytok?
Vasárnap Pünkösd,nem lesz nyitva semmi /Kika,Decathlon,Auchan stb/, de jókat lehet csavarogni kettesben Pesten:wink: ,nekem a Citadella a kedvencem, főleg este,gyönyörű fentről a kivilágított Budapest.
Jó dolga lesz Bencének a nagyiékkal.
Betti!
Felháborító amit meséltél,hogy lehet ilyen egy "anya", szegény kicsi,milyen élete lehet..... összeszorul a szívem ha arra gondolok mennyi mindenen mehet keresztül
......
Tünci!
Megnéztem a táblát,nálam mindháromnál bejött a gyerkőcök neme
Szinti!
Akkor még mindig semmi??? Örüljünk???
Boboka!
Szia,szia!!!!!
Szerintem nincs okod a távolmaradásra,és tényleg hiányzol!!!!
Gyere vissza!!!