Szalamandra,
igen, én is úgy gondolom, hogy nagyon meg kell választani kinek szül az ember, de a párom abszolút jónak tűnt erre... kettőnk között soha nem volt vita. Mióta Pálmi megvan, azóta van, és csak a gyerekkel kapcsolatos. Hát ezt ki láthatta előre???
Bár én most is úgy érzem, hogy jól választottam, csak valahogy dűlőre kéne jutnunk bizonyos dolgokban... Amúgy láthatólag sokat megtesz abból, amit kérek, csak még ez sem teljesen elég... most ott tartok, hogy magamat kéne inkább lehűtenem, hogy valahogy ne idegesítsen fel, ha a gyerek felébred rá, lazábban kéne venni... csak ugye mindig ott van a fejemben, hogy mennyire fontos a nyugodt alvás...
Márti,
én most elbizonytalanodtam, hogy ez tényleg fogzás-e nálunk, mert csak egy délután volt hőemelkedés, azóta se tegnap se ma semmi... Viszont tegnap is 4!!! órán át aludt délután! Majd ma kíváncsi leszek mennyit alszik, lehet, hogy egyszerűen ez az esős idő teszi...? Vagy növekedési ugrás? Jó hogy ennyi minden lehet, így sose tudja az ember
Mindenesetre a borostyán láncot tegnap este feladtam Pálmira és azóta rajta van... ártani nem árt, ha meg használ, akkor külön jó
Nini,
járunk edzésre a párommal heti 1-2-szer, ahogy összejön... amúgy mostanában javult valamicskét az alvásom, már 2-3 óra helyett csak 1-1.5 óra míg visszaalszom éjjel...
Anita,
nálunk is apás szülésnek indult, csak aztán császár lett, bár azt is nézte apa az üvegen keresztül, de az mégsem olyan, hogy megszenvedtem érte... mondjuk nem is bánom
De nem látott semmit amúgy, mert körbe voltam takarva, csak azt látta mikor Pálmit kiemelték
Nagyon büszke volt rá, hogy nem sírt
Lányok,
ti mit csináltok ebben az esős időben? Még sétálni se tudom vinni...