Új privát üzeneted érkezett!

Lányok én nem tudom mi ez az érzés nálam, de mindig azt gondolom, nekem látnom kell Benit, hogy biztos legyek benne, nem érheti baj.
Nem tudok tenni ellene. Pár órát elvan nagyszülőknél, esetleg fél nap, de hogy ott aludjon, azt nem akarom. Nem tudnék aludni, ha tudom ő nincs itthon. Lehet egyszer majd kinövöm. :lol:

Betty, szerintem is jobb a biztosabb megoldás. Már gondolom elég a várakozásból, csalódásból! Drukkolok mindig!

Melisch, megértem anyud, hogy megsértődött, nagyon rossz érzés.
Ha Beni nagyszülőknél van és mi megyünk érte, rendszerint ha meglát, elkezd szaladni a másik irányba, hogy még nem akar menni.
A szívem szakad meg, hogy ennyire hiányoztunk neki????
Aztán persze otthon már bújik.

Kicsi, jobbulást.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Dia,
leginkább a korunk miatt, mert igazából mi kettőt szeretnénk...
Ha tudtuk volna előre, hogy ilyen nehéz lesz, legalább 1 évvel előbb neki álltunk volna...de ezt sajnos senki nem tudja...

Melinda,
tényleg te hol vagy? Ennyire tetszik a vezetés? Vagy közben minden autóból lerakod a jogsit gyorsan??? :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi a drukkot Angie, az mindig jól jön :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

angi mindenhol kérek képet.....de nem fogok azért fizetni ami ingyenes.......ez nem 4d......... :x
meli szerintem a lányát is tanítja már vezetni.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie28 Beni tuti nem azért szalad mert nem hiányoztál neki na de a nagyiék mindig jobban utánaengednek és ezt ők nagyon jól tudják. Hányszor meséli az öcsém, hogy számára kész kin volt mikor jött anya mert akkor szombat este anya mosta le róla az éppen kéthetes koszt és még fájt a bőre annyira megsikálta, mindjárt könnyebb volt pár kilóval. Mamival mindig lehetett botolni, hogy mi egyedül is tudunk mosdani 8) na de anyánál már nem jött be na meg látta, ő, hogy milyen retkesek vagyunk hiszen egész nap kint játszottunk a szabadban.

Betty nagyon drukkolok neked, kicsit a görbéd nem tetszik :? bocsi de én most megírom neked azt amin talán agyalsz miért nem esett le, hogy jelezze a beágyazódást :?: :idea: :arrow: még tudom nem jelent semmit de azért írom, hogy a holnapi teszt még valószínű negatív lesz hiába lesz DPO10 még azért persze semmi nincs elveszve elvégre a beágyazódásnak nem kötelező 5-7 napon beágazódni :arrow: még van ideje neki. Most ne szidjatok nagyon de én manapság inkább negativista mint pozitivista vagyok és nem akarok álltatni senkit. Jól esik nekem is ha álltatnak de amikor kétségeim vannak arról, hogy igaz vagy csak bátorítás inkább mondják meg az igazat. De ha megbántottalak ne haragudj és még hozzáteszem nincs nagy tapasztalatom a hőelemzésbe. Ne lenne olyan vonalzó az nem tetszik miért nem esett picit le.

Kép
Kép
melisch

Na itthon vagyok. Nem mentem mégsem aerobicra.......helyette a Tesco-ba a kolleganőmmel :lol: Nem vettünk semmit csak nézelődtünk. Illetve Bencének egy baseboll satyekot. Így kell írni?
Megy a mosógép, pakolom a cuccait, reggel viszem aztán indulhatnak 8)
Hát nem tudom, nekem nagyon jó, hogy elviszik a nagyszülők egy-egy hétvégére. Én általában szombatonként is dolgozom és fél 1-nél előbb nem érek haza, mire kész lenne az ebéd.......hajnalban meg fel nem kelek. Így alakult, nem volt ez tervben. Persze amíg kicsi volt nem mamázott minden hétvégén csak most, hogy nagyobb. Hiányzik nekem is ha nincs itthon. Emlékszem mikor először aludt kint hétvégén a mamánál.......néztük a tv-t és a reklám alatt csendben settenkedtem be a szobába, hogy megnézzem alszik-e :lol: 8) Most is hiányzik és csak kedden jön haza, de nagyon gyorsan el fogtelni ez a pár nap nélküle.....

királylány

nekünk is volt hogy máté anyuéknál volt minden hétvégén a tanfolyamom miatt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch
azért raktam fel a görbém, hogy talán ti is tudtok rá mit mondani...tudod több szem többet lát elven :)
Egyáltalán nem esik rosszul, már miért is esne, amit írtál?? Nem is értem. Leírtad, amit te látsz...ennyi.
Nem vagyok én ám olyan sértődős fajta :lol: , úgyhogy bármit mondhat akárki, föl sem veszem :lol: :lol:
Sőt! Köszi, hogy leírtad, mert valahogy én is ezt látom, hogy csak egy helyben áll, és ha változik, akkor is csak felfelé....bár az sem törvényszerű, hogy beágyazódásnál kell esnie legalább 1 fokot.
Szóval nemtudom, de tudod mit mondok?? Még pár nap, és kiderül :wink: :D

betty615

Igen Betty én is azt gondolom még pár nap és kiderül már esz a fene mi lesz, olyan lassan telnek ezek a napok :twisted:

Kép
Kép
melisch

Betty hol az a vonalzó?

királylány

hajrá ++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány azt hiszem 2 topikkal feljebb csak nekem tuti akkor jutott eszembe és nem néztem hova írom :oops: :oops: :arrow: kukucskálj be és nézd meg :!:

Kép
Kép
melisch

Az nem baj ha hiányzik a gyerekünk mikor elutazik mamáékhoz,az én lányom is imádott a mamánál lenni de 4 éves kora előtt nem engedtem el mert ökrös szekérrel se tudták volna elvonszolni :D Nekem nem voltak nagyszüleim,mármint az anyukám szülei még pici koromban meghaltak a másik nagyszülők meg nem foglalkoztak velünk :(
Melisch miért gondolod hogy bárki is álltatna :( :shock: Az természetes hogy segítünk egymásnak de nem hinném valaki is csak úgy mondta volna a szavakat.Itt mindenki egy cipőben jár és támogatjuk egymást erről szól az egész :wink:
Betty,nita és a többieknek puszi és nagy ölelés :D :D :D

Kép
anyci

Megtaláltam. Hozászólni nem tudok, de remélem sikerült!

Úgy eltettem a nyaralás után Bence karúszóit, hogy nem találom :shock: :?

királylány

Lehet nem voltam világos de arra gondoltam, hogy nem írom Bettynek azt hogy jó a görbéje mert jónak jó szépen felszökött és magasan van, de legtöbbször a babás görbén van egy nap leesés. Na erre gondoltam, hogy írhatnám, hogy jó a görbéje és kihagyom amit irtam és azzal kicsit becsapnám na és ha azt írjuk amit a másik nagyon akar olvasni néha jobban biziik benne. Én is így jártam láttam, hogy jó volt a saját görbém és mivel sokat dicsértétek annyira reméltem, hogy baba is lesz, pedig senki nem akart rosszat csak itt mi mind annyira akarnánk már babásak lenni, hogy minden hajszálban kapaszkodunk, így érzem :oops: :oops: :oops: például ott van a másik topikan Recon nézd meg az ő görbéét ott a leesés, én el is mentettem a görbéjét ha az enyém is olyan lesz akkor tudni fogom, hogy babás vagyok. Leesett a hője és utána 3 napi emelkedett és ott is maradt meglett a szép trifázis. Na mindegy kicsit nehezen tudom megmagyarázni mire gondolok. Nem gonoltam rosszra csak rosszul fejeztem ki. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Bocs melisch ha félreértettem nem akartalak megbántani :(

Kép
anyci

anyci neked is puszi!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch :lol:
most nézegettem pár terhesgörbét a babatervezok.otthona.net-en, de szinte mindegyik annyira más...
De mint mondtam, még pár nap... :wink:

betty615

anyci nem bántottál meg nehezen bántódom meg amint már láttad :lol: :lol: :lol: :lol:

betty nézd a fertilityn is van rengeteg görbe, de abban igazad van mindegyik más

Kép
Kép
melisch

Melisch akkor jó,már megijedtem :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
melisch

Melish, Betty! Nekem amikor eloszor lettem terhes, a gorbemen nem volt beagyazodasi ho visszaeses. Az mar egy masik dolog h kozben nem szuletett belole gyerek. Szilardnal mar nem mertem. -- Angi! Bence zavaraban szalad el velunk is ezt csinalja Sziszko. Ez egy teljesen normalis reakcio. A feltesedet le kellene kuzdened, mert atalakulhat folytogato szeretette, ami ferditi a gyerek szemelyiseget.
Vendég

Neha elolvaslak benneteket mert erdekel h kivel mi van. Betty? Drukkolok nagyon hogy + legyen a teszted!
Vendég

Angie 34 de jó, hogy jöttél. Veled mizus????????? Hol tartasz, ha van valami remélem jössz és megosztod velünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

angie mizu veled,mesélj!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

tegnap voltunk ellenorzo uhun...egy babo lesz. :D Ferjem sziverol azert legurult egy szikla :oops: :lol:

Betty nagyon szoritok a poz teszthez!!!!!!!! :lol:
Abban a honapban mikor megfogan a maszatkapitanyunk en is elkezdtem vezetni a gorbemet, mert tobben is javasoltak, hogy figyeljem magam, hatha az segit. Mit mondjak, kb a 25 napon volt PE...es egy doki megnezte meg a teszt elott, hogy megis milyen...azt mondta, szerinte sargetest elegtelenseg a gond azert nem jott eddig a baba....Na az egy kicsit letort, aztan mikor meg 34 nap sem jott meg, csinaltunk egy tesztet, ami halvany ket csikos lett. :wink: Pedig mar be is jelentkeztunk egy klinikai kivizsgalasra... :oops:

Nitacska, Angie nagyon jol elhuztatok a vonalzokkal :lol:
Vendég

francesca hogy érted hogy jól elhúztunk a vonalzokkal????? :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

francesca hát gratulálok az 1 babához, te nem vagy csalódott, igaz te is meg voltál ijedve az ikrektől :lol: :lol: Nagyon nagy rejtély ez az egész fogamzás tuti.

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

pici csalodottsag van, de csak azert, mert gondoltam igy letudom a tesoprojektet is egyben :lol: ...ugyis 33 eves vagyok mar :oops:
de igazabol nagyon orulunk az "egykenek" is :lol:

Nitacska....ugy, hogy mar nagyon jol haladtok, szoval 22 het, meg 17 het...aaaa....most ugy erzem sosem fogok ott tartani :lol: :wink:
nektek hanyadik heten derult ki a picuri neme?
Vendég

Betty szurkolok a pozi tesztért :D :D :D
Melisch hello 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Nita,angie28 boldog gömbölyödést :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Francesca gratula a bébihez :D :D
Többieknek pusz és nagy ölelés :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Endzsi,
nagyon örülök, hogy benéztél hozzánk, azért néha adj jelet magadról áááám, mert hiányzol nekünk, és érdekel, mi van veletek!!!
Köszi a drukkot!! :wink:

Francesca
neked is nagyon örülök, te is jöhetnél többször...
Akkor Apa biztos ezerrel megkönnyebbült most mi??!! :lol:

Melisch,
nézem mindig a hődet, de napok óta egy pötyi van rajt...most nem méred??

Többieknek is puszó!!

betty615

Szia Anyci!! :D

betty615

Betty nem mérem ebben a hónapban, mert csak idegesített. párocskám megint el fog utazni kedden vagy szerdán. Legközelebb 11-14-e kötött fogom látni és ha addig nem fejezték be a munkát ismét visszamegy. Ballagás meg apukám szülinapját fogjuk ugyanis ünnepelni és azért fog hazajönni. Nem akarok aztán azon izgulni, hogy akkor lesz-e pé vagy lemaradunk róla, inkább lemaradunk. Így nem akarok szomorú lenni azon a napon mikor pé van és egyedül vagyok. Annyira összetört most a sikertelenség, hogy úgy gondolom így jobb. Iszom a teát, hagyom a vonalzót így könnyebb, a görbémet meg nem törölöm most ki ki tudja mi jut még eszembe és mégis mérem. De hiába méregetek mert mindig jó volt a görbém.

Kép
Kép
melisch

Jólvan Melisch, megértelek.
Lehet egyébként, hogy ez lesz a jó, hogy nem vagy annyira a témán.
Ilyenkor szokott a csoda sikerülni... :wink:
Én nagyon drukkolok neked!!

betty615

Én nem bízom benne mert nem vagyok szerencsés és nem biztos, hogy teljesen el tudom felejteni. Még ígértem márciusban is, hogy nem tesztelek és nem bírtam ki csak ellőttem 1-et mikor gondoltam, hogy kéne :oops: baba persze nem lett.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! Nagyon fáj a fejem, alig látok :( :twisted: Látom ti is mással vagytok elfoglalva. Mindenkinek jó pihenést. Kiderült holnap zárva lesznek az üzletek, így a vásárlás ugrott, de babanézőbe megyünk :wink:

királylány

Sziasztok! Végre vége a hétnek(nekem) :)
Betty, királylány!! Köszi,remélem elég erös lesz a drukkotok hogy ne jöjjön meg!!! :wink:

Holnap megyünk anyósékhoz pünkösdözni,lesz szabadtéri bál is(Ráczpünkösd)..nagyon jó szokott lenni,remélem nem esik majd az esö.. :roll:

Remélem mindenki jól van!?

Mucus!!! Sajnállak nagyon :cry: mielöbb gyógyulj meg!!!
Vendég

Sziasztok!

Régen voltam, de időközben találtam munkahelyet, a szüleimmel is alakulgat a kapcsolatunk (az az igazi jó már sosem lesz), szóval kicsit elhavazódtam...néha csak olvasgattalak benneteket...

Mucuskám, olyan vagy, mint Pöttyös Panni a gyerekem meséinél.... Gyógymanók ezerrrrrrel húztak hozzátok!!!

Nita,
mi könnyűszerkezetes házban lakunk, belső burkolás és festés nélkül 11 millió volt 2 évvel ezelőtt, 80 nm + a terasz (kertes ház). Az első napon álltak a falak, másnap rákerült a tető, 2 hónap múlva költöztünk. Mi terveztük (kockás papírra), a házunk télen fűt, nyáron hűt (mivel fa, levegő, kőzetgyapot és gipszkarton alkotják, ezek pedig jó hőszigetelők). A gázt be sem vezettettük, villannyal megy minden, illetve egy aranyos kis kandalló-kályhánk van a nappaliban, és a havi villanyszámlánk nem éri el a 25 ezret sem télen... (tűzhely, fűtés, világítás, mosógép, tv, számítógép, hűtő, porszívó, vasaló...), szóval szerintem nagyon okés. Néztünk mi kész házakat is, de vagy rá kellett volna költeni egy rakás pénzt (+az ára!!!), vagy olyan bibis volt, hogy nem érte meg vele foglalkozni. Szóval inkább építkeztünk. Ja, és ketten voltunk rá a férjemmel, + Bencus 5 hónapos volt... Ma is ezt választanánk. Alkudtunk, mert 14 milkóról indult a cég, végül 9 milkóban(!) állapodtunk meg, + az alapot és a belső betonozást, lépcsőt, mi vállaltuk, hogy megcsináljuk. Így lett 11 milka.

Majd jövök még...

Kép

Kép

Kép
lyly

Nita Lylynek igaza van a faházzal kapcsolatban csupán az lehet a gond, hogy ennyi pénzt nehezen kapsz a banktól ha nincs mit letétbe helyezz, bár ha ez a ház ilyen hamar kész lehet megengedik, hogy letétbe helyezd majd ha kész és fizeti az építkezést. Annyi, hogy ez nem olyan egyszerű elintézni és a mostani helyzetben nem tudom, hogy kapjátok meg és még ami itt a húzós az a telek. A válság előtt az itt nagyon drága volt, itt mindent euró-ban számítanak és a föld volt a nagyobb érték, mi ezért nem tudtunk új házat építtetni, mert nem volt annyi k.p.-nk, hogy önerőből megvegyük a földet és azután az építkezésre venni fel kölcsönt. Mindössze 9.000 eurónk volt és a város közelében 80 euró/nm a földnek, de akkor még nincs víz, villany se bevezetve mert leginkább olyan földek voltak eladok amiket mostanában nyilvánítottak építkezési célra fenntartott területre. Amin meg volt egy lebontásra váró ház már drágább volt a mi meglevő pénzünknél. Tehát csak akkor könnyű ha van félrerakott pénzed vagy örökölt földed, amire pités. :cry: :evil: :evil:

Kép
Kép
melisch

lyly mi is néztük a könnyűszerkezetes házakat, tetszene nekünk is, de melyik céggel csináltattátok?
tacska
Eger

8)
tacska
Eger

tacska veled mi van, látom nem irsz de azért olvasgatsz minket 8) az is jó mert ha valami fontos van akkor látom irsz.

Kép
Kép
melisch

köszi az érdeklődést, a helyzet változatlan, csak 17-ére kaptam időpontot a fogászatra, de hátha nem romlik addig a helyzet... :cry:
Párommal tervezgetjük a jövőt, talán már ebben a hónapban hozzáfogunk a babához. A ciklus.hu szerint ezen a héten lesz alkalmas.
Szerintetek árthat a babának a fájdalomcsillapító? Vagy az első 3 hónapban még nem?
tacska
Eger

Hát azt mondják 5-6. ik hétig nem igazán árt semmi a babának mert még nem a testedből táplálkozik, majd csak azután. Akkor majd mindent bele!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Lányok!

Betty: Mikor lesz a teszt? Hanyadik napon tartassz? Szorítok! :)

Nekem ma van a 31. napom, pirimég nincs, de a cicijeim fájnak, mint mielőtt megszokott jönni. Én már nem vagyok bizakodó. Szerintem megint nem sikerült.

Itt olyan hideg van, meg esik az eső. Úgy fázok ahogy itt ülök a gépnél, pedig felvagyok öltözve rendesen.

Angie28: egyformák vagyunk, én is csak akkor vagyok nyugodt, ha Marci velem van. Ha nincs itt állandóan azon jár az eszem, hogy mit csinál, nem fázik e, nem történt e vele valami stb... Én attól félek, hogy nem fogom ezt kinőni.

Kép
babicsek

JA! Megtiszta ideg vagyok, mert az én kis drágám állandóan a tegnap vásárolt pókemberes fürdőgatyájába szeretne lenni. Ebben a hidegben is, már kétszer felcsempészte magára. Levette a hosszú gatyót. Úgyhogy nagyon résen kell lennem. :lol:

Kép
babicsek

francesca nekem a 18.heti genetikain derűlt ki hogy fiu!!!!! :lol:
csajok köszi.....nem tudunk költözni.találtunk több házat is.de a foglaló nagyon sok -........2-3 milla lenne...így lefujav az egész!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia babicsek nem sokat jössz. Hátha mégsem lesz piri!!!!!!! Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita sajnálom, sajnos kis magántöke nélkül lakást venni nagyon nehéz :cry: :cry: :cry:

Hát holnap kicsapom a díszhisztit már egy ideje állandóan szétkapcsol a nettem, megint mi a fenét csinálnak rossz a vonal biztos az a gond. Ez ilyen telefondrótos net.

Kép
Kép
melisch

van kismagántőkénk de nem ennyi.....midegy.csinosítgatjuk a mostani házat..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedig Lányok, meg kellene tanulni elengedni a gyerekünket (persze, a koruknak megfelelően), mert ha majd felnőnek, bele fogunk betegedni, ha nem lesznek körülöttünk, és hát minél nagyobb, annál gyakrabban fog előfordulni, hogy nélkülünk lesznek valahol.
Ebben a korban a nagyiéknál van a legjobb helyen, nem kell félteni őket! És nekünk sem árt néha a teljes kikapcsolódás (agyilag is), annál több türelmünk lesz utána a gyerekünkhöz.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?