Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Köszönöm Tökmag! Tündér vagy! (az sms-t is :))

Csak egy gyors helyzetjelentés mielőtt indulnánk: 1-kor tudtam elaludni, kb 12-re Viktor is hazaért.
De az éjszaka simán telt - mindhárman aludtunk...most kómás vagyok, mert csak vizet ihatok, de azt hiszem pillatatok alatt magamhoz térek amint elindulunk!

Köszönöm a drukkokat!

Sok puszi!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Péntek!

Baromi nyűgös vagyok! Már hajnali 6 órakor fájásra ébredtem (abbamaradt mostanra), meg hogy motoszkál a gyerek. Majd leszakad a derekam meg az alsó részem, és olyan hasmenés jött rám, hogy hajaj :oops: Papás-mamás eléggé nyögvenyelősre sikeredett, el is ment a kedvem az egésztől. Mindjárt megyek NST-re, utána keresek valami dokit, hogy szedje ki belőlem Pockomat, mert már nagyon elegem van. (Baromira irigylem a császárosokat)
A fene fenét eszik is ma szülni akarok!
Vendég

Jó reggelt!

Megyek nst-re, UH-ra. Remélem mire vissza jövök, lesznek hírek!

Drukk-hegyek, csajócák!

Benta

Kép
benta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:27-kor.
magdii

Jobb reggelt!

Szorítok minden potenciális ma szülőnek.

Nekem qrva pocsékul undult a napom, megy a gyomrom mint a vízfolyás, mellé olyant hánytam, hogy ihaj. Naná megtöltöttem körbe a budit, aztán a másikat is. A hasam meg komolyan görcsöl. Amolyan gyomorgörcs. Csak hol van a gyomrom?
Na megyek, hajat kell szárítani, szűk óra múlva dokinál jelenésem.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Nagyon izgulok értetek!
Asszem egész nap itt fogok ülni a gép előtt és percenként nézem a híreket!!! :D
Manó: Jobbulást, nem lehet, hogy valami nálad is elkezdődött??? :lol:
Anuk:
Te ma szülni fogsz!!! :wink:

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok jó reggelt!

Noémi és Cosmo!
Drukk hegyek és millió pozítiv energia!

Amadea és Anuk!
Rátok is gondolok ma!

Manó!
Jobbulást neked,vagy nálad is készülődik valami?

Ma délelött nem leszek itthon,de amint tudok én is jövök,és arra már tuti minimum 2 babánk is lesz!

Szép napot!
20140328174041

Sziasztok!

Jottem en is bekukkantani!
Nagyon varom a hireket, hatalmas drukk, Cosmo, Noemi, Amadea, Anuk!!! :D

Nekunk ismet szornyu volt az ejszakank. 4-6-ig sikerult aludni... :( :(

Remelem azert lassan majd alakulunk,
puszi
Agi
lys

Sziasztok!
Mindenki, aki érintett a mai napon a témában: NAGYON DRUKKOLOK!!

Manó, lányodtól kaptad el a nyavaját, vagy Te is szülni fogsz?

Mi a szélvihar ellenére egész jól aludtunk, csak az esti lefekvés ment nyögvenyelősen. Se ülve, se állva, se fekve nem volt jó. :(

Csajok, az a parám, hogy vajon meg fogom-e ismerni az igazi fájásokat. Tudom, biztos nem vagyok normális. Mindenki azt mondja, hogy összetéveszthetetlenek, de én akkor is ilyen zizi vagyok. Este annyira szúrt a hólyagom és fájt a medencecsontom. Gondolom Zéti helyezkedik.

Na, mindegy, nem panaszkodom. Most másoknak van szüksége a mi pozitív energiáinkra :wink:

KépKép
süni76

na mivan csajok, ma mindenki szül?? :D

küldjetek nekem is egy kis szülésinditó enerdzsit!!!

mindenkinek nagyon szorítok és tűkön ülök mi lesz, hány babónk lesz :shock:

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Én is itt vagyok, szurkolok a többiekkel együtt! :wink: Szerintem Noéminek már tuti megvan Áronja, csak még nem tudott sms-t írni, legalábbis úgy emlékszem, hogy 8 órai műtétet írt tegnap. :D

Anuk!

Türelem!! :wink:

Amadea!

Rád is kíváncsi vagyok ám, hogy bent tart e a doki! :wink:

Eve!

:shock:

Mormota!

Teljesen megértem a felháborodásodat, és nem akarlak elkeseríteni, de ilyen maffiózókkal nem lehet semmit csinálni. :( Persze megteszed a szüksége lépéseket...de aztán minden megy ugyanúgy, ahogy eddig. Tv ügyvédjét meg hagyjuk, mert a Juszt éppen akkora maffiózó, mint a szomszédaitok. :evil: Az ügyvéd meg meg kókler, de mindegy... Inkább írok majd privit, mert itt most tényleg nagyon szül mindenki. :lol:

Manó!

Csak nem? :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Mosmá én is írok pár sort, mert ma még csak olvastalak Titeket... nagyon mennek a pozitív energiák Cosmonak és Noéminek.

Anuk és Amadea, remélem, Ti is minél hamarabb minél egyszerűbben túl lesztek rajta, és remélem, úgy alakul a nap, ahogyan szeretnétek.

Manó, kitartás, már ezek szt Neked sincs sok hátra nagy pocival. Persze lehet, hogy sikerült összeszedni a gyerekektől, dehát ez hiányzott Neked most a legkevésbé.

Én ma is jól aludtam, vagyis majdnem átaludtam az éjszakát, bár elég morci vagyok. Sztem ma is sokat alszom majd. Túl sok dolgom nincs, csak az orvoshoz kell lemennem a betegállományos papíromért és bevinni a suliba, de azzal még ráérek. Főzni nem kell, szerencsére, mert semmihez nincs kedvem. :?

Eve... :?: :?:

Heni

Kép
szheni

Jobb reggelt!

Óránkénti pisilés, aztán migrén és hányinger az éjszaka mérlege.

Én is szülni akarok, de megvárom még ezt a pár napot, h júniusi legyen.

Anuk, noémi, Cosmo, Amadea megy a drukk, gondolok Rátok, hamarosan anyukák lesztek, tök jó!
Vendég

Heni: nekem napok óta semmihez semmi kedvem. Még megmozdulni sem.
Vendég

Puszedli, Heni!

Én ugyanígy vagyok, már nincs kedvem nagyon kimozdulni, pedig nekem még egy hónapom hátra van. Egyedül úszni van kedvem, oda mindig szívesen elindulok, pedig nincs közel. De aztán nem sokáig lehet már azt sem, ha nyílik a méhszájam.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!!!!!

Figyelem, Híreim vannak! :)

Noémi most írt sms- t: [size=18]Áron megérkezett!!!!![/size]

- időpont: 8:55
- hosszúság: 56cm
- súly: 3300g
- gyönyörű

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
tökmag79

Gratulálok Noémi!

Milyen gyorsan túl lettél rajta! és már anyuka is vagy!
Vendég

Akkor innentől babaeső :)))))))

Gratula Noémiéknek! Áron biztos tényleg gyönyörű!

Várjuk a további híreket.

Kép
Kép
mimmi

Tökmag!

Köszi a híreket!!!! :D Szuper!!!! :D Gratulálunk Noéminek és Áronnak is!!!! Annyira kíváncsi leszek, hogy hogyan zajlott az egész, meg hogy hogy néz ki Áron!!! :D Remélem Noémi is jól viseli majd a műtét utáni időszakot. Biztos ír majd még, hogy tejcsivel hogy áll, szopizik e már Áron, naggggyon kíváncsi vagyok.

Cosmoról ki ír híreket?

Kép
Kép
tabati

Tabati: gondolom Banyoszka. Ha Banyoszkáról ő hozott hírt.
Vendég

Jajj de jó, köszönjük Tökmag a híreket! :):):):) Nagyon gratulálok Noéminek és Áronnak!!! Tuti, hogy gyönyörű kisfiú! És hála Istennek ezek szerint Noémi is jól van. Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok nekik!

Elintéztem az orvost... most meg megyek aludni. Remélem, jobb lesz... az elmúlt napokban tök sok energiám volt, ma meg, mint akit kicsavartak. :? Remélem, Puszedli, Tabati, Nálatok is csak egy kis pihi kell. Holnap doki... Puszedli, ugye, be leszel kapcsolva? Mert nem felejtettem ám el, hgy Te vagy az én párom... és Tabatinak és Tökmagnak is ígértem smst. Pokernek meg a kórház miatt... Ha nem írnék, akkor úgyis jövök haza és írok itt. :) Viszont pont az jutott az eszembe, hogy ha ma kellene szülnöm, vszínű elaludnék közben. :D :D

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 21:28-kor.
magdii

Heni: be leszek kapcsolva, be vagyok éjjel-nappal, ki tudja kitől mikor kapok híreket.

Képzeld, az előbb letakarítottam a tűzhelyet :shock: , úgy hirtelen felindulásból.

Jó pihit![/i]
Vendég

Sziasztok!

Cosmoról én hoznám a híreket,csak még én sem kaptam semmit.....
Amint tudok bármi infót,jövök!

Noémi! Sok szeretettel gratulok kisfiadhoz, mindhármatoknak jó egészséget,sok boldogságot!

Mi jól vagyunk, Niki egy kis tündér, jól szopizik, egyenlőre még nyugodt baba :D

Kissmanó a tábliba bekerülhet a H betű,merthogy normál szülés volt. Tudom,privibe kéne,lehet még arra lesz időm etetésig...

Amadea azt hiszem, Te kérdezted, nem állva szültem,csak kicsit rossz szögből készült a kép.

Majd még jövök Cosmo híreivel, remélem mostmár hamarosan!

Banyoszka
banyoszka

Heni!

Még ma megyek vizsgáztatni egy nagylányt. :roll: Semmi kedvem, de legalább megy neki minden, tegnap próbáltunk még egy uccsót!

Kép
Kép
tabati

Noémi! Szívből gratulálok!!!!
Nagyon sok egészséget Nektek!!! A képeket és a beszámolót várjuk! :)

Csajok! Nincs párom :shock: Valaki szabadon???

Kép

Kép
mukkancs

Mukkancs és akik még pár nélküliek!

Szívesen informálok.... Ha én jó vagyok, küldd át a számod priviben!

Banyoszka
banyoszka

Ja,és képzeljétek, a terhesség alatt felszedett 13 kilómból mára csak 2 kiló maradt :D :D :D Úgy örülök!!!!!!!!!

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka, nagyon ügyes vagy! Mukkancs, én is is szívesen informálok Rólad... bár nem akarom Banyoszkától elvenni a lehetőséget. :)

Beni megint csuklik, és teljesen lent érzem...

Tabati, én bent voltam tegnap is a suliban és ma is. Tegnap látott az iskolatitkár (persze, mert hozzá mentem), ma meg el volt ájulva, hogy mennyire lent van a a hasam tegnaphoz képest... De egy vizsgáztatást én is bevállalnék. Biztosan jó jegyet fogsz adni, pláne, ha ügyes a kislány. Olyan jó érzés visszalátni azt, amit megtanítottál neki, nem? Én mindig nagyon büszke voltam...

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:31-kor.

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka!

Tündéri a babud!! :D És nagyon szerencsés vagy, hogy csak 2 kiló maradt rajtad, azt hiszem ezt kívánom magamnak is és a többieknek is! :D Önbizalmammmal nem lenne gond az tuti! :wink:

Heni!

Jegyet nem én adom képzeld, mert ez amolyan alapvizsga, ezért is később vizsgázik, mint a többiek. 4 évig tanult most alapvizsga és jövőre már nem ötödikes lesz, mert olyan nincs, hanem továbbképzős. Szóval a többi tanár ad jegyet, de remélem 5öst kap. :D

Kép
Kép
tabati

Köszönöm Csajok!

Banyoszka, gyönyörűek a gyerekek, mindannyian!!!

2 kilóóóóó????, MÁZLISTA! :roll:

Kép

Kép
mukkancs

Heni!

Én is lent szoktam érezni, hogy csuklik, akkor lehet, hogy már megfordult? :shock: De a keményet (amit én fejnek gondolok) még mindig a köldököm körül érzem, és rugdosás sincs a bordáimnál... :roll: Inkább az oldalamnál érzem, meg néha még mindig a hólyagomnál....fura...lehet, hogy a kezével masszírozza a hólyagomat...? :shock: :oops: :lol:

Kép
Kép
tabati

Banyoszka: tündéri a gombóckád! és csak 2 kg, tök jó!

Nekem faros a bébim, és lenn, bal oldalt érzem, hogy csuklik, Ácicáé meg fejjel lefelé van, és fenn érzi, h csuklik :shock: , fordítva van.

Múlt héten vagy 2 hete mikor ott voltam nálunk, pont egyszerre csuklottak:))), és néztük is, h ugye elm. Nándinak kellene fenn, Prüntyinek lenn, és fordítva-érdekes...
Vendég

Noémi! Gratula!!!!
Tegnap este a tábliban már megelőlegeztem nektek az 5-ik babás sort.
Igaz, ezennel a szín rend felborult, de a lányeg, hogy TI jól vagytok.

Lányok: ez a legcarabb napom eddig a pocósság alatt. Szülni esélyem sincs, kisfiam úgy döntött minek szálljon alá a szűk kijárat felé, ha "dőzsölhet" fennebb is? Csuklott a lelkem az uh alatt, éreztem is. Aztán kis szégyenlős nem engedett fotót készíteni, berakta arcija elé a kezét s téma túltárgyalva. BPD és társaira nem emléxem, s fel nem állok most az adatokért. Becsült súly 3848 gr.
Hát 4 hét alatt több mint a kiló.
Becsületes gyomorgyulladást szedtem össze, hát ez most nem hiányzott. Ugye szombat este-vasárnap hajnalban kezdte Edina, keddről szerdára éjjel Adriám, most én. Apa helyben mondja, hogy hát reméli akkor őt elkerüli, mire én: inkább Grétit kerülje el. Na, végül ebben kiegyeztünk. Bár apának szívesen átengedném.
Semmi, de semmi erőm. Tuti, ha szülni kéne most már a csaszit is bevállalnám, annyira nem tudnék együttműködni (más kérdés, hogy hasfájás csaszis sebbel együtt tuti kikészítene)

Na léptem vissza az ágyba.

Banyoszka: aranyos képeket tettél fel.

Bocs csajok, hogy ma önző módon nem reagálok másra. De tényleg nagyon kivagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.05.29 11:02-kor.

Kép
kissmanó

Hű, de izgi ez a mai nap!!! Noéminek és Áronnak máris nagy-nagy gratula és mniden jót!!!!!

Banyoszka: gyermekek gyönyörűek, pinduri különösen! 2 kg?? Nekem öt, ha jól mér a mérleg. Bár ez sem olyan vészes, de remélem, apad még.

Eve: én nem igazán értem, hogy min bántódtál meg. itt mindenki leírhatja a véleményét, amik ugye különbözhetnek, és serintem senki nem akar megbántani senkit. De te tudod...

Manó: jobban vagy már?

Én olyan izgatott vagyok, hogy mi lesz a többiekkel, Amadea, Anuk szülni fog-e, Cosmonak hogy megy majd...

Rólunk: egész jó éjszaka volt, bár István szerint közben sírt és kellett altatni, én ebből semmit nem érzékeltem. Mindenesetre nyugisabb volt. Ezt a cuccot óránként kellene adni, éjjel 2x kapott, és most is csak úgy tudom kivitelezni, hogy a két etetés közt kap egyszer. Szegénykét így is fel kell ébreszteni, és szerintem már a főzelékkorszak előtt megutálja a kanalat. Viszont ma reggel a másik homeós bogesz tüneteivel megegyező kakát produkált, most vetetek olyan cuccot is: az kamillából van, gondolom, nem lesz gáz, ez a másik meg sártök- na ezt nem ismerem. Azt kérdezném a tapasztaltabb homeósoktól, hogy mennyire gáz, ha mondjuk olyat adsz be neki, ami nem jó? Esetünkben ugye a kétféle verzióból bármelyik bejöhet. Megárthat neki, vagy hogy van ezekkel a bigyókkal? És adhatok-e egy nap kétfélét?
Nem is mnodtam múltkor védőnő nagy érdemeként, h kölcsönadata a két homeós füzetét, le is másoltattam Istvánnal, abból néztrem ki: most mér nekem ezek vannak, ha vkinek kell belőle vmi: Homeopátia mindenkinek mindenkorra; Homeopátia babéknak mamáknak 2.: születéstől a gyermekkorig. Mindekettő a Boiron kiadványa.

TEgnapelőtt elküldtem IStvánt a DM-be egy bevásárlólistával. ÚGy jött haza, hogy ő többet abba a boltba nem megy, legalábbis egyedül tuti nem. Ezek kellettek többek közt: szárnyasbetét, tisztasági vbetét, pelenka, melltartóbetét... a Calgont biztonsággal felismerte,de a atöbbinél becsődölt, amikor meglátta, h az általam felírtak ellenére még mindig többől lehet választani... és ő nem akarja, h röhögjenek rajta az eladónők. Szegény még a 25%os kuponos tusfürdőt is elrontotta, majd amikor az eladó megkérdezte a pénztárnál,h a 4 verzió közül melyikre cserélje ki, teljesen kikészült. SZegény. Pedig egyébként teljesen önálló bevásárló, Tescoba simán jár egyedül.
A DM-es bababónuszt váltsátok ki, nagyon megéri szerintem! Be kell hozzá mutatni a baba anyakönyvi kivonatát, amikor leadoda jelentkezési lapot. Olyan kuponfüzetet adnak kezdetnek, amiben pl 1 Ft a Laktoherb,. meg van egy csomó pelenkás, popsitörlős kupon. És 2db CundA-s, mindegyik egy szabadon választott babaruhára 50
%-ot ad!!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Noémi, sok szeretettel gratulálok kisfiadhoz!

Nst rendben, UH szerint 3700 gr, bpd 98, tisztára mint a tesói. Ha vasárnap a doki úgy látja, bevállalom a indítást, nincs mire várni ekkora bébi mellett.

Manó,
gyors gyógyulást! Ezek a hányós-fosősok a rémálmaim! A te kisfiad méretei is tekintélyesek.

Süni,
én is hasonlótól tartok. Most az a taktikám, hogy ha elmúlik meleg vízre, nem az. Ha nem rendszeres, periodikus, nem az. De 3 napja minden du. fájok, csak elmúlik, sajna.

Heni,
holnapra drukk-hegyek, mit szeretnél?

Ma "ballag" a fiam az oviból. És nem hívtuj meg a rokonokat, nem sütök-főzök, nem kap aranyláncot, ellenben ehet egy akkora fagyi kelyhet, amekkorát akar :lol:

Amadea, Anuk,
várom a híreket!

Benta

Kép
benta

Megjött a várvavárt sms Cosmotól!!!!!!!!

Megérkezett Petra,3170 g és 55 cm! Jól vannak, baba szép és egészséges!!!!!!!!!!!

Elsőként kívánom Nekik a legjobbakat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banyoszka
banyoszka

Na, ez a hír még itt talált.

Banyoszka, kössz az infót.

Cosmo: gratula a nem is olyan pici lányhoz. Egészséget mindenek előtt, sok tejecskét, nyugis éccakákat.

Kép
kissmanó

Benta!

fagyi!!! :D Legjobb ajándék!! :D Ismerősöm a fia 18. szülinapjára már nem tudott mit kitalálni, mert ők már ilyen aranylánc meg hasonlók mind ellőtték az érettségiig bezárólag. Úgyhogy 18 ezerért 2 órás sétarepülésre fizettek be Budapest körül. :D Nem mondom, 9000 ft./óra, de mégis jó ötletnek tartom. :roll:
Úgyhogy tényleg te se kezdd aranylánccal, mert mire 18 lesz már nem tudsz neki mit kitalálni. :lol:

Csillag!

No, amilyen gagyi a felicitas csomag, olyan jó a dm-es bababónusz? :D Férjedet azért sajnálom kicsit, ha nem haragszol... :oops: :lol: Enyém is ilyen lenne... :lol:

Homeós cuccosokhoz ennyire nem értek sajna....viszont nekem azt mondta a kozmetikusom még anno, amikor herpeszre szedtem ilyen bogyót, hogy csak akkor szedjem, ha tutira érzem, hogy jön ki, mert ha nem jön ki és beszedem, akkor kihozhatja...valami ilyesmit is írnak ezekről, hogy hasonlót a hasonlóval gyógyít...szóval azért óvatosan, de majd a többiek megmondják.

Manó!

nem semmi! :shock: Pihenj sokat, akkor most neked azért megy a drukk, hogy előbb szűnjön meg a hasfájás, majd utána jöhetnek a szülési fájások! Nem lenne jó duplán szenvedni, még szimplán is elég lesz szerintem... :roll:

Kép
Kép
tabati

Amadeáról is van hírem: még nem szül, a helyzet változatlan egyelőre, Nóra baba jól érzi magát odabenn.

Cosmóéknak is gratulálok!
Vendég

Cosmonak és Petrának gratula!!!

Amadea akkor ezek szerint várakozik? De bent kellett maradjon a kórházban?

Benta: nem semmi 8-9 hónap mindkettőnél... És ezek után jöhetett a 3. ??
:lol: :lol: :lol:

Mormi
: tényleg nagyon gáz ez a helyzet, István azt mondta, h kölcsönadjuk Borcsát nektek egy éjszakára, tuti túlüvölti a szomszédokat, és akkor hátha bekussolnak, mert észreveszik magukat, h milyen rossz a csendháborítás... :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Sok szeretettel gratulálok én is Noéminak Áronhoz és Cosmonak Petrához! Sok erőt, kitartást, gyógyulgatást, tejcit!!!

Amadea akkor ezek szerint még megvárja a Pünkösdöt?

Manó, remélem hamarosan jobban leszel, ez már nagyon a vége lehet. Kitartás, neked aztán tényleg nem könnyű...

Benta, ezen a 8-9 hónapos "kritikán aluli viselkedésen" én is meglepődtem (a megfogalmazáson meg jót derültem :D ) - és utólag milyen pozitívan látja ezt az ember... erre tényleg csak az képes, aki már anyuka. Remélem mi is hasonló humorral tudunk majd hozzáállni, úgysincs választás... :P Csillag, remélem ez nektek is erőt ad, lesz még nektek is kedvetek 2. vagy 3. bébihez!

Anuk, kitartás, hogy állnak a dolgaid?

Lányok, ma ilyen barnás foltok vannak a tiszt. betétemen - nem sok, enyhe folyáshoz hasonló, mint anno a terhesség elején. Gondolom csak azért, mert tegnap jól meggyömöszölt a doki a méhszájvizsgálatnál, ugye? Mit gondoltok errről?
preta

Hát.... én ilyen folyás miatt mentem be a kórházba 10 napja.....

Banyoszka
banyoszka

Amadea szerintem már otthon van. Lehet megvárja Nóri a júniust.

Preta: múlt 7en nekem is volt szombat este meg vasárnap barnás folyás, miután az ügyeletes jól belémmászott a méhszájvizsgálatnál:(.
Vendég

amadea, ezek szerint akkor te is maradsz a betonméhszájasok klubjában. figyu, neked a dugesz még megvan?

én holnap 10-re megyek NST-re meg magzatvíznézésre, ha már lesz olyan a msz-jam hogy be tudja dugni a ketyerét, lesz remélem egy kis turka-murka, hátha lesz valami...cuccot nem visszük, babonából...az eső is akkor esik ha nincs nálad ernyő 8)

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Hatalmas gratula Noéminek és Cosmonak.
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek.

Amadea és Anuk: Nektek mennek a drukkok!!

Banyoszka nagyon édes a gombóckád!

Ami velem történt. Tegnap voltam NST-n, minden rendben volt. Méhszáj 2111.
De ami aggaszt, hogy tegnap óta barnás színű folyásom van. És a hasam szinte egész éjszaka fájdogált, olyan mensi jellegű, de nem görcsös.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet ez?

Ja és még nekem sincs párom, kinek küldhetem el a számom priviben?
Előre is köszönöm.

KépKép
begane

Cosmo, sok szeretettel graúatulálok Petrához!

Banyoszka,
gyönyörűek a gyerekeid, a kisgömbőc pláne!

Csillag,
az ember legyen optimista, hátha most egy kevésbé ordibátort kapunk :) Sose értettem az eszik-alszik baba létezését, nekünk akkor lett könnyebb, mikor már nem szoptak, és éjjel nem kellet 1-2 óránként kelni hozzájuk, és beindultak mozgásilag, ment a felfedezés. De amíg nem tudtak mit kezdeni magukkal, állandó szórakoztatást igényeltek. A nagy a mozgó babakocsiban aludt, egész nap róttam a köröket vele. A kicsinél már volt kendőm, abban mindig megnyugodott, de éjjel nem tudtam hurcolni. Örülök, hogy használnak a bogyók! Majd kérünk tőled tanácsot, hogy mi vált be.

Kép
benta

Sziasztok!

Noéminek és Cosmonak szívből gratulálok a babákhoz!!!

Velünk nincs semmi újság, befeküdni se kell, Nóri nagyon jól van, szépen növesztgeti az amúgy sem kicsi buksiját. Várunk....

Na, gyorsan olvasok vissza
:wink:

KépKép
amadea

Begane!
Ha megfelelek... :lol: Örömmel tudósítok rólatok!

Kép

Kép
mukkancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?