Sziasztok!
Köszi az aggódást, csajok! Na, ma 150-es volt, azt mondta a doktornénim, hogy nagyon jó, nem is szabad túl gyorsan levinni, úgyhogy örüljönk ennek is. Ne izgulj, Éva, megyünk úszni, ha törik, ha szakad, Szabolcs tutira nem fertőz, és már lassan múlik a sok váladék, legalábbis könnyebben kijön.
Krisz! Hát, minden átmegy az anyatejbe, de talán ez a legkevésbé, ezért adták ezt a terhesség alatt is. Várandós koromban 160/90 volt a legmagasabb, doktorbácsim nagyon vigyázott rám, rögtön adta a bogyót, ahogy emelkedni kezdett. A végén már napi hat szemet szedtem... Most csak kettőt szerencsére.
Éva! Azt hiszem, megyek. Mennyi is volt a bérlet? Csak lehet, hogy előbb azt a "lájtosabb" MÁV-os tornát kellene elkezdeni, hogy megszokjam, aztán mehet az izmosabb... Milyen volt a múlt heti uszi?
Tünde! Pedig olyan jó az úszás! Ennyi előnye van a pesti létnek... Na, a tornáról annnyit, hogy a mindennap, az maximum negyedóra... Elsősorban a hasizomra gyúrtam (illetve arra, ami nekem annak a helyén van
), bár most amióta ilyen vacakul lettem, leálltam (három nap). De csak amíg vissza nem áll a vérnyomásom.
Mégsem készülnek még úszós fotók, Apa megint dolgozni fog...
Éva, írjál már! Ide, vagy privibe, csak valamit rólatok!