Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, úgy eltelt a nap.
Lett fülbevalója Larának
Úgy bömbizett szegény, az én szemem is könnyes lett
De tényleg nem fájt valószínűleg(a csajszi mondta, hogy szerinte nem fáj, csak megijednek a csattanástól, ahogy belövik)mert egyből meg lehetett nyugtatni, és el is aludt egyből.Olyan szééééééééééééééééép.Eddig is az volt, de mostmár igazi csajszi
Bementünk a megye legnagyobb bababoltjába,(vagyis ahol a legtöbb kocsi van)és az össze kínálat a pierre cardin ps 625-ös
No comment.Úgy utálok ezen a tetű helyen lakni, hordozót, pihenőszéket is internetről rendeltem, mert egyrészt nulla választék volt, és olcsóbban jöttem ki még postaköltséggel együtt is!
Nekem nem baj, ha nem tolható egykézzel, ahogy írtam, úgyis amikor használnánk, mindig négyen, esetleg hárman mennénk(pl. most hétvégén gyereknapi kavalkádra)meg tényleg nem sokat kéne, ezért is akarok minél olcsóbbat.Férjem ígyis elszörnyedt tegnap, hogy milyen kicsik ezek a kocsik, bele se fog férni, meg télre nem jó
meg ilyenek.FÉRFI.
Monee!
Ma voltunk védőnéninél, nekünk is azt mondta, hogy nagy melegben napközben is fürdessük meg, meg nagyon vigyázzunk a hajlatokra(hintőpor ezerrel), mert amúgy is, de ilyen hurkás babáknál meg különösen egyből megtelepszenek a bacik, és azonnal szóljunk, ha kipirosodik, pont ezen okból.És vagy a reggeli órákban, vagy az esti órákban levegőztessük(persze attól függ, milyen az idő), az estit állítólag nagyon szeretik.
Tényleg!Nektek is ez lesz az első nyaratok!
Lányok, nekem a tescós pelus nagyon bejön!(köszi Monee
)igaz, hogy ugyanannyi, mint a pampers, én pont ezért estem a csapdába, hogy akkor a pampers biztos jó
De ez tényleg nagyon tuti, tegnap akciósan vettünk egy kisebb csomagot(férjem csak ennyit engedélyezett, mivel a pampers-szel is így megjártuk(de tesóm elpasszolta a 2 egész csomagot
milyen jó, hogy fodrász és van egy özön ismerőse)
Szóval tényleg nagyon jó ez a pelus, hasonlít a coop-osra, de az vastagabb, és olyan brutálisnak tűnik(de a pamperst az is kenterbe veri!)ez viszont minden szempontból tuti!
Én most még úgyis viszonylag sűrűn cserélem, úgyhogy nincs olyan gond, hogy túl pisis lenne.
Mozgás:
Nekünk az eltört kulcscsont miatt naponta 15-20 percre hasra kéne fektetni Larát, hogy próbálja kinyomkodni magát, de nincs ennyit hason
hamar begurul, nem szereti, pedig erős, simán tartja már másodpercekig a buksiját, elfordítani már 2-3 hetesen is tudta, nem tudom.Június végén megyünk a fejlődésneurológushoz kontrollra, kíváncsi leszek, mit mond.
Mai méricskélésen amúgy 5600 gramm volt(3400-ről)és 59 centi(51-ről)Többnyire 68-as ruhákat hord már(és persze van egy csomó 1-2-szer ráadott vadiúj ruha, még jó, hogy nem vettünk sokat, ezeket is úgy sajnálom.Azért remélem, mostmár a 68-asnál megállunk egy darabig.
Biztos akartam még valamit, de nem jut eszembe