Sziasztok!
Ez a Dóri lány naaaagyon ééééééééééédes....
ez az új séró, nagyon vagány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon kis szép!!!
Elhiszem, hogy jó móka volt két bébire vigyázni
meg etetni őket...
A mosdót legközelebb kihagyom, az tuti... amikorra mennem kell, inkább viszem itthonról kis flakonban...
pedig nézegettem én a papírt, pont ezért, hogy kell-e... aztán bamba voltam, és az agyamig már nem jutott el, hogy kell
de hát így jár, aki bénázik, aki a rózsaszín hályogtól nem lát semmit
Majd legközelebb
Igen, ez a buszozás, nem egyszerű dolog... mondjuk nálunk van autó, amivel fogunk tudni járni, de... azért mégiscsak lesz olyan, hogy buszozunk, hév-ezünk, vagy valami más. Kicsit aggódom, de majdcsak kibírjuk, mint ahogy mindenki más is
(mondjuk, én ettől nyűgösebb tudok lenni, és rossz pillanatomban szerintem még puffogok is
) És amikor már nem kellett szorítani a karomat, akkor fel is pattantam a székről, hogy a pocakos kismamák le tudjanak ülni... aztán ki tudja, lehet hogy jobb volt nekik állni, vagy egyszerűbb volt.. nem tudom.
ilyet is hallottam már, hogy nem jobb ülve sem, kinek hogy
Egyelőre a hiszti-hullámok elkerülnek, és ma már olyan egésznapos hányingerem sem volt
pedig reggel nem vettem be a bogyómat a vérvétel miatt
úgyhogy javul a helyzet!
viszont iszonyú álmosság jött rám többször is napközben...
DE
megvettem az első kismamanadrágomat
egy krémszínű, amiben talán még az esküvőkre is el tudok menni augusztusban
ha nem fogok addigra gurulni
Bár az anyukám velem összesen 7 kilót hízott
és én is fogytam eddig egyet...
szóval talán ez a veszély nem fenyeget komolyan
Találtam egy jó boltot a Pólus felé is, egészen jó áron vannak ott is a rucik. Inkább veszek 4-5 nadrágot 3-4ezer forintért, mint egyet 20ezerért... úgyhogy megköszönöm a segítséget, és inkább átmegyek a városon érte
Nah, megyek, csinálok vacsit a férjecskémnek, mire hazajön
További szép estét Mindenkinek!!!