Új privát üzeneted érkezett!

Bocsánat, hogy itt vagyok, Tüncinek hoztam valamit... :)
Kép

KépKép
bende

Jaaaaj,Bende!!!!!!!!!!

Jól kibőgtem magam, most jobban vagyok..most meg a meghatottságtól sírtam el magam..de most csak icipicit!!!
Mondd meg Nikinek ,hogy ezerszer puszilom és vigyázzon a babára,amíg találkozunk!!!

Köszönöm!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Tüncike
Úgy szeretnék valamit átadni abból, amit én most érzek, abból a megkönnyebbült, felszabadult érzésből.....amit soha nem értettem, mit jelenthet.
Soha nem értettem, mit jelent elengedni és nem elfelejteni.

Az elengedés számomra most egy csoda, veszem a nagy levegőket és élvezem minden pillanatát, hogy megszűnt az a tompa, lenyomó fájdalom.
Úgy tudok beszélni Róla, gondolni rá, hogy már nem sírok és nem fog el rossz érzés. Éjjel, elalvás előtt már nem jut eszembe, sőt néha még reggel sem.
Olyan jó ez az állapot, szinte félek, nehogy visszaessek.

Ebből szeretnék valamit átadni, ha tudnék, mert látom magam a múlt héten és látom most, hogy lehet más is, mert valaminek változnia kell.
Sajnálom a rossz napod, a rossz hangulatod és nagyon remélem, hogy jobb lesz majd.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!!!

Most jobban vagyok, tényleg így is érzem..és jól voltam a múlt héten és azelőtt is..de most lehullottam nagyon..kell pár nap ,hogy összeszedjem magam,de össze fogom.

Magányos harc ez a mindennapokkal...
tünci28

Fűrdőszoba kész, erkély kész, konyha kész, most rakják a nappali a hidegburkolatot és nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
Tetszik.
Június utolsó hétvégéjén költözök, mindegy hova, csak a víz bent legyen, a többi meg majd jön.

Aztán arra gondoltam, a nyáron már nem próbáljuk, kiélvezem a strandot, a meleget, a jó időt, kicsit foglalkozom magammal, magunkkal.....korán volt még az a decemberi baba, nagyon korán.
Aztán majd ha úgy jön, lesz, ha meg nem úgy jön, nem lesz.

Betti
Kép
betti0412

Egész nyáron nem??????Igazán nem megingatn iakarlak, de tényleg ezt érzed???Valami elképesztő változás ez..én már nem tudok, egyszerűen képtelen vagyok várni..olyan sok idő..még innentől is mininmum egy év, amíg a gyermekem a karomba vehetem..
tünci28

Az a baj, hogy megértelek és tudom.
És ha lehetne belebújnék a lelkedbe, hogy kicsit átadjak abból, amit kaptam, úgy is sok van most nálam. És szinte dühös vagyok, hogy nem tehetem meg, de talán egyszer mindenkinek eljön a megnyugvás valamilyen módon.

jövő héten megyek a pszichodokimhoz vissza, ő is jelen volt a terápián, hogy helyretegyünk néhány kérdést, tele vagyok velük, meg egy kicsit beszélgetni.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, én is nagyon meglepődöm, de nem.......
Eltünt az az érzés, hogy már csak mennyi idő.
Még elevitet sem vettem, pedig 3 hét múlva lehet próbálkozni, most meg úgy vagyok, hogy majd meglátom.
Párom jobban erőlteti, az omegát tegnap beszereztem, szedem, hátha mégis, de ha mégsem, az sem baj.
Félve csodálkozom én is magamon és mindig attól rettegek, hogy visszalépek, mert nem tudom meddig mehet ez így, de nem a gyermek forog a mindennapjaimban, a központban. Most valahogy nem.

Betti
Kép
betti0412

Nem baj, ha azzal a jófajta irigységgel gondolok a lelki békédre??

Éreztem már ezt ,de csak rövid ideig sajnos.Könnyeb volt úgy.

Örülök, hogy tetszik a lakás!Aggódtál a burkoló miatt ,aztán tessék, mondtam én, hogy gyönyörű lesz.. :lol: A mintás lap annyiszor eszembe jutott, azt lefényképelhetnéd, hogy milyen lett!
tünci28

Tervezünk Balcsira nyaralást, sok minden van tervben, imádom a vizet, a napsütést, a jó levegőt, ki akarom a nyár minden percét élvezni és végre azt élvezni, hogy nincs rajtam a szürke ködöm.

Nem tudom mi ez, de jó most.

De azt sem tudom állítani, hogy nem lesz, majd ahogy alkul, férjem nagyon szeretné, nem fogom elutasítani, de ha nem erőlteti nagyon, várhatunk még.
A decemberi baba még Franciska lett volna, azt pedig nem szabad volt még a természetnek megengednie, hogy őt várjam minden percben vissza. Jól van ez így, minden a helyén.
Mindazonáltal nem elfelejtendő, ami történt, reggel is úgy mentem be, hogy egész úton a gyerkőcökre gondoltam és mosolyogtam, szélesen. Benne voltak a fában, fűben, napsütésben, ott voltak, de már más dimenzióban, más világban, ott a helyük.

Betti
Kép
betti0412

Melyik mintás? A fürdőszobai?

Betti
Kép
betti0412

Tegnap férjem is nézte a meccset....én meg néztem Annát, zöld oromból....nem is tudom, ki hozta nekem.....

Betti
Kép
betti0412

Ez nagyon szép így és főleg nagyon békés..
bárcsak...
tünci28

Igen a fürdőszobai,az nagyon teccik...

Van még egy csomó jó sorozatom a táppénzes időkre, csak szólj!! :wink:

Az urad kinek szurkolt?(szigorútekintetű szmájli)
tünci28

Fürdőben még nincs villany, így nem tudom lefényképezni, de a jövő héten már az is lesz, és akkor majd készítek képeket.
A burkolók vezetnek oda fényt, de abban nem jól mutat.

Betti
Kép
betti0412

a szomszéd vett egy kisbárányt és egy kiskecskét..olyan fura hang jött kinntről, mnitha gyerekek sírnának..Hát a bárány az!!Hogy jöhet már ilyen hag belőle? :shock:

A Balcsin hová mentek, melyik part?
tünci28

Visszamegyünk az esküvőnk helyszínére....

szigorúan manchester

Betti
Kép
betti0412

Az jó lesz! :D

Akkor jó! :wink: Akkor együtt vagyunk most szomorúak.. :( rohadt barca... :evil: mondtam már ,hogy az uradnak igen jó a sportizlése????? :D
tünci28

Én nem néztem a meccset, most nem volt rá hangulatom, inkább Annáztam.
Azért nem volt olyan heves a drukk, mint a kézilabdában...
Megyek bambulok a Barátokon, utána meg alszom, mert reggel fél 8 kor már ülésem volt, negyed 9re le is fárasztottam magam és hol volt még fél 5.
Majd holnap jelentkezem, munkából.
Olyan jó, úgy néz ki hétfőn itthon leszünk....persze szombat, vasárnap az rohanás, lakodalom kint, meg barátok, de vasárnap hazajövünk, és hétfőn csak itt. ha jó lesz az idő elmegyünk strandra. napozni akarok

Betti
Kép
betti0412

Akkor jó pihenést Betti, hétfőre meg szép időt, hogy tudjál napozni!

holnap már én is dolgozom, meg szombaton is.
tünci28

Bettiiiii!
De örülök, hogy jelentkeztél! Meg ennek az egésznek így egyben! Ne félj nem fogsz visszaesni. Bár azért lesznek rosszabb napok is, de az meg sem fogja közelíteni a régit.

Bende! Te egy tündér vagy, komolyan mondom. Nagyon sok a felesleges energiád úgy látom... :lol: Éppen ma gondoltam rád, hogy kiokosíthatnál a netes képrendelés ügyében, tavaly mintha tőled olvastam volna, hogy csinálsz ilyeneket. A családom már kinyúvaszt a fényképekért, de a nyomtatott nekem nem igazán tetszik. Szóval itt az új feladat. :wink:

Rámtört valami izé, mosok, vasalok, főzők mint a gép... Az autóba meg alig férek már be. Kényszeresen törekszem a patent rendre. Estére meg kidőlök. Na megyek teregetni szép álmokat mindenkinek!!!
hettuli

Jó reggelt!

Hettuli, talán fészekrakás, hm????Mindenhová hurcolom a telefonomat... :D 8)

Nem sok kedvem van munkába menni.Hideg van és tornádó is, plusz a főnökömmel leszek párban...hmmm,öööh,ez mindig klassz... :evil: Holnap meg nem tudtuk egyeztetni a beosztást és egyedül fogok dolgozni..hát szombaton elég húzós lesz.Mert ott aztán nem vár ám senki, egyetlen percet sem.Bennt órákig nézelődik, nálam meg dobol az ujjaival a pulton.No, az olyat az Égbe fel tudnám rúúúúgni..

Szedelődzködöm, írjatok, ohgy legalább Ti szolgáltassatok nekem társaságot..

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt mindenkinek!

Este már én is kinyúltam, egész nap nem pihentem a szoli után. Most megyek egy lábat megcsinálni.

Tegnap jól sikerült az állatkerti tali. Voltak sztorik. :lol:

Marcell: - Telefonon apukájának: VAn kétféle oroszlán, az egyik alszik a másik nem alszik. :)

Barci: EGy csomag tudjátok az a három betüs kis kocka alakú cukor van a kezében, adni akarja a Marcellnak. Majom koma kinyúl és kikapja a kezéből. Barci meg csak les utána. Elfutott vele és egy másik majom mellé oda ült. És elkezdte kibontani és egyesével megették. :shock: :lol:

Zsiráfnál:

Mindegyik gyerek meg akarta etetni. Zsiráf nem akar jönni. A gyerekek szikronban kiálltják Zsiráf gyere. És egyszer csak jön. Odahajol a gyerekek nem akarják a szájába adni. Én felemelem őket, a zsiráf a ronda nyelvét ott nyújtogatja, fffffffffffúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjj, és akkor mindig csak az én kezembe kerül az kaja és nyalogatja. Jól megetették a gyerekek. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Elmegyek ma hamarabb haza, nem jól vagyok...
tünci28

Sziasztok!

Tünci, mi baj? Fizikailag nem érzed jól magad? :(

Melcsike, jók a sztorik. :D Akkor nem barátkoztál össze zsiráfkomával...és a Barci hogy nézhetett...Marci is édespofa. :lol: Mesélhetnél még.

Hettuli, bizony, ez már a finiselők fészekrakási ösztöne :shock: :)

Olvasok még és jövök (kár, hogy nincs fenyegetőn néző szmájli)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, Szinti, Jázmin, Boboka, Leda, Lily, többiek?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Igen, fizikailag vagyok nem jól..nem tudom..mindjárt indulok.
tünci28

Tüncike, az én férjem a Barcelonának drukkolt...ettől függetlenül, ha jössz Pestre (vagy mellé), igen, igen, tessék jelezni, és nem leszel elveszett! :)
Látom, nehéz napod is volt
:cry: Mi baj? Fáj valamid?

Hasli, küldök privit.

Lily, Tőled meg várom... :wink:

Bea, ha legközelebb jössz és lesz időd, összeügyeskedhetünk valamit :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Májusi eső aranyat ér!!! Megjött az eső: JÉG! Már vártam, hogy essen, de nem borsónyi golyócskákat :( Éljen, ami kikelt nagy nehezen a szárazságban azt most elveri a jég!

Nálam még semmi, hiába a hidegfront, hiába, hogy a lányok fürgébbek, mint a fiúk... Pedig tegnap éjjel már úgy éreztem lesz valami, de aztán reggelre kialudtam. Legközelebb hétfőn lesz a dokim, úgyhogy lehet névnapi meglepi lesz??? Ha nem készítem össze a táskám...

Ebben a szutyok időben mindjárt elalszom. Az autóban is már úgy éreztem leragad a szemem. Fiacskám be is aludt, most is húzza. Lehet én is csatlakozom.

Tünci! Jobbulást!!!
hettuli

brutális fejfájásom van, még a szemem is lüktet!

Kicsit később idejövök,pihenek délután, csak kimegyek Violához, meg a boltba, aztán este mutatok valamit!!! :wink:

Hettuli, akkor elsejét megbeszéltük,jó???Ezentúl lesz ürügyünk hogy együtt bulizzunk !!!!! :wink:
tünci28

Hazafelé a rádióban hallgattam egy riportot a Ciris igazgatója és a Kaáli professzor között..húú, nagyon durva volt, az öreg prof gyakorlatilag üvöltött...A lényeg az ,hogy a Ciris igazgatója szeretné elérni ,hogy csak 3 lombik legyen támogatott ,mert szerinte az elég, ha megfelelően csinálják, akkor abból fogan baba..A Kaális pedig teljesen kikelt magából, hogy a Cirises nem is orvos, milyen alapon mond erről vélemény,egyáltalán hogy képzeli ,hogy egyáltalán megszólal és mért gyanúsítja meg őket és más intézményeket , hogy profitorientáltak és "szándékosan elrontják" az első pár lombikot, hogy az oep-től minél többet beszedjenek...Ha mélyen belegondolunk az egész borzasztó így..mert túl azon ,ohgy talán az esetek többségében az első három lombikból baba születik, akkor gyakorlatilag a többgyerekességet veszi kel tőlük..Hiszen ha van egy huszonéves meddő pár és a harmadikra sikerül nekik a baba, akkor már nem lehet több gyerekük később sem, csak ha kb fél- egymillió forintjuk van erre..döbbenet!

Voltam temetőben, megmutattam Violának az új babáját!
A párom meg kérdezte, hogy számíthat rá ,hogy ez a baba is költözik a hitvesi ágyba?? 8) mondtam ,hogy igen.. :oops: Mire Ő:na akkor tedd be már most, hogy estére összebarátkozzon a többiekkel... :mrgreen:

Kép
tünci28

Zaha,
ha arra visz az utam mindenképpen szólok!Nemsokára dolgozni kezdesz, azért remélem lesz időd írni..szeretnék tudni rólad, hogyan sikerül újra beleszokni a hétköznapi taposóba..nem lesz könnyű..

Bea, Melcsike,
annyira röhögtem a majmoson, képzelem milyen képet vágott Barci,ha be tud menni a majom után ,talán le is nyomja, nem? :lol:
Marcell szövege :lol: :lol:
KÉPEKET!!!!

Hasli, mit sikerült intézni???

Szinti???

Lyly a nagym unka hevében alig hallunk rólad! :(

Jázmin, Franka hogy vagytok??

Leda kérek szépen privátot , hogy pontosan hogy is vagytok..vizsgálatok?Minde oké?

Jótündér Anita mi van veletek???

Betti, ne felejtsd ám el a képeket, ahogy lesz világítás!!!
Képzeld ma sétáltam a faluban a főút mellett és én olyan,de olyan elnéző lettem a gyorshajtó motorosokkal szemben... :mrgreen:

Szerintetek Boboka még olvas minket?És fog még írni??

Valakit tutira kihagytam... :?
tünci28

Sziasztok!

Tünci: fejed? Motorosok: :lol: Babák: :) Viola biztosan örül neki, vigyáznak egymásra :) Férjed: :lol:

királylány

Szia Királylány!

De jól összefoglaltad!!! :wink:

Fejem jobban, beígértem neki ,hogy kidobom, úgyhogy összekapta magát..
A férjem beletörődő :lol:

Ti jól vagytok?Hogy áll a projekt nálatok??
tünci28

Tünci jól vagyunk. Bence anyáéknál alszik, holnap mennek a Balatonra és kedden jönnek haza. Szállodában lesznek, benti medence, gyereknapi programok. Alig várja már.
Project csak lazán, nincs számolgatás, jegyzetelés, stb, ebből kifolyólag nem tudom hol tartunk, azt sem mikor kellene megjönnie és hasonlók. Majd jön ha akar. Holnap apa dolgozik, vasárnap sógoromékhoz megyünk babanézőbe, utána csavarogni Pesten -Kika, Auchan, Decathlon.
Takarítanom kellene, megy a mosógép és mindjárt elalszom :?
Férjed nagyon jó fej lehet. :wink: De téged is nagyon bírlak :wink:

királylány

Ma behívtak a rendőrségre, mert elkapták a pasit, de már be is rakták a CSillagaba, mindegy, fél órát vártam a hadnagyra, egy hát hogy is mondjam milyen nővel, meg a kb 3 éves gyerekével.
Jelenet: azt mondtam állsz. Nem értöd? Nézöd a főőődet, osztán álsz. Egész héten te szemétkedtél, most én jövök, két hétig nincs csoki....
-de pisilni kell.......
- Mindgyá főruglak, nem értesz té a magyar szóbul heeee, álsz ottan, nem mozdulsz, fődet nézzed. Ha hazamegyünk számolunk ne félj......ne hisztizz, ne bőgjé mán nem hallod, mindján kapsz olyat.....

A kisfiú, mondom 3 éves mozdulataln állt fél órát, én nem bírtam, mikor kijött egy rendőr, hogy ültesse már le a gyereket, szerencsétlent, erre az ANYA:
Hát most gyüttünk a klinikárú ki, csak ide engedtek, nem szabad léüni neki, mer elalszik, osztán azé vagyunk bent, mert nem alszik a büdös, állandóan fölijed éccaka....aszonta a doktornő, ne hagyjam ma alunni, majd estére ők figyelik, megyünk vissza. Nem szégyelléd magad....
Rendőr: de legalább vigye már el sétálni kicsit.
Gyerek észrevette, hogy a rendőr rajta akar segíteni és láttátok volna, hogy pityerget, érezte, hogy szabadul, legszívesebben odaszaladt volna.
Mondta a pasinak, hogy megérne egy gyámügyet, mert ez a nő nem normális, és örülhet, ha a fia 20 évesen nem szurkálja le, de nincs olyan szerncséje a mocsoknak.
Mint a kutyával. Még az orrát sem törölhette meg a gyerek, mert üvöltött rá, hogy nem mozdulsz aszontam.
Egy 3 évesre.

Elintéztem az ügyemet, utána beszáltam az autóba, felnéztem az égre, és azt mondtam: Látom Isten, te is öregszel! Hol a szemed! Oda kell a gyerek, nagyon kell......

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci

Örülök, hogy meg van Viola baba. Kicsi Violácskádnak biztos nagyon tetszik neki is. 8)

Bende

Nagyon kedves tőled, hogy meglepted Tüncit vele.

Tünciférjecske már barátkozik vajon az új babával? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Ja és az ilyeneknek nem ám egy gyerek, ők mind nagycsaládosok. :? Az öreg jól leosztotta a lapokat. Bocs ha cinikusnak tűnök, de már nem leszek soha jóba az öreggel. Kitépte a szivem egyik felét.

Kép

Kép
melcsike70

Betti! Ez katasztrófa!!! Nem is értem miért ijed fel éjszakánként ez a büdös kölök. Szegénykém!
hettuli

Tünci, tényleg egész kis jászótér lesz már ott Kisviolának, nagyon édesek a babák és az elefánt. :)
Nagyon szeretném nem elveszteni a fonalat és rendszeresen jönni, nekem ez nagyon sokat segít, sőt ez segít csak igazán, ezért is, meg miattatok. Csak az eltünedezőket sajnálom nagyon... :( olyan jó lenne ha megint sokan lennénk (már értitek, hogy gondolom). :(
Ez a Ciris-Kaáli párharc durva. Nem az lenne az érdekünk, hogy minél több próbálkozást támogassunk? Vagy akkor ne sírjon senki szája, hogy de így s de úgy kevesen vagyunk.

Betti, nem írom ide, mit gondolok, mert csak alpári módra káromkodni tudnék az ilyenektől. Isten? Milyen Isten??? :cry:

Szia Királylány, a projekthez én is szorítok, akkor is ha lazán megy :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike, dettó. :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

igazából csak az sajnálom, hogy nem téptem ki a picsa haját szálanként, legalább lett volna miért bent maradjak én is.
Komolyan a gyerek meg sem mozdult, ha véletlen a kisujja megmoccant, már kapta a magáét, azért ez egy 3 évestől nagy teljesítmény, hogy egy helyben áll.
Megfagyott a levegő és sajnálom, hogy nem tettem semmit.
Aztán kivitte, de még ott is hallottam, hogy sír a gyerek, ez az állatm meg osztja, hogy nem alszol, nem lesz alvás, nem érdekelsz, nem aludhatsz.....
Hát honnan értené az még meg?
Azonnal, ettől a nőtől el kell venni, minden teketória nélkül, mert ez nem normális.
Sajnálom, hogy nem tettem semmit, el tudom képzelni mit kapott a szerencsétlen otthon még a MAMÁtól.

De ha idegesíti a kölök, mert gondolom az a hibás a saját élete nyomoráért, akkor miért nem úgy .......-i meg magát, hogy ne legyen? Vagy arra már nincs ész?

Melcsi jól mondod, nagycsaládosok....elevit, meg folsav, meg omega 3, meg gyümölcsök, meg egészséges életmód meg minden mi? gondolom pia, cigi meg verés.
De bammeg szaporodnak.

Betti
Kép
betti0412

[quote="betti0412"]M írta:betti0412a behívtak a rendőrségre, mert elkapták a pasit, de már be is rakták a CSillagaba, mindegy, fél órát vártam a hadnagyra, egy hát hogy is mondjam milyen nővel, meg a kb 3 éves gyerekével.
Jelenet: azt mondtam állsz. Nem értöd? Nézöd a főőődet, osztán álsz. Egész héten te szemétkedtél, most én jövök, két hétig nincs csoki....
-de pisilni kell.......
- Mindgyá főruglak, nem értesz té a magyar szóbul heeee, álsz ottan, nem mozdulsz, fődet nézzed. Ha hazamegyünk számolunk ne félj......ne hisztizz, ne bőgjé mán nem hallod, mindján kapsz olyat.....

A kisfiú, mondom 3 éves mozdulataln állt fél órát, én nem bírtam, mikor kijött egy rendőr, hogy ültesse már le a gyereket, szerencsétlent, erre az ANYA:
Hát most gyüttünk a klinikárú ki, csak ide engedtek, nem szabad léüni neki, mer elalszik, osztán azé vagyunk bent, mert nem alszik a büdös, állandóan fölijed éccaka....aszonta a doktornő, ne hagyjam ma alunni, majd estére ők figyelik, megyünk vissza. Nem szégyelléd magad....
Rendőr: de legalább vigye már el sétálni kicsit.
Gyerek észrevette, hogy a rendőr rajta akar segíteni és láttátok volna, hogy pityerget, érezte, hogy szabadul, legszívesebben odaszaladt volna.
Mondta a pasinak, hogy megérne egy gyámügyet, mert ez a nő nem normális, és örülhet, ha a fia 20 évesen nem szurkálja le, de nincs olyan szerncséje a mocsoknak.
Mint a kutyával. Még az orrát sem törölhette meg a gyerek, mert üvöltött rá, hogy nem mozdulsz aszontam.
Egy 3 évesre.

Elintéztem az ügyemet, utána beszáltam az autóba, felnéztem az égre, és azt mondtam: Látom Isten, te is öregszel! Hol a szemed! Oda kell a gyerek, nagyon kell......

Borzasztóóóóóó

Kép
Kép
szintus

Betti,
húú de cifrát káromkodtam!!!!!!!Hát mi a francnak nem ütötte le vmeylik rendőr, csak volt közöttük egy APA????????Ááá, ezt nem bírom..pici gyerek és már mit él át..jaj,Istenem ,nem értem..

Zaha,
ha majd nem érsz annyit rá, én szívesen küldök kivonatot az emiledre, azt a munka miatt mindenképp nézed ,ugye?
Értem ,hogy hogyan gondolod a többieket..néha azt érzem ám, ha valaki ír, aztán egy idő után elmarad, mint pl Kisanya, de említhetnék mást is,hogy rendeződik az élete ,talán tovább lép, talán boldog újra..és ezért nem sajnálom ,ha időnként "csak " kevesen vagyunk..bár ne lenne itt egyikőnk se..

Melcsike, lassan az uram kiszorul az ágyból..jelenleg két majommal, egy macival és két babával osztjuk meg az ágyat.. :oops:
tünci28

[quote]D írta:e ha idegesíti a kölök, mert gondolom az a hibás a saját élete nyomoráért, akkor miért nem úgy .......-i meg magát, hogy ne legyen? Vagy arra már nincs ész?

Mert nem gondolkodnak,csak csinálják!
Hidd el nálunk is van pár eset!!!

Kép
Kép
szintus

A mostani dolgokhoz, nem tudok hozzászólni Kaális téren, de azt tudom mondani , hogy az Istenhegyi úton és NÁlunk a megyeszékhelyen nekem nem volt rossz tapasztalatom. Vagyis igen, Pesten az akkori főigazgató személyében, most nem tudom igy fejből a nevét, de egy rátarti b...ó embernek találtam. :x De ő volt az egyetlen rossz tapasztalat. Csak egyszer helyetesitette a dokimat. Nem hinném hogy direkt elrontották volna a dolgokat, de az is igaz, hogy nagyon sok embernek szükség van bizony minél több esélyre, hogy próbálkozhassanak. Ha a Kaáli a profitra törekedne, akkor jobban megérné, ha 3 prób. után a páciensek jó busás árat fizetnének. Anno volt hozzá szerencsém. Annyiba került az uh, mint a fizum harmada. :? Ja és kétnaponta kellett azért pestre utaznom.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Én a kispárnámhoz ragaszkodom, de nagyon. :oops: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

El kell köszönnöm ,mert megint jön a fejgörcs..ááá, megyek lefekszem, holnap a munkából benézegetek, délután a kutya se néz felém ,úgyhogy szabadon garázdálkodhatok...
tünci28

Még vmi!
Hettuli az alattunk lévő topik utolsó oldalára betett egy táblicskut, kínai fogamzás naptár..amit néztem ,mind stimmelt, megnéznétek?kiváncsi vagyok..mert akkor,ha aug-vagy szeptember sikerül nekünk ,akkor fiam lesz..
tünci28

Tünci

Jó pihit és le a fejgörccsel.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?