Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vas!
Köszönöm a bíztatást és a további infókat. Gratulálok Neked Olivérhez, szép nagy gyerkőc lehet. A mail címem: pat2004@vipmail.hu. Légyszi, ha nem gond írd meg, hogy orvoson kívül kinek, mennyit illik adni. Esetleg csecsemős nővéreknek? Szerinted a málnalevél tea segített? Időre szültél vagy késtél?
Pat
pat

Sziasztok!

Csak el szeretném újságolni, hogy nagyon happy vagyok, mert eddig csupa jót tapasztaltam a kórházzal kapcsolatban és olyan hihetetlen a mai világban, ha az emberhez egyből kedvesen bánnak. Kép Kép

Moszi, sikerült beszélnem Kecskemétiné Verával, nagyon-nagyon kedves volt, júniusban találkozom majd vele. Köszi még egyszer a tel.számot! Már most van rajtam kívül 3 októberi kismamája, így tényleg nem volt korai bejelentkezni hozzá, meg nyáron 1 hónapig szabin is lesz.

Bébi is elégedett, mert most egy olyan rúgást éreztem a pocimban, ami szerintem már biztos csak ő lehetett. Kép Kép Kép

Határozottan tetszik ez a mai nap! Kép

Macsek
19+2

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Csak el szeretném újságolni, hogy nagyon happy vagyok, mert eddig csupa jót tapasztaltam a kórházzal kapcsolatban és olyan hihetetlen a mai világban, ha az emberhez egyből kedvesen bánnak. Kép Kép

Moszi, sikerült beszélnem Kecskemétiné Verával, nagyon-nagyon kedves volt, júniusban találkozom majd vele. Köszi még egyszer a tel.számot! Már most van rajtam kívül 3 októberi kismamája, így tényleg nem volt korai bejelentkezni hozzá, meg nyáron 1 hónapig szabin is lesz.

Bébi is elégedett, mert most egy olyan rúgást éreztem a pocimban, ami szerintem már biztos csak ő lehetett. Kép Kép Kép

Határozottan tetszik ez a mai nap! Kép

Macsek
19+2

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!
Ez a 18-a nem jött össze nagyon, de jövőhéten péntekre újra szervezhetnénk egy fagyis találkát vagy ehetünk is valamit, mert az úgy is megy.
Kit mennyire érdekelne a dolog és hol legyen a nagy esemény?
Mi reggel felmegyünk Pestre, kb 9-től ráérek 15-ig, mert addig dolgozik a párom, utána meg utazunk tovább Esztergomba, remélem otthon vagytok már, és jó másnak is a délelőtt vagy a kora délután, az nem baj hogyha elhúzódik egy kicsit a dolog, remélem a párom megvár…

05.18. Ki volt még előadáson? Én a Noémivel és a Timivel futottam össze.
Még valaki volt valamerre?

Colett4
Te is Nikoletta vagy? Hát most vagyok a 32. hétben, ami azt jelenti hogy július első-második hetére várjuk a kislányunkat, bár ők hamarabb is szoktak jönni, tehát június végétől ébren várom az érkezését.
És te mikorra vagy kíírva? Kihez jársz?
Hogy mit miért, azt szívesen leírom, ha irsz kneiszeln@freemail.hu, de semmi különös oka sincs, de mégis igy jobb, mert tudod olvassák a honlapot a fehérköppenyes nénik és bácsik.
A Verával tartom a kapcsolatot, telefonon, személyesen.
Tehát ha írsz mindent leírok amit csak kérdeszel.

Sziasztok Nixi
nixi
Irország

Szia Kucsera Kati!

Most nem tudom melyik volt az állneved, holnap küldöm neked az e-mailt.
Szió
nixi
Irország

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék Kecskemétiné Veráról. (mennyit illik neki adni?)
Minden infó érdekel!

Köszi előre is.

kriszti-76@maffia.hu
mogyi76

Sziasztok,

bár csak néhány előző üzenetet olvastam, mégis vannak kérdéseim. Tanácsra lenne szükségem, hogy milyen orvost válasszak. Mi még nem vagyunk "babásak", csak tervezgetjük, épp ezért szeretnék egy megbízható orvost keresni, aki foglalkozik a betegével, nyitott az alternatív dolgokra és akinél később szülni is lehetne. Alig egy éve lakunk a Fehérvári úton, ezért és a híre miatt gondoltam, hogy a Szent Imrében lenne jó később szülni is. Tudnátok ajánlani valakit?
Ildi
ildibaba

Sziasztok,
nagy örömömre "felfedeztelek" benneteket! Szeptember 21-re vagyok kiirva (23 hetes a baba), Balogh doktorhoz járok.; szülésznő választással sehogyan sem állok - sajnos.
Örülnék, ha küldenétek egy rövid infót a keddi illetve csütörtöki előadásokról, illetve tornáról valamint a szülésznőválasztás rejtelmeiről. (első babás vagyok).
Kedden mennék tornára, jön valaki közületek?
Kell "tornacuccot" vinni a tornára, hát törülközőt, arra feküdni?

Előre is köszi a válaszokat
sziasztok
susi
susi

sziasztok!
infokat szeretnék begyüjteni dr.Nyulasi Gáborról,illetve dr.Reizer Ágnesről.
ha valaki szült náluk ,vagy hozzájuk jár kérem irjatok nekem.
Előre is köszi a segítséget
sziasztok
penelope
penelope

Ildibaba!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:01-kor.
vas

Penelope!
Reizer Ági egy fiatal, rendkívül kedves dokinő. Meg lehet vele sok mindent beszélni, elmagyarázza a dolgokat. Én ugyan nem nála szültem, de a szülés előtt 3 hetet voltam a kórházban és azon a részen voltam, ahol ő az osztályos orvos ( azt hiszem így hívják, ő vizitel, stb. )
Kriszta
krisztike01

Sziasztok,

köszönöm az eddigi infókat. Az archívban olvastam Kocsis doktornőről, illetve most Reizer Ágnesről. Tud valaki valami elérhetőséget? Magánrendelő stb. Mindig is szerettem volna nő nőgyógyászt...

Köszönöm - Ildibaba
ildibaba

Sziasztok!
Reizer Ágnesről én is szeretnék infót kapni.
Érdekel még Fülöp Tamás és Bálint Balázs is. Sajnos orvost kell váltanom és a Szt. Imrében nem ismerek senkit.
Előre is köszönöm.
Andi
puttony

Szia Kriszta!
köszi a segítséget!
Penelope
penelope

Colett4, Moszi, mail ment!
bcickany

Puttony!
Mikorra vagy kiírva? Mert Fülöp doktor nem biztos, hoyg el tud vállalni. Én szept 26-ra és bizonytalan, hogy elvállal-e, de akkor ajánl valaki mást.
Egyébként szívből ajánlom dr. Fülöpöt, én hozzájárok terhesgondozásra a magánpraxisába. Már régóta (kb. 97-től) járok hozzá és maximálisan elégedett vagyok vele. Azóta a 11. ker-ből elköltöztem a város másik végébe, de így is hozzájárok, mert nem szívesen váltanék.
A Bálint doktorokról is csupa jót hallottam.
Bár melyik dokit is választod, szerintem jó választás lesz.

Cickány!
Kösz a mailt. Tüneményes a kisfiad, pláne az utolsó képen.Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Szia!
Még nem vagyok várandós, de már tervbe van véve a második baba. Az előző orvosmban sajnos emberileg nagyon csalódtam, most ezért is szeretnék informálódni előre.
Megtennéd, ha időd engedi, hogy írnál pár sort Fülöp doktorról mailen. /miből áll a terhesgondozás, hányszor kell menni, mennyit kér stb./ Miért nem tud elvállalni? Szabin lesz vagy konferencián?
Köszi előre is.
A mail címem: ba72@vipmail.hu
puttony

Puttony!
Mail ment!
Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Köszönöm szépen.
puttony

Üdvözlet Mindenkinek!

Vidéken lakom és most újra babát várok.
Elsö gyerekemet a Szent Imrében szültem, az ügy orvos dr Tasi Róbert volt. Én nagyon meg voltam elégedve vele és a többi orvossal is, akik segítettek a szülésben. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy most mikor rendel dr Tasi Róbert? Nagyon megköszönném, hogy ne kelljen hiába felutaznom Pestre! A kórház honlapján a neve szürke, nem aktív, nem tudom, hogy ott dolgozik-e még?
Elöre is köszi!
Erika.
genius89

Colett!
Mail ment!
bcickany

Puttony!
Bálint Balázsról hasonlókat tudok mondani mint Reizer Ágiról. Engem kicsit zavart, hogy fiatal, nem is rossz pasi, namármost az ilyen ne nyúlkáljon bennem. Bocs, de tényleg nem örültem volna neki. Ezt meg is úsztam és csak hasfalon keresztül nyúlkáltKép. Egyébként kedves, közvetlen, viccelődő, jól oldja az idegességet. Szvsz ha az előbbiek nem zavarnak akkor csak ajánlani tudom. A Fülöp Tamás kinézetre pont az ellenkezője, én őt nem ismerem, de jó a híre.
Kriszta
krisztike01

Szeretnek erdeklodni van-e valakinek tapasztalata Dr. Faludy Pallal kapcsolatban, aki a fehervari uti rendeloben valamint a Lagymanyosi uton (magan) praktizal.
Az infokat elore is koszi!
K.Gabi
atzsirk

susi!
Én egy hete szültem a Balogh doktornál és a Nyulas Jolán szülésznőnél. Mindkettőjükkel, ha lehet mondani "öröm volt" szülni.Segítettek mindenben, amiben csak lehetett.Kismama tornára is jártam, ami nagyon hasznosnak bizonyult a szülés alatt.
üdv, Pat
pat

Sziasztok!

Én még új vagyok az oldalon. Az én pocaklakóm januárban fog megszületni. Mivel vidéken nőttem fel, Pesten nincs nőgyógyászom, de nagyon sok jót hallottam a Szent Imre Kárházról.
Elolvastam a ti ajánlásaitokat is.
Az után szeretnék érdeklődni, hogy ti hallottatok, vagy tapasztaltatok valamit Dr. Kocsis Évával kapcsolatban. Egy távoli orvos ismerősöm őt ismeri ott, de igazi véleményekre lennék kiváncsi. Illetve ha valaki tudja a magánpraxisának a számát írjon!
Előre is koszi az infokat!

Karolin

Ja, ha emilben akartok válaszolni, akkor a djapor96@index.hu-ra tudtok írni! Ez a páromé, de ő minden nap meg tudja nézni! Köszi
karcsababy

Sziasztok !

Én is új vagyok itt. Jelenleg még csak olvasgatom a hozzászólásokat és próbálom megemészteni őket :-)
Amúgy szeptember elejére várható a pocaklakóm és Dr Kocsis Évához járok.
schmo

Sziasztok lányok!

Én is most írok elöszőr. Csupa újak vagyunk. Törpikém október végére van beütemezve. 5 év után a negyedik lombikra nagy nehezen összekapta magát. Szóval aztán nekem tényleg nem mindegy, hogy hol szülök. A Rákóczi prof. az orvosom. Róla tudtok valamit??? Senki nem jár hozzá?
Írjátok sokan, hogy keddenként előadásra jártok. Ilyenkor milyen témák vannak? És szerintetek milyen gyakran érdemes eljárni ezekre. A kismama klubba szoktak apukák is járni?? Egy kicsit sok volt a kérdés. Bocsi de senkitől nem tudom megkérdezni, mert nem szült még ismerősöm itt.
Előre is köszi ha válaszol nekem valaki!!
Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

GIGI!
Gratulálok a babádhoz, biztos nem volt könnyű összehozni!!Én két hete szültem a Szent Imrében és csak jó véleményem van róla. Az imreszul.itx.hu-n utána tudsz nézni, a keddenkénti előadásoknak, hogy mik a témák. KB 5 alkalom után ismétlődnek az előadások. Véleményem szerint nem mindegyik izgis. A kiskmama klubot havonta egy csütörtökön tarják. Ide viheted a párodat is, de persze az előadásokra is. Szerintem erre elég egyszer elmenni, mert egy alkalommal mindent elmesélnek a szülésről. Itt találkozhatsz szülésznőkkel és megnézheted a szülőszobákat. Ha kérdésed van, írj!
Üdv, Pat
pat

Gigi,
Én is a Szt. Imrében szültem idén tavasszal. Nagyon jók az itt szervezett előkészítő programok.
Majd fogod látni, ha megnézed Pat által javasolt honlapot, hogy az előadások előtt 1/2 5-től van kismamatorna is. Szerintem erre is érdemes elmenni, ha az előadásokra úgyis elmész, ide kb. 3 havonta egyszer hívják az apukákat is. A torna mellett megtanulhatod a különböző légzéseket és a papás tornán a masszírozásokat. Nekem a légzések nagyon beváltak a szüléskor. Kicsit sokan szoktak lenni, de ez ne ijesszen el, mert nyáron ha jó az idő kint az épület előtti kertben van a torna.
Én még jártam szerdán délelöttönként Dr. Bálint Sándor relaxációs foglalkozásaira, nekem ez is nagyon hasznos volt. Ezt szintén megtalálod a programban.
Üdv: Eszter
pesztus

Pat, Pesztus!

Aranyosak vagytok,hogy válaszoltatok nekem. Gratulálok a babákhoz. Bárcsak én is ott tartanék már. Még az érdekelne,hogy Ti melyik szülésznőnél szűltetek. Legtöbbszőr a Fantha Zsuzsa nevét emlegették a lányok. Most a 20. hétban járok, mikor érdemes konkrétan megkeresni őket?
Jó babázást és további jó hétvégét nektek!
Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!
Én a Nyulas Jolánnál szültem. A 36. héttől hozzá jártam NST-re, de már előtte is beszélgettem vele. A 20. hét tájékán kértem fel.Csak jót tudok róla mondani, és ezért ajánlani is bátran merem. Sok jó szülésznő van, szerintem szimpátia alapján kell dönteni. Menj el a kismama klubba és ott "válogathatsz". Azt tudom ajánlani, h mihamarabb kérj fel valakit, mert elfoglaltak.
A babák miatt ne "irigykedj", Te is el fogsz érni ide, az idő nagyon hamar elrepül.
A kismama tornát én is ajánlom, nekem nagyon sokat segített a légzéstechnika a szülés alatt.
Üdv, Pat
pat

Helló Pat!

Olvastam a kórház weblapján a tornáról. És ott felmerült valami, hogy vannak papás napok.(masszázs) Tudsz erről valamit? A legközelebbi kismama klubba elmegyünk mert én is akkor vagyok nyugodt ha minden el van intézve.
Kisfiad vagy lánykád van?
Üdv, Gigi

Ja és még valami. A kismama torna ugye nem egy ugrálós valami? Féltem törpikémet és lusta disznó is vagyok emellett.

KépKép
gigi28

Pat,
köszi a választ. Én is úgy látom Balogh dokinál jó kezekben leszek. Jó fej!
Nem tudom ide, vagy a freemailes címre megírhatod-e, hogy kb. mi az az összeg...
(zsuzso.sz@freemail.hu)

Gigi,
"kezdőként" én is megyek a babaklubba legközelebb, sőt a kismamaklubba is elmennék. (most csütörtökön lesz)Lenne kedved neked is?
Lehet a holnapi tornát is beiktatom, nem is annyira a torna miatt, inkább a légzési technika érdekel.
Bár lehet, hogy semmit nem fogok tudni alkalmazni a szülőágyon.
Igazam van Pat?
Üdv
Susi
susi

GIGI!
A papás torna kb 2-3 havonta egyszer van. Ez főleg a fiúknak szól, mert elmeséli nekik az Andi (gyógytornász), hogy a szülés alatt mire számítsanak, mit tudnak segíteni. Itt mutaja meg a masszírozási lehetőségeket, melyekkel nekünk sokat tudnak segíteni (engem a Párom és a Szülésznőm is masszírozott). A torna egyáltalán nem ugrálós, átmozgató jellegű, MENJ EL RÁ!!
Fiacskám van.
Üdv, Pat
pat

Susi!
A légzéstechnika nagyon fontos, nekem végig az segített a szülőágyon. A többit a mailedre küldtem.
Üdv, Pat
pat

Gigi Kép
Gratulálok a bébihez.
Én szeptember elejére vagyok kiírva.
A 14. héttől járok tornára. Egyáltalán nem ugrálós, hanem kifejezetten olyan torna amitől sem neked sem a picinek nem lehet baja, hanem igenis hasznos.
Múlt héten volt papás torna, legközelebb augusztus elején lesz, de a pontos időpontot még majd valamelyik kedden fixáljuk ott a tornán.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Szisztok!

Köszi mindenkinek a választ. Az apukák csak a papás tornákon vannak ott, vagy amúgy is betéved egy-kettő??
És még valami! A tornán mibe vagytok?

Susi!
Két kezdő fogjon össze!! Én benne vagyok a tornában meg a klubban is. Legalább nem én lennék az egyetlen új versenyző.
Írd meg, hogy végül hogyan döntöttél! És akkor megbeszélhetünk valamit.Egyedül jössz vagy a kedves apucival?

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Pat,
gratulálok a fiacskádhoz - tegnap rettenetesen figyelmetlen voltam. Köszi a levelet, válaszlevél még több kérdéssel ment.

Gigi,
ha Pat vagy Reditke (remélem ma is bekukkantanak) szerint szükség van tornacuccra vagy plédre, akkor sajnos ma nem tudok menni a tornára, mert semmi ilyesmi nincs nálam. (a munkahelyemen vagyok). Délutánig remélem eldől.
De csütörtökön feltétlenül menjünk a kismamaklubba! A párom nem jön. Egyedül megyek.
Egyébként - névről - azt hiszem ismerlek, ha fórumoztál régebben is máshol (lombik).
susi

Susi Kép és Gigi Kép

Apukák nem szoktak jönni, csak a papás tornára.
Mindenki zokniban van, valamilyen melegítő alsóban és pólóban. Törölköző és/vagy polifoam nem árt ha van, hiszen ez a kórház tanácstermében van és nincs semmi felszerelés (ha valaki enélkül jön, azért a gyógytornász csajnak szokott lenni 1-2 darab).
Jó mozgást, ha jöttök Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke!

Köszi az információt! Én is úgy gondoltam, hogy a tornára egyedül megyek, majd a papásra jön ő is.

Susi!
Mostanra kiderült, hogy mi kell a tornához. Eszerint nem jössz. Akkor majd én is inkább a jövőhéten megyek.(legalább látod,hogy milyen lusta vagyok és meleg is van. Bár hol van még a nyár és a 40 fok) Inkább este elvisszük a kutyust sétálni.
De csütörtökön mindenképpen megyek, mert azt tanácsolták a lányok, hogy nem árt minél hamarabb kiválasztani a szülésznőt mert nagyon le vannak terhelve. Pénteken meg megyek a dokihoz, legalább megkérdezem, hogy tornázhatom-e? Csak most vetettem bele magam a fórumozásba, úgyhogy nem velem találkozhattál máshol. Eddig nem mertem cseverészni, mert azt hittem,hogy az ilyen helyeken általában rémtörténetekkel szórakoztatják egymást a kismamák. Mint általában...(rémtörténet nélkül is aggódom eleget) Bát itt a Babaneten hozzászóltam a Dévais oldalhoz, mert nekem ő csinálta a lombikot. De ez is csak elmúlt pár napban volt.
Amikor nagy merészen beleolvastam a társalgásba, akkor örömmel láttam, hogy itt teljesen normális dolgokról beszélnek a csjok. Örültem neki!!!!!!
Hányadik hétben vagy?
A csütörtök miatt egyeztessünk!(szerintem én is egyedül megyek)
Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

én is csak most kapcsolódom be a "nagy levelezésbe"... Eddig csak a lelkes olvasótábor létszámát növeltem, de most úgy döntöttem, itt az idôm...

Mi a 25. hetet tapossuk, és egy kisasszonyt várunk szeptember 23-ra.

A tornát fontolgatom, bár még dolgozom a hónapban, így a keddi fél 5-ös kezdés nem igazán ideális... A kismama klubban már voltam múlt hónapban, mint teljesen kezdô, valami fogalmam lett, de most párostul megyünk, mert ez a szülésznô-választási project egy kicsit macerás. Múltkor vagy 70 ember gyült ölssze, és a 6 szülésznô 2x 3- as csoportban két helyen tartott elôadást, am^bôl ugye csak egyet tudtam meghallgatni, így vélemény-kezdeményem is csak 3 emberrôl van... szóval most folyt.köv.

Valakinek van valamilyen ajánlata, melyik szülésznô jó? Ja, a doktorbácsink Balogh doktor úr...(ha ez számít)

Egyenlôre ennyik lennénk, a szülésznô-ügyben minden segítséget megköszönök..

üdv,

Aniko
balancsa

Gigi,Anikó!
Nekem Kecskemétiné Vera volt a szülésznőm és mondhatom, hogy nagyon jó választás volt. Ha érdekel Benneteket az Archivok közt 2004. márc. 23-án kicsit részletesebben írtam Róla. Két ismerősöm is Nála szült, Nekik is nagyon jó véleményük volt Veráról.
Én is azt javaslom, hogy minél előbb válasszatok, mert (főleg a nyári időszakban) nagyon elfoglaltak.
Gigi!
Ami a rémtörténeteket illeti, itt a Szt. Imrés oldalon majdnem mindig pozitív véleményeket olvashatsz és ez szerintem az orvosok és szülésznők pozitív hozzáállásának köszönhető. Itt szüléskor minden körülötted forog, mindenki érted és a babádért dolgozik. Nekem életem egyik legörömtelibb eseménye marad, pedig azért voltak apróbb izgalmak.
Üdv: Eszter
pesztus

Sziasztok,
Gigi fogorvoshoz kellett rohannom, ezért nem értesítettelek, hogy biztos nem lesz a tornából semmi. Na majd, jövő kedden! Egyébként szólj a dokidnak, hogy a kiskönyvbe jegyezze be, hogy áldását adja a tornára, mert egyébként nem lehet. (azt hiszem)
Most vagyok a 25. hétben + 3 nap.
Ha ma 2-ig nem tudjuk megbeszélni, hogy hol mikor találkozzunk (holnap), akkor majd holnap reggel vagy a délelőtt folyamán feltétlenül beszéljük meg a (holnap) délutáni találkát. Jó?

Reditke, voltál tegnap tornázni a kánikulában? Mi is megyünk jövő kedden! Kép))

Balancsa,
üdv itt. Kép)
Balogh doki - úgy látom - nem fog szeptemberben unatkozni. Én is nála szülők, elvileg szept. 21-én, és szintén kislányt. Ezekszerint még te sem voltál terheléses cukor vizsgálaton? Mikor mégy?

Bírjátok ki valahogy a mai meleget!
Üdv susi
susi

Anikó!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.20 12:02-kor.
vas

Szaisztok!

Tegnap volt nálunk egy házaspár ikrekkel és ők is a Szt. Imrében születtek. Olyan jó érzés volt, hogy amikor a csaj megtudta, hogy mi is oda járunk, akkor kapásból rávágta, hogy nagyon jó választás. Legalább a kórházzal kapcsolatban nem kell izgulnom.

Susi!

Ma végre kimozdúltam itthonról, elmentem a barátnőmhöz. Úgyhogy most már csak holnap tudjuk megbeszélni a találkát.
Én még csak a huszadik hetet taposom. Október végén szülök. Kisfiút. Ha szerencséd van még szülhetsz kánikulában. (fújjjj de gonosz vagyok)
Akkor holnap!

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok, ha egyáltalán van itt valaki!

Gigi,
4-ig beszéljük meg pontosan, hogy hol, mikor találkozunk!
Piros lenvászon nadrág van rajtam, fekete póló, rajta egy hosszabb (fenéktakaró) gézing. Barna haj, kontyban.
Jön még ma valaki - az itt lévők közül - 5-re a kismamaklubba?

Üdv
Susi
susi

Szia Susi!

Találkozhatunk a Tanácsterem elött is (ott lesz a klubb.) vagy a szülészeten. Azt biztosra tudom, hogy hol van.... Döntsd el!! Rajtam egy fehért lenvászon halászgatya lesz egy krémszínű pólóval.(vagy csíkos felsővel még nem tom) Hosszú szőke hajam van és szemüvegem.( és lehet, hogy lesz velem egy hegyomlás méretű fekete hajú fazon. Bár most mérges vagyok a férjemre úgyhogy lehet, hogy itthon hagyom.)
Válaszolj!!!

KépKép
gigi28

Susi Kép

Igen voltam kedden. Teljesen elviselhető volt a meleg, mert a kórház udvarán volt a mocorgás egy árnyékos helyen.
Egyébként az első alkalomra nem kell az orvosi igazolás, majd ott először beírja a gyógytornász, hogy kércvényezi a tornát és ha legközelebb mész a dokidhoz, akkor kell vele aláíratni+pecsét. Ezért külön ne rohanjatok hozzá.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Gigi,
találkozzunk az A ép előtt. Azt biztos megtalálom, a többi helység helyéről fogalmam sincs.
Hánykor?
Ja rajtam is van szemüveg!
Na hánykor?
susi

Szia Susi!

Felőlem oké az A épület! Az a főbejárat, igaz?? (csak, hogy lásd én is mennyire képben vagyok)
Szerintem találkozzunk 3/4 5-kor!

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?