Új privát üzeneted érkezett!

Kissedi, üdv itt.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
Nem tudok aludni.
Köszi a gratulációkat lányok bevallom én egynek is örülnék ha az olyan!:)
Nekem az csúcs.
Kicsit az van bennem ha kevés az a jobb talán minőségileg bár nem hiszem hogy a szám befojásolná ezt. :oops: :roll:
Vagyis remélem! :roll: :roll:
Ma megyek az első progiadagért! :D

Kép

Kép
raniko

Rani, gratula a terméshez :wink: , drukk a randihoz, várunk a hírekkel is húúúúúú de zajlik most..... :wink:

Kissendi, üdv köztünk, sok sikert az vizsgálatokhoz!!

Alle, a vizsgára egy jó nagy kalappal.....
+ tüszinövelő drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, ha valakit érintene a MM:
LABOR: július 1-aug.28 között: minden hétfőn, szerdán és pénteken (kedden zárva)
TELJES SZÜNET: augusztus aug 7- 14. – ezekben a napokban telefonos elérhetőség és az előjegyzés is szünetel! Nyitás: aug.17.
dr. Rencz Rita: július 13-24-ig
első rendelési nap: július 28 kedd
dr. Tűű László : aug. 3- 14-ig
első rendelési nap: aug.18. kedd

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sziasztok lányok.raniko nagyon drukkolok hogy sok sejtetek legyen.nekünk 28 leszivott volt fele 14 szabályosan osztódott.most mennék majd a második beültetésre,de ez a fránya mensim késik kereken 1 hete.ha megjönne utánna mehetnék a 10 napon dokihoz.de terhes nem lehetek mivel mind a 2 petevezetőm el van záródva,vagy az nem örök dolog ott?éjszaka annyira szarul aludtam hányingerem volt hőhullám gyötört,de felénk most van ilyen járvány lehet az kerülget.mindenkinek szép napot,ragacsokat röptetem akinek szüksége van rá.....
kistörpe

Rani: :?:

Amina: mikor mész megint dokihoz?

Alle: na??????

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Raniko hírek:

14en vannak, megpróbálják elvinni őket blasztóig!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Hű micsoda jó hírekre jöttem haza!

Amina: drukkolok tovább, de már jó irányba haladsz! :D

Raniko: Ez nem semmi! Hajrá blasztóbabák! Mennek a drukkjaim!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok,
megjöttem, sikerült :D

Rani, szép kis csapat :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, gratulálok. :lol: Már megint nem sikerült megbukni. :wink:

Rani, akkor van két kézilabda csapatotok! 8)

skrisz72

Sziasztok!

Köszi Puszi, hogy felírtad! :wink:
Sikerült picit elöbb haza érnem így fel tudtam jönni.

Kistörpe az nem semmi 28 azta ilyet még nem is hallottam! :shock: :shock:

Alle szupi szupi szupi!!!!

Köszi lányok a drukkokat én is remélem elmennek blasztóig! :D

Kép

Kép
raniko

Skrisz :D

Reggel hívott Harcika nagyon örültem neki vélrtlrnül hallota csak de akkor még számot ő se tudott!!!
Mondtam reggel a barátnőmnek, hogy kaptam egy hívást reggel, erre megszólalt, hogy mi van már telefonáltak, hogy nem bírnak velük!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

[quote="raniko"]m írta:ranikoi van már telefonáltak, hogy nem bírnak velük!!! :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

skrisz72

Raniko :lol:
Ügyes vagy, gratulálok !!!
mniki

Alle: itt is gratula!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Rani nagyon szorítok. Itt az idő a kövi kismamára :D

Lányok! Agnus Castus-t szedett valaki? Tapasztalat? Köszi

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

ranikó gratulálok ügyik voltatok.nekem a 28 db a leszivott volt abból 14 termékenyult meg szabályosan.minden nap telefonálsz az osztódásuk miatt,én érdekődhettem.nagyon szoritok.lányok még mindig nem jött meg a mensim
kistörpe

Kistörpe, összedrukkoljuk neked a mensit? Nekem a csajok össze szokták :lol: .

Rani++++++++++++++++++++++++++++

Irises, az mire jó?

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, lefelejtettem:gratulálok!Tudtam, hogy sikerül, ügyes vagy!
Skrisz:puszi

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok lányok!

Köszönöm a kedves fogadtatást.
aranyosak vagytok.
Alle gratula!
Kistörpe tesztet nem csináltál? egy ismerősömnek 1 petevezetéke ami zárt (volt,vagymi :roll: )és most 8 hetes kismama. :wink: egy tesztet megér nem???
Skrisz biztos váltottzunk már pár sort. Írogatok több topicba is. A beültetés előtti és utáni érzések-ben isírtam,sztem ott "futottunk össze" :)
Ranikó gratula, ez igen!!!

Kép
kissedi

Bemásolom mit atláltam erről az agnus castus-ról:

"Agnus castus D4, azaz barátcserje

Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az elsö választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulálja a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.
A barátcserjének van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért

A ciklus elsö napjától a mensig napi 1 tablettát kell szedni."

Én most ki akarom próbálni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kissedi, ha szeretnél a táblázatunkban szerepelni, küldd el az adataidat (intézet, orvos, életkor, mi a probléma, volt-e inszem, lombik, éppen mi történik most veled)

Babim, minden oké? Javulgatsz, iszogatod a teát?

skrisz72

baba -nem is tudom mi lenne a legjobb ha megjönne vagy nem .de nem jó ez a bizonytalanság,hétvégén tesztelek ha addig nem jön meg.irises ezt a barátcserjét te hol tudod beszerezni?-megirod?skrisz-olvastam a táblázatotokban való szereplést engem is érekelne kinek kell küldeni az adatokat?maradhatok itt veletek?egy másik topik lakó voltam de ott nem lombikosok voltak.puszi mindenkinek,
kistörpe

Sziasztok! :P

Alle,
ügyes vagy, gratula! :D Mos már koncentrálhatsz a szurikra :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko,
aztaaaaa!!! :shock: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++
(küldeményt ma feladtam!)

Kistörpe,
naná, hogy maradhatsz itt! :P
Télleg. dobj már egy tesztet!!! :roll:

Tsók Mindenkinek! :P

tillidian

Törpi, nekem írj és beraklak a táblába. :lol:

skrisz72

szép jó reggelt lányok.nálunk süt a nap.skrisz dobtam privit az adatokkal.mensim eddig nem jött meg tesztet nem szeretnék még csinálni,mert én már kaptam hideget-meleget az élettől.félek a csalódástól,még várok.skrisz elfelejtettem leirni győri kaális vagyok.
kistörpe

Jó reggelt mindenkinek!

Kistörpe, de korán keltél :shock:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

babaimádó
Kép
babaimado

Ez a cikk már tetszik! :D

Rani, mai drukkjaim mennek!

skrisz72

Szia Kistörpe!

Tegnap vettem az Oktogonon a gyógyszertárban. Azokban a gyógyszertárakban lehet kapni, ahol vannak homeopátiás szerek. Rá lehet keresni: homeopátiás szereket forgalmazó gyógyszertárak.
Én most kipróbálom, majd beszámolok a fejleményekről :roll: . Rövidebb lett a ciklusom, remélem meghosszabbítja ez egy kicsit és egyéb dolgok is történnek.

irises

irises-köszönöm az infót,remélem hasznodra fog válni kiváncsi leszek a hatására legalább másnak is tudni fogom ajánlani.baba -köszi a cikk ajánlót ez már hir de nagyon remélem 5 alkalom lesz a jövőben is.2 alkalom nem sok ,sok fiatalnak érvágás lenne aki gyermektelen még.lányok mi tévő legyek?jelezzem a kaáliba hogy késik a mensim mert ők úgy tudják hogy hónap elején jelentkezem a következő beültetésre,mivel ha időbe megjött volna a 10.dik nap jun 2.ra esett volna.mert úgy tudom korlátozva van az 1 hónapra eső beültetések száma.raniko-mi újság veletek?
kistörpe

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!!

Egy kérdésem lenne hozzátok! Ősszel mennénk tesóért a Kaáliba,kisfiam lombikos baba! Októberben lesz 3 éves!Nincs fagyibabánk,úgyhogy előlről kell kezdenünk mindent! Az lenne a kérdésem,hogy minden vizsgálatot meg kell-e szerintetek ismételni vagy elég a spermavizsgálat (férjemnél van a gond) és esetleg labor! A drágábbakra gondolok,pl átjárhatósági vizsgálat! Akinek van esetleg tapasztalata ebben kérem segítsen,mert ez alapján gyűjtkük össze a pénzt! És mostanában kb. mennyi idővel előre kell bejelentkezni? Köszönöm segítségeteket előre is!

Üdv: Melódia

Kép
Kép
melódia78

melódia -szerintem az átjárhatóságit nem kell megismételni mert papirod van róla hogy már elvégezték,és gondolom ez által lettél lombikos.laborok feltétlen de tudsz megsporolni pénz ha nem a kaálin keresztül csinűltatod hanem legalább is én besétáltam a terhesgondozóba vittem a kaáliból a kért vizsgálatokat és megcsinálták ott,lehet hogy várni kell kicsit többet de nekem 19000ft is pénz volt.az első időpontra én győrbe nagyon nehezen kerültem be 6 hónapot vártam,mert pont kezdődött a nyári szabik a dokiknak,utánna egymást helyettesitették.remélem tudtam segiteni de majd jönnek a csajok szerintem már tapasztaltak,ők is segitenek neked.amúgy üdv közöttünk gyere továbbra is.
kistörpe

Szia kistörpe!

Köszönöm gyors válaszodat! Igazából a férjemnek kevés a spermaszáma,velem semmi gond nem volt! A második beültetésünk iskerült ICSI-vel! Budapestre jártunk Kovács doktornőhöz! Amit lehetett mi is külső helyen végeztettünk,egyedül az átjárhatóságit nem mertem másra bízni!
Továbbra is akkor várom a válaszokat :lol:
Szeretnék majd közétek járni,de az ősz még messze van,kb októberben szeretnénk elkezdeni! Azért érdeklődöm,hogy mikor kérjek időpontot!
Előre is köszönöm! Üdv.Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Most értem haza.
Azt mondtát a laborba, hogy mindenki jól van szépen fejlődnek!!!! :D :D :D
Holnap reggel 9-kor kell telefonálnom, hogy mit gondolnak mi a jobb a holnap (3nap) vagy a vasárnap (5 nap)(GYEREKNAP) :D :D :D :D :D :D :P :lol:

Én jól vagyok néha puffadok így mérni kell a derekamat.
Rengeteget iszom, így északa 5 ször kelek fel pipilni! :roll:

Babab igen ez a cikk már igen csak más ennk én is örülök!

Kistörpe te tényleg nem tudsz aludni??! :shock: :roll: :D

Kép

Kép
raniko

Rani, drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

szia ranikó-az nagyon jó hir hogy szépen fejlődnek.de jó neked gyereknapra babákat kaptok,tök buli.....nekem is mérnem kellett a hasamat,de a mai napig rajtam maradt pár kiló-vagyis olyan úszógumi szerüség,pedig januárba szuriztam magam,na de a cél érdekében mindent-nem igaz csajok?beültetés után nagyon vigyázz magadra,irtak neked fel hüvelykúpot?-nekem utrogestan volt,reggel 2 délben 1 este3 db.ja igen a kérdésed az volt nem tudok aludni?-de csak a párom megy melózni felkelek hozzá,elmegy gyorsan bekukkolok a netre és irány az ágy vissza.
kistörpe

Köszi Baba!! :wink:

Kistörpe
Igen nagyon izgi lenne gyereknapi gyerekeket kapni!! :wink: :D
Rajtam is rajtam maradt egy pár kg az előző kezelésből, és igen a cél érdekébe mindent!!!! :D
kapok hüvelykúpot UTrogestant 3X2 kell "szednem" és kapok + Progeszteront is.
Nagyon cseles vagy, aztán mész vissza szundizni!! :wink:
Én is mindíg felkelek apához ha elöbb megy el mit én de ez kevés alkalom általába én ébresztem!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Mennyit kell inni naponta a kezelés mellett?

Én folyamatosan próbálom növelni a napi adagomat, de már ezzel a két literrel is folyton látogatnom kell a helyiséget.

irises

[quote="irises"]M írta:irisesennyit kell inni naponta a kezelés mellett?

Én folyamatosan próbálom növelni a napi adagomat, de már ezzel a két literrel is folyton látogatnom kell a helyiséget.

Hát nekem Harcika napi 3,5-4l mondott.
Nem mondom nem könnyű betartani, mert én amúgy max 1,5-2l ittam.
Engem csak az északai felkelés zavar picit, szinte óramű pontosággal 2 óránként kelek.
Nem tudok tovább aludni úgy feszít! :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko

Tilli már akartam írni bocsi!
Nagyon köszönöm, hogy feladtad és alíg várom a csomagot!
Holnap itt lesz amit rendeltem, de a gyerekek visszakapása után a TE kabala progiaidat szeretném beadatni!! :wink:
Remélem használni fog és lehetek olyan szerencsés mint te.
Aztán én is küldhetek tovább kabalaprogit!!!!!!!!!! :D :D
Már nagyon várom!

Kép

Kép
raniko

Köszi Rani. Akkor már előzetesen próbálom növelni a napi adagot.
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön.

Egyébként én is híztam. Szerintem ez ilyen dolog. Most próbálom leadni még a lombik előtt.

irises

raniko.holnap ha érdeklődsz a picurok felől azonnal irj,hogy mi van.nagyon szoritok neked,hát csajok ennyit inni-őszinte elismerésem.van valami ize ennek a barátcserjének?lehet izesiteni?remélem használni fog nektek,biztos nem lehet rossz.telefonáltam a kaáliba hogy 8 napja nem jött meg hétvégén tesztelnem kell,az eredménytől függetlenül hivnom lekk őket.rani tudod mit ha neked gyereknapkor lesz a beültetésed,én gyereknapkor fogok tesztelni.......
kistörpe

Kistörpe én benne vagyok! :wink:
Holnap akkor kiderül vasárnap lehet, hogy mind a kettőnknek akkor fontos napja lesz!! :wink: :D

Irises jól teszed, ha tudsz igyál!

Kép

Kép
raniko

Én a barátcserjét homeopátis szerként eszem:) Így finom édes kis golyók. Semmi különös. A teát nem próbáltam még.
Az ivászat megy előbb-utóbb, hidd el. Nem vagyok oda érte, még el sem értem azt a mennyiséget, amit Rani iszik, de egyébként is egészséges a sok folyadék.
Kétcsíkos tesztet kívánok gyereknapra :lol: :lol: :lol:

irises

A lombik előtt ugye kell a rákszűrésről eredmény, mármint ha 1 évnél valamivel régebbi az eredményem.

irises

Raniko: hajrá gyereknap! :wink: És kívánom, hogy az éjszakai felkelések megmaradjanak! Bár azért ne két óránként! Én a leszívás óta 3x kelek éjjelente. Már egész megszoktam, sokszor nem is igazán emlékszem rá, mert már félálomban is megyek. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rani, gyereknapi gyerekek :D :wink:
nagyon drukkoklok+++++++++++++++++++++

Alle, tüszinövelő drukkjaim támadnak :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kistörpe, énis mindig felkelek apához, de én már vissza nem tudok aludni... sajnos :roll:
(kétcsíííííííííííííkos tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Baba, ez a cikk már jobban tetszik :wink: Pusz

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kistörpe én is nagyon remélem, hogy a vasárnap mind a kettőnknek egy nagyon szép nap legyn!!!!

Timi én is félálomba megyek, én se bánnám ha maradna így csak baba legyen! :wink:

Irises igen én úgy tudom, hogy kell és 1 évnél nem lehet régebbi!

Kép

Kép
raniko

Milyen rendik vagytok. Én nem kelek fel a férjemmel. Alszom tovább :lol:

irises

Tillííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!

Itt a csomagod!!! :D :D :D
A gyerekek ezt fogják kapni elöször!! :D :D

Kép

Kép
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?