Új privát üzeneted érkezett!

Rendben!

Fel is tudom tenni netre, ha le tudom kicsiinyíteni. Nem tudom ki írta le a procedúrát a multkor, de ha lehetne elküldenétek privibe is? Úgy tuti megmarad... :oops:

Kép
kicsi80

Átadom valakinek laptetőt!!!!!

Kép
kicsi80

Angie húúúúúúúúú, de drága ruhád volt! Nálunk a vadi új ruha ami rád van varrva és rajtad van először 120.000 és benne vannak a kiegészítők: fátyol, fejdísz, kesztyű, nyakba való. Igazítjuk, mossuk, vasaljuk a ruhát. És hanyat vannak dőlve mert drága :twisted: Olcsó is legyen meg új is és szép is :twisted:

királylány

Köszi Dia!

Szerintem nem drága minden kiegészítővel ennyiért.... Itt Szegeden is brutális árak vannak... Az én ruhámat anyu varta, mert ugyan az 180000 lett volna, plusz a kiegészítők. Ja, és nem először lett volna rajtam. Mivel anyu férfiszabó mester és női szabó, és ez volt a 3. ruhája a családban bevállalta. Negyon szép lett, passzolva rám. Felgombolós uszály...

Kép
kicsi80

Asszem jól mondtam a képet, de otthonról megírom.
Kicsi anyukád nagyon ügyi!
Akkor mit csinálunk rosszul? Mégis elmennek Pestre, ott bezzeg nem számít az ár! :twisted: Isti bizi pokróc leszek mindenkivel, mert az visszajön!

Angie te hányszor voltál bent próbálni mire lefoglaltad? Vagy hogyan működött ez? Megírnád?

Többiektől is szeretnék beszámolót kérni, hogy hogyan történt a menyasszonyi ruha kiválasztása, lefoglalása. Kiegészítők mennyibe kerültek, stb. Köszönöm!

királylány

Lányok most indulok dokihoz,készen vagyok :? Majd jelentkezek mit mondott :?

Kép
anyci

Anyci szorítok!!!!!!!!!!!!!!

királylány

Megy a drukk++++++++++++

Kép
kicsi80

anyci sajnálom!!!!!én 2x is vesztettem el babát.....az egyik most juliba lenne 1 éves a másik meg 6 hónapos,..... :cry:

csajok nem adjuk fel!!!!!!!!!!!!!

voltam dokinál......bencussal minden oké......szép nagy már....láttam uh-on!!!!!!!!!!olyan jó volt........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita jajj de jó, jajj de jó!
babák:? :cry:

királylány

Királylány én megírom neked, hogyan folyt a menyasszonyi ruhám kiválasztása. Volt ruhabemutató ahova elcipeltem a párom, öcsém és a barátnőjét. Rendes divatbemutató volt. Megnéztük, ok, volt csomó kiállítási ruha amit csak "egyesek" vesznek fel annyira csúnya volt. Másnap elmentünk magára a kiállításra ahol rengeteg ruha között lehetett kutakodni. Én előre eldöntöttem, hogy nekem olyan kell ami nem merevítőpálcás, fűzős és térdtől bővül addig meg rám tapad. Ilyet próbáltam elsőnek, hát nagyon sehogy nem állt rajtam. mert kicsi vagyok. Próbáltam csak a hecc kedvéért uszályosat is (a hely nem engedett volna uszályost), meg lehet még egyet. A férjem kinézett egyed a divatbemutatón: egyszerű fűzős ruha nyakba akasztós és derékből bővül. Neki ez tetszett. nem akartam felpróbálni de annyira akarta, hogy megtettem és nagyon jól állt rajtam. Ő beleszeretett a ruhába. Még volt más kiállítás is ott is csak a hasonló szabású ruhák álltak jól. Nekem volt egy extrém választásom is de ott a férjem próbálta magyarázni a másik ruha, hogy néz ki mert nekem olyat adjanak ismét. Még a laptopot is kinyitotta és megmutatta nekik a képet :oops: Miután több szalonban is próbálgattam és annál szebbet nem találtam odamentem és megrendeltem. Máshol nem akartam elmagyarázni mit akarok ha ők tudják a modellt. Elvittem magammal a képet, mert nem volt a szalonban olyan ruhájuk és mondtam nekem ilyen kell. Nálam azzal volt baj, hogy nehezen tudtam eldönteni milyen stílusút akarok és abból mi is az ami igazán kiadja az alakom, de a férjemnek nagyon jó szeme van (nem hiába az anyukája és a testvére is profi várónők -azért nem sógornőmre passzoltam mert volt sok dolga és neki jutott a 6 koszorúslány ruhája és azt mondta inkább varja meg más nem bánja mert babra munka). Tehát nekem nem a szalonban szolgát kiszolgálás volt a döntő hanem, hogy hol találtam meg készen azt a modellt ami nekem tetszett. Aztán olyat varrattam magamnak. A keresgélés meg mindig azért volt mert nem tudtam eldönteni milyen legyen kinézetre. Rengeteg képem volt a nettől is de én azt szeretem amit látok már előre, nem csak képen és fel tudtam próbálni előre.

Na igy történt nálam, tudjad mi jár valakinek ilyenkor az agyába.

Kép
Kép
melisch

Melisch köszike az infót. Ha konkrét ruha kell akkor mi is tovább küldjük az illetőt, mert pontosan ugyan olyat nem tudunk készíttetni. Általában a katalógusban lévő ruhák jogvédettek. Levarrják nekünk , de nem biztos, hogy a csipke ugyanolyan, mint a képen. Ha meg meg akarjuk venni akkor 12db-ot kell vennünk. Annyi meg minek?! Mi az egyik szalonnal varratjuk a ruhákat. Az a tapasztalatom, hogy a katalógusban levő ruhák nagyon keveseknek áll úgy jól ahogy van. Itt rengeteget tudnak kínlódni: nem jó a kivágás, túl rövid, túl hosszú, nem kell annyi dísz, mégtöbb dísz kell, stb........................

királylány

nekem sajna nem lesz ilyen ruha választás...pedig nagy álmom hogy lehessek szép fehér ruhába!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na vissza is olvastam.
Betty miért gondolsz a lombikra mint köv. lépés?????? Tudod a kiskatonák miatt sokkal nehezebben jön nekünk össze nem kell egy stimu után már elkeseredni. Vagy már nem tudsz tovább várni, akkor megértem. Inszem???? Miért nem?

Kicsi kíváncsian várom a képed :shock: nekem csak egy ruhám volt akartam menyecskét is de azt mondta a sógornőm olyat még sokszor felvehetek de fehér ruhát már nem. Igaza volt én meg reggelig hercegnőnek éreztem magam.

Anyci szóval te is Melinda vagy :lol: :lol: :lol: na vagyunk páran :lol: Már várom gyere haza.

Nita sajnálom de hátha megadatik neked is még lehet a párod megkéri a kezed és akkor bepótolhatod. Nem ecsetelem tudom kicsit fáj ez a téma neked :cry: :cry: de tudom most örülsz mert láttad Bencust aki jól érzi magát. Látod van minek örülj :wink:

Királylány ma megint kezdtem a cickafark teát, brrrrrrrrr már nem tudtam, hogy ilyen rossz. 100-szor jobb a palástfű én gondolkodom, hogy keverve iszom majd őket mert ez így borzasztó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.05.28 15:55-kor.

Kép
Kép
melisch

hát igen van kinek örülni!!!már annyira várom hogy megszülessen!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nia :wink: :lol: :lol: :lol: elhiszem.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok itt vagyok és minden ok :!: :lol: Doki először aszonta várjunk fél évet mert annyi javasolt,erre én vissza ésha előbb jön akkor mivan,ő meg azthogy nem fogja azt mondani ne tartsuk meg mivel volt már nála olyan nő aki 13-14 hetesen elvetélt és a következő hónapban újra babás volt.Egy a lényeg hogy nincs akadálya annak hogy újra babánk legyen :lol: :lol: :lol: Azt viszont sajnos nem tudta megmondani hogy miért lett kromoszómarendellenes a picink,de azt igen hogy ez nem ismétlődik meg vagy legalábbis nagyn-nagyon kicsi az esély rá :) Végén mondta azért hogy 1-2 hónapot várjunk és utána mehet a buli :!: :!: :D :D Búcsu képp még hozzá tette szívesen vár legközelebb egy pozitív tesztel :lol: :lol:

Kép
anyci

anyci hajrá+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska sztárfotó bencusról lesz :?: :D Amúgy nekem is kicsi az esély rá hogy legyen fehér ruhám egyszer,bár a párommal megbeszéltük ha 40 éves korunkig együtt leszünk akkor összeházasodunk de ez a jövő zenéje :wink:
Annyira örülök hogy minden ok,de mi már jövő hónapban nekiesünk a dolgoknak az tuti :D
Kicsi,szurkolok a kövi uháig nem lesz semmi gond :D :D
Köszi királylány,már minden ok és mehet a project nálunk :lol: :lol:

Kép
anyci

sajna nem kaptam képet bencusról... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita még nem múlt el, lehet még fehér ruhád :wink:

Anyci ennek a hírnek örülök! Akkor hajrá!!!

Melisch tegyél hozzá édesköményt egy kiskanállal meg mézet szabad tenni bele.

királylány

ha sikerűl költözni akkor sajna tutira nem..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nézdd a másik oldalát: valamit valamiért :wink:

királylány

Csajok a nyakiredő értéke: 1,47 az jó? Gyorsan kérem a választ!

királylány

szerintem jó........nekem 1.9 volt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia gyorsan most csak annyit írok, hogy az jó!!!!!!
A többire valószínű csak reggel tudok, mert Bence mostanában húz el a gép elől! egyszerűen nem enged ide. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Nitácska tök jó lehetett hogy láttad a kis Bencét :)!!! Mikor fogom már én is látni a tesót :cry: olyan türelmetlen vagyok el sem hiszitek :!:
Most megint bizakodom hogy talán nem jön meg piri..hát jövö héten kiderül...

mucus!! Sok gyogypux neked,hamar gyógyulj meg!!!

Mindenkinek puszi!!!! Szép estét!!
Vendég

Sokkkkkkkkkk!
Elég ramatyul vagyok,nem megy le a lázzam,kicsit parázok... :(
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus,hát rendesen kiütött a barihimlő :( Kenegesd magad és pihenj sokat,persze ha a vakarászástól tudsz :wink: Kitartás 8) :wink:
Nitacska mikor mész legközelebb uh-ra :?: csak mert akkor kérhetnél fotót :roll:

Kép
anyci

anyci mindíg kérek....de vagy nincs papír a gépbe vagy pénzt kérnek azért ami ingyenes lenne ugye!!!!
mucus hütőfürdő!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi csajok, a barátnőm ma volt nyakiredőmérésen ezért kérdeztem.

Dius aztaaaaaaaaa! Nem semmi! Te szegény! Mielőbbi jobbulást!

királylány

Mucus sajnállak nagy ölelés nem semmi ez a himlő :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
melisch

Mindenki elment aludni?

királylány

Én még vagyok bár a párom már lelépet kéne követnem. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Nálunk apa most altatja Bencét. A gép meg nagyon lassú :twisted:

királylány

Ma Bencus az apáé lett :lol: :lol: :lol: na persze, hogy szokott lenni, hogy nem megy a nett ha éppen ráérsz :? :shock: :lol:

Kép
Kép
melisch

Hát ezaz! :twisted: Tegnap én altattam. A hétvégén viszik Bencét anyáék a Balatonra egy hosszú hétvégére. Szombaton mennek kedden jönnek. Vasárnap meg megyünk sógoromékhoz babanézőbe utána meg vásárolni....

királylány

Akkor egészen jó program lesz hétvégére!!!!!! Mi pihizni akarunk, nem megyünk most sehova nekünk ez lesz a legjobb ha itthon pihenhetünk kettesbe. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt mindenkinek!

Dia, a ruha lefoglalás úgy történt, hogy voltam előtte pár üzletben, ott is volt ami tetszett, csak nem mertem elsőre, másodikra vagy harmadikra le is foglalni, hátha látok egy szebbet.
Ezt a ruhát abban az üzletben nem is akartam felpróbálni az ára miatt, de csak rábeszélt, tudta miért!
Mert le sem akartam többet venni! Mintha rám öntötték volna.
Úgyhogy maradt. A 180000-en benne van minden. Még egy ruha (mert nem lehet rajtam végig) menyecske+ minden kiegészítő.

Te olyan bátor vagy, hogy elengeded Bencét ennyi napra, sőt vízpartra. Én is bízom a nagyszülőkben, de most úgy érzem meghalnék az izgalomtól, nehogy baj érje a vízben. Biztos még kicsi, azért. :lol:

Mucus, jobbulást, elég rossz lehet vakarni ezeket!

Nita, a kórházban kérsz képet? Ha nem a saját orvosom ad a kórházban, nekünk is pénz, 1000 Ft a sima 2D. A 4D pedig be tiltatta a főorvos, mert állítólag élelmes kollégái ott intézték jó pénzért a magán 4D uh-ot.

Anyci, Kirus hajrá, megy a drukk!

Melisch, pihenjetek csak, tényleg az a legjobb sokszor! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Nita,hát elég rossz hogy ilyen a rendszer nálatok,az én dokimnál is ingyen van a kép és csak akkor kell fizetni ha máshoz megyek,de majd csak sikerül :D
Angie köszi a drukkot,rám fér ennyi bánat után :cry: :D
Melisch az jó ötlet hogy elmenjetek pihizni még ha csak pár napra is így nem gondolsz majd semmire csak egymásra és lehet hárman jöttök haza :D Szurkolok :D :D :D :!: :!: :!:
Mucus tudtál aludni az éjjel :?: :wink:
Kírus ne legyél türelmetlen minden okés lesz sikerülni fog :!: :!: :D :D

Kép
anyci

Sziasztok! Sehol senki? Itt szakad az eső, a ruhákat kiadtuk már, még összetakarítok kicsit aztán vége is a munkaidőnek. Úgy készültem, hogy megyek aerobicra.

Angie köszi az infót, már azt hittem én csinálok rosszul valamit. De tuti jövőre átalakítok egy-két dolgot. Ma is bejött egy csaj, két hét múlva lesz az esküvője. Megnézte a ruhákat és közölte, hogy ő olyan 25-30 ezer forintért gondolt ruhát. :shock: Nem tudom hol él :twisted: Annyit mondtam neki, hogy árengedményt szoktunk adni, de az függ a ruhától is, hiszen egy vadi újat nem fogok neki annyiért odaadni :? Pedig szerintem árban jók vagyunk, mert 50.000-120.000-ig vannak a ruhák. És ebben benne vannak a kiegészítők is.

Bencét elengedem, nem most megy először. Négy szemük rajta. Bízom benne, hogy nem lesz gond. Bence meg szótfogad, ha megmondod neki, hogy nem szabad, akkor nem feszegeti a húrokat csak itthon. Nem hiszem, hogy a partra is lemennek, mert szállodában lesznek és ott lesznek gyerek programok, van bent is medence. Tavaly nyáron sógoromék vitték el magukhoz pár napra és nagyon jól érezték magukat még strandon is voltak s mégegy kisgyerek volt velük aki Bencétől fiatalabb 1 évvel. Nem vagyok nagyon aggódós. Nekem Bence anyósoméknál 8 hónapos kora óta alszik éjjel is. / hónapos volt mikor egész nap ott volt mi meg otthon. Soha nem volt még semmi gond. A nagyszülők meg szívesen viszik. Igaz egy városban lakunk velük. Nekem hétvégén alig van otthon a gyerek :lol: Főleg nyáron....

királylány

Itt vagyok!

Itt fúj a szél, hideg van, de süt a nap éppen...

Én is szeretném, ha nem lenne hozzánk láncolva majd a pinduri, mert tudom milyen rossz volt nekem. Nem is aludtam sehol, csak anyuékkal 6 éves koromig. Bőgtem is, hogy haza akarok menni, pedig akkor is csak mamáékhoz mentünk uncsitesómmal. Szerintem ez nem volt helyes a nevelésemben. Nem mentem el egy jót táborba... Ennyi isősen pedig már kell ennyi szocializáció. Szerintem, bár még nincs gyerekem, csak pocakban :lol:

Olyan hascsikarásom volt... Alig értem el a mellékhelységig :shock: . Nem tudom mit ettem. Már jobb picit :? . Nembaj, úgyis szorulásom volt.... Remélem nem lesz folytatás :lol:

Kép
kicsi80

Kicsi: :lol: Jobbulást!

Mi is sokat voltunk a nagymamáméknál. Jó volt. Kivittek vasárnap és pénteken jöttek értünk. Akkor még telefon sem igen volt csak a postán. Nem is volt semmi gond. Az öcsém sírt míg anyáék el nem mentek, de ő nagyon anyás volt. Mi is voltunk 6 -an unokatesók, hogy mennyit rendetlenkedtünk! Akkor még nagyapám dolgozott és csak hétvégén volt otthon. Ültünk a lépcsőn és ettük a zsíroskenyeret......Nagyapám még 1998-ban ment el, a nagymamám meg most októberben :cry: Hiányoznak.....

királylány

Sajnálom. :cry:

Szerintem rendben van ez így. Nincs most időm errőlkifejteni a véleményem, de ha nem írom le részletesen félre lehet érteni.

Megyek lassan haza.

Kép
kicsi80

Na mi voltunk még mamásak!!!! Minden nyáron nagymamáméknál nyaraltunk, kicsik voltunk nem tudtak vinni magukkal a határra beraktak ott az oviba de jó is volt. Sokkal jobb volt mint otthon, pedig nekünk vakáció volt de imádtunk menni. Sok barátot szereztünk. Aztán mikor iskolások voltunk ha péntek évzáró után este nem vittek, ahogy vége volt a sulinak kitört a háború és mikor már volt autónk azt sem bántuk ha csak reggel hoztak vissza bennünket és egyenesen mentünk az évnyitóra. Anyáék 2 hetente jöttek volt, hogy visszavittek 1 hétre mi meg morogtunk nem akartunk menni, anya meg mindig megsértődött, hogy nem szeretjük ment nem akartunk hazamenni kicsit velük is lenni. :lol: :lol: :lol: Szegény ti mint anyukák gondolom tudjátok milyen rossz volt neki, én csak azt, hogy 1 hétig fogdába voltunk, panelbe :oops: Míg eljöttem egyetemre is minden második hétvégén nagyimnál voltunk mert nekünk igazából ott voltak a barátaink. Péntek délután felültünk a vonatra az öcsémmel és vasárnap jöttünk vissza, ha anyáék nem jöttek. Aztán mikor én eljöttem az öcsém minden héten ment. Mindig mondta ő ott lakik csak anyáék sulizik ott a bentlakás neki. :lol: Anyáék meg nem bánták mivel biztonságosabb volt ha falunk kis közösségben csavarogtunk mint a városban ahol laktunk. A faluból meg nem nagyon tudtunk lelépni mert kiskorúaknak nincs autójuk, így oda voltunk kötve a kis helyi diszkóhoz, mit nem adnék még ha megint 15-17 éves lennék, ismét oda járnék azon emberekkel inkább mint a városi felvágósokkal.

Kép
Kép
melisch

Melisch teljesen igazad van!

Betty látom ám, hogy itt vagy! tessék csak ide is írni! :lol:

Kicsi majd legközelebb leírod mikor lesz erőd :wink:

királylány

Azt sajnálom, hogy a miénknek ez már nem fog megadatni de mivel nem fogják tudni mi is az nem fog nekik rosszul esni. Szüleim élnek csak így csak 1 nagymama és 1 nagypapa lesz nekik, persze ők már alig várják az unokát de anya még dolgozik, apa lesz az ősztől csak nyugdíjas így sokat ők sem fognak tudni rá/rájuk vigyázni.

Kép
Kép
melisch

Dia,
nekem ingyééé vóóót a ruha, meg minden.....ismerős :lol:
De hogy egyébként mennyiért adja, fogalmam sincs... :roll:

Nita,
örülök, hogy minden rendben Bencussal... :D

Melisch,
igazából, ha ott leszek, lehet, hogy azt mondja a doki, elsőre próbáljunk egy inszemet, de eddig azt mondta, Ő ebben nem nagyon hisz.
Hiszen, ha spontán nem érnek fel a kiskatonák esetleg oda, ahova kell, akkor ha pár centivel feljebb spriccelik, szerintem az sem lesz eredményes...nemtudom....én már biztosra akarok menni....nincs időnk már sz@r@kodni....és ez a legnagyobb baj! :? :roll:

Kírus,
jövő hétre mennek a piri elleni drukkok!!!+++++++++ :wink:

Mucus,
:shock: :shock: :shock: :shock: Bassszuskulcs!!! :shock:
Téged aztán jól elkapott!!! Gyógypuszik mennek!!

Kicsi,
Legalább most akkor kitisztultál :lol: :lol: úgyis szorulásod volt :D
Jobbulást! :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dia, akkor lebuktam?! :oops: :lol:
Nem egyszerű ám vissza is olvasni, meg közben összeszedni a gondolatokat, kinek, mit írjak... :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: :lol: tudom, mire végigolvasom elfelejtem kinek mit akartam írni :? Az új törvény miatt nincs időtök? Persze azon kívül, hogy már milyen régóta szeretnétek, vagy a kor a meghatározó?

Melisch nálunk is dolgoznak a nagyszülők, csak apósom nyugdíjas...

Nemsokára mehetek a fitness terembe pedig mindjárt elalszom és még mosnom is kell, hogy be tudjak pakolni Bencének a hétvégére.

Kirus nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg!

MELINDA! Kénytelen vagyok kiabálni, hogy meghalljad a hangom és jelentkezz!!! :wink: :lol:

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?