Sziasztok csajszik!
...én most előre szólok, de hosszú leszek
Lilla,
igaz csökken a munkahelyemen végzett munka, de szerencsére mellé tudok dolgozni kiegészítésként. Szóval nem parázom
Babszika,
szerintem a vitaminokkal bátran lehet próbálkozni. Van amelyiket túl lehet adagolni az igaz, de ha orvos adja, nagy baj nem lehet
Vayacon,
jó hír ez a szabadúszás
Most egész hasonló cipőben járunk, úgy látom
Zsó,
örülök, hogy jól vagy! Tényleg engedd el magad és örülj, hogy minden ok. Ne keresd az okokat...mert talána már az az ok, hogy okot keresel
...remélem érted mit próbálok írni. Azt írtad, a morfológia kérdése izgat...nyár van, élvezd ahogy csak tudod!!
Beus,
már nem vagy egyedül
Ott vannak veled! Na ez volt a lombikban nekem az egyetlen de csodás élmény. Ez a két hét nekem csak arról szólt, hogy ÉN MÁR KISMAMA VAGYOK! Bíztasd őket a kapaszkodásra és ne fogalalkozz az iker, nem iker kérdéssel. Az majd a következő "foglalkoznivaló"
...ha egyáltalán felmerül ez majd.
Bumi,
köszi a drukkot! Nem érzek semmit, így nem izgulok. Tegnap kiszámoltam, asszem vasárnap nem kellene megjönnie.
Sajnálom, hogy kicsit összezavarodott a ciklusod, de biztosan hamar helyreáll a progid. Hajrá "bumihormonok"
Ilyenis,
itt már írtam asszem korábban, hogy a mozgékonyságot nagyon jól növeli az L-carnitine. Badybuilderek szedik, mert zsírégető hatása is van. Kapszulában is szedhető, de egyébként a vörös húsokban van belőle sok. Szerintem érdemes kipróbálni, mert nem árt.
Vero,
nagyon sok erőt kívánok én is nektek! Ilyen helyzetben az biztos, hogy nagyon pozitívan kell előre nézni. A pozitív jövőkép nagy energiákat szabadít fel, én hiszek ebben
Szerintem is jók ICSI-hez a mozdulatlan katonák. Amikor hereszövetből tenyésztik a spermát, ott is sokszor csak addig tudnak eljutni, hogy mozdulatlan de egészségeset kapnak. Márpedig azokkal csinálnak lombikot, az bizti! Ha a párod túllesz a nehezén, vágjatok bele! Az új remény, hogy megfogan a babótok, erőt ad
Dina,
minek kapcsán merült fel a genetiaki vizsgálat? Szerintem olyan helyen csinálják, ahol a köldökzsinórvért is tárolják. Szóval esetleg sejtbank
Sajnos ezt nem tudom.
..na ugye, hogy hosszú lettem
T