Új privát üzeneted érkezett!

Estianyu,
nekem is volt egy napom a kórházban cukorszint vizsgálat miatt a 33.héten.
2 óránként vettek vért. Meg volt határozva, hogy mit ehetek és mikor.
Az esti cukorszintem volt kicsit magasabb, mert egy kicsi zöld almát elnyamnyogtam, hogy azért egyek is valamit aznap.
Szerencsére nem kellett diétáznom annyira, de a következő héten már meg is volt Bó. :D (valami fertőzés miatt)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kikéri a laptetőmet?
Nekem nem kell. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Apa lelkesen főzi a chilisbabot...(Pedig lelkesen kellene inkább a holnapi vuzsgájára tanulni) :roll: :D .De olyan szexi, hogy nem tudok rá haragudni. :wink: Na meg éhes is vagyok . :lol:

Lapu
Sajna nálunk anyósomnak született egy beteg babája:nyitott gerinc, nyúlszáj meg ki tudja még mi...sajnos nem élte túl.Ezért én is sokat járok uh-ra. (Monjuk a folsavat meg a többi vitamint az elejétől nyomattam ezerel, úgyhogy azért nem stresszelem magam annyira.) Remélem nem kerülök ilyen döntés elé, eddig minden uh lelet rendben volt, a tarkóredő is.Ma megyünk 4d-s uh-ra.Remélem most is ok lesz minden. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj nálatok!!!+++

Mabe
Nagyon állatok ezek a képek!!! :D

Pusz mindenkinke!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Mabe, fantasztikusak a képek! Én még ilyen jól sikerült 4D-s fotókat soha nem láttam.

Szezsó, egyelőre csak szoptatok. Azt javasolta a védőnéni, hogy ha bírom tejjel, és fejlődik is tőle, akkor 6 hónapos koráig ne adjak neki mást. Néha már kacérkodom a gondolattal, hogy megkóstoltassak vele egy kis almát, de eddig még sikerült elhessegetnem a gondolatot. Csak kíváncsi vagyok már, hogy ízlenek neki a „más” ízek.

Bridget ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, szép eredmény!!! Nagyon nagy drukkok holnapra ++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++! Pünkösdi kiskirályokról jut eszembe! Lehet, hogy egyből három királyok lesznek?

Nyulasz apának további gyógyulást! Hamarosan szüksége lesz mindkét saját kezére.

Brizó +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lapulevélke, tudom, könnyű tanácsot adni, ha nekem kellene döntést hozni, biztos milliószor nehezebb lenne. Ezért nem is akarok tanácsot adni, csak pár dolog, ami eszembe jut: Szerintem azt gondold végig, hogy milyen lenne egy esetleg beteg gyereket nevelni. Ha el tudod képzelni, akkor dughatod homokba a fejed. Ha viszont nem, akkor jobb tudni a dolgot még időben. Az 1% nem olyan sok, persze az ember lánya mindig attól retteg, hogy ő lesz pont az az 1 a 100-ból. Bízz abban nagyon, hogy nem lesz semmi gond, szerintem ez is sokat segít. Egyébként előfordult már olyan is, hogy az eredmények alapján down kórosnak mondták a babát, és megszületett makk egészségesen. Én azt gondolom, megcsináltatnám. Nekem megnyugvás lenne, ami a baba egészsége érdekében is fontos, az anyukája nem stresszelheti végig a terhességet. Ha pedig baj van, még mindig jobb tudni, és az alapján dönteni. Nagyon nehéz döntés, de biztosan a legjobbat teszitek majd, meglátod!

Kép
petne

Petne!
köszi a királyságot :D :D :D
dezsina

Mabe
Nem tom mikor irtad,hogy nalunk mar holnap van-e de asszem az volt :lol: +7oraval vgyunk elorrebb 8) Es a drukkokat koszonom :!: Latom lecsereltem a vonalzidat...naon csecse :D Tul tul csak mindig valaki elkap skypeon vgy msn-en meg elobb irtam a feljebb levo topikokba :roll:

Nyulasz
Orulok,hogy babakjaid jol vannak es szepen novogetnek :wink:
Apacskadnak jobbulast tovabbra is :? :!:

Brizo
Mennek a giga drukkok...erezni az irasodbol a boldogsagodat :!:
Gondolom milyen erzesek keringenek benned :P 8) :wink:

Dezsikem
Neked is legalabb ilyen jokat kivanok mint nekem volt 8)
Lapulevel
Fuuu nagyon sajnalom :( en meg okosat sem tudok ezugyben mondani...de ha mondjuk velem ez tortenne mennek tovabb egy masik dokihoz :!: keresnek egy igen jo igen csak ajanlott dokit :!: :roll:

Petne
Koszonom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hat csajok ide csak a roviditett verziot teszem be :oops: nem akarok offolni es nektek amugy sem nagy szam egy punkcio :roll: Mindenesetre le a kalappal az osszes csaj elott aki itt irogat!Lombikosoknak meg plane...szal hat nem semmi ez az egesz na... :roll: Itt a szememben mindenki egy hos :!: :D

Megvolt a punkcio es most figyeljetek :!: :arrow: 2petit szivtak le nem egyet :!: :D En olyan boldog voltam vgyis vgyok :P :P :P

Holnap csorgok 11kor,hogy hogy osztodnak es ha inden jol megy szombaton megyek ertuk :D pedig mar pont kicsereltem a 2kacsas vonalzim :oops: na majd minya visszacserelem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ez nagyszerű!!! :D :D 100%-kal túlteljesítetted az én első stimus lombikomat, amikor is egyetlen petesejtet tudtak leszívni, mert 3 tüsző üres volt. Drukkolok mindkettőnek, hogy szépen osztódjanak!!! Eddig nagyon ügyik voltatok! Holnap azonnal írd meg, mi a helyzet! Vagy melyik idő szerinti 11 órakor fogsz telcsizni? Mi hánykor várhatjuk a (jó) híreket??? :roll:

Brizokám, ti is! Pihengessél, tapasztgassad a picikét!!!! :D :D

Lapulevélke, ebben tényleg nehéz "külsősnek" tanácsot adni. A lányok már minden lényeges dolgot leírtak. Mérlegeljetek mindent alaposan, és utána a meghozott döntésetek lesz a helyes döntés!!!!

Vkrisz, használtad már az Angelsoundot?????? Hozzál ám este képeket!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
En is orultem mint majom a farkanak :D gondolhatod :roll: a topikban ahol mar olvastal rolam ott a teljes sztori ha erdekel 8) 11 itteni ido szal ti meg akkor csucsukaltok majd de mire reggel kelsz olvashatod :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, ez fantasztikus! Jó randizást a két kis petikének! :lol:

skrisz72

Bridget, elolvastam, hát tök máshogy van mint itt.... Na de az eredmény a lényeg! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget,
neked jár a laptetőm. :D

Bónak tetszik a két kiskacsa. Háááápppiiii, Háááápppiiii.Folyton ezt nyomja. :D
Nem semmi a sztorid. :)

hajnoca
Dunakeszi

Bridget!
hatalmas gratula!!!!! Micsoda szupi hírek!!! :wink:
Jó randizást :!:
dezsina

Lányok,

nagyon köszönöm a tanácsokat és bíztatásokat.
Egyelőre még nem tudom, hogy mi lesz, de majd megírom Nektek.
lapulevélke

Bridget :D randidrukkok mennek!!!Hajrá ikrek! :wink:
Most megyek szunyálni egyet,mert 4.20-kor keltem,és hulla vagyok.Jók legyetek!
Vendég

Sziasztok!
Dezsi!
Drukk ezerrel!

Bridget!
Gratula a 2 tüszihez!

Brizo!
Tapaszt a bébikéd, és gratula a 3 fagyihoz is!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Lapulevélke!
Remélem minden rendben lesz a babával!
Egy jó minőségű ultrahang sokmindenre választ adhat.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Tegnap voltam vv-n. Pajzsmirigy, terheléses cukor, inzulin, stb.
Az inzulin eredmény majd csak 2 hét múlva lesz meg, de többi megvan.

Amit nem értek, az a következő: 20.cnen volt a vv. Gondoltam nézetek egy progi szintet is. Az eredmény: 2.06 µg/L , amiből nekem az jön le, hogy nem volt peteérésem.
Jól gondolom?

Ezen kívül minden értékem jó, kivéve a húgysav, ami magas. Majd nem eszem annyi húst.

Glükóz:
0 perc: 4 mmol/L
60. perc: 5.9 mmol/L
120. perc: 5.1 mmol/L

sTSH: 2.090 mU/L (0.3-4.2)
fT4: 14.7 pmol/L (12.0-22.0)
fT3: 4.8 pmol/L (2.4-6.3)
PRL: 13.07 µg/L (3.4-29.9)

Bumi

bumi1979

Bumi!
köszi a drukkot! :)

Nyulaszkám!
szundi-bundi :D :?:
dezsina

Nyulasz! Miért keltél ilyen korán? :?: :?: :?: :?: :shock:

Bumi! Jók az értékeid, de sztem se volt most péd. (Kétféle progiszint mértékegység van. Az egyik szerint 10, a másik szerint 30 felett kell lennie a proginak. Ha a Klinikán csináltattad, akkor az első, ha az OTIban, akkor a második szint a mérvadó) A hődet most nem mérted ebben a ciklusban?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Gondoltam teljes pihi, abszolút nem foglalkozom a babás dolgokkal. Erre pont most kellett volna. Na nem baj.

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Bridget: Ez ám a fantasztikus hír! Drukk a petikéknek! :lol:

Dezsina: Holnapra egy nagy kalappal!

Brizo: Babaragacsok mennek!+++++++++++++++

Skrisz: Tényleg nem számít pár nap, ha már ennyit vártunk. És ugye Kitti itt van, úgyhogy most az esélytelenek nyugalmával indultunk neki. Ha ez sikerül, akkor mi leszünk a legboldogabbak, ha nem, akkor szeptember környékén belevágunk az 5. lombikba és befejeztük, legalábbis egy időre! :lol:

Rana: Mikor is mentek Uh-ra? (Úgy emlékszem kérdeztem már, de tök hüle vagyok és elfelejtettem!)

Vkrisz: Várunk este a képekkel a 4D-s uh-ról. :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és természetesen az enyémek is mennek, akinek kell!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bumi
follikuláris fázisban 0,2 – 1,5 µg/L
ovulációs fázisban 0,8 – 3,0 µg/L
luteális fázisban 4,7 – 27 µg/L
Ezek a progeszteron normálértékek...
Vagy nem volt, vagy későbbi a peteérésed...
Többi hormont nem nézték?

Bridget
Drukk a randihoz!
Vendég

Rana,azért keltem ilyen korán,mert apa megunta az itthoni tétlenséget,és ment dolgozni :? Persze jött érte a kollegája,mivel vezetni nem tud még,és csak besegített nekik,amiben tudott,így én is keltem kávét főzni,reggelit készíteni,fürdetni,öltöztetni...szóval a gyereket útjára engedni.Ráadásul eddig éjszaka nem jártam ki pisilni,de most 2óránként megyek,így 4.20-ig is alig aludtam.
Dezsinám,holnapra megagiga :D
Vendég

Nyulasz, apa nóóóóóórmális?? :shock: Hogy fog így gyorsan meggyógyulni?

skrisz72

Skrisz,hááááát ezaz :?
Vendég

Sajnálom, hogy nem tud a fenekén ülni még egy kicsit. Pihentetéssel tényleg gyorsabban jönne helyre a válla. De ha folyton mozgatja..... :? És a mellhártya gyulladással mi van?

skrisz72

Sziasztok! :P

Annyit írtok, hogy biztos nem tudom teljesen felvenni a fonalat, de a lényeg: nagyon drukkoloooook+++++++++++++++++++++++++++

Dezsina, Drága,
nem tom, mi lesz Neked holnap, de szívből a legjobbakat!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bridget,
szuper!!!! Drukk az ikreknek!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lapulevélke,
így ismeretlenül is rendkívül drukkolok Nektek!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo,
babaragik :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee
Neked is drukkok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk:
mai UH szerint 21+1, Lencsike 428 gr :P
viszont a Péterfyben alacsonynak találták az Istenhegyis négyes teszt AFP-jét (Hajdu Drnő azt mondta, teljesen rendben!!!), így elküldenek genetikai miegymásra :? Hiába, betöltöttem a 35 öt, vén vagyok :mrgreen:

Mindenkinek, akit kifelejtettem volna: 1000-rel drukkok!!!

tillidian

Nyulasz, áááá értem. :?

Csomee, kedden megyünk uh-ra. Izgulok.... :roll:

Till, te nem 34 vagy???? (Hátha én jobban tudom, mint te.... :mrgreen: )

Na ma bizti én voltam az utcsó hsz, úgyhogy Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Nem nyert. :wink:

Megjöttem a hírekkel:
BDP 2,97
HC 10.15
FL 1.19
AC 7.43
Na ezeknek majd utánanézek. Ja, és 84 gramm. :D
Amúgy jó volt a látni a picurt, hogy vígan ficánkol odabent.Mivel még picike sok elmosódott folt van a dvd-n, de azért lehetett látni egy-két érdekes mozdulatát.Egy képet kaptunk, íme:
Kép

Itt egy esti pocikép is:
Kép

Mabe
A te képeid cúcsszuperek!!!! :D

Bridget
Gratula a 2 tüszikéhez! :D

Pusszancs mindenkinek és drukkok ezerrel!!!

Kép
vizkriszisback

Nyulasz: Apának továbbra is jobbulást, de ha ilyen hamar már ficánkol, nagyon hosszú lesz a felépülés! :D

Till: Gratula a picurkának, aki már nem is olyan picuri. A genetikai miegymáson biztosan minden rendben lesz! :lol:

Rana: Akkor kedden lesz a nagy nap, mikor valószínű, hogy megmutatják magukat! Drukk! :D

Vkrisz: Gratulálok Alex….-hez! Szép méretei vannak. A pocakfotó is nagyon aranyos! :D

Majd holnap jövök az uh eredményével.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Mai drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++
Dezsina az inszemhez+++++++++++++++++++++++
Csomee,az uhuhoz+++++++++++++++++++++++++++
Bridget a randihoz+++++++++++++++++++++++++++
Brizó,ragacsok++++++++++++++++++++++++++++++
...és mindenkinek mihez kell++++

Vkrisz,hihi,nagyon helyes Alex...nemét nem láttátok?
Till,szép nagyra nött :D

Apa nem használja a törött vállát,nem is tudja,meg fel is van kötve neki...a háta javult valamelyest,a mellhártyagyuszit csak egy orvos rokon valószínűsítette abból,hogy mi meg hogyan fáj.Az vagy a bordái miatt fáj még,vagy beszorul néha a levegő,vagy lábon hordja ki a mellhártyagyulladást,mert láza nincs,a háta meg hol fáj,hol nem.Most csak karbantartásokat csinálnak,ő max a szűrőket mossa ki,telepítést nem vállaltak a hétre.Megígérte,hogy vigyáz magára.
Vendég

Eloszor is a hirek...hat csorogtem 11kor csak az egyik indult osztodasnak :( gondolom a nagyobbik az erettebb :roll: bar ez azert elore lathato volt azert kicsit szomoru vgyok :roll: :roll: e csak kicsit mert a masik szemem meg nevet :) hisz nekem a lenyeg hogy legalab egy baba megmaradjon nem igaz :?: :roll: Szoval most az az egykenk az a torteto tovabbra is noveget remelem es szombaton megyek 9:30ra az en porontyomert :P Meg mindig ngyon zizgulok :wink:

Skrisz
Mint ahogy olvashattad 1 peti randizott csak de remelem az szuper eros lesz :)

Rana
Hogyhogy mashogy van otthon :roll: Ha van idod es kedved megirhatod nekem priviben 8) Persze az eredmeny a lenyeg 8)

Hajnoca
Koszi de arra a lateture szerintem vannak meg egy paran itt :roll: Persze szivesen megosztom veluk ha igy lehet 8) :lol: Nekem is tecc a 2kacsa de mar lehet megint cserelhetem napocskara :? bar meg 1peteju ikreim lehetnek 8) Boo pedig edes lehet ahogy hapi hapizik :lol:

Dezsina
Koszi bar mara csak egy maradt de nem szontyolodom el :wink: neked pedig mara +++++++++++++++++++++++ Gyere es meselj!!!!!! 8)

Nyulasz
Koszi meg 1peteju ikrek lehetnek :!: 8)

Bumi
Neked is koszi :) Te akkor jovohonapban kezdessz :?: :roll:

Progesterone (P4) 3. nap < 1.5 ng/ml A "tüszőérés fázisának" szintje. Emelkedett érték esetén a teherbeesés valószínűsége csökken.
(Fakultatív jell. vizsgálat)

Progesterone (P4) ovuláció után 7 nappal
ciklus 21-24. napja
> 15 ng/ml A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni.

Nekem ezt irta a tablicskum :roll: http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Csomee
Koszi,koszi te most hol tartassz?Nincs vonalzid nem tudom kovetni :oops: ha jol emlexem hetvegen punkcio :roll: Varom a mai uhu hireket 8)

Mabe
Koszi neked is :wink:

Tillidan
Koszi de mint fentebb irtam egypeteju lehet most mar csak :wink:

Vkrisz
Mar vartalak a hirekkel bar tegnap kifelejtettem az irasombol :oops: de eszembe voltal am :!: Gratula az integeto es mar most mosolygo Alexhez :D Pocikep eeddiiiiiii :lol:

Brizo
Babaragacsok mennek :!: :!: :!:

Mindnki masnak tovabbra is +++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,hajrá egyszemkének! :D
Vendég

Vkrisz, ari az integető (és balettozó!) Alex! :lol: Már most produkálja magát! :wink: És filmet meg plusz képeket nem kaptatok amúgy? :roll: Szívhangot nem írtad, hogy szoktátok-e hallgatni.... :roll:

Bridget, azért még a másik is beindulhat ám! Sok ilyet láttunk már, hogy szinte az utolsó pillanatban kezdett el osztódni (pl Kisbuta)! Úgyhogy drukk mindkettőnek azért még! :wink: Majd leírom a különbségeket. Összességében: ahogy éreztem a beszámolódból, itt "nem csinálnak akkora felhajtást" a leszívásból, mint Japánban. De lehet, hogy azért, mert ott keményen fizetsz érte, itt meg TB állja.

Csomee, ha nem is mutatják meg magukat, azért fohászkodom, hogy minden rendben legyen. Az AFP-m jó lett, de az UH talán fontosabb... :roll: Holnap tüszőnéző Uhud lesz?? DRUKKKKK!

Árnika, Kisbuta, Katavirág, többiek hol vagytok?? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget, akkor drukk egyszemkének!++++++++++++++++++++

Csomee, várunk az eredménnyel!

Vkrisz, gratula az akrobata művész babácskához. Már szépen kerekedik a pocid is. :lol:

1000 drukk a többi akciózó leányzónak is! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Dezsi, a mai az inszemhez +++++++++++++++++++++++
Utána pihi és séta ezerrel. Ja, és a + gondolkodás!

Csomee, drukkok az uhuhoz++++++++++++++++++++++

Bridget, a randihoz +++++++++++++++++++++++++++. Még a másik is osztódásnak indulhat egyébként. Ha pedig nem, akkor annak az egynek kell nagyon örülni és drukkolni :wink:

Brizó, mennek a ragacsok +++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, Apa tényleg nem semmi. Maradhatott volna még egy kicsit.

Vkrisz, szép poci és kép.

Pocaksimi a kismamiknak!

Kép
petne

Bridget, 1 embrióból is lehet még iker :lol: drukk.+++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Hoztam a mai drukkokat!
++++++++++++++++++++++

Bumi

bumi1979

Nyulasz,Bumi,Skrisz
Koszonom tenyleg jol jonnek 8)

Rana
Mondjuk itt alapbol ilyen az egeszsegugy marmint nem csak az egeszsegugy de mar a kisgyerekekben is nagy a tisztelet mindenkivel szemben :roll: Es talan az irasom is azert jott le ugy ahogy mert nekem ez ngyon fontos dolog volt az eletemben...erre vartam mar ngyon ngyon reg ota mert en mar evekkel ezelott mentem voln lombikra :roll:

Babaimado
Ugy ahogy mondod :wink:

Petne
En annak az egykenek is ngyon fogok orulni 8) Nem vgyok en telhetetlen :wink:

Csajok 2kerdesem lenne :oops:
1.Hogyhogy meg beindulhat? :roll: akkor azert mert mara ne osztodott nem veszik ki a kis tegelybol hanem tovabbra is varnak :roll: :?:

2.Holnap lesz beulti ugy..lehet ma nekunk apacskaval birkozni :?: :roll: :oops:

Tobbiek hol vannak :?: Tesztelok es a tobbiek :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,csak naponta egyszer nézik őket,mert nem jó nekik,ha többször...és simán lehet,hogy egy órával késöbb már a második is osztódott.Nálam is így volt most legutoljára,négyet szívtak le,másnap mondták,kettő osztódik,egyik nem,a negyedik pedig éretlen.Következő nap nem kellett telefonálnom,majd harmadnap mentünk a két embrióért,és a doki közölte,hogy hárman vannak.Ráadásul 2 nyolcsejtes és egy kompakt morula(ami 4 naposnak felel meg),tehát nem is tudtuk melyik lehetett lemaradva még az első nap.Végül mindhárom megtapadt,de a 12 hétig az egyik szép fokozatosan lemaradt,így vannak most ketten idebenn.

Dezsinám,ha meginszeminálódtál,akkor gyere :D Drukk!!!
Vendég

Nyulasz
Kocce a leirast en meg ebben tudatlan vgyok ugymond zoldfuluuu :lol: a sztoridat pedig anno olvastam 8) :wink: :D Egyutt izgultam veled en is csak akkor meg a hatterbol 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, és Kisbutánál is így volt, ha jól emlékszem: szomorú volt, hogy csak egy osztódik, a másik nem, aztán másnapra lett egy 7 és egy 4 sejtese (és szerinte a 4 sejtes tapadt meg, mert a másik sejtvesztéses volt. Persze ezt nem lehet tudni.)
Sztem nyugodtan bújjatok össze ma, lagalábbis nekem anno ezt kifejezetten ajánlotta a doki, "mert hátha elbújt egy tüszőcske előle, amit nem tudott leszívni". :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

...Úgyhogy maradjon csak a két kiskacsa, hátha! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

jaja,maradjanak a kacsák :D
Vendég

uh,már csak 10 hetem van hátra :shock:
Vendég

Nyulasz,
csak nem beparáztál????

Ugye hogy szalad az idő?!!!!

hajnoca
Dunakeszi

Rana
Koszi a nyugtato szavakat...apacska meg elment bulizni nem is tudom ossze tudunk e bujni :roll: Most ngyon bizakodo lettem :D

Nyulasz
Okes kacsak maradnak 8) :lol: :lol: :lol:
Mar csak 10het :shock: aztaaaaa barcsak nekem is igy menne az ido :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

meggyüttem... :D
apa ma tutit teljesített, doktorbácsi megdícsért. :D meg vagyok inszeminálódva, de azért biztos ami biztos alapon holnap még rádolgozunk... :D :P
sokkal profibb volt az iszem itt, mint a SOTE-n ahol a 6 kötelezőt csináltattam TB. Igazából azon most már nem is csodálkozom, hogy egy sem sikerült. Előbányásztam a régi leleteimet és összehasonlítottam a mostanival. Fényévekkel volt lemaradva a mnyhám a mostanihoz képest. :? Ezért most DEZSIBABA remélem már tántorog a járatban és beúszkázik a fincsi nyh felé :lol: Rettentően bizakodom! és most kaptam gyogyit is támogatónak, a TB-s inszemen meg nem. Ott csak egy gézbucit kaptam és fel kellett pattannom :shock: :roll: :lol:

Till!
:) jót nevettem a netommileszdedrukkolok-on :D :D :D nagyon aranyos vagy :D :!:

Nyulaszom!
apa unja a banánt :?: Lehet, hogy kevés a kex :oops: :P :P :lol: :lol:
habár törött vállal :D :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, azért nem fogja megeröltetni magát és hamar rendbejön!
Most mihez is kell drukkolnom? :roll: :?: UH :?: :roll: vagy az utosó 10 héthez? Ne aggodj, ne sokkolódj, félretettem a lovát a pelenkákra :lol: :wink:

Bridget!
mega-giga-drukkok az egykédnek! Ő is csodálatos lesz! szorítok nagyon :) :!: :wink:

Petne!
köszönöm szépen a drukkot :!: Most már csak a tesztig kell kibirni
rengeteg tesztem van :D :D :D :D

Csome!
:)
eredmény :?:

Brizó!
babaragacsok indítva!!! :wink:

Baba!

Bumi!

Vizkriszi!
tuti a pocakfotó :) :wink:
dezsina

Dezsi!
mennyibe került az inszem, gyógyikkal, mindennel?
Mennek a drukkok!

Bumi

bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?