Új privát üzeneted érkezett!

Lapulevélke, GRATULÁLOK!!!! :D :D :D Sztem a tarkóredő még határértéken belül van, de ha nem úgy lenne, akkor is esélyszámokat tud megadni, egyáltalán nem jelenti azt, hogy baj van.

Szezso, és ha 1/4 óra séta nem terhesen = 1 óra terhesen, akkor =4 óra ikerterhesen ???? :roll: :roll: :roll: :roll: (Remélem, nem...) Keményedés nekem még soha nem volt, vagy csak nem tudtam, hogy az volt.... :roll: Ja és tegnap éreztem kipukkanó buborékokat a pocakomban, ma meg olyan matatásfélét. De lehet, hogy csak a beleim matattak..... :?: :?: :?:
Mire kapsz Diaphyllint ??? Ja és nekem miért nem adnak meg ilyen számokat mint nektek a méhszájnál? Nekem csak azt mondta a doki, hogy zárt. :roll: Vagy majd később lesznek ezek a számok???

Mabe, micsoda képek! Mintha rendes fotók lennének! :shock: Piszok protekciós! :lol: :lol: :lol:

Brizo, holnap punkció!!!! :!: :!: :D +++++++++++

Hajnoca, drukk a vizsgához! :!:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz
Tudom,hogy ne huleseg nekem is volt tuszorepis honapom meg 2007decemberben ugye akkor beverzett a p.feszkem(belso verzes volt) egybol csinaltak az ugyeleten egy tesztet...erre aszongya a doki maga vagy terhes vagy kapott hcg szurit :oops: mondom jah kaptam...ugyhogy attol volt csikos 8)

Mabe
Nem joslaskepp szantam a hcg-t hanem poenbol,hogy tutira csikos legyek a szuri miatt :lol: de azert remelem 2het mulva a nem poenos igazi 2csikosat hozom 8)

Rana
Szerintem a bugyborgas is meg a matatas is a babakoknak koszonheto :lol: :lol: :lol:

Zsofi@
+++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz
Apacska,hogy van? :roll:

Brizo
Tenyelg neked holnap van a nagy anp de mielott elfelejtem most leirom +++++++++++++++++++++++++++++ :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Macskamama
Éreznéd, ha keményedéseid lennének!
Kipukkanó buborék, matatás meg lehetett a kiscicáktól!
Sétálni lehet!
Méhszájat nekem nem is néz a doktor :wink:
Vendég

Lapulevélke
Nyaki redő 3 mm alatt jó!
Nagyon nehéz ám mérni! Függ a gép felbontásától, baba helyzetétől, orvos gyakorlottságától!
Vendég

Hoztam nektek a masik topikbol egy statisztikai felmerest 8)
Ha sok vgyok lojetek le nyugodtan :oops:

Hoztam(azaz inkabb loptam)a masik topikbol egy statiszikat :roll: :oops:

1. A meddőségi központban járóknál első bejelentkezéstől számítva milyen gyorsan sikerült a terhesség
valamilyen módon, lombik, vagy inszem, vagy terminált együttlét, vagy spontán.

28 % fél éven belül,
34 % fél-1 év között,
20 % legalább 1 év,
18 % legalább 2 év kellett a sikeres beavatkozáshoz

Összességében elmondható, hogy 62 % 1 éven belül sikerrel járt.

2. Az éltkor függvényében hogyan alakult ugyanez a felmérés:

25 éves kor alattiaknál 1 éven belül,
26-30 év között, 2/3-nak 1 éven belül,
36-40 év között több mint fele 1 éven belül, de ebben a korosztályban minden 3. nőnek csak 2 év múlva jött össze a sikeres terhesség.

3. Ugyanez a felmérés kivetítve arra, hogy milyen eredetű a meddőség:

Ismeretlen eredetű meddőség esetében 3/4- nél 1 éven belül
férfi eredetű meddőségnél 2/3-nak 0,5 - 2 év közötti időre volt szükség,
Míg női eredetű meddőségnél 45%-nak legalább 1 év kellet, 30 %-nak 2 év vagy több évre volt szükség a sikeres beavatkozáshoz.

A meddőségi központba járók 72 % - nak lombikkal sikerült teherbe esnie.
4. A lombikosok vizsgálata: kinek hányadik beültetés sikerül?

45 % -nak első beültetés
28 % - nak második beültetés
11% -nak harmadik beültetés
10 % -nak minimum negyedik beültetés sikerült.

5. Ugyanez a felmérés az életkor függvényében:

30 év alatti 90% -nak az első két beavatkozás sikeres volt
30-35 év a nagy átlag szintén az első két beavatkozás sikerült
35 felett 75 % -nak legalább három beavatkozásra volt szükség, de 30 % -nak csak 5. vagy 6. beültetés sikerült.

6. Lombikosok felmérése a meddőség eredete függvényében:

Ismeretlen erdetű: 75 % elsőre
de maximum 3 beavatkozásra mindenikinek sikerült.
Férfi eredetű: 2/3 -nak első két beavatkozásra sikerült
Női eredetű: 57 % első kettő beavatkozás, míg 20 % -nak csak 5. 6. vagy ennél több beültetésre volt szüksége hogy teherbe essen.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mabe: Imolás képek szuperek, én sem láttam még ilyen jókat!!!

Lapulevélke gratulálok! És minden rendben van!!!!!

Dezsi: holnapra drukk!!!!

Nyulasz: Nyúlapa hogy van?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bridget, igen, ezt én is olvastam a második beültim előtt. Be is voltam tojva, hogy a 37 évemmel és azzal, hogy nálam van gond, vajon hányadikra sikerül majd. De én rácáfoltam a statisztikákra. :lol: Szóval a statisztika a legnagyobb hazugság a világon. Én már csak tudom, van ilyen végzettségem. :wink: :lol:

skrisz72

Bridget: érdekesek a statisztikák, de sztem ez a legérvényesebb statisztika: a lombik VAGY SIKERÜL, VAGY NEM. :lol: (Amúgy én is úgy készültem, hogy kb 2 évünkbe fog kerülni, míg sikerül. És láss csodát.... :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget!
megkegyelmezek és nem lőlek le :D tetszik a statisztika. Kár, hogy én kivétel vagyok :cry: De majd most :D

Puszedli!
:D

Lapulevélke!
gratulálok!
dezsina

A statisztika rám sem érvényes, már rég babásnak kéne lennem, minden szempontból: kor, "ok", idő,... :(

Kép

Kép

*puszedli*

Csajok
Epp ezert szerettem volna betenni mert ez a statisztika valahogy tul jol hangzik :roll: Csak erdekesek ezek a felmeresek :roll: Aztan persze meg tegnap olvastam a lombkor hirt is az interneten ahol ezek a szamok nem voltak ennyire reszletezve de ott azt irtak:
"...A közfinanszírozással azonban az utóbbi időszakban az évente végzett mintegy 6-7 ezer beavatkozásból 2 ezer gyerek születik..."
Na ez mar inkabb realis a szamomra sajnos :?

Na de tenyleg nem akartam megbantani senkit itt az atlagokkal hisz tudom itt mindenki mas :roll: Ne is foglalkozzunk vele...na ezert mondaj az ember jobb ha nem olvas utana dolgoknak az interneten :x :roll:

Dezsi
Mi volt tuszokukucson? :roll: jaaah en mar egnap is itt nagyban kerdem erre latom ma mesz :oops:

Puszedli
Kép

Rana,Skrisz
Orulok,hogy neked az ellenkezojevel sikerult racafolnod :wink: ezek mindig tobb erot adnak,mint a nagy altalanos statisztika :?

Hol vannak a tesztelo lanyok :roll: Melania?Katavirag? :roll: Tobbiek :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok, szeretnék feliratkozni a jelenléti ívre!

Három darab gépünk van, ehhez képest napok óta nem tudunk semmit intézni, sehova fellépni, egyik sem mükszik. Most az egyiket behoztam melóba, kezdjen vele valamit számtechnikus kolléga, és ha sikerül, senki nem nyúlhat hozzá :twisted: :twisted: :twisted: Tele a törpöm a vírusbekapásokkal.

Ami még velünk történt. Bukfencke rendes gyerek, tudja mi a dolga, szépen menetirányba fordult. Szépen fejlődik. A folyamatos keményedések és görcsök ellenére semmit sem nyíltam, maradtam 3000. Viszont holnap után reggel be kell feküdnöm a korházba, ott töltöm a hosszú hétvégét. Az ok a 7,8-as cukrom. :shock: :shock: :shock: Erre igazán nem számítottam, de nem is ellenkeztem.

Visszaolvasni csak kicsit tudtam, hiszen más gépét bitorolom.

Brizó! Nem semmi csaj vagy, gratulálok és nagyon drukkolok!

Mindenki másnak is mennek a drukkjaim!

Mabe! Ilyen klassz képeket még nem láttam eddig!

Kismamiknak pocakcimi!

Kép
estike66

Estike, fránya cukor! :evil: És mekkora már a babátok?

skrisz72

sziasztok!
önző módon a hírek rólam:
nos jobb oldalon van egy 19 +14 mm. a bal oldalon pedig 3db picike 10mm vagy alatta, nem mérte.
mnyh. 10mm. ezt megdícsérte és végülis a nagy tüszőcskémet is.
ma kell délután 16-18 óra között repeszteni. hasbaszúrósat kértem ami olyan drága....
szóval pénteken inszem
dezsina

Dezsina
Van ott szép tüszőcske, meglátod nem kell már a lombikkal küzdeni majd :lol:
Drukkolok nagyon :!: :wink:
mnzsani

Zsani!
:D mi van Veled :?: :D De rég voltál!!!!
köszönöm... Nálatok? mesélj :!: :)
dezsina

Dezsi, drukk és szorítás megy minden mennyiségben!!!! :!: :D

Mabe, csodaszép a kis Imola! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyúlmamám, remélem párod szépen gyógyulgat...

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

Bridget: izgulsz már a punkció miatt? Keményedések nem szűntek meg, de jobban viselem őket, így, hogy a méhszáj zárt :-)

Brizo: már biztos visszakaptad a Kisdrágádat :-D vagy drágáidat 8)

Csomee: ma még volt UH?

Dezsi: nagyon szuper minden, méhnyálkahártyád egyenesen csodálatos :lol:

Puszi: következő ciklusban indultok? Bocs, el vagyok veszve :oops:

Estike: hamar el fog menni a hosszú hétvége, majd meglátod :wink: anno a kolléganőm nem volt hajlandó befeküdni rossz cukorral, ezt mindig hangoztatja is, hogy ő aztán nem...én meg mindig mondom neki, hogy örüljön, hogy "csak" annyi lett a következmény, hogy 4,5 kilós gyereket szült :shock:

Rana: már épp akartam kérdezni a magzatmozgást :-D biztos azt érzed, én is kb ilyenkor kezdtem érezni Bendegúzt.
A Diaphyllint a keményedésekre szedem.
Szerintem dokija válogatja, hogy mit mond a méhszájra, egyáltalán nézi-e. Ha rendben van, akkor az egyenlő a 3000-el. :-)

Csók Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dezsina, mivel közeledik pünkösd, szerintem egy pünkösdi kiskirályotok lesz!!! :lol:

skrisz72

Skrisz!
bár úgy lenne :D

Szezso!
köszi a drukkot! remélem segít a hisztero :?

Egerecske!
:) köszönöm a drukkot! :)
dezsina

Dezsina
Tényleg rég voltam, de most még olvasni se nagyon tudtam. Gondoltam most benézek :lol:
Matyekom növöget, már csak egy hónap az ovi, aztán élvezzük itthon együtt a nyarat :lol:

Nyulasz
Most olvasom csak mi történt, jobbulást a férjednek :!: Jól vagy? Babucik?

Mennyi kismami van, ahogy végig nézem a vonalzókat :lol:

Drukk mindnekinek a háttérből :wink:
mnzsani

Szezso
Igen izgulok :roll: :oops: Meg 5percem van aztan este 11utan se eves se ivas :? :x

Dezsina
Akkor nalatok is egyke petike lesz :roll: ne aggodj ezek a harcosabbak azert van nekunk csak egy 8) Pentek mar csak 2nap 8) +++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsina! Drukk a petikének, de hátha a picikből is lesz vmi! ++++++++++++

Szezso, azóta viszont nem éreztem megint ugyanott azt az érzést, úgyhogy talán mégiscsak a beleim voltak.... :roll:

Estike, éhgyomri cukrod lett ennyi? Lehet tudni, miért? Ilyenkor mit csinálnak? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget!
Igen egy vezértűsző van... inszemnél nem nagyon kell több nagyobb. Remélem tényleg harcos lesz :D
Drukkok mennek neked is!!!! :wink:

Rana!
mi rádolgozunk :oops: :D hátha beérnek a kisebbek is :lol:
dezsina

Dezsi: nagyon drukkolok, hogy lombik ne kelljen!!!!!!!

Szezso: igen, következőben kezdünk. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Bridget, majd utána bepótolod az evés-ivást :wink:

Dezsi: a 14 mm-es sem olyan kicsi :wink: a tüszőrepi felpumpálja, és így leszel ikres kismami :-D

Puszi: jajj, de jó :-D

Rana: attól még lehetett az a babamozgás :wink: még picik, nem mindig ütköznek a "belsőddel", vagy ha igen még nem akkora erővel, hogy mindig érezd. Na, de lesz itt buli a pocakban nemsokára :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Nem is az a baj csak en allando legszomjjal rendelkezem es hajnal 1-2fele fexunk nehez nem inni :roll:

Dezsi
Ugy legyen :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsi, akkor drukk ezerrel!

babaimádó
Kép
babaimado

Brizó
Milyen érzés kismaminak lenni?

Bridget
Drukk! Nálatok már holnap van?

Csomee, Dezsina
Drukkok mennek!
Vendég

Sziasztok!
Vagyok-vagyok,bocsi,hogy most ilyen ritkán :oops:
Ma voltunk uhun,Noncsi 855 gramm,Bazsi 947 gramm,4 nap külömbség van köztük,koruknak megfelelő méretűek.
Apa is javulgat,de a válltörés miatt sokáig én leszek a jobbkeze.
Ma megvettük a kiságyakat és a kókuszmatracot :D

Zsófikukacról,sokat keményedik,de jól vannak,estére talán lesz netje.

Dezsinám,jajj,már repesztesz :D nagyon drukk péntekre!!!

És minden akciózónak mennek a drukkjaim,sok-sok zebrás tesztet!!!

Kismamiknak pocaksimi,kisbabáknak buksisimi!
Vendég

brizo kismami jelentkezem :lol:

1 gyönyörű blasztót kaptam vissza, p.fészkeim állapota ugyanolyan, kaptam megint fehérje infuziót, pénteken menni kell uhu-ra és újabb infuzióra.
3 morula maradt még mára, velük holnapig várnak, hogy "blasztósodnak-e, ha nem akkor sajna nem lesznek lefagyasztva :cry:

mindenkinek drukkolok, kinek mihez, most nem szeretnék név szerint írni senkinek, mert ennyi netezést engedélyezett ma a férjecském :lol:

megyek pihizek és vigyázok a kis blasztónkra :) azért ennek is szívből nagyon örülök, hogy kaptam egy szépet vissza, doki szerint a túlstimú hatása miatt is nagy esélyem lehet a sikerre :wink:

puszi mindenkinek

Kép
brizo

Brizo kismami, nagy adag babaragacsot küldök a kis Brizo-nak! Hogy tervezed, fogsz tesztelni, vagy csak vérvételre mész? Utro-n kívül kapsz valamit?

skrisz72

Skrisz!
NINCS már netem,csak az apáé.
megvagyunk.egyre nehezebben és türelmetlenebbül,kezdem magam unni itthon.már nagyon várjuk.
puszi!hétfőn reggel volt A PROF A magy1-en.

Kép

Sziasztok Lányok,

Háát ma sem sikerült megnyugodnunk. Voltunk az istenhegyi géndiagnosztikán kombinált teszten: a véreredményem jó, a tarkóredő viszont 3 mm. Összeségében a számított kockázat 1:674-hez, hogy down-kóros a baba.
Láttak a szív bal kamrájában papillaris izmot, ami önmagában egyáltalán nem gond, viszont a vastagabb redő miatt utalhat esetleg valamilyen szívelégtelenségre.
Javasolták a jövő héten a méhlepénybiopsziát, aminek 1% a vetélési kockázata.
Most döntést kell hoznunk, de azt érzem, hogy ebben az esetben nincs jó döntés. Lehet, hogy makkegészséges, és megcsináltatom a lep.mintavételt, ha utána emiatt baj lesz, azt sose bocsátom meg magamnak. De homokba se szeretnénk dugni a fejünket, a felmerült probléma kapcsán.
Ti mit gondoltok erről??
lapulevélke

Sziasztok!

Még nem tudtam nagyon visszaolvasni, de majd pótolom és reagálok külön-külön is.

Sajnos pénteken mégsem lesz leszívás. A tüszők ugyan megvannak, de elég lassan nőnek. Viszont a picik behozták a lemaradást, így most megközelítőleg egyforma méretűek, 15-16-os mind. Pénteken megint uh és Dévai azt mondta, hogy vasárnap, vagy hétfőn lesz a leszívás. Majd pénteken kiderül.

Brizó: +++++++++++

Nyulasz: Apának jobbulást és a babák már nagyon szép nagyok! :D

Mabe: Imola gyönyörű kislány! Csodásak ezek a képek! :lol:

Mindenkinek drukk +++++++++++++++

Majd még jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csak bekukk! :D

Mennek a drukkjaim Mindenkinek, akinek kell! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Lapulevélke!

Először is gratulálok!

A barátnőm ebben a cipőben járt. Most van a 23. hétben. Neki is rossz volt a nyaki redő, és a down-kórra a kockázati tényezője 1:117-hez lett. Megcsináltatta a méhlepénybiopsziát, ami tökéletesen negatív lett és hála istennek azóta is minden rendben van. Ő is nagyon félt tőle, de azt mondta, hogy csak így tudott megnyugodni.
Persze ettől még nem könnyebb a döntés, de remélem azért egy icipicit segít.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Lapulevélke, ez nagyon nehéz döntés, amiben nem tudok neked segíteni. Gondold át, hogy mi van A esetben és mi B esetben, beszéljétek át és együtt meg fogjátok tudni hozni a megfelelő döntést! (Bocs, hogy csak ezt írom, de ebben nem tudok segíteni, bárhogy is sajnálom, hogy most ilyen helyzetben vagytok.)

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
Lapulevélke,sajnálom,hogy ilyen nehéz döntés elött álltok :( Én azt hiszem megcsináltatnám a vizsgálatot.
Brizó,gratulálok blasztódhoz!Hajrá a fagyisoknak is!
Mabe,nem semmi képek :D Gyönyörű a kiscsaj :wink:
Csomee,hajrá tüszikék!
Katavirág,Bridget,Meli és minden akciózónak drukk!
Dezsinám,neked extra :wink:
Vendég

Nyusziapa hogy van?

babaimádó
Kép
babaimado

Most hívtak a klinikáról 2 embriócska mára blasztósodott, úgyhogy mennek a fagyiba :lol:
lesz kistesóra való is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skrisz: utrogestant kapok meg duphastont
jún 10-én kell menni hcg vérvételre, szerintem fogok addig tesztelni, hiszen amúgy is rengeteg Rana féle tesztem van, majd valamikor a jövőhét végére tervezem

estike: cukrodra vigyázz, ez éhgyomi vagy terheléses volt ennyi?

csomee drukk a tüszikékek :wink:

szép napot mindenkinek

Kép
brizo

Brizó
Blasztócskának... hogy tudja, mit kell csinálnia...
Kép
Vendég

Lapulevélke, szerintem csináltasd meg a biopsziát. 1000 alatt javasolják az Istenhegyin. Hidd el, nincs rosszabb annál, mint egy beteg babát gondozni egy életen át. Rámehet az egész életetek, házasságotok. Arról nem is beszélve, hogy te is boldognak szeretnéd látni a gyermekedet. Nagyon fontos, hogy egészséges legyen. Csak úgy élhet teljes életet. Elnézést kérek azoktól, akik ezt másképp gondolják, ez az én véleményem, felvállalom, hogy antiszociális vagyok. :oops: Nekem is nagy dilemmát okozott még úgy is, hogy a kockázati értékem jó lett. Én végül nem csináltattam meg a biopsziát, de nem is javasolták. Utána még hetekig rettegtem, hogy jó döntést hoztam-e.

Csomee, ne aggódj, egy-két nap ide vagy oda, nem számít. Drukk a tüszőcskéknek!

Brizokám, te embriógyáros! Úgy örülök nektek! :lol:

Drukk az akciózóknak!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.05.28 08:03-kor.

skrisz72

Brizo,
ezek nagyon szupi hírek. :D

Ez jó kezdet a nagytesónak! :lol:

Drukk kismillió+1gyel. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bridget
Túl vagy már rajta?

Csomee, Dezsina
Drukkok!

Lapulevélke
Nehéz döntés :cry:
Azt kell eldönteni, hogy mit csinálsz akkor, ha kiderül, hogy beteg a baba. Elveteted?
Vendég

[quote="mabe86"]
írta:
mabe86Azt kell eldönteni, hogy mit csinálsz akkor, ha kiderül, hogy beteg a baba. Elveteted?

Egyetértek Mabe-val. Igazából ez a nagy kérdés. Mert ha mindenképpen szeretnéd ezt a babát, akkor nem kell megcsináltatni a vizsgálatot, mert 1% vetélési kockázat van. Minek kockáztatni?

skrisz72

Dezsina! Nagyon szép tüszikéket növeszgettél, hajrá inszem! :D
Szezsó! Köszönöm a bíztatást!
Rana! A terheléses cukrom lett 7,8. Hogy mitől :?: Dokim szerint tömegével mérnek terhességi cukrot. Ami érdekes, hogy volt akinek 10 fölött volt, az Ő dokija mégsem rendelt korházat. Mindegy le van carva, állítsanak rá valami diétára, most már fél lábbal is kibírom. Már neked is rögtön itt a félidő :shock: , olyan hihetetlen!
Nyulasz! Nagyon szép méreteket mértek, nyúlfiókak gyönyörűen fejlődnek :D
Brizó! Csupa-csupa jó hírek! Annyira örülök nektek és meg nem szűnő drukkjaim folyamatosan mennek! :D
Lapulevélke! Tudom nagy dilemma, de én is megcsináltatnám, meg is volt nálam, igaz magzatvízből. Igaz számomra ez nem is volt kérdés.

Kép
estike66

Skrisz,
ne hülyéskedj már. Nem vagy antiszociális.
Miért? Mert kimondod a véleményed.
Szerintem sem teljes élet az, ha egy beteg gyermeket kell ápolni.
Az anyának és a családnak biztosan nem. A gyermek meg sajnos nem is tudná milyen élete is lehetne, mert neki az lesz a természetes.
De ez nem természetes és egy életen át 'küzd" az anya és jó esetben a család is vele együtt.

Én nem tudnám úgy elképzelni az életem, hogy beteg gyermeket neveljek. (Bocs mindenkitől. Most így gondolom.)
Nálunk az AFP érték volt kiemelkedően magas.(117,3!!) pedig tarkóredőnk jó volt.

Lapulevélke,
szerintem genetikai uhut kérjél, ha van rá lehetőség.
Ott tudnak orrcsontot, koponyaformát (ami jellemző a Downos babákra) .... meg kitudja még mit alaposabban nézni és szakértő doki vizsgál.

Nekem hetente vagy 2hetente kellett mennem uhura, hogy minden rendben van-e. (nyitott gerinc, nyitott hasfal, orrcsont, stb....)
Szerencsére minden rendben volt és van egy huncut, néha hiperaktív, gyönyörűséges kis csöppem, Bogica!!
Szerintem, ha meg is csináltatod a méhlepénybiopsziát és utána betartod az előírásokat, akkor kisebb az esélye annak, hogy ..... de erre nem is gondolunk és minden rendben lesz.

Úgyis a lehető legjobb döntést fogjátok meghozni. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Lapulevélke!
szorítok, hogy meghozzátok a jó döntést! Próbáltam beleképzelni magam a helyetekbe (ami ugye valószínűtlen és nehéz) és úgy gondolom, hogy én megcsináltatnám a vizsgálatot...

Brizó!
gratulálok a kisbrizóhoz, és drukkok a harmadiknak is , hogy követhesse a többieket a sítáborba!!! :wink:

Csome!
drukkok a tüszőknek!!!! :!: :)

Nyulaszom!
köszönöm az extrát :!: rámfér.... :?

Baba!
köszi :)

Szezso!
titokban ebben reménykedem.... :oops:

Bridget!
mi újság, Drukkolok ám nagyon!
dezsina

Vissza: Fogamzás