Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
csak gyorsan mert nagy a csend....

Milly, igen nem vette eszre szabalyosan... de hosszabban este ha alszik Meringo, a nagyobbik fiu a ferjem Nagyfia :) 15 eves

Tatyi, megadom a szamat hivd fel! elkuldom priviben

Kép

Kép
cirkuszka

Tatyi1983 legközelebb próbálj neki adni chamomillát hátha nyugodtabb lesz. Vannak nagyon jó homeós bogyók arra, ha sírós nyugtalan a baba. :wink: Jobbulást! :roll:

Cirkuszka Ok. Hogy van a sérülésed? Meggyógyult a lábad teljesen? :?

Kép

Kép

Kép
millye

Milly, Igen koszonom kerdesed minden rendben a betegsegbol is lassan kimaszok meg kohogok de az mar semmi.

Na a story hogy hogy tudtam meg hogy Merse erkezik:
2007.majus 1 . jott meg utoljara ekkor mar 1,5eve probalkoztunk az elozo baba elvesztese utan. majus vegen csinaltam egy tesztet mert nem jott meg negativ lett ezek utan aquapark,szauna, cigi, minden jott ugye a sikertelen erzes hatasara. Egyik ismerosom bejelentett a forgacs intezetbe hogy akkor nezzenek meg es kivizsgalasok kezdodjenek. Juniusba kaptam idopontot elmenetem a dokihoz, aki a beszelgetes elejen azzal kezdte hogy Nem terhes veletlenul? neztem es mondtam neki hogy ezt mondt komolyan gondolta, nem lennek itt ha az lennek. Mondta ok megvizsgal. Vizsglo, UH es annyit mondott hat itt nem lesz szukseg semmire nezzen a kepernyore Kedves Kismama :) Azt sem tudtam fiu avgyok vagy lany :) 2 he mlva visszamentem hozza megnezet hogy minden rendben es utamra bocsajtott hogy mehetek a sajat dokimhoz, elmetem a kutvolgyibe ahol a tortenetet tudjatok. De nem hagytam annyiba rogoton bemenet a Janosba es megkerestem Annamarit ( a kisocsem nala szuletett abban az evben marciusban) es mondtam hogy olyan orvos mondjon akire az eletet rabizna. Igy jott Molnar dr. Mondta varja szol az orvosnak es megnezz. Jott Molnar es UH megint. O csak annyit mondott hallotta mar a szivhangjat a babanak , es bekapcsolta ott a konnyeim is kojottek :) Mondtam neki furcsa fel oraja meg semmit nem lattak nem hogy szivhangot. Hat ennyi a tortenet. Es tudjatok ugye volt elotte egy baba, es neha elojon hogy lehet hogy ott is hibazott a doki, a szar UH gepevel,.... de ezen mar nem morfondirozok itt van Meri es ez a fontos!

Kubu Merre vagy? Vizsgak??

Megyek aludni!
Jo Ejt Lanyok!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok,

tegnap voltunk a Jánosban, szerencsére nem romlott a helyzet, így nem kellett befeküdnünk. Igaz, tényleg becsületesen feküdtem itthon… anyukák főztek, a párom meg kiszolgált… és most már én is egyre szívesebben választom a vízszintes pihenő helyzetet, mert hamar elfáradok, bármit is csinálok.

Megszületett a barátnőm kislánya, 4 hétig feküdtek előtte kórházban, aztán a 35. héten természetes úton világra jött a csöppség apai segédlettel. 1860 gramm és 43 centi, mindketten jól vannak. A részleteket ma igyekszem megtudni. :)

Az én drága kislányom - valószínűleg a hidegfront hatására – folyamatosan ficereg, olyan kis édes.

Bcuca,
Flóra egy tünemény, olyan kis csini a fotón. :)

Millye,
beszereztem a homeós bogyót, megkérdeztem a védőnőt és a gyógyszerészt is, aztán mondták, hogy szedhetem a MagneB6 mellé, mert annak a felszívódását segíti. Egyébként úgy érzem, hogy jobb a helyzet, szóval köszönöm!!!

Cirkuszka,
nagyon jók a fotók!!!! Szépek vagytok!!!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetet. Gondolom, milyen megható lehetett hallani a szívhangot… :)

Szilvi,
remélem már meggyógyultatok, olyan rossz lehet ezt végig nézni egy anyukának.
Elküldenéd priviben a szülésznő e-mail címét? Nem tudom elérni telefonon… köszönöm!

Kati,
gyógyulgassatok, jobbulást nektek!

Kubu,
merre vagy?

Megint kérdezek:
Milyen lázmérőt használtok? Nekem kettőt ajánlottak, egy digitálisat rugalmas véggel és mondták, hogy fülhőmérőt is vegyek… mi a tapasztalatok?
Ti használtatok hasszorítót szülés után?

Üdv mindenkinek!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Sziasztok, Jo reggelt

Kriszta, hasszoritot nem hasznaltam mert nem volt akkora ami korbeerjen :lol: :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

ja es homero nekem olyan van amit odateszek a borre es megnyomom es azonnal kiadja a hot, es pontos.

Kép

Kép
cirkuszka

cirkuszka

Hát ez nem semmi történet. Nem is akarom kommentálni, erre nem lehet mit mondani.

millye

Igyekszem a fél órás határokat betartani, erős illatú dolog nincs a lakásban, mert azokat nem bírom, fáj tőle a fejem. A ricinust még nem próbáltam, gondolom beszedem ezt a kapszulát előbb, ha már egy fél vagyont kifizettem érte.

Viszont a fejést nem bírom tovább :( Védőnő, gyerekorvos, mindenki azt mondta, hogy szoptatás után fejjem ki teljesen a melleimet, hogy több termelődjön. Csináltam egy hétig minden szoptatás után, de nem vettem észre, hogy bármennyivel is több lett volna. Viszont teljesen besokalltam tőle, úgyhogy tegnap sztrájkoltam, csak reggel és este fejtem. Pedig már vettem elektromos gépet is, de egész egyszerűen nem bírom, hogy abból áll a napom,hogy vagy szoptatok, vagy fejek. Úgyhogy vagy működnek a szerek, és lesz tejem, vagy nem, és akkor bizony tápszeren nő fel a gyerek, ez van.

Mondjuk éjjel megint csorgott a tej mindenfelé, nem csoda, Marci 10-től 1/2 5-ig aludt egyfolytában. Reggel mégse volt elég neki, azért még 40 ml tápszert bevágott a biztonság kedvéért. Szerintem lusta is, amíg úgy csorog, hogy majd meg fullad, addig nyeli a tejet, utána még egy kicsit próbálkozik, de szerintem nem szopja ki a végét. Azért is gondolom, mert most is, hogy áttettem a másik mellemre, még az előzőből csöpögött kicsit a tej. Az éhségnél jobb motivációt nem tudok, úgyhogy nem tudom, mivel vehetném rá a hatékonyabb szopásra.

Jut eszembe, hétfőn már nem hívott az ál-védőnő a biztosítással, ezek szerint hatékony volt a fellépés ellene. Én személy szerint köszönöm, hogy leállították :)
jaspis

Morgen Mindenkinek,

Sokat kell visszaolvasni :shock:

Zita,
Képzeld már 7600 gr volt pár napja Marci, most történt valami hatalmas ugrás, tény hogy napi 1500 körül van a fogyasztása, ebből úgy látszik marad is benne.

Hasi, koponya UH: nekünk 3 hetesen mondta a védőnő azt sem tudtam h miről van szó, elvittem 6 hetesen, Marci végigaludt, pikk-pakk megcsinálták és én is megnyugodhattam. (dél-pestibe brrr) Csípőszűrést dokibá első itthoni vizsgálatkor, illetve azóta az oltáskor nézi de semmi speciális szűrésre nem mentünk. (kérdeztem védőnénit h elég e ennyi és azt mondta h jó szakember nagy szaktudással a dokibánk – én hiszek neki)

Pneumo: mindenképpen kérjétek, hasonló okok miatt mint amit Kati leírt.
Új rendelet van, ezért már nem is 3 oltást kaptunk hanem kettőt. Nálunk 2,5 és 3,5 hónaposan kaptuk meg ezeket az oltásokat. Idáig a kötelezőkkel együtt 5 oltásunk van, és szerencsére semmi nem volt, se láz, se hiszti, se rossz hangulat. Egyébként nálunk a dokibá úgy oldotta meg hogy kötelezővel kezdtünk két hétre rá peumo majd két múlva kötelező és így tovább…. Tehát alkalmanként csak egy szúrás.

Millye,
A dózisokat illetően ha vannak a homeós fejfájis bogyóim akkor szerinted ott mi lehet a jó dózis ?
Tgyás, mármint az éppen aktuális összeget, vagy kezdetek óta még nem kaptál ?

Kriszta,
Az nagyon jó lenne ha Millye bogyók bejönnének. Barátnőnek, kislányának jó egészséget kívánunk.
Lázmérő, digitális, rugalmas véggel. – szerencsére idáig még nem mutatott semmi rosszat :D
Hasszorító, sajna nem, dokim nem ajánlotta, lehet h kellett volna, szenvedek, valahogy le kellene adni ezt a felesleget és a pocónak is másképp kellene kinéznie…

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jaspis,
Hihetetlen nagy a kitartásod és erőd, le a kalappal előtted. Sajnos én hiába vetettem be bármilyen praktikát nem tudtam szoptatni, nem is volt tejem, persze azért nekem megadatott egy extra nagy adag stressz anyám által. Olyan furi érzés volt az amikor valamelyik nap miközben Marci a karomban volt, a vállam meztelen és persze most a kapjunk be mindent időszakban a vállamat is bepróbálta, és ahogy szopogatta, nyalogatta. Annyira bánom hogy nem tudtam szoptatni….

Szilvi,
Úristen szegényke min mehettetek keresztül, nagyon sajnálom ami veletek történt. Vigyázzatok nagyon Botira és persze próbálj meg Te is pihenni egy kicsit.

Kati,
Megkaptad már az első gyedet ? Nekem Tgyás június 8-án jár le, már előre rettegek.
Nagyon meglepődtem a védőnőd hozzáállásán, hát ha anyuka aggódik akkor aggódjon az a természetes, a védőnéni pedig tudja szépen kezelni ezeket a helyzeteket.
Hogy vagytok ???? Remélem Ti is tudtok utazni apával együtt.

kubuspace

Mulan,
Marha jó az is amit a védőnőd mond a fekvésről/nem fekvésről, hát tényleg ezek alapján döntse el az ember hogy most mit is csináljon.

Bcuca,
A lehető legjobb időben vagytok a Balatonon, pihenés, regenerálódás, jó levegő, de irigyellek Benneteket, (pár hét és végre mi is mehetünk).

Cirkuszka,
Nagyon szupperek a képek.
Hát nem semmi ez az ex nődoki, döbbenet hogy ilyen felelőtlen lehet valaki. De jó hogy továbbmentél a Forgácsba. Mi egyébként ott kezdtünk mielőtt átmentünk a BMC-be.

kubuspace

Rólunk:
Hétvégén voltunk óriás bécsi szelet étteremben, na kitaláljátok h mit ettünk ?
Utána Diana kiállítás, én nagyon szerettem őt, örülök hogy elmehettem, de kár hogy ilyen sajnálatos eseményeknek kellett ezt a kiállítást megelőznie. Azért a 8000 Ft a két jegyért picit zúzos.
Egyébként tanulok mint a kisangyal, sajnos a pénteki jog nem sikerült, leblokkoltam a vizsgán, semmi nem jutott eszembe, valóban ideges voltam. Tegnap voltam politológián, holnap pedig gazdtöri. Marci aranyos nagyon segít tanulni, itt fekszik mellettem a nagyágyban, jókat játszik, illetve amikor mondom a tételeket akkor neki mondom és ő pedig gagyog, kacag ezerrel.

kubuspace

Ja ezt majd elfelejtettem: voltunk hétvégén a szüleimnél:

Fél 3-ra érkeztünk, éppen pedikűrös volt náluk, anyut még csinálta, a hugim meg még ezután következett. Apuval beültünk négyesben a nappaliba, beszélgettünk, majd amikor anyu végzett bejött a nappaliba, én köszöntem, válaszolt h szia, apa köszönt válaszolt h jó napot kívánok majd RÁNÉZETT MARCIRA ÉS ENNYIT MONDOTT HELLO. És ment a szekrényéhez, kivett pár ruhát, nézegette, kivitte ennyi. Ezt még párszor megismételte, be-ki-be-ki. Majd hugi végzett a pedivel bejött és mondta a pedis hölgynek h nézze meg a babát, hát a hölgy el volt ájulva, gügyögött, gratulált stb. stb. Hölgy el, hugi leül, már öten vagyunk a nappaliban anyu pakolgat a lakásban, véletlenül sem jött be, ekkor már ¾ 4 volt, közben hallottam h hívta valaki anyut, azzal elkezdett csacsogni, gondolom extrán örült h nem kell velünk lennie. Szóval felálltunk és elindultunk. Én vittem egy csokor virágot, mert anyák napján nem tudtam személyesen felköszönteni, DE NEM FOGADTA EL A VIRÁGOT. Ha nem lettem volna túl ezen az egészen kb. kiborulok, könyörgök, sírok, a virágot a földhöz vágom, de itt is látszik hogy game over, mert mondtam h rendben, felvettem a cipőm és elindultunk kifelé. Eközben énapa odafordította anyámnak a hordozót, hogy
- xx. Néni azért tessék megnézni az unokáját
- láttam már
- nem úgy vettem észre
- MIÉRT MAGA FIGYEL ENGEM ????
Erre apa, hát nem annyira érdekes hogy figyelnem kelljen, csak tudja ha azt híreszteli a faluban hogy mennyire odavan az unokájáért akkor úgy is viselkedhetne..

Aztán apa hugi kikísért, anyám meg ment az x. díjas b…tt kertjébe.

kubuspace

Hát ennyi, de én nagyon jól vagyok, most pótnagymamát keresek. Készülök a kistesóra, szeretném Molnár dokit mielőbb meglátogatni :D :D de mikulás már megint meglátogatott. Mindenesetre pozitív hogy azelőtt 40-50 napos cikulsaim voltak, most pedig 28 nap :lol: :lol:

Beteg babócáknak jobbulást, anyukájuknak pedig kitartást.

Ugye csinálunk majd kibővített babamama talit ?

Szép nyugodt napot Mindenkinek

kubuspace

Cirkuszka :( nem semmi történet... de az a lényeg, hogy Merse van neked! Előtte volt egy vetélésed az orvos miatt? Nagyon sajnálom! :( Hülye felelőtlen idióta az az orvos!!!

Krisztacsillag örülök, hogy jobb a helyzet és hogy nem kellett befeküdnöd! A fülhőmérő is jó csak drágább!!! :wink:
Hasszorítót nem használtam... állítólag nem olyan jó ha leszorítod mert a megnyúlt bőr hamarabb regenerálódik ha nem szorítod el. A szobatársam használt, de azt mondta, hogy az előzőnél sem használt neki csak azért vette fel mert így nem látta olyan nagynak a hasát :D

Jaspis Akkor ne fejd ki minden szopi után a tejet csak esetleg reggel és este. Nekem szerencsém van mert a fiam szeret cicizni és amikor már üres akkor is képes még szopizni... valahogy őt megnyugtatja... :D

Kép

Kép

Kép
millye

Kubuspace A dózis attól függ, hogy milyen homeós bogyóid vannak és milyen hígításban (5CH, 9CH, 15Ch 30CH... stb) mert az adagolás ettől függ na meg a tünetektől is... Tgyás-t a fiam születése óta nem kaptam, de a héten megtört a jég és kipostázták... állítólag a bankszámlaszám nem stimmelt... és ezért postázták ki... :? A Diana kiállítás azért a 8000 Ft a két jegyért tényleg elég sok.... :shock:
Hát ez az anyukád sztorid felháborító... nem merem leírni a véleményemet mert mégiscsak az anyukád... :evil: :evil: :evil: jobb is ha pótmamát kerestek! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Na ma megint elvittem Milánt orvoshoz, mert szerinem nem normális, hogy hétfő óta lázas, megállás nélkül sír, és elkezdett folyani a füle is... Jé ez fülgyulladás... mondta a doki... 5 nap antibiotikum, Augmentin, és mellette Protexin capsula naponta egyszer.De mehetünk Sopronba! :):):) remélem nem bánom meg! És minden rendben lesz!
Ugyhogy nagyon gondolkozom a doki váltáson, sokan mondták, hogy legvégső esetben sem hoznák ide a gyereküket... Hát lehet én is most kezdem ezt belátni... Csak az a baj, ha más orvoshoz is vinnám, védőnőhöz ide kell, és ilyenkor itt az orvos is... Szóval utána is találkoznék vele szerintem:( Nem tudom mit csináljak!

Gondolkoztam én az elején a hőmérős cumin is... Szerintetek? És Cirkuszka tényleg pontos ez a bőrre tevős hőmérő? Az sem lehet rossz!

Cirkuszka!
Még nem hívtam fel a fotóst, szerintem majd csak jövőhéten. Most úgyis nyűglődünk még! De köszönöm a segítséged!

Kubu!
Sajnálatos megint csak anyukád viselkedése! De lényeg, hogy a Ti kis új családotokkal nincs gond! És boldogok vagytok! Ezt tartsd szem előtt.
Na az én hasam se semmi. Nekem nagyon csíkos maradt, pedig kenegettem terhesség alatt... Szerintetek ez el fog tünni? meg a kis hurkácskáim is megjelentek:) Pedig nem nagyon szokott lenni. És én még sosem fogyóztam... Asszem itt az ideje:)

Nem érdekelne sekit egy újabb tali? Én már pedzegettem a múltkor! Nem sokan válaszoltak rá! :-( Vagy nem bejövős a Duna-part? Mondjátok ám! Ez csak egy ötlet volt!

Puszi mindenkienk!
Hétfőn jövök! Vagy lehet h ma még felnézek! De jó hétvégét mindenkinek addig is!

Kati

Kép
tatyi1983

Kubu!
A gyedet még nem kaptam meg, de az államkinctárban azt mondták, nem fog kiesni keresetem, fogják utalni juniusban... hát kíváncsi leszek hanyadikán... :shock: Nagyon remélem h nem kell sokáig várni rá, mert ugye pénzből élünk... mint mindenki.
Küldök neked privit!

Kati

Kép
tatyi1983

csak képek erejéig

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

így aludt el

Kép

így ébredt
Kép

kukk
Kép

kubuspace

bekukk repülök tanulni

4-es lett a politológiám :D :D :D

kubuspace

Sziasztok!

Régen nem voltam én sem...

Kubu,
gratula a vizsgádhoz! És Marcinak a 7600 grammhoz! Látom már kap valami rendes kaját is, mit adsz neki? A képek nagyon jók!
És le a kalappal, hogy ezek után még van erőd elmenni a szülői házba!

Jaspis,
1 hét alatt 55 deka? Biztos, hogy jól mérték a múlt héten? Azért akkor Marcinak van étvágya! Kitartást neked, nem csodálom, hogy belefáradtál, nekem is fárasztó, hogy Julcsi folyton cicizni akar, pedig én nem is fejek.

Millye,
a homeos bogyók az időjárás miatti nyügösségre is jók? Julcsival tegnap óta nem lehet bírni, szerintem ez a hülye szeles idő az oka. Nyugtalanul alszik, cicizés közben rángatja a fejét, rugkapál, ha meg elveszem a ciciről, akkor visít. Tegnap alig bírt aludni is, csak kézben maradt meg, félóránként cicire kellett tenni, végül este 10-kor kidőlt, és fél 2-ig bírta, ez már mostanában rekord.

Ildi,
Balcsi miatt irigykedem. Bár most úgy néz ki, júliusban mi is megyünk 2-3 hétre, hű de várom már!

Kati,
jobbulást Milánnak! Nekem tetszik a duna parti tali, ha sikerül időpontot találni, csak a hétvégéink már elég zsúfoltak a közeljövőben. Mondjuk nekem jó a hétköznap is, akkor Apa nélkül mennénk.

Kriszta,
én sem használtam hasszorítót, nekem egész jól visszament anélkül is, bár hozzáteszem nekem sosem volt teljesen lapos hasam :oops:

Egyébként fentieket leszámítva mi jól vagyunk, múlt hét vége felé elkezdett rendesen vigyorogni, jajj, ez nagyon szuper érzés! :D

Kép 5 hetesen 5 kilósan

hű, úgy tűnik felébredt a kiskincsem, rögtön visítással kezdi :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Huh, egy kis visítás után visszaaludt. Most már 3 órája, hogy letettem, néha felsír, de alszik. Elég rossz, hogy nem tudok segíteni szegénykén. Amúgy mostanában nem nagyon volt ilyen, hogy ennyit aludt egyhuzamban, mert általában 2 óránként kér enni.

Mondjuk eredménye az van, 5 hetesen elértük az 5 kilót :lol:

Jajj, megint sír szegénykém, szerintem most már felveszem mindenképp, mert biztos nagyo éhes...

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Kubuspace micsoda kis mosolygós fiad van! Nagyon nagyot nőtt! :shock: :D milyen babakaját adsz neki?

Zita978 nem a pocija fáj? Nálunk ha nyűgös volt a fiam én Chamomillát adtam arra is és olyan jókat szundizott... egyébként erre a hülye szeles időre is érzékeny lehet! Nagyon nagyot nőtt a lányod! :wink: ő is szép baba!

Teszek én is fel a nagyfiamról :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,

Andris nagyon ari, milyen jó frizuja van, és ezen a második képen olyan kis bájos, igazi szívtipró palánta! :)

Köszi a dícséretet, hát igen, a gyarapodással nincs problémánk szerencsére. :lol:

Azt hiszem, Julcsi ma pótolja a tegnapi nemalvást. 2-kor kelt, ciciztünk, próbáltam kommunikálni vele, de nem nagyon volt rám vevő, csak fintorgott, aztán csuklani kezdett, így újra kapott cicit, és 3-kor már újra aludt. Nem túl vidám ma sem szegény :roll:

Szerintem nem a pocija, mert olyankor a lábát szokta húzogatni. Kb kéthete volt egy 10 fokos lehülés, akkor csinálta ugyanezt, ezért gondolom, hogy az időjárás viseli meg. Chamomilla Vulgaris ch 15 van itthon, szerinted ebből adjak neki? Milyen adagolásban?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 Köszönjük a bókokat!
A chamomillából 3 bogyót adj neki először felolvasztva ahogy már írtam! Remélem hamarosan jobb kedve lesz :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
babáknál is úgy kell, hogy előtte és utána fél órával nincs szopi? Mert akkor bajban leszünk :) És meddig érdemes folytatni?

Tegnap adtam neki kétszer hármat, szopi közben.
Egyelőre sajnos továbbra is nyüglődünk. Tegnap este 6-tól 10-ig minden eddiginél rosszabb volt, csak kézben volt meg, akkor is többször sírt, üvöltött, sikítozott, cicin egy darabig megnyugodott, de aztán azt is rángatta, mintha dühös lenne, hogy nem jön belőle, pedig volt bőven tejem. Aztán 10-kor nagynehezen elaludt a hasamon, csak utána tudtam letenni az ágyába. Fél2-ig nyugi volt, aztán 5-ig megint nagyon nyugtalanul aludt, utána megint kicsit jobban, reggel már azt hittem minden oké, mert fél órát vigyorgott, aztán újra kezdte a hisztit. :(

Mondjuk egész éjjel szélvihar volt nálunk és még mindig nem csillapodott ez a hülye szél. :evil: Még én sem bírtam rendesen aludni, pedig rám nem jellemző, hogy gondom lenne az alvással.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 a szélre a babák nagyon érzékenyek! A babáknak is úgy kéne hogy evés előtt vagy után fél órával és műanyag kanálon babavízben teljesen fel kell oldani és úgy kell beadni amikor már felolvadt akkor kell neki adni amikor nyűgős szóval nem folyamatosan :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,

Az a boros homero nagyon jo, es tenyleg profi.

Merike s megvan zavarodva a szeles idotol neha :( Tegnap megkapta a 15 honapos oltast allitolag ez a legrosszabb 5-6 nap mulva jelentkezik a hatasa es beteg lehet tole :( aztan dutan megkapta meg plusz a kullancs ellenit is szegenynek nem volt jo napja. Ja es meg a kis kukijat is hara huztak egy pici helyen le volt tapadva, hat nem volt jo latvany ahogy sirt az oltas utan nem nagyon sirt de ez betett. Most kezelem itthon hypermagnannal kell oblogetni de nem engedi hogy hozza nyuljak. Igy lekell fogni.

Most Dr Bubot nezzi, nagy fan a gyerek :)
Mit csinaltok a hetvegen? nem lesz vmi jo ido de megyunk Balcsira le kell vagni a fuvet .

Nem szervezunk megint egy talalkozot?

Kubu, szenzacios ez a haj is :) igazi "behajtos" haj :) Es milyen nagy mar Marcipan
Gratulalok a vizsgadhoz!!!

Szilvi, remelem jobban vagytok es Botika kiheveri ezt a megprobaltatast es Te is !! Jaras?

Breni, merre vagy?
Tatyi, remelem jol fog sikerulni az eskuvo, mondjuk az ido nem valami kedvezo :(

Megyek mert Meri rombol!

Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

Millye, köszi, akkor majd megpróbálom evés után fél órával. Előtte nem lehet, mert alszik. Most is nagyon nyugtalan, fel-fel kiált álmában :(

És lehet, hogy mégis van a pocijával is gond, most éppen azt csinálta, hogy összevissza nyögött, aztán jött két puki, és megnyugodott :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

sziasztok,

silverion:nem semmi amit irtál..:? remélem azóta már jobban vagytok!!

tatyi: jobban vagytok azóta? esküvőre akkor végül sikerült elmenni? milyn volt?

kubu: gratulálok a politológiához :)

Kriszta: örülök hogy minden rendben volt a jánosban és nem
akartak bent tartani :)
mi tegnap voltunk bent Annamarinál ctg-n, meg a doki is megvizsgált mert kicsit megvoltam zavarodva h magzatvizet v vmi mást láttam szivárogni...:?
megvizsgált,mondta h hát nem tudja biztosan ezért fel kell tárni...ettől kicsit megrémültem azért hogy ez most mit jelent..de kiderült hogy "csak" annyit h alaposabban megvizsgál,amihez kell a kacsa és még valami izé is amire nem emlékszem..a vizsgálat után modnta a doki h még mindig nem elég egyértelmü a dolog ezért irány az uh, és ne ijedjek meg mert kicsit most vérezgetni fogok,ez normális..az uh-n meg azt modnta h nem egyértelmü még mindig eléggé a helyzet,mert pont a határon van a magzatviz mennyisége,ezért mondta h várjunk fél-egy órát és aztán menjünk vissza és akkor ujra megnézi mivan...
szóval kicsit elmentünk sétálni kb 40perc múlva visszamentünk (ez alatt persze végig járt az agyunk h vajon ma szülünk-e..) ujabb ctg (ami már mutatott néhány fájást is,amit én nem igazán éreztem "csak" a derakam görcsöl 2-3napja kb..de mondta a szülésznő h ez még kevés a szüléshez..)utána jött a doki, ujra megvizsgált,meg lötyögtette a hasam jobbra,balra,Annamarit meg megkérte h emeleje meg akoponyát a vizsgálat alatt..hát az se volt túl jó érzés..de a lényeg hogy azt mondta h nem talált semmit,nem folyik semmi,szóval még sincs felső burokrepedés.és hogy nyugi.aztán ugy köszönt el hogy akkor legkésöbb kb egy hét mulva találkozunk és ehhez még egy nagy vigyor is társult,ami kicsit azért megnyutatott,mert akkor épp nem voltam teljesen jó állapotban..(ezek a vizsgálatok meg a bizonytalanság hogy szülünk e most "hirtelen" vagy nem...)

az lenne a kérdésem,hogy szerintetek a vizsgálat miatt lehet h ma láttam valami nyálkás véres-barnás(bocsi a részletes leirásért) izét...vagy ez a nyákdugó lehet? mit gondoltok?
vagy ez az egész nem jelent úgyse semmit? márhogy ez most az volt -e vagy nem..

amúgy már tényleg számoljuk a napokat...még 11.. :)aztán persze meglátjuk..

nagyon gyorsan nőnek ezek a babócák :) fantasztikusak a képek!!! nagyon aranyosak :)))
mulan

Mulan Szerintem az a nyákdugód lehetett.... ha olyan kocsonyás szerű barnás kicsit vres és olyan körömnyi nagyságú... de nem minden esetben jelenti a szülés elkezdődését... mindenkinél más és más... drukkolunk hogy minden rendben legyen! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Szerda hajnalban császárral megszületett a kislányunk, Flóra. 3500g, 54 cm és gyönyörű hajasbaba.

A kórházban mindenki nagyon profi és kedves volt, a császár ellenére pozitív élmény az egész. :-)

Én is jobbulást kívánok a beteg babáknak!
zizi27

Zizi27 nagy nagy gratula nektek! Már otthon vagytok? Sok tejcit és jó egészséget! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Csak bekukk és micsoda hírek. Zizi gratula nektek. Jó egészséget, boldogságot kívánunk.
Legyen nagyon sok tejed. Már otthon vagytok ??? Várjuk majd a beszámolód.

Mulan ??? Helyzet.

Lányok mi ez a csend ? Szonce ? Ezer éve nem írtál, remélem mindenki jól van. Millió pusz és jövök majd én is...

Jaa újabb vizsga sikerült 3-as a gazdtörim.

Boldog gyereknapot minden érintettnek :D :D :D

kubuspace

Kubuspace gratula a hármashoz! :D Én irkálok csak a lányok nem... biztos megy ezerrel a csavizás :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

zizi27

Gratulálok Flóra baba születéséhez! :)
jaspis

sziasztok,

zizi27:Gratulálunk mi is Flórához :)
nem lehet hogy titeket láttunk csütörtökön délután 5-6körül kb. a folyóson,rokonoktól körbezsongva egy nagyon helyes hajasbabával? :)

Kubu:Gratula az ujabb meglévő vizsgához!!! :) mennyi van még hátra? remélem már nem sok..

mi a szerdai napot várjuk,akkor megyünk ujra a jánosba a dokibácsihoz meg Annamarihoz..hogy addig mi lesz...?...:roll:

millye: köszi a választ :) azóta is találkoztam ugyan ilyen izével...pont amit leirtál.. olvastam hogy a nyákdugó több részletben is kijöhet..nade mostmár elég legyen:) jöjjön mostmár ki egy Lili is :)

Remélem jól telt a gyereknap mindenkinek! :)
mulan

Mulan ne aggódj, már nincs sok hátra és hamarosan a kezedbe tarthatod a kislányodat :wink: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a gratulációkat! :-)

Mulan, szerintem mi voltunk azok. Flórának sok és hosszú hajacskája van.
Én is emlékszem, hogy ült melletünk egy pocakos lány. Drukkolok nektek! :-)
zizi27

Azt nem tudom, hogy szüléstörténetet lesz-e időm/erőm írni, de azt mindenképpen el kell mondanom, hogy életem végéig hálás leszek Zsolnai Csaba főorvosnak, mert -minden valószínűség szerint- neki köszönhetjük kis Flóránk életét.
zizi27

Zizi27 azért kíváncsian várjuk a szülés történtet.. nem sürgős ráérsz akkor amikor lesz egy picike időd. Képeket is várunk. Én a lányomat szültem a Zsolnaynál. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,

Zizi,
gratulálok én is Flórához!!!

Mulan,
kitartás, már nincs sok hátra!!!!! Gondolom, milyen izgatott lehetsz már…

Kubu,
Igazán ügyesen veszed az akadályokat… gratula a sikeres vizsgákhoz.
Nekem még egy van, de nagyon nehezen tudom rávenni magam a tanulásra… hihetetlen, hogy ez a 3. egyetem, ahova járok és még mindig rettenetesen izgatott vagyok egy-egy keményebb vizsga miatt. Olyannyira, hogy egyre nehezebb alszom… vagy a vizsgától félek, vagy múltkor például azt álmodtam, hogy négyes ikerlányokat hozok a világra. :shock:
Kicsit morcos is vagyok egyébként, hogy ezt a szép babavárós időszakot beárnyékolja a vizsgaidőszak…
Most hétvégén megvettünk szinte mindent Boginak, már csak egy-két apróság hiányzik. Bepakoltunk a rucikat szekrénybe, felraktuk a képeket a szoba falára… olyan kis édes lett... :)

Lányok,
olyan kis szépségesek a babáitok!!!!

Üdv mindenkinek!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

sziasztok,

zizi27: akkor biztos Ti voltatok :) nagyon gyönyörű Flóra :)
viszont sajnos nem ültem ott, pedig akkor közelebbről megleshettem volna Flórát :)
mi a lépcsőn járkáltunk fel-le és közben álltunk meg csak kicsit pihegni és csodálni a hajasbabát :)

millye: :) lenne egy kérdésem...én is és a férjem is most kezdünk lebetegedni,ő vmivel rosszabb állapotban van mint én eléggé megtaknyosodtunk mind a ketten,ő egyre jobban köhög..kicsit már én is..és egyrszét félek kicsit,mert ha elemgyek a háziorvoshoz akkor ő úgyis amoxicilint irna fel szerintem(mert az ugysem árt a picinek...)másrészt meg félek hogy esetleg a párom mégjobban lebetegszik és akkor nem lehet bent szülésnél... van vmi ötlet a tarsolyodban? :) előre is köszönjük!!! :)

Kriszta: már csak 7 nap... :)nagyon számolunk már vissza és mindenki találgat hogy mikor-mikor... :)
a 3.suli? húha! azért az nem semmi!! nagyon jól bírod!
tényleg mikor?hány vizsgád van még hátra?
mulan

Mulan immunerősítőt kellene szedned pl. Echinacea 5 CH napont 2x5 bogyó 1 hétig majd 1 hét szünet. Ez megelőzésre is jó. Vagy Vincetoxicum C30-at napi 2x5 bogyó ugyanúgy 1 hét szedés 1 hét szünet. Ezek immunrendszererősítők és homeópátiás bogyók. Vagy influenza és megfázás megelőzésére vagy a tünetek enyhítésére szoktam a Oscillococcinum komplex készítményt ajánlani... ezek mind nagyon jók! Ha köhög is és fáj a torka akkor homeogene 9-et szedjetek. nekem is a szülés után torokgyulladásom lett, de ezt szedtem és pillanatok alatt rendbe jöttem. :wink:

Krisztacsillag Már eked sincs sok hátra és lassan szülni fogsz és addigra rendeb lesz a babaszoba is. Már bepakoltál a táskába? Szerencse, hogy nincs túl meleg mert gondolom így jobban viseled... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok Lányok.

Most már mondhatom, hogy regenerálódtunk és jól vagyunk, köszönöm utólag is a jókívánságokat! :-)
Kissé megrázó volt, de vége van!

Ma elsétáltunk Botival a játszótérre, mondván, hogy hintázunk kissé, de a lurkó naná, hogy a homokozóért hisztizett, így kijöttünk. Nekünk a homokozó most hosszú ideig tabu lesz...:-( mondjuk dunsztom nincs, hogy hova vigyem, ha a játszira nem tudom?!

mulan: kitartás még erre a pici időre...Lili tudni fogja, mikor van itt az ideje a kijövetelre, nem is kell siettetni. :-)

cirkuszka: sajnos a kórházi tartózkodás nem tett jót Boti fejlődésének. Amúgy is kis lusti volt, de most akasztotta a bulit mozgás készség terén a kórházi rácsos ágy is, szóval nem tudom mikor indul el...próbálkozunk, de nagyon profin és gyorsan mászunk, így az sokszor kényelmesebb :oops:
Nem is tudom mit csinálok vele, ha nem kezd el járni nekem júli végéig, akkor megyünk nyaralni és nagyon számítottam rá, hogy már totyog...

kubu: minden vizsgádra egy kallappal.

zizi: Gratulálok Flóra megszületéséhez, sok boldogságot nektek.
Kíváncsi vagyok én is mi történt a szülésednél. Tehát, ha kipihented magad (ha ilyet lehet írni) és van kis időd, akkor írd majd le nekünk.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Millye,
igen, néhány hét… gyorsan elrepül majd. Már annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lesz a kislányomat a kezembe tartani, szoptatni… és hogy milyen lesz a kis arcocskája… biztosan csodaszép… :)
Még nem pakoltam össze, de a hétvégén mindenképpen megteszem!
Igen, jobb így, hogy nincs hőség… állítólag nem is lesz, csak majd augusztusban… addigra pedig már meglesz Bogi…
Nincs valami homeós ötleted alvászavarra, szorongásra? Ma egész jól aludtam, de a vizsga előtt és napján biztos zizzencs leszek és ha nem muszáj, nem tenném ki ennek a picurt.

Mulan,
izgulok érted… veled… már csak néhány nap… :)
Már csak egy vizsgám van, de az több részből áll… jövő héten hétfőn lesz az írásbeli és rá egy hétre a szóbeli. Persze nem hiszem, hogy elsőre sikerül… végülis minden egyetemen volt egy-egy vizsga, ami nem jött össze elsőre… itt ez lesz szerintem. Csak attól tartok, hogy ha júliusig elhúzzák a pótvizsgát, akkor a közgázról visznek szülni. :shock:

Megyek belevetem magam az igaz-hamisokba és a számítási feladatokba… jaj sokkal szívesebben vasalgatnám Bogi kis ruhácskáit…

A héten lesz a házassági évfordulónk. Ma színházba megyünk, pénteken pedig vacsizni… jó lesz picit ünnepelni. :)

Puszi nektek!

Kriszta

Kép
krisztacsillag

Krisztacsillag a sedatif PC komplex homeós készítmény nagyon jó az alvászavarra este 2 tabletta napközben ha feszült vagy akkor napi 3x1 tabletta. :wink: lámpalázra a Gelsenium 15 CH esetenként 5 bogyó :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Köszönöm Millye, beszerzem a bogyókat!

Kép
krisztacsillag

Krisztacsillag nagyon szívesen és hajrá! :wink:

Silverlion esetleg játszóházba vihetnéd vagy nincs olyan ismerősöd vagy barátnőd akinek kertes háza van és van homokozó? Ti lakótelepi lakásban laktok?

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok,
Végre sikerül visszaolvasnom.

Zita,
Hipp alma-őszi keveréket próbáltunk, mert akkor még nem volt meg a forrásom ahonnan elsőként az almát szerzem be. Nagy tetszést aratott az biztos, tegnap pl uzsira egy egész almát benyomott.
Julcsi tündérien pózol.

Millye,
Megzabálom Andrást, hát tünemény a kisember, ahogy somolyog. Istenem milyen szép szemecskéi vannak.
A kaját illetően nem szeretnék üveges cuccokra áttérni, 1-2 hét (vizsgák után) és tényleg elkezdem tudatosan remélhetőleg okosan a hozzátápit. Addigra jól átrágjuk a témát a védőnénivel is.
Kérnék szépen valamit stresszre, mellkas-szúrásra stb. stb.

Cirkuszka,
Na jelentkezett bármilyen tünet az oltás után ? Remélem minden nagyon rendben van.

Tatyi,
Nah milyen volt a hétvége ? Esküvő ?

Mulan,
Hogy vagytok ? Férjed ? Van még köhögés ?
Két vizsga még, jog és statisztika, reménytelen mindkettő :shock:

Kriszta,
Harmadik ??? Mikor lesz az utolsó vizsgád ? Drukkolok hogy elsőre sikerüljön a vizsga. Hát tény hogy nem egy önfeledt időszak ez így babavárás közben, de gondolj arra hogy mindjárt vége és akkor már nem marad más hátra mint pihenni pihenni várni Bogi érkezését.
Kapunk majd képet az elkészült szobáról is ?
Boldog évfordulót Nektek, mit néztek meg melyik színházban ?
Ja és tessék becsomagolni !!!!

Szilvi,
De jó hogy jöttél. Tetszik a vonalzód. Drukk hogy júli végére hogy Boti már profin totyogjon.

Mi nagyon jól vagyunk, leszámítva azt hogy tegnap/ma megmozdulni nem tudtam, most valamennyire már ok a fejem, de tulajdonképpen az egész napot megint a nagy fehér előtt töltöttem. Mostanra sikerült meginnom 2 dl teát ami végre bennem maradt.
Elfáradtam egy kicsit az utóbbi időben, ingerlékenyebb is vagyok (apával, aki egyáltalán nem érdemli meg), persze bántanak a szülői dolgok is, hiába mondom h túlléptem rajta, ez nem igaz azért. Most két nap kiesett a tanulásból péntek 5-kor vizsgázom, úgyhogy holnap reggeltől ezerrel megy a tanulás. Jövő héten pedig megint tanár jön hozzám 3x2 órában aki segít a szombati (remélhetőleg uccsó) vizsgámra felkészülni.

Millió puszi Mindenkinek, elveszettek jelentkezzetek :lol:

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?