Sziasztok!
Trinky!
Én bedadtam a Dávidnak... nem oltás, hanem szájon át adják be nekik. Én azért adattam be, mert igen sok a hasmenéses és hányásos víros, baci stb. Mi is elkaptuk és a Dávidnak semmi baja nem volt, csak ment a hasa fél napot, azt meg nem veszi úgy észre. Viszont, a Rota napokig győtri és pláne a kicsiket. 2 alkalommal kell és ha jól emlékszem a 2.-4.hónapos kötelezővel kapta együtt.
Kata!
Én nagyon jól vagyok, mondhatni jót tett ez a hideg
Bálint fiam is jókat alszik....
Te hogy vagy? Vasárnap? Izgi... szórítok.
Zel!
Melyik tengeren voltataok? Kocsival? És hogy egésznap aludt, csak enni kelt fel, ettől még éjszaka is aludt? Azért kérdem, mert mi a Dáviddal nem mertünk neki vágni a nyaralásnak, viszont most tervezzük a Bálinttal és Dáviddal.
Nagyon szép legény Lukács!
Boris!
Igen, jóban vagyunk már 10 éve.... nem mindig jártam hozzá, pont ezért. A feleségével egy suliba is jártam, így családostól járnak hozzám és nagyon jó a kapcsolatunk. Rettenetesen kedves és normálisak, na meg egy korosztály vagyunk és ez is jó. Volt egy nagyon rendes dokim és mikor elkezdtük a kivizsgálásokat, akkor érdeklődtem mindig a Zolitól ( mert úgy hívják) hogy mit- mikor meddig és akkor mondta, hogy menjek át hozzá,mert az csak más.... most ezt itt nem részletezném. Így megbeszéltem az előző dokimmal és nagyon rendesen fogadta, sőt mondta is a Zoli dokimnak, hogy korrekt csaj vagyok és még ílyet meg sem ért a prakszisa során. Úgy voltam vele, hogy még hozhat olyat az élet, hogy vissza kerülök hozzá és hát itt csak egy klinika van.... nem szerettem volna eggyikünknek sem kellemetlenséget. Azóta is kedvesen érdeklődik ha össze futunk bent és most amikor nem volt a dikom, szólt is neki, hogy én őt akarom ha nem lesz. Igaz egyébbként is egymást váltják. Na ennyi a dokimmal a történet.
Ilona!
Lehet butaságokat kérdezek... lassan letelik a 2 év? És ez idő alatt lett volna gyermek, vagy fel sem merült? És ha az egy év is hasonló képpen telik, akkor újra megint kell kezdeni? Nincs gyermek kit örökbe lehetne fogadni, vagy a papír dolgok? Persze gondolom nem a Ti részetekről nem történik, modhatni semmi. Csak azért furi, mert Tücsökbogárnál olyan gyorsan jött Csabi. Vagy csak nekem tünik úgy, vagy az másképpen zajlott, mert ha jól emlékszem van nyílvános és titkos!?
Szép napot!