Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szeretnék elköszönni Tőletek!

Egy ideje már tervezem a távozást a topikból, de szerettem volna még Bálint születését én megosztani veletek.

Kaptam visszajelzéseket, amik egyértelművé tették, hogy van aki rosszindulatot, sértődöttséget ... stb. vél felfedezni írásaimban. (Had ne mondjam mekkora megdöbbenéssel fogadtam ezeket a leveleket.) De nem ez az igazi ok, ami távozásra késztet...

Mikor az őszinteségem megkérdőjeleződött (bár nem tudom mivel adtam erre okot), felvetette bennem a kérdést: "Ha nem vagyok hiteles más szemében, miért is írjak???" Értelmét vesztette jelenlétem a topikban...

Mivel nem vagyok sumák ezért így veszek búcsút a bandától. Ne higgye az akinek számítok valamit, hogy cserben hagyom a csapatot és szó nélkül, köszönés nélkül lelépek.

Akit pedig akaratom ellenére megbántottam volna, nos tőle/tőlük ezúton kérek bocsánatot!
Soha nem volt bennem rossz szándék és rosszindulat sem munkált bennem egyikőtök irányában sem.

Mindenkinek!!! a lehető legjobbat kívánom! A csemetéknek pedig, hogy minél kevesebbet betegeskedjenek és hogy növögessenek, ügyesedjenek és okosodjanak! :)

Üdv: Szilbee

Ui.: Tegyetek minél több képet!!! Mert olvasni, ha engedi időm, foglak titeket!
szilbee

Szilbee, most nagyon meglepődtem :(
Bár én nem olyan rég írogatok ide, de előtte sokáig csak olvastalak benneteket és sosem éreztem rosszindulatot az írásaidban senki felé! Nem is értem hogy mik lehettek ezek amit valaki(k) annak vélt(ek)... kíváncsi lennék.
Én személy szerint nagyon sajnálnám ha nem írnál ide többet :(
A fórumokban az a rossz hogy nem érezzük a hangsúlyt és sokszor félreérthetővé válik egy-egy mondat :(
Gondold át mégegyszer, vagy esetleg egy kicsit hosszabb szünet után gyere vissza! ;)

KépKép Kép
76vera

Szilbee! :shock: Hm, én ezt nem értem! Nagyon sajnálom, ha így érzel, vagyis ezek szerint, kaptál ilyen visszajelzést....???
Nagyon-nagyon sajnálom! Gondold át még egyszer!

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee!
Sajnálnám ha nem lennél itt,de te tudod a te döntésed :(

Szami!
Máté nagyon ügyes mint mindíg,nem is tudom hogy bírja ezt a sok versenyt én már kipurcantam volna az biztos :wink: ,dehát bennük még sokkal több energia van mint bennünk
Jázmin nekem is sokat nyúlt,nőcisedett!!
Anna is szépen fejlődik ezek szerint,de így akkor beadnátok idén amég a jelentkezést,mármint hogy ennyit fejlődött??

Dorka!
Szüléstörténtedet jó volt olvsani,és tényleg olyan nagyon kisimult voltál a képen,nekem nagyon elgyötört fejem volt
Gyerekek a közös képen pedig nagyon aranyosak!

Vera!
Képeket rakjad csak!!!!!

Kép

Kép
katlina

Szilbee! Ne hagyj már el minket! Te meg Kata szoktatok minket gyereknevelési-gyógyítási tanácsokkal ellátni! Sajnos igen, néha a hangsúly nem érződik ki, voltak itt már sértődések, nem is egy. Én is elhatároztam már vagy 3x, hogy nem írok többet ide... :oops: Remélem TE is visszatérsz még hozzánk! :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Sikerült visszaolvasnom! :D

Kata! Köszi a hiányolást! Jún. 15-től kezdőnek nálunk a levelezős államvizsgák, úgyhogy készülgetek.És köszönöm Balázs 2,5 éves köszöntését, nektek is nagyon boldog felediket kívánok! Almaevéshez meg kitartást! Balázs nem ette a reszelt almát, most meg mindennap benyom egy almát (negyedeljük neki és harapja).

bbj Judit! Mázlista! C & A utalvány! Az igen! A munkajog 3-hoz meg gratula!

Inek! Üdv közöttünk! Én nagy Zoboki fan voltam... Tudok elérhetőséget (saját tel, magánrendelő) ha kell még.

Betty! Gratula a két ötöshöz! Hogy sikerült a tegnapi vizsgád? Remélem nem siklottam át felette. Nekem is lesz még egy szóbeli, utána már "csak" az államvizsga. Meg szeptemberben a nyelvvizsga.

Anikó! Nagyon édes Doroti a képeken! Vigantol: Balázs ugye novemberi, de csak tavasz végéig kellett neki adnom, illetve most télen. De szerintem nem baj ha kapja, hiszen vitamin és ha betartod a napi1-2 cseppet baj nem lehet belőle.

Dorka! Üdv újra itthon és közöttünk! Jó volt nézegetni a sok képet, nekem is olyan pöttömnek tünik Bálint! Nem a méreteihez képest félre ne értsd, de volt valaha Balázs ilyen kicsi? :shock: :D :lol:
Amikor fekszel a szülőágyon olyan békésnek, boldognak látszol! Pályázni kellene azzal a képpel egy baba-mama magazinba!

balwin Judit! Reménykedjünk, hogy befordul Hunor baba a megfelelő irányba.

Mennem kell....

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem a héten, de iszonyú szar hetünk volt. Egészségileg minden oké és már minden probléma megoldódott.

Hát ide is mire jövök vissza... Nagyon sajnálom, hogy ilyen indulatok dúlnak! Nekem pont ezért volt szimpi ez a topik, mert jó fejek vannak benne! Jó lenne, ha tisztázni lehetne a félreértéseket. Én legalábbis nem hiszem, hogy direkt bántanánk meg egymást! Vagy naiv vagyok?

Mindenkinek puszi!

Próbálom kiheverni ezt a hetet!

Andi

Kép
Kép
andii

sziasztok!

Szilbee!

Ne már ne csinálj ilyet hiányozna az a sok hozzászólásod amivel eddig boldogítottál minket! Mindig is csodáltam hogy hogy tudsz itt is ilyen aktív lenni a két gyerköc mellett mert azért több mint 6700 hozzászólás az azért nem semmi! :D

remélem helyesen tudsz dönteni.... és itt maradsz! Ha nem akkor viszont hiányozni fogsz........de majd msnen tartjuk a kapcsolatot na meg a DM-ben :wink:

Olga!

ÉS az államvizsga mikor lesz?

Hát a tegnapi vizsga.....nem tudom nem volt nehéz de olyan becsapós kérdések voltak és igen csak becsapodtam....elég rendesen
hát hétfőn meg lesz az eredménye ugyhogy akkor majd írok!
Bár ötös ez biztos nem lesz mert mondta a javító tanár hogy nem tudom hány tizen éve tanít már de ritkán szokott ötös lenni....szóval ötös nem lesz de remélem a négyes az meg lesz. Nagyon örülnék neki!!!

aztán kezdhetek gőzerővel tanulni a szóbeli az a baromi sok tétel......fúj vannak benne olyan butyuta tételek is, hogy azokat soha az életembe nem jegyzem meg.

Jah meg kaptam a szakdolgozat értékélést! hmm érdekes hogy mit mondjak róla de hát már nem tudok neki ugyse semmit csinálni! :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

na megyek most mert 1 re megyünk születésnapot ünnepleni!

puszika szép délutánt

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Hoztam sok-sok képet :oops: Bocsánat, de kicsit sok lesz, ti kértétek :D

május 1-én a Ligetben
Kép
és itthon
Kép
anyósoméknál a macskával
Kép
ezt muszáj :) alvás utáni kép
Kép
pancsizós képek
Kép
Kép
Bence ugrál :)
Kép
játszótéren
Kép
tegnapi évzárón (Bencéről egy kép sincs, nem engedte hogy fotózzam...)
Kép

KépKép Kép
76vera

Andi, miért volt rossz a hetetek? Mi történt??
Te viszed Maját nyáron oviba? Mikortól van szünet?
Mi ugye az első évet jártuk itt a szandaiban, és nekem ez új, hogy itt egész nyáron ügyelet lesz csak, így én júniustól már nem viszem, talán még az első héten.
A másik oviban csak 1hónapra zártak be. Ide is lehetne mondjuk vinni, csak nem biztos hogy az ő óvónénijei lesznek, meg egy csomó gyereket nem visznek egész nyáron. Remélem azért le tudom majd kötni Bencét itthon, de biztos hiányoznak majd neki a gyerekek.

Betti, én meg mindig téged csodállak hogy Bettike mellett ilyen jól tanulsz! Nagyon ügyes vagy, ha "csak" 4es is lesz az a vizsga :D

Olga, találtál már orvost??? Vagy maradsz Z-nál?

Szami, ez a tölcséres-képes gyakorlat a koncentrációt fejleszti? Vagy mit? :oops: Mi simán csak forgatjuk benne a gyerekeket, de Jázmin nem igazán akar beleülni, csak nagy ritkán sikerül beletenni. Állítólag az a jó ha elszédül benne.

Hopp, felébredt J. mennem kell. Ma egy kicsit megcsúsztunk ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Szilbee!
ejnye! nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny vagy! én sem vagyok mindenkinek szimpi, és nekem is vannak gyenge láncszemeim, de attól még... én is sértődtem már meg, és írtam olyat, amivel mást sértettem, sokan voltunk már úgy, hogy na ide nem írok többet, de nekem is erősebb a kíváncsiságom, hogy kivel mizu. ezek szerint Neked is. szóval néha azért csekkolj be, aztán majd elmúlik a keserűséged is! (most magamból indultam ki, én nem vagyok haragtartó típus)

Betty!
ismételten gratu! na nehogy bömbölj már a négyes miatt, mert mentem falnak megyek! :lol:

Vera!
hát az az ébredős kép!!! szintén divatlapba való! nagyon édes! már megvolt az oviba a záró? nagyon korán!

nálunk is zárva van az ovi, tavaly én sem vittem Grétit, de most muszáj lesz, június végéig vinnem, aztán itthon dekkolunk, felesben apával, majd aug 20. után kívánok visszamenni a dódozóba a bölcsi is zárva van egész júliusban.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot Mindenkinek!
Szilbee! Én is csak azt mondom amit már az előttem lévők írtak. Pihenj egy kicsit, aztán gyere gyorsan közénk vissza.Hiányoznak majd a jó tanácsaid. Más is itt akart hagyni bennünket, de aztán később visszatért. Várunk vissza!!!
Vera! Nagyon jók a fotók, édesek a gyerekek. A macskát nálunk is húzzák vonják a gyerekek.
Oviszünet itt is júliusban lesz, majd apával felesben oldjuk meg. Mivel apa műtét után itthon lesz kb.4-6 hetet, így övé a szünet eleje, én pedig megpróbálok a végén 2 hétre eljönni, ha a nagy vezér elenged. Egyébként nem szabalyos az 1 hónapos ovi ill. bölcsi szünet. Erről tavaly volt cikk a Nők lapjában.
Mi ma délután Kecskemétre megyünk színházba a gyerekekkel, majd megvacsorázunk a Csepegi csárdában. Ez most nekem munkahelyi színház, de a gyerekeket muszáj vinnem mert apa szolgálatban van.

Kép
Kép
bmárti75

Szép reggelt!

Bence végre ovikában :lol: Marci éjszaka sokkot kapott :-) ... este úgy aludt el, hogy a hasára fordult.. és reggel 7-ig aludt. Én meg majd szétdurrantam tejileg.

Gumimaci: képzeld, most akartam elmenteni és szétküldeni a táblit, de nekem valami ".odt" kiterjesztést ír... amit az én gépem nem tud megnyitni. Nem tudnád nekem word-be visszaküldeni?

Szami: hát nőnek növögetnek a gyerkőcök :lol: Te mikor mész vissza dolgozni? Tervezed már vagy megvárod, hogy Legapróbbka betöltse a harmadik évét?

Vera: nagyon szépséges gyerkőcök! Tegyél nyugodtan minél többet! Lisztérzékeny gyerekek testalkata vékony, törékeny és a korabeli társainál elmaradottabb... de ezek szubjektív dolgok így eléggé.

Márti: Nektek bejött az élet!!! :lol: Mit néztetek a színházban? Apát mivel műtik majd? (vagy írtad már?!)

Betti: kitartás és tanuljál! Melyik dm-ben vagy? Vagy dolgozol még ott?

Katlina: milyen a suli? Jó egy kicsit kikapcsolódni az otthoni légkörből?

Andii: mi volt a múlt héten veletek? :roll: :shock: Elég rémesen hangzott, amit írtál...

Dorka: mizu veletek? Ezen a héten már egyedül leszel Aprókákkal?

Csak érdekességképpen: egy ismim pici babája 3 hónapos. Eddig szinte a nap 24 órájában folyamatosan ordított... látták védőnők, orvosok... mire mostanra rájöttek, hogy kevés az anyatej, amit szopik... ugyanis a gyerekdokija javaslatára kapott plusz tápit (tej mellé) és azóta édesded gyerkőc, alszik is, nem is sír... (3 hónap kellett hozzá...!!!!)

jött mama...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!!!

Meg van az írásbelim eredménye!!!!!

5-ös lett!!!! úgy örülök neki nem tudom hány hibám lett meg hány százalékos de a jegy az már biztos

vera nem kell csodálni!

MInden vizsga előtt kapok egy nagy hatalmas szerencse puszit az én lánykámtól! s ennek köszönhetem :D

Kata látom felfigyeltél rá :-D

A ságvári úton ami van DM- oda vesznek majd fel júni 2-vel négyórásba addig amig nem találok szülésznői munkát!!! :D

Nem tudja valaki hogy az aboyi vadasparkba mennyi a belépő? és hogy mikor van nyitva? Illeve a repülő múzeumba a belépő ára meg anyitva tartás idő?

Unokatestvéremnek volt szombaton a szülinapja s valamelyik helyre akarjuk őt meg Bettikét elvinni! ez lenne az ajándéka!

szép napot

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betty! Még nem tették fel a suli honlapjára, hogy pontosan melyik nap, melyik csoportba vagyok beosztva, de az biztos, hogy a levelezősöknek jún. 15-19 között lesz az államvizsga.
nem írod meg a szakdogád értékelését? Én még azt sem kaptam idáig.
Milyen volt a szülinap? Kinek volt?

Vera! Jázminról a kép tényleg valamelyik babamagazinba való!!! Nagyon édes!
Nem, nem maradok Z-nél, Mosonyi doki elérhetőségét kaptam meg, úgyhogy valamikor a közeljövőben nekiugrok... Valami rémlik, hogy nyáron nem nagyon csinálnak rákszűrést. valakinek rémlik valami ezzel kapcsolatban?

Márti! Mit néztetek a színházban? Tetszett a gyerkőcöknek?

bbj Judit! Mozi? Nekem még mindig jó minden este.

Üdv!

Andi? Mi volt a baj? vagy nem közügy? A lényeg, hogy megoldódott!

Olga

Kép
juhaszolga

Na Betty gratula az újabb 5-öshöz!!!

Az abonyi vadasparkra rá tudsz keresni, ha beírod a keresőbe. Nekem valami 1000 ft körüli összeg rémlik felnőttre, Balázsra nem emlékszem kellett-e fizetni. De mondom, fent van neten, meg fogod találni.

A repülőmúzeum ingyenesen látogatható, szerintem szintén megtalálod a neten.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok! Nem szívesen írnék részleteket, de semmi extra. Még mindig elég zsúfoltak a napjaink, úgyhogy lehet egy kicsit ritkábban jövök, de puszi mindenkinek, rakjatok sok-sok képet, majd én is megpróbálok!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Bocsi, hogy most nem reagálok lányok, csak infot kérnék :oops: :

:?: :?: :?: Tudtok jó bőrgyógyászt Szolnokon :?: :?: :?:

Dorka arca kiperseg, ha kinn vagyunk. Én a melegre, napfényre gondolok, hogy attól lehet, de meg akarjuk mutatni bőrgyógyásznak. Csak nem ismerek egyet sem. :(

Majd jövök!

donkoaniko

Kata!
Suli nagyon jó,igaz most a paragrafusok útvesztőjében vagyok! :roll:
Imádok suli után vásárolni :D :oops:

Anikó!
Én is bőrgyógyászt keresek,szóval síkíts ha tudtok egy jót
(van egy új anyajegyem)

Betti!
Nagyon ügyes csaj vagy te!!!!!Kórházba nem vesznek fel???

Vera!
Képek nagyon jók!!!!!!!!

Jelentem alap kiásva,reggel hatkor keztek és 12:30-ra befejezték,majd rakok képet is,elméletileg hétvégén öntik ki az alapot,szóval alakul

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Katlina, ez gyors volt! :shock: Jó gyorsan kiásták az alapot! Tegyél képet, kíváncsiak vagyunk ;)

Anikónak és neked bőrgyógyász: Mosonyi felesége az és ott rendel ahol Mosonyi is, a Szapáry úton.
ezt találtam a neten:
http://www.segitek.hu/index.php?menuid= ... io&id=9302

Nekem pedig egy jó gyerek szemész kéne! Ha tudtok jót, írjátok meg légyszi! Köszönöm!

Olga
, biztos hogy jó választás lesz ;) Én nem váltanék semmi pénzért sem! És nekem csinált Mosonyi nyáron rákszűrést. Én még ezt nem is hallottam!
De akkor most neked a múltkori rákszűrés eredménye azóta sincs meg??? :shock:

Betti, nem csalódtunk benned :D Gratulálok az ötöshöz! :)

Márti, milyen volt a színház? ;) És miért nem szabályos az 1hónapos szünet?

Kata, ti meddig jártok oviba? Marci sokkot kapott... ez jó volt :D
De lehet hogy most tér rá az éjszaka átalvására ;) Az alma eltelíti a hasát :D az a rengeteg amit megeszik :D:D:D

Dorka??? Hogy vagytok? ;)

Mi köszönjük mindenkinek a bókokat, aranyosak vagytok! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2009.05.25 12:45-kor.

KépKép Kép
76vera

sziasztok!

nekem tesóm szokott járni bőrgyógyászhoz s ő nagyon dícséri majd mindjárt megkérdezem hogy ki az s telefon számot!

Kép
kbernadett

Áve.

Csak extra gyorsan:

Szilbee :shock: Nekem is az jutott eszembe, ami Druszámnak...mindenkinek úgysem lehet megfelelni - és nem is kell. Nemtom kikhogyholmiértmitminek, de remélhetőleg visszatérsz majd, ha lecseng benned az egész... Amúgy meg ennyi nő "összezárva"...hát elkerülhetetlen egy-két konfliktus :mrgreen: De ezt mán tán írtam valamikorvolt...

Betti, gratulaaaa :D

Bőrgyógyi: példul Dr. Bakos Noémi. Ő allergológus is. A Baross úton van rendelése. Tel: 20/981-9476.

Andi, azémajd gyere :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
ma vizsgázni voltam eredmény 4 nap múlva...

Betty!
gratula!

Vera!
Paxi Klára? telszáma a régi telómben, de itt többen tudják

Anikó!
mi si Bakos Noéminél jártunk, nagyon ok, de nem olcsó,készítsd a bukszádat!

Te Judit! nem valami fotókat emlegettél Te valamelyik nap, sé Szami is! na most már töltsétek fel! Katlina, Te is! nagyon gyorsan haladtak a fiúk, gondolom senkit nem kellett éjszaka ringatni!

Andi!
hátha ez a hetetek jobb lesz!

Olga!
mama?

na mentem is hulla vagyok, holnap taposómalom... ma Grétinek délután szülős kézműves-foglalkozás volt, kötelet vertünk, na persze csak kicsiben, és nyaklánc lett, meg csuhéból, babból, és raffiából szitakötőt. majdnem elájultam a melegen, nagyon fáradt voltam/vagyok. öregszem, no.

Jaimee!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Bőrdoki: Én nála voltam 1 éve:
Dr. Szabó András Baross út 22
Tel: 20/9743-739
Hétfő: 15.00-18.00.
Péntek: 8.30-11.30.
Anyajegy vizsgálaton voltam én is, 5 pénzbe került, ami szerintem nem sok.

Hát Judit köszi kérdésed...
Minket is útólért a balszerencse...Tegnap délután 3 órakor anyósom elcsúszott otthon a folyosó linóleumán. Combnyaktörés. Mentő vitte kórházba. Azt mondta a doki röntgen után, hogy 4 fokozata van, 1 a leggyengébb, 4 a legsúlyosabb, az övé 3-as. Úgyhogy tegnap este 9kor meg is műtötték. Ma reggel voltunk bent nála. Fájlalja, de a közérzete, hangulata viszonylag jó. 10 nap benttartózkodás, fél év rehab járókerettel. :cry:

Vera! Azt hiszem te kérdezted néhány napja: még mindig nincs rákszűrés eredményem. Február 3.-a óta. Kb. 5x beszéltem az "asszisztensével" (már nem a felsége veszi fel a telefont, hanem egy idősebb hölgy), az ígért mindent, aztán semmi, Z-t is hívtam, de ő fel sem vette, sms-t is küldtem... Hát így lett vége. Sajnálom. Rosszat nem mondhatok rá, csak annyit hogy nem elérhető.

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!
nem kaptam telszámot tesómtól nem tudom miért nem küldte de ő Bakos doktornőhöz jár.... :oops: sorry...s látom Balwin Judit felrakta a már

El nem tudjátok hinni mennyire örültem az eredménynek!

Olga köszi megtaláltam azt hiszem igy mind a kettő lesz majd:-)

Judit drukkolok!

Ma meg is írtuk a papírt a Dm-ben hát sajnos itt egyenlőre nincs hely a Hetényiben máshova meg amíg Gabinak tart a tanfolyam nem tudunk menni sajnos!!!!

A sogornőm is kezdi hamarosan az NSt-t egészen pontosan csütörtökön! Megyek vele mert UH-ra is megy aztán megkuksizom a kis pöcsöst :-D....ha beengednek :? !

szép napot!

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Vasárnap délután az AMADEUS című darabot néztük meg. Sokszor nem tudtam hogy az előadás vagy Angéla a rosszabb. Kemény darab volt, de felnőttként érthető, értékelhető. Bár a legvégén Angéla állva tapsolta meg a színészeket és itthon pedig tudott mesélni a darabról. a vacsi finom volt a Csepegi csárdában, de az ár a tavalyihoz képest sokat emelkedett. Mi egy az otthonban lakó nénivel ettünk közösen egy 2 személyes szárnyas bőségtálat,, bőven elég volt a 2 felnőttnek és a 2 gyereknek is, 5000-be került. Fáradtam, de jókedvűen este 8-ra értünk haza.
Folyt. köv.- de megjöttek a fiúk a horgászatból, majd még vacsi után jövök.

Kép
Kép
bmárti75

Nikinek nagyon boldog születésnapot!

Kép

Paxy Klára: 30/9685 026
kedden rendel 16,30-17,30-ig időpontot kell kérni.

Bőrdoki témában: Bálint Zsuzsa (Mrs Mosonyi), engem is, Rékát is szuperül helyrehozta a kencéje.

Vera: Szépségesek a gyerkőcök! És a macska sem ronda. :D

Judit: Vizsgához gratula! Hajrá, hajrá!
jaimee1

Niki!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
Kép

Jaimee, de jó hogy írtál!!! ;)
Köszi :) A macska szép ja, csak szőrös :roll: :lol:
És köszi a szemészorvos elérhetőségét! Még a rendelési ideje is beleillik az életünkbe :D Majd felhívom ha már nem ovizunk.
(Már csak 5 napot megy Bence...)

Mrs Mosonyi :D:D:D Én még sosem láttam ám (csak most a neten képen), mindig csak nyílt és csukódott az ajtaja, pedig többször ültem órákat az előtérben ;)

Most olvastam a blogodat éppen és látom Rékának szép ragtapasz van a térdén. Nem piszkálja? Nagyon csini kiscsaj ;) A babakocsitok meg úgy néz ki az első képen mintha egy katica lenne :)

Olga
, szegény anyósod :( Nem hangzik túl jól. Mielőbbi felépülést neki!

Judit, és hogy érzed hogy sikerült? Miből vizsgáztál? Képeket nem teszel? Akár a tegnapi napról ha készült ;) Ilyenkor Letit is viszed? Nekem akkora szervezkedést igényel egy-egy ilyen program, Jázmin perpillanat nem az a helyben maradós, leülök egy kisszékre típus :roll:

Tegnap is futkározott itthon a járdán és már csak a csattanást hallottuk, szinte átharapta a száját és az álla is nagyon ronda :(
Most először volt mezítláb, lehet az zavarta meg...

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Niki!
sok boldog szülinapot itt is, de nem tudok neked képet tenni! :cry: ja és persze boldog házassági évfordulót!

Vera!
közigjogból. nem tudom, hanyas lehet. írásbelinél itt nem lehet tudni semmit, a tanár nem teljesen normális, ott kezdte hogy pofákat vágott, amikor egyesével hívott bennünket, bámulta a fényképeinket, hogy tényleg mi vagyunk-e. egy kicsit paranoiás az ürge.

a kézművességről nem csináltam képeket.

Leti nyugodt gyerek.. (persze vannak kivételek) vittem őt is, tegnap meg évzáró műsort adtak hittanból. videóztam, Leti ült egy kisszéken nyugodtan, amikor pedig mondták a gyerekeknek, hogy álljanak fel, ő is felpattant.

Jaimee!
na végre! most már lehet ám sűríteni!

Olga!
ki lesz vele, ha hazamegy anyósod? vagy nem haza megy? jól megjárta, szegény!

holnap szünet a lányoknak. az ovisok kirándulni mennek nyíregyre a vadasparkba, de csak az akivel megy anyuka/apuka. én utálok vonatozni, apa sem ér most rá, így nekünk kimaradt. 4-en voltak a csopiból kirándulós kedvükbe.

én megent dögrováson vagyok, talán januárban volt ilyen utoljára a gyomrom gyomorszájam, mint a beton. enni semmit nem tudok, nem si kívánom, hányingerem van, a hasam megy persze. remélem hamar vége lesz, mert tanulnom kellene, de csak a fekvés jó. az is csukott szemmel. nem tudom mi ez. talán az ideg.

képeket majd hozok a leanderek gyönyörűek, Grétinek kész az ovis képe.. so-so. na megyek pihizni

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép
Boldog születésnapot!
Ezeket még tegnap akartam írni, de már nem volt időm este gép elé ülni. Tegnap a férjemmel a Sztk-ban voltunk, mert szerettük volna megcsinálni a műtét előtti kötelező vizsgálatokat. A laborban kb. 2 órát vártunk mire levették a vért, majd mentünk a belgyógyászatra ahol közölték vele, hogy talán délután 2-re betudják írni, de nem tudni hogy mikor kerül be mert 3 orvosból csak 1 rendel, jobb ha másnap reggel jön 7-re, mivel altatós orvos is csak 1/2 3-ig van úgyis jönni-e kell másnap.Kész röhej az egész egészségügy. Ma szerencsére sikerrel járt, már 11-re itthon volt és elintézett mindent. Mostmár csak a várakozás és az idegesség van a műtétig. Remélem minden rendben lesz.
Az ideg levezetése végett horgászni járnak a fiúk, de nem sok szerencsével. Nálunk az oviban Angiéknak múlt péntek óta programok vannak. Voltak a tehenészetben, majd az ABC-ben megnézték a tejtermékeket, pékségbe látogattak, coop-partyra vannak meghívva, gyerekenapi fagyizás.
Olga! Megfelelő ápolás és fokozatos terheléssel rendbe jön majd anyósod. Nálunk az otthonban egy idős néninek már eltört mindkét combnyaka, de jobban megy mint a nyúl. Úgyhogy kitartás, fel a fejjel.
Ja és tegnap vettem a Pelikán Plázában egy szoknyát magamnak és 38-as a mérete. Jön az önbizalmam elő vagy csak második kislány koromat él át?

Kép
Kép
bmárti75

Niki, Nagyon Boldog Sokadikat! :wink: :)

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga, szegény anyós :( Remélhetőleg hamar rendbejön majd...a körülményekhez képest...

Judit, gratu a vizsgához :D És jobbulást! :(

Amúgy Hunorom befordult :D Viszont a dokim szabin lesz 12-től :( Georgievicset ajánlotta... Katlina, millen doki? (bár tudom, hogy végül nem nála szültél) Láttam tegnap, míg NST-re vártam, csendes, nyugis embernek tűnik...

Judit
Kép

Kép
balwin

Óh, Judit! Basszus, hogy oda lesz a doki!!! Meddig? Hát húzzátok addig! Gratula Hunornak, hogy ilyen ügyes volt, és menetirányba fordult!

Niki! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Köszi a jobbulás üziket anyóssal kapcsolatban! Úgy néz ki, hogy jövőhét szerdán engedik ki. Ő haza akar menni, de jobb lenne ha Szilviékhez menne, vagy hozzánk. Majd meglátjuk, hogy hogy boldogul a járókerettel. Persze ha haza is megy, akkor is sűrűn rá kell majd nézni, meg ennivalót vinni neki.

Márti! Gratula a 38-as mérethez!!! Képzeld kedden én is vettem Cegléden egy kosztümöt (köszi az infót Szami!!!), és az is 38-as! Én is úgy örültem neki!!!

Betty! És semmilyen hely nincs a Hetényiben? Mondjuk ápolónő vagy ilyesmi? Vagy ahhoz plusz papír kell?
Képzeld nekem is megjött a levél tegnap a szakdogámmal kapcsolatosan (a vélemény). Majd elbőgtem magam, olyan jókat írt a konzules róla, majd az utolsó mondatában jól lehúzta.
:evil: Nekem is 4-est javasolt. :? Na mindegy, igazából nem is számítottam ötösre. Főleg, hogy leadás előtt két héttel derült ki, hogy lelépett az eredeti konzulensem, és másnál kell megírnom...

Vera! sajnálom Jázmint, hogy így megjárta! :cry: Hogy van azóta az álla?

bbj Judit! Te meg gyógyulgassál!

Jaimee! Tényleg ritkán jársz errefelé mostanság!

Olga

Kép
juhaszolga

sziasztok!

Niki nagyon boldog születésnapot!!!!!

Olga!

Az nem jó ha a konzulenesed lehúzta, nekem a konzulenssel minden rendben volt ő 5-öst is adott nekem az opponensem adott 4-est a következő értékeléssel:

1. formai sajátossgok: a dolgozat szerkezeti felépítése átgondolt.Az elméleti és az empirikus rész arányában eltérés van(35/15 oldal)- nem is tudtam hogy azonosnak kell lenni mert hogy a formai követleményben nem volt benne az tuti
Kivitelezése igényes, sítulsa és a közlési mód világos, követhető.

2. elméleti rész:
Szakirodalmak relevánsak, a téma bemutatásához alkalmasak.

3. emprikus rész:
napjainkban is aktuális és lényeges próblémát vizsgálz, abból a szemptonból, hogy hogyan lehetne megelőzni a fiatalkorúak terhességmegszakítását. Az adatok értelmezése megfelelő, de nem mindegyiknél valósult meg(csak ábrát készített- nah erre megint kötöszködöm ugyanis én minden diagrammhoz raktam egy két mondtatod, de mint pl az korosztályos elrendezésénél ott előtte írtam le. nem tudom mire gondolt itt)

4. következtetések javaslatok:

következetesek, logikusak. A gyakorlat számára nem fogalmazott meg javaslatokat- itt megint ha valaki látta a szakdolgozatomat akkor az tudja hogy van benne egy olyan fejezet hogy szakmai javaslat vagy szülésznői lehetőségek vagy lehetőségek című/azért nem tudom most igy fejből mert többször át lett írva s nem tudom melyik lett avégleges :oops: /szóval van ez a fejezet ahol a lehetőségeket írtam le, persze nem nyolc oldalas meg elég silány lett de mint tudható a szülésznőnek a mai magyarországban nem sok köze van a prevenció ezen részéhez! s baromi sokat törtem a fejem hogy ami a szart lehetne oda írni, de azért szerintem az előadás sorozat a honlap készítés meg a prospektus készítés az gyakorlati feladatnak számit ....számít szerintem!!!!!! nah mindegy most már kiboszankodtam magam, úgy sem tudok neki mit csinálni! Ez van. Meg hát ő az okos aki 12 emberét letudja opponálni s mindenki más más témáról írt!

Jah meg lehet hogy kedden változtatni fognak a gyakorlati vizsga sorunkon marhára örülök neki.
Eddig mér keményen hat tételt megtanultam a 40 ből :-(
jól haladok ugye? persze a legkönnyebbeket, a szaftosakat hátra hagyom :D

Olga! én evvela végzettségel csak szülészeti nőgyógyászati osztályon tudok elhelyezkedni, de ha tudnák más osztályon akkor sem mennék mert én nem bírnám a felnőtt beteg betegápolást.......

Judit jobbulást!

Ha már a műtétről írtál Márti eszembe jutott nekem is vissza kellene mennia térdemmel a dokihoz....hú mert a három hónapos mkontroll már régen elmúlt :oops:

nah azt hiszem befogom mára!

puszi mindenkinek és szebb napot! mert itt esik :cry:

Kép
kbernadett

Jó reggelt Mindenkinek!
Olga gratulálok a 4-es szakdolgozathoz, ügyes vagy. Nem sok idő van már hátra és hamarosan kezedben a diplomád.
Betty! A szülésznőket képezik, de sajnos egyre kevesebben vállalnak babát, nincs rájuk nagy kereslet sajnos.
Szomorú hogy pont gyereknapra romlik el az időjárás.
Balwin! Ügyes volt Hunor, hogy megfordult, már szófogadó baba, eltelik gyorsan ez a pár hét. Annaluca nagyon várja már a kistesó érkezését?
Többiek merre vannak?

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, és most sincs sok időm... :oops:

Szülinaposunknak mi is kívánunk sok boldogságot! :)

Dorka, olvastam a történetet Bálint baba születéséről. Megható, szép történet és olyan jó, hogy viszonylag gyorsan megszületett! :)
A képek is nagyon tetszenek, eddig a legjobb az, ahol Szabi tartja az ölében a kisöccsét. :)
Hogy vagytok? Sokat fáj a hasa a Picinek?

Szilbee, sajnálom, hogy így döntöttél. :( De még remélem, hogy visszajössz írni. Én nem rég óta írok ide, de Téged már személyesen is ismerlek, és jó lenne olvasni Rólatok is! :)

Vera, nagyon szépek a gyerekeid, és örülök, hogy sok képet tettél, máskor is! :) Jázmin ébredős képe (is) nagyon nagyon aranyos! :wink:
A balesetet sajnálom, remélem gyorsan gyógyul!

Kis és nagy betegeknek gyors gyógyulást kívánunk! (Bocs, hogy csak így nevek nélkül... :oops: )

Vizsgázóknak továbbra is kitartást! És gratulálok a sikeres vizsgákhoz! :) Ügyesek vagytok!

És nagyon ügyesek a fogyózók is! Csodálom a kitartásotokat!

Balwin Judit, örülök, hogy beváltak a házi praktikák és befordult Hunor baba! :)
G.-nél én már voltam vizsgálaton, nagyon rendes, türelmes doki, szerintem. Csak azért nem maradtam nála, mert nem tudtam hol keressem, mikor megszűnt a magánrendelése.

Kata, ma végre postáztam a kódot. :oops:
A mi gépünkön nincs Word, de ma megyünk Tesómékhoz, és onnan elküldöm még egyszer a táblázatot. Ha nem sikerül, akkor csak az adatokat.

Olga, ma Neked is feladtam néhány törppontot. Utólagos engedelmeddel, a tábliból néztem a címedet. Pár sort írtam a borítékba, bocs, hogy olyan papírra, az akadt a kezembe, siettem. :oops:

Szép hétvégét mindenkinek! Boldog gyereknapot! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kata küld már el a címedet,és elküldöm a kódókat!!!

Ildi!
Én hozzájártam,a kórházban van a magánrendelése

Képek aranyosak!!!!

És ennyire futotta...

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket.

Szami: Kérdezted múltkor a Waldorf iskolát. Igen, öcsém odajár. Ha érdekel, megírhatom priviben a véleményem.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Én is csak gyorsan...

Ildi! Köszi a pontokat! :) Majd szólok, ha megjöttek! Épp tegnap váltottunk egy rózsaszín törölközőt ki, Tünde napra.

Többit később, rohanunk anyóshoz be a kórházba, aztán boltba, aztán főzés, majd nyelvtanfolyam...

Szép napot, és kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Kép
Nagyon sok boldog gyereknapot kívánok a topikos gyerekeknek.Ez a nap csak a tiétek.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!! :D

Tudom nagyon ......réééééégen.......jártam erre....... :roll: .és akkor is mit olvasok először SZILBEE!!!!!!!! :cry: Sajnálom!!!!!!Szívesen csatlakoztam annak idején hozzád és a topichoz......és bár nem szerethet mindenki mindenkit...illetve nem lehetünk egyformán szimpatikusak....nem is kommunikálunk egyformán....na midnegy inkább nem okosságozok.....sajnálom! Nekem sokat jelentett!!!!

Szóúúúval......köszönöm Nektek a köszöntéseket Nimi nevében is...amikor aktuális volt, aranyosak vagytok hg annak ellenére nem hagytatok ki hg mióta dolgozok nem jöttem sűrűn.... KÖSZÖNÖM!

Dorkáéknak jó egészséget és boldogságot kívánok!!!!!! Még vissza kell olvasnom.....:)

fanna3

Húúúú,sehol senki!!!!

Fanna!
De jó hogy írtál,rakjál ám képet is Nimi biztos igazi kispasi,már régen láttunk róla fotót!!!
És írjál sűrűbben

Kata!
Ezen a héten küldöm!!!

Ki hol gyereknapozott?
Olyan rossz ídő volt :twisted:

Balwin!
Nst-re is Georgihoz kell menned?
Mindjárt kezded,kezd izgi lenni a dolog!!!

Nem írok hol bújkálnak???

Dorka??????

Kép

Kép
katlina

Sziasztok,

időm szinte semmi, még visszaolvasni se nagyon tudtam, két apróság igencsak lefoglal :)
De jól vagyunk, Bálint már 3,90 kg fölött van, néha van csak hasfájás, de akkor sem sír órákon át, inkább csak küzdünk... Éjjelek is változatosak, hol alszunk, hol nem, de hát ez természetes.
Szabi továbbra is imádja, már kezd hozzászokni az új helyzethez.
Én is jól vagyok, ma meg holnap még segít anyukám, de múlt héten már fél napokat hármasban voltunk, jól működik a dolog, Szabi szereti a testvérfellépőt, így egész jók a séták is.
Bálint max. 3 óránként éjjel is felkel szopizni, de jól bírom a strapát!

Judit, nagyon sokat gondolok rátok, lassan célegyenes, nagyon szorítunk!!! :) Ugye jól vagy???? Majd igyekszem visszaolvasni... :oops:

MIndenkit üdvözlünk, a szüli- és névnaposoknak sok boldogságot, gyerekeknek utólag is BOLDOG GYEREKNAPOT!!!

Kép
Kép
dorkáék

ja, és egy-két kép rólunk:

Kép hason
Kép Szabi a repülőnapon
Kép pancsika
Kép séta

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Én is a nem írók táborában tartozok....bocs... olyan rossz napjaim voltak, azt hiszem teljesen kimerültem, idegileg, meg mindenhogy. A múlt héten sírdogáltam is, de talán vége, most egy kicsit újra a régi vagyok.

A múlt héten nagyon magam alatt voltam, még bőgtem is kínomban, de jobban vagyok.

Mi vasárnap-hétfőn kétnapos focikupára mentünk Pestre. Egy wellness park területén volt a szállásunk. 15 csúszda, medencék...szerintetek??? 10 fokban, szakadó esőben kétszer is 25 percet fociztak a gyerekek! Valami iszonyat hideg volt, mondtuk is, ha most nem lesznek betegek, akkor soha. Most majd meglátszik, kinek milyen az immunrendszere. Másodikok lettünk, nagyon jól fociztak és....... CSONGI LETT A KUPA LEGJOBB JÁTÉKOSA! Laughing Kapott külön kupát, irtó büszke vagyok rá!
Végül is jól sikerült, de ha jobb az idő, sokkal jobb is lehetett volna.
Ja, tarkította a képet, hogy nem merek Pesten vezetni, és VEZETTEM! Igaz konvojban Wink
És vasárnap este a szálláson vettem észre, hogy dél óta a bal hátsó kerekem totálisan leeresztett. Apukák cserélték ki nekem. Isteni szerencse, hogy nem útközben lett a defekt.

Dorka, nagyon édes ez a picur! És nagyon hasonlít Szabihoz! Örülök, hogy a nagyfiúnak tetszik az új helyzet! És a szopival ezek szerint minden rendben, de jó!!!

Balwin, hogy vagytok??? Jelentkezz most már minden nap, hagy tudjuk, hogy mi a helyzet!

Betti, Olga, gratulálok a szakdogákhoz, fantasztikusan ügyesek vagytok!
Betti, neked meg az írásbeli ötöshöz....hát le a kalappal!!!! Remélem gyorsan lesz neked itt Szolnokon egy szülésznői állás!

Szami, sokszor gondolok rád, hogy bírod 3 gyerek programját! Komolyan mondom, a suli, a foci...esküszöm, minden nap van valami. Kezdek nagyon belefáradni!
Máténak gratulálok, nagyon szép eredmények!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, ha nem baj, rakok fel én is képet a büszkeségemről:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Gratula Csonginak/hoz! :D

Dorka: Csodahelyes pasijaid vannak!

BBJ: Hogy vagy??? Meggyógyultál? Vizsgákra tudsz készülni?

Balwin: 37. héthez gratula!!!!! NST-k hogy mennek?

Andi: ???

Olga: Hogy állsz a felkészülésben? Gondoltam ma rád, mondja a védőnő, hogy összevonták Julikát a dokival Tg-ileg, szóval most már csak 1x kell sorbanállni, nem 3x. Neked ez nem is tudom, jó hír vagy rossz?? :D Mármint....előbb utóbb.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vera: Voltatok végül szemésznél?

Fanna: Írjál gyakrabban! Fotók?

SzamI: Jó pihit nektek!!!!!!!!!!

Márti: 38-as mérethez hatalmas gratula!!! Én mostanában híztam ki. :oops: :oops: :oops: :oops:

Anikó: Ti hogy vagytok? Bőrdokinál jártatok? Napallergia lenne???

Kata: Hozzátápi hogy ízlik? És Marcinak?

Mi jól vagyunk, minden rendben felénk. Ma levágtam Réka haját, egészen jó lett.
jaimee1

Sziasztok!

én is becsekk.

Évi!
nagy gratula! nagyon ügyes Csongi, sé persze Te is! miért voltál elkeseredve? vagy csak átlagos öngyidepi hangulat?

Fanna!
na végre! dobjál képet Nimiről! még mindig nem dolgoztok?

Judit?????

Dorka!
nagyon édesek a fiúk! Szabi, meg úgy néz ki, mint egy négyéves! mennyit férfiasodott! nemhiába most már ő a "nagytesó"

Katlina!
mi nagyon sehol, felmentünk bábelőadást nézni, a békebeli Vitéz Jánost, nekem gyerekkoromban sem jött be a figura, Misinek, sé a lányoknak nagyon tetszett, a végét elmosta za eső a közeli ház eresze alól néztük...

Jaimee!
megvagyok, péntekig tartott a hasmarsom, akkor Gréti kezdte, de szerencsére hétfőre túl lett rajta. készülés így péntekre, és a hétvégére maradt, a nap 24 órájában nyomtam, meg még ma is, holnap szigorlatozom. most már úgy érzem semmit nem tudok, meg se fogok tudni nyikkanni, az a kérdés-felelet-féle vizsga amit én nagyon utálok ráadásul beugróval.

Szamiék oda? már nyaralás? de jó nekik! ki megy legközelebb? Katlina vagy Olgáék? vagy?

Kata?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Végre egy kis élet!!!

Évi! Nagyon büszke lehetsz Csongira! Nagyon ügyes! És mennyit nőt!

Dorka! Olyan kis édes picur Bálint! nagyon megható lehet, mikor Szabi is a segítségedre van a kistesó szórakoztatásának ügyében! Fényképezzetek sokat, aztán rakjad fel! Bálint szépen gyarapszik, ahogy mondják: jó erős tejed van! :)

Jaimee! Hááát, lépésben, de haladok a felkészüléssel! De mindig közbejön valami! :) Hát Julika és a Tgondozás nem nagyon érint, én nem igazán vagyok még rajta az utánpótlás gondolatán. :oops:
Rékáról kép az új frizurával?

bbj Judit? Mozi a héten és persze többiek?

Katlina! Hát a szabadban nem nagyon gyereknapoztunk... Hétfőn kimentünk Szandára, aztán ott játszottunk a kertben. Semmi extra a hétvégén nem volt, olyan hideg és szél volt, nem sokat mozdultunk ki a hétfő kivételével.

Na megyünk pancsizni.

Jó éjszakát!

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, Szami!!! Van egy megbízatásunk egy idős német házaspártól... Kaptak egyszer Ceglédről kolbászt, ami fokhagymás volt és nem túl száraz. Beugrik esetleg neked ennyi infóról valamelyik hentes? Már a múltkor is kerestünk, kimondottan fokhagymásat egyet találtam, Tatabányán készítik, de nem volt valami finom. Peti még vitt Gyulait, Csabait, de nagyon keresnénk még ezt a ceglédi fokhagymásat. Ráadásul a bácsi nem emlékszik, hogy kitől kaphatta... tehát megköszönnék minden segítséget, ha bárkinek eszébe jut valami ilyesféle kolbász!

Köszönöm, köszönöm!

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?