Sziasztok!
Bogár! Nagyon édes titkárnőd van.
Nekünk is van ilyesmi képünk, de azon én is rajta vagyok még kócosan, hálóingben kora reggel, így inkább nem teszem fel.
Ja, és Péter külön billentyűzetet kapott az apjától. A laptopot félti tőle.
Nem is építkezünk ám.
Építik nekünk. Szóval egy társasházi lakásunk lesz saját kerttel. Na, ennek örülök a legjobban. Sajnos Fehérvártól messzebb költüzünk, de azért remélem így is összejön a nyári randi. Már nagyon várom.
A sárgarépa sütőtökkel nálunk is a nagy kedvenc.
Edelweiss! Köszi! Akkor szerintem mi is megcsináljuk.
Edi! Köszi az érdeklődést. Júliusban szeretnénk költözni, remélem össze is jön. Tavaly is aug-ban iszonyú forróság volt itt a 4. emeleti panelban. És az én fiam utálja a meleget, remélem addigra már nem leszünk itt.
Hogy miket tud a babám? Hát nem olyan aktív gyerkőc, legujabb tudománya, hogy pillanatok alatt hason van, forog körbe-körbe, na ezt a szőnyeg bánja nagyon, gyűlnek rajta a főzelék foltocskám, mert hiába teszek alá valamit, lemegy róla, félrehúzza, meg ilyenek. Tényleg, másnál nem volt ilyen probléma? Ja, és egy hete kezdem rajta észrevenni a mászás apró jeleit. Ma levágtuk a haját a barátnőmmel. Olyan kis kopaszka lett, de már akkora haja volt.
Sajnálta is ami a földre hullott, mert ordított közben rendesen.
Azért gondolom azt nem nagyon bánod, hogy később ébrednek a Manókáid. Egyébként nálatok kb. egy szinten állnak mozgásfejlődés terén? Egy ismerősömnél a kislány hetekkel előbbre tart, mint a kisfiú.
Doris! Kérdezted a kaját. Hát, mi nem tankönyvbe illően eszünk, de igy alakult ki. Szóval amióta rendes kajákat eszünk, azóta éjszaka nincs evés. Aztán 6 körül csak szopi, ezzel bírja 8-ig. Akkor szopi + 180 ml tápszer. 12-kor szopi + főzelék (kb. a 3/4-ét eszi meg a bébikajának), 3-kor gyümölcs (pl. egy nagyobb alma v. egy banán), 6-kor szopi + 140 ml vízből tejpép (a Hippeket szereti) és 9-kor szopi + 180 ml tápi. A szopimennyiségeket ne kérdezzétek, mert fogalmam sincs. Nem mérem, örülök, hogy ennyi is van. Péter egyébként nagyon jó evő baba, öröm etetni. Remélem Lilcsikéd is rászokik előbb-utóbb a kanálra. De a hízással mostanában Ő is hadilábon áll, bár őszintén bevallom én nem is bánom, mert már így is alig bírom el.
Ez a piknik dolog nagyon tetszik. De persze megint hétvégére romlik el az idő.
Kriszpy! Hát ez elég durva lehetett. Jó, hogy gyorsan fény derült az okokra.
Hóvirág! Én is megfogadtam, hogy soha többet gyógyszert. Küzdöttem az abbahagyása után a sok problémával eleget.
Na, eldugulok, mert velem lesz tele a topik.
Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi!
Andi