Sziasztok!
Subesz: az édességfalás szerintem is csak akkor árt a babának, ha Neked is árt, Neked pedig csak akkor árt, ha nagyon megemeli a vércukorszintedet, de ez a terheléses cukorvizsgálaton derül ki. Ha kívánja az ember, akkor szerintem szüksége is van rá a szervezetének! Amúgy meg gondolom azért nem éjjel-nappal egyfolytában csak azt eszed, úgyhogy az az 1-2 kilengés nem hiszem, hogy ártana.
Nagyon aranyos a kép a babáról! Nagyon jól sikerült kép. Várjuk a frissebbet is, ha már lesz ideje párodnak foglalkozni vele!
Amúgy a lomtalanításban természetesen részt vett a párom is, és főzni sem szoktam minden nap, csak tegnap pont úgy alakult, hogy megkívántam egy kis túrógombócot, (én is szeretem az édességet!!
), és ezért főztem. Egyébként nálunk főleg a párom főz, úgyhogy az nagyon nagy segítség számomra. Az ablakpucolás meg a saját hülyeségem volt! Azért írom ezt, mert képzeljétek, hajnalban (1/4 4-től) olyan fájásaim voltak, hogy azt hittem, ez már tuti hogy a baba lesz, és most előbb meg fog érkezni az én ökörségem miatt...
Aztán csodák csodájára, meg párom nyugtató szavainak hatására, 1/2 6-kor sikerült visszaaludnom, és reggelre elmúltak a fájások. Nem tudom, mi lehetett ez, de higgyétek el, ilyen eddig még tényleg nem volt velem! Ezek nem azok a szokásos jóslófájások voltak, hanem igazi, fájdalmas, menstruációs görcs jellegű, ráadásul kb. 10 percenként (hol gyakrabban) ismétlődő, kemény fájások!! Úgyhogy mától kezdve aztán szigorúan kímélem magam, mert nagyon szeretném, ha kibírná a picikém odabent még június elejéig!
Na, ennyi van velem, egyébként délután megyünk a Balcsira (persze kórházi motyó megy be a csomagtartóba...), remélem, nem lesz ebből újabb galiba! Legfeljebb, Keszthelyen fogok szülni...
Minden jót Nektek is a hétvégére, pihenjetek sokat, ne úgy, mint én (tegnap)! Üdv, Hello