Új privát üzeneted érkezett!

Szparanghen,
hát ez úgy hangzik, mint a nagykönyvben megírt ideális alkalom az együttlétre! :wink: Úgyhogy csak nyomjátok!! :lol: Aztán híreket ide!

Sziszkó
Te hogy vagy? AFP jön legközelebb? Vagy már voltál? Mocorgást érzel már?
Ebben a műsor dologban csak az zavar, hogy az emberek mindig azt nézik, ami van és ahhoz csiszolódnak/vagy hülyülnek.. annyira lehetne befolyásolni az embereket jobb irányba is, csak hát nyilván nem abban van a pénz.. eleinte legalábbis. :evil: Na mindegy, mostanában ilyen "megváltomavilágot" hangulatban vagyok, majd keresek valamit, amiben kiélhetem.. :wink:
Vendég

Mango!
pont ma egy hete voltam AFP-n és pénteken már volt is eredmény! :lol: És úgy néz ki,hogy minden okés! :lol: Csütörtök délután megyek a dokinőmhöz,majd meglátjuk mit mond!De bízom benne,hogy nemküld Pestre egy ismétlésre! :roll: :shock:
Mocorgást még nem érzek:De valamit már igen! :roll: nem tudom pontosan megfogalmazni,hogy mit,olyan mintha belűről kifelé nyomná valami a hasamat.Ez lehet a picúr? :roll: :shock:

Hát,kívánom,hogy váltsd meg a világot! :lol: Akkor Te lennél a tv-ben és akkor lenne értelme nézni! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

jaj mango remelem egy profeta beszel beloled! hirekkel persze hogy ide jovok!! csak lennenek mar!! az ovuteszttel tudja valaki hogyan kell terhesseget tesztelni? a heten hallottam errol eloszor

Kép
szparanghen

Sziszkó,
jól van, akkor biztos minden rendben is lesz. A "nyomás" pedig lehet a baba szerintem, ha mégsem, akkor talán a táguló méh :wink: én először olyan "buborékosodás" szerűt éreztem.
Szülni hol fogsz?

Azért nőttem ma hozzá a géphez, mert új lakást keresünk, de már lépek, mert óbégat a kiscsaj, hogy felébredt..
Vendég

Sziszko,
ja tévében azért én se lennék.. max vmi műsorszerkesztés erejéig, de nem az arcommal benne! na, érted :lol:

Szparanghen
tesztelés dolgot nem tudom :shock:
Vendég

Sziasztok!

Piszkos fejfájásom van, már a szemem is csupa vérágas tőle. Utálom az időjárást. Kíváncsi vagyok, Almi is megszenvedi-e megint, múltkor nagyon együtt kínlódtunk. :evil:

Sziszkó, ha intelligens, akkor belátja, ha tévedett. Lehet, hogy tényleg csak az esküvő miatti stressz miatt volt veled ilyen. :(
Én szeretem a pacalt, de csak ha Anyukám csinálja. Másét nem is eszem meg. Receptet lementettem, megpróbálkozom vele, ha lesz időm. Köszi! :)
Már örülök, hogy végzünk lassan a felújítással. Most már csak a bútorok. Lefoglaltam a nappali eddigi dolgozós részét, hogy az gyereksarok lesz majd, de addig is olvasósarok. :D

Nitácska, a babágy annyira jó. Emlékszem, annak idején Bendivel az már olyan végleges volt. Ha ott a babaágy, a baba is ott van. :)

Susy, mindenképpen integess Kőszegen, majd elárulom, melyikek az igazán ütős helyek (olyan fincsi jegeskávét még sehol nem ittam, mint az Ibrahimban). Küldök fotót, csak meg akarom várni, amíg már a helyén van minden.

Ronci, jöhetsz erre is, ha van spéci recepted fejfájásra. Tudod, az a spéci fajta, amelyiknél, ha lépsz, olyan, mintha döccenne az agyad neki a fejednek belülről. :evil:
A színeket imádom. Engem nem fárasztanak az erős színek, hanem feldobnak. De akkor téged is. :D

Mango, gratula a csajosnak. Legyen is büszke. :lol:
Én még nem vagyok itthon, amikor ezek mennek. Meg amúgy is ritkán nézek TV-t. Csak a saját kis műsoraimat: Született feleségek, Dr House, CSI: Miami helyszínelők. Filmeket sem nagyon nézek, mert ami érdekel, megnéztem már korábban, ami meg nem, amiatt nem kapcsolom be a TV-t. Benne meg főleg nem lennék.

Szparanghen, drukk megy.

Megyek, kifekszem kicsit, nem múlik a fejfájásom még a Cataflamtól sem. :evil: :evil: :evil:

K.

Kép

Kép
kinga82

Nita!
Azt látom, hogy Halásztelek! De most nem sajátban laktok? Ezért kérdem, Vagy nagyobbat/családit szeretnétek a mostani helyett?

Én meg a tv...Nem vagyunk valami jóban. Kizárólag este nézném, de akkor meg inkább olvasok, vagy ha az épp nem jön be, dvd.

Kitty!
Köszönöm szépen! Aranyos Tőled :D
Éppen most mentek el a vendégek.

Anita
Kép

Kép
gani

Csajok
öröm az ürömben: ezzel a gyes szigorítással kapcsolatban én teljesen tévúton jártam! Azt hittem a gyedet akarják egy évvel lecsökkenteni, de most olvasom, hogy mindkettőre a 2 éves maximálás vonatkozik! Hát én tisztára megkönnyebbültem! (gyed után amúgy sem terveztem itthon maradni 28 ezer forinttal.. :oops: )
szóval én hepi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este nagyon jó volt az előadás, Pesten voltunk a madách- ban, nagyon meleg volt és picit szűk a hely, de a darab nagyon jó volt. Jövőre veled ugyanitt- et néztük.

Sziszkó
Túró tortát sütöttem, elküldöm neked priviben a receptet, ha kéred, nagyon finom, idáig aki megsütötte mindenkinek nagyon ízlett. Nagyon pici tészta a kapcsos tortaformában, és egy túrós tejes, tejfölös lötyit kell beleönteni, majd összesütni, nagyon finom.
Ma tüdőgondozóban voltam, kiadták a műtéthez a papírokat, szerdán megyek a dokihoz, akkor kapom a többi papírt.

Képek megvannak! Apa valahogy visszacsinálta őket, majd méretezek át, és teszek fel.

Kinga
Ilyen infó mindíg jól jön, szeretem, ha már úgy megyek valahová, hogy tudok róla ezt azt, hová érdemes menni. Köszi. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Igen,megköszönném ha elküldenéd priviben a túrótorta receptjét! :lol: Megpróbálom megcsinálni! :) :wink:

Mango!
Szülni itt fogok Gyöngyösön.A nőgyógyászommal meg vagyok elégedve és hát nála szeretnék szülni.Tudom,elég rossz híre van a gyöngyösi kórháznak,de majdcsak lesz valahogy.Jó és rossz tapasztalatok mindenhol vannak. :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

gani családi házba lakunk....ami félkész csak és nagyrésze a háznak a gyökér anyósé....csak kisrésze a páromé........
de amiért el akarunk menni az az hogy....gyökér elviselhetetlen...senkit nem merek idehívni.mert morog,üvöltözik....stb.....elég volt!!!!!nyugodt életre vágyunk!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Most értem haza nem rég melóból... ma egész lightos napunk volt, ugyhogy most nem vagyok szétcsúszva...
Nita!!! Szar az ha nem lehet kijönni anyóssal...az enyém egy angyal, de szegény páromat sajnálom az anyósa miatt!!!! :lol: :lol:

Kinga!!! Magnéziumot próbáltál már fejfájásra???Meg egy kis sexet??? tudod nagyon jó fájdalom csilapító..
A mg- hiányt, sokszor mondják a fejfájások okaként.
Szeretem a színeket, de a házunk nem lesz túl színes...valahogy nem illik bele...A kiegészítők lesznek a színesek, nem a falak... meg a nappaliban a kőburkolat a falon, illetve a fürdőben a faberakások fogják a hangulatot hozni.. Mondtam már, hogy milyen tutti szennyes ledobót csinált nekem a párom??? A fürdőszobából egy lejtős ledobón egyenesen a mosókonyhába lehet majd ledobni a szennyest...máris imádom!
Szisz! priviben vagy itt kéred a fánk receptet?
Mindjárt folyt.köv.
ronci

Ronci!
küldd priviben! :lol: :lol: :lol: Előre is köszi! :lol:

Jó éjt!Megyek aludni! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga, biza nekem is kijutott. Mostanra elmúlt, de már előre félek a szerdától. Állítólag hidegfront :? Ilyenkor annyira nehéz tud lenni ellátni a Manócskát. Volt hogy együtt ültünk a kádban, mert már nem tudtam mi segíthet rajtam. Ilyenkor jól szokott esni a fürdő.

Ronci, Én pocakkal is megszenvedtem, akkor szedtem Mg-t is, de rajtam az nem segített....

Én a TV-ről teljesen leszoktam. Utoljára normálisan tavaj nov. 15-16 éjszaka néztem. :lol: Pocakkal még a hajnali közvetítéseket élveztem nagyon az Olimpiáról. Képtelen voltam aludni, legalább volt valami értelmes a TV-ben.

Szparanghen, mindent bele! :wink:
almi

ronci ez a gyökér senkit se tűr el........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Nita, nem irigyellek az anyósod miatt, nekem szerencsém van, jól kijövök Vele :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

jo reggelt!
jelentes: apa beteg, ma meg jobban, igy hat az este sem volt semmi,ma sem lesz. az ovu teszten a masodik vonal mar halvanyabb mint az elsom a mikroszkop meg pafranyos imitt amott. a mehszaj feljebb van, es mar kremes a nyak, nem ragados es boseges.
leirom megegyszer a dolgomat hatha meg tudja valaki mondani h mikor volt ovulaciom es lehet - e baba.
szoval. csutortokon leesett a hom 36,8 ra. semmi pafrany. penteken a hom 37 lett, a mehszaj lejjebb volt, nyitott de nem volt tojasfeherje. pentek szombat vasarnap apaval nyaraltunk, nem volt mikroszkop, se ho, se semmi. minden nap osszebujtunk. hetfon reggel a hom 37,2 volt, az ovuteszt pozitiv, a mikroszkop pafranyos, a mehszaj lent volt, nyitott, tojasfeherjes. ma reggel a hom 37, 1 ovuteszten a masodik vonal halvanyabb mint az elso, a mikroszkop imitt amott pafranyos, a mehem feljebb van, a szaja csukottabb es boseges kremes nem ragados. ki erti ezt? en nem! segitsetek ha tudtok legyszi !!

Kép
szparanghen

Sziasztok!

Nita!
Nem irigyellek! Na és, hogy halad a hitelügyintézés? Majd írj ha történik valami az ügyben!

Nekem is egy tündér az anyósom :lol: Azt mondják, olyan táv.ra kell menni lakni, hogy az anyós papucsban ne tudjon átmenni meglátogatni a fiatalokat. Köztünk 1 ház van, de nem bánom. Jövünk megyünk egész nap. Van, hogy 1 nap 3-szor is átmegyünk hozzá :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Szparanghen! Én ennyire nem tudom pontosan a dolgokat, de ha lett baba a hétvégén, akkor én kislányra tippelnék :-) Én amikor teszteltem csak 1szer voltunk együtt, amikor 2 erős csík volt. Türelem! Néhány nap és kiderül. Ti mindent megtettetek a cél érdekében :-) :lol:

Én anyósomék 100 km-re. Mi jól megvagyunk, lehetnének közelebb :wink:

Lenyírtuk a füvet, most elaltatom Atit. Nagyon füledt meleg van :?

:shock: Jujj szegénykém... már most alszik itt a kezemben. Ez gyorsan ment.
almi

Sziasztok!

Szisz
Küldöm, tuti meg tudod csinálni, mert nagyon egyszerű. :wink:

Az én anyósom jó fej, 2 km- re lakunk egymástól. Vannak hülye húzásai, a lánya az fontosabb mindennél, és ez néha apának rossz is, de azért nem szól bele a dolgokba, nem jár a nyakunkra. Télen felhúzott, mert azt akarta, hogy halasszuk el a felújítást, mert a lánykája szülni fog, az nagyon idegesített, de amúgy elmegy.

szparanghen
Én még azt se értem ,amit írsz, nem hogy reációt lássak benne. :oops: :oops: :oops:

Én ma kovászos uborkát csináltam, gyorsan tettem a napra, mert holnaptól LEHÜLÉS!!! :)

Kép
Kép
susytunder

gani tegnap volt a párom a háznál és az ingatlanos mondta hogy meg fogják adni a hitelt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

susytunder mit nem ertel? :D

Kép
szparanghen

Beneildi

Most látom!!!

Isten éltesse Lillut 2. születésnapja alkalmából!!!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Lillának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Nita!
Ez jó hír! De hogyan fogtok tudni olyan sokat fizetni? Írtad, hogy a párodnak 150 a nettója. Ha a hitel ebből 100 :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

beneildi...
sok boldog szülinapot a lányzónak!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

gani a hitel 78.e körül lesz...nem lesz 100.e ft
meg van neki mellék állása...nem sokat kap de több mint a semmi.....meg jön még nekem a gyes is.az se sok de éhen nem halunk....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Persze! Nyilván nem fogtok éhen halni :!: :lol:
Bencének már megvan mindene, vagy még van valami, amit meg kell venned? Kiságyról nem tudsz képet rakni föl? Honnan vetted, hogy szállítós buli volt?

Anita
Kép

Kép
gani

az ovu tesztem pozitiv. de szerintem az ovulacio vasarnap vagy legkesobb hetfon volt. hogyan lehet ez?

Kép
szparanghen

Ma megvolt a hsg. 9re mentem Telkibe, igaz Varsányi dr-nő csak 11től volt, de addig is pihenhettem a szép szobában, mindenki nagyon kedves volt, vért vettek.

Sajnos csak fél1kor mentem a röntgenbe, már majd ki esett a szemem az éhségtől.

Véletlen artériát szurt elsőre a néni, majd a kezembe került a tű, az altató orvos néni ott simogatta az arcom, mert látta, hogy a vérnyomásom már fekve sem sok:)

Aztán miután az altatót nyomták, már kb csak 2ig tudtam nyitva tartani a szemem, majd arra ébredtem, hogy dr-nő mondta :

Átjárható vagyok.

Feltoltak a szobába, de erre is csak az ágyba fektetésre emlékszem:)

Aztán 3kor ebéd, végre:) 2 cataflamot vettem be, és nem jött véres pisi, mint anno dévainál:))

fél5kor zárójelentés, még cd-n is megvan a röntgen felvétel:)

altatás, 25ezer, hsg 35, szobahasználat, 23.

Nagyon örülök, hogy ezt a helyet választottam, mert ennél nyugodtabban nem lett volna sehol.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!
Vendég

Susy!
Köszi szépen a receptet! :lol: :lol: Tényleg nem tűnik túl bonyolultnak. :lol: :roll:
Kovászos ubi!Nyami! :P :lol: :oops:

Szparanghen!
Párocskádnak jobbulást! :) Most nem betegeskedhet! :lol: :wink: Apait - anyait bele kell adnotok!!! :lol: :lol: :lol:

Ildi!
Picilányodnak én is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!
Milyen ajándékot kap Tőletek? :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

enram mar a siras jon ram. annyira tanacstalan vagyok. en mindig tudtam mikor mit kell tenni de mostmar kivagyok. homero egyet mondd, ovuteszt masat, a mehszajnya'k masat, a mikroszkop masat. en vagyok a hujje vagy megorultem?

Kép
szparanghen

Sziasztok!!!

Szparanghen!! Ne görcsölj! Sexeljetek amikor csak tudtok és majd csak össze jön!!! Mi is ezt tesszük! :lol: :lol:

Ildi! Boldogat a kishölgynek!!!!

Szilvike!!! Gratu a jó eredményhez! Ez meglehetősen drága buli volt, nem? És ha lenne egy jó orvosod egy állami kh-ban, nem lett volna olcsóbb? Vagy most nagyon hülyeséget kérdeztem?

Szisz! Holnap megpróbálom elküldeni a receptet, de ma fél délelőtt vásároltunk, aztán meg végre medencéztünk, meg heverésztünk.../ párom szabin van/

Kinga!!! Jobban vagy már????

Almi! Sajnálom, hogy neked semmi sem használ! Van egy barátom az is nagyon fejfájós, neki se használ semmi... szerintem Ő túlhajtja magát és az is közre játszik benne...

Amúgy hogy bírtátok a meleget??? Borzasztó nagy hideg front jön a hétvégére, ugyhogy nektek a fejetek nekem meg a térdem fog fájni?????
ronci

Sziasztok,
köszönjük a szülinapos köszöntéseket! :lol:

Lillus nagyon örült a szülinapi ajándékainak! Tőlünk "csak" egy gyöngyfüző készletet és egy Bogyó és Babóca mesekönyvet kapott. Nem akartam tovább halmozni ajándékokkal, mert ezt a család igen rendesen megtette.
Kapott kerti asztalt, széket, napernyőt, taligát, fűnyírót, nyári sapikat, zoknit, 5 ruhácskát, hintát bentre is, Anna és Peti könyvet és Boribon hiányzó utolsó részét is. Szóval nagyon nem panaszkodhat, már vigyáznom is kell ezzel a sok ajándékkal :wink:

Szparanghen, szerintem ne idegeld magad az ilyesmivel, hajítsd ki az összes ilyen cuccot és majd jön a babó meglátod. Ezektől csak becsavarodni lehet, tapasztalatból beszélek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!!!

Szparanghen!! Ne görcsölj! Sexeljetek amikor csak tudtok és majd csak össze jön!!! Mi is ezt tesszük! :lol: :lol:

Ildi! Boldogat a kishölgynek!!!!

Szilvike!!! Gratu a jó eredményhez! Ez meglehetősen drága buli volt, nem? És ha lenne egy jó orvosod egy állami kh-ban, nem lett volna olcsóbb? Vagy most nagyon hülyeséget kérdeztem?

Szisz! Holnap megpróbálom elküldeni a receptet, de ma fél délelőtt vásároltunk, aztán meg végre medencéztünk, meg heverésztünk.../ párom szabin van/

Kinga!!! Jobban vagy már????

Almi! Sajnálom, hogy neked semmi sem használ! Van egy barátom az is nagyon fejfájós, neki se használ semmi... szerintem Ő túlhajtja magát és az is közre játszik benne...

Amúgy hogy bírtátok a meleget??? Borzasztó nagy hideg front jön a hétvégére, ugyhogy nektek a fejetek nekem meg a térdem fog fájni?????

Én csak altatásban vállaltam
Azt államiban nem csinálják!!!!!
Hogy miért, ne kérdezd, nem tudom:((

Nekem ez igy tökéletes volt, számitottam erre, már tavaly utánajártam:)))

Dévainál volt 2004, uh-s, ott meg majd bele pusztultam altatás nélkül!!!
Csak a narkózis és a szoba árát spóroltam volna meg, de végülis megérte, mindkettő:)
Vendég

Lányok könyvelő nincs köztetek?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kicsit eltűntem....
Szülinaposoknak boldog szülinapot kívánok!
Akárhányszor nekiálltam írni, mindig elromlott, aztán ezért már nem volt kedvem újra...

Még nem olvastam mindent vissza majd fokozatosan

Velem minden ok, doki szerint nincs akadálya a babának... Apa véleménye a terveimre ennyi volt: "Egy dolgot azonban ne felejts el.Gyuri egy beteg ember és ezt tovább fogja örökíteni vagy a gyerekedben vagy az unokádban.Ilyen embernek nem szabadna utódokat nemzeni, te pedig gyereket akarsz tőle.Mindezek mellett milyen karrier vár rá,milyen anyagi jólétet tud ő neked biztosítani?Te legalább egy főiskolát elvégeztél, bár ahogyan a terveidet hallom teljesen feleslegesen. Gyerekneveléshez, lekvárfőzéshez és a süteménysütéshez 8 általános is elég lenne." (párom Haemophiliás )
Hát erre én már nem tudok mit mondani...

El szeretném adni a kocsimat, hogy megvehessek egy másikat, de senkinek sem kell :cry:

Kép
encsike87

Csoda történt, elküldte ez a vacak, amit írtam :)

Na akkor most írok is:

Ildi, boldog szülinapot utólag is a kislányodnak!

Szilvike, ez jó hír! Altatás nélkül én sem vállalnék semmi ilyet, inkább fizetek érte :)

Ronci, én nagyon jól bírom a meleget, mert imádom! Még ha megsülök sem szeretnék hideget :D Csak hát a frontokat kihagynám...

Szparanghen, ne görcsölj ezen ennyire, mert így tuti nem jön össze, ha a lehető összes hülyeséget kipróbálod egyszerre :) Csak szexeljetek amikor jólesik, aztán jönni fog a baba!

Nita, remélem minden jól alakul, és megkapjátok a hitelt.

Anyós téma: Nekem is tündéri anyósom van, viszont az én anyám, hát inkább nem minősíteném, mint anyóst...

Kép
encsike87

Sziasztok!

Gani,
mit szoktál olvasni? Én is hasonlóan állok a tv-vel, mint te. Most Szabó Magdát olvasok ;)

Encsi
milyen kocsid van? És mire akarod lecserélni?
Ha mindig az örökölhető betegségekre figyelnénk, sztem nem sok embernek lenne gyereke :roll: Pl nekem se, van/volt a családban daganatos, rákos, érrendszeri beteg, szal minden súlyos betegség.

Ildi
Lillunak utólag

Kép

Én nem vagyok könyvelő :(
Vendég

Kitty, egy fullos Opel Corsa C-m van, és egy Stilora szeretném kicserélni...

Igen, szerintem se nagyon lenne akkor gyerek, viszont ez nem is olyan, hogy minden esetben öröklődik....

Kép
encsike87

Encsike
Azért ez durva! Legalább is az én szememben.

Nita
Szerintem jól gondolod. Bátrak vagytok, de megfontoltak.
Van egy ismerősöm, aki 34 éves, férfi, állandóan gyerekről álmodozik, de valamiért folyton visszalép. Vagy egy új törvény miatt, vagy azért, mert csak másfél millió van a számláján, vagy mert költözni akar.... ebből semmi nem lesz, így nem lehet hozzá állni. :?

Mi hárman vagyunk testvérek, nem voltak drága játékaink, de itt vagyunk. Kristófnak azért vehetnék, de nem halmozom el játékokkal, inkább játszom vele, de azért így is van bőven játéka. Második gyereknél pedig már sok minden megvan az első gyerekről.

Kép
Kép
susytunder

Encsike, elég durva faterod hozzáállása :shock:
Nekünk Stilonk van, nagyon elégedettek vagyunk vele:wink:

Kitty, én nagy Szabó Magda rajongó vagyok, most mit olvasol?

KépKép

KépKép
beneildi

SZiasztok!
Nem írtam még ide,de ha nem zavarok akkor írnék.2008 augusztus óta próbálkozunk a párommal,de még nem jött össze a babó.
Encsike:ezt találtam a párod betegségéről.Ha erről esetleg még nem hallottál akkor remélem segíthettem.!Itt azt írják le,hogy mennyi az esély az öröklésre,feltételeket...
http://vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen5.htm
Vendég

Encsi
Stilo jó kocsi ;) De a Corsa is. Miért cseréled le, ha fullos?

Ildi
A Régimódi történetet olvasom, ez az első Sz. M. könyv, amit olvasok. De tetszik, tervezek mást is olvasni tőle!
TE akkor mindegyik könyvét olvastad?
Ezen kívül miket szeretsz még? Én Bronte nővéreket, Elfújta a szelet, meg van egy Elizabeth Gaskell könyvem, amit el akarok majd olvasni.
Vendég

sziasztok!!!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....

gani Bencének már apróbb dolgok kellenek "csak"...illetve még juniba jön a pelenkázó szekrény........
a kiságyat egy szintén halásztelki barinőmtől vettem...tök uj de nekik mégse ez kellett.....nekünk meg jó!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem fáj a fejem. Már annyit nyavalyogtam nektek, hogy illett ezzel kezdenem. :D

Susy, szólj, ha jöttök, és már írom is. Szeretem a környéket, bár én is betelepült vagyok.
A túrótorta receptjét én is elkérhetném? :oops:

Sziszkó, szerintem az a lényeg, hogy a dokidban bízz. Akkor szinte mindegy, hol vagy. Az én dokim pl nem vezet szülést, így nem lesz egyszerű, de én meg nem akarok máshoz járni. Imádom egyszerűen. :oops:

Nitácska, elég szörnyű lehet ilyen anyóssal „egy fedél alatt”. :( Remélem, sikerül a költözés.

Ronci, magnéziumot nem, szexet igen. Kellemesebb, mint a Cataflam.
De jó lehet a ledobód! Meg a berakások is. Teljesen más stílusú lehet a házatok, mint a miénk, mert a miénkbe meg pont ezek a berakások nem illenének, bár én nagyon szeretem.
A térdemmel én a havat érzem meg. Úgyhogy nekem most pár hónapom szabad. Kicsit félek az evezéstől. Max korcsolyázunk a Mosoni-Dunán. :(

Almi, gondoltam, hogy te is megszenveded. Milyen volt a szerdád? Én ma „csak” be voltam lassulva teljesen. Szegény Bendi már tudja, hogy ha plédbe csavarva kucorgok a kanapén, akkor nem szabad kiabálni.

Anita, mi kb másfél órára lakunk az anyóstól, de nem zavarna, ha közelebb lenne, elvagyunk. Azt viszont imádnám, ha Anyáék közelebb laknának (70 km).

Szparanghen, hát, ehhez én nem értek, Bendit tesztek nélkül hoztuk össze, sztem én most sem fogok tesztelgetni. De ha ennyit görcsölsz rajta, akkor fix, hogy nem jön össze.

Beneildi, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT LILLUNAK!

Szilvike, túl vagy rajta és az eredmény is szuper. Csak drága kicsit. A barinőmnek is csináltak átjárhatóságit, de őt altatták és állami kh-ban. De sztem ez orvosfüggő, mert nagy átlagban a gyomortükrösöket sem altatják, de én kaptam volna altatót, csak beijedtem.

Gabó, szia!

Megyek aludni, holnap is sűrű napom lesz.

Jó éjt!
K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Ma oltáson voltunk, jó sokan voltak, kint várakoztunk, és egyszer csak Kristóf esett egyet. Nem tűnt nagynak, lépten nyomon esik, így nem ijedtem meg, csak amikor felvettem, akkor láttam, hogy ömlik a vér a szájából. Miért is ne fehér felső lett volna rajtam, csupa vér lettem, aki jött ment mindenki csak bámult rám, nem volt lehetőségem átöltözni.

Aztán tegnap kibuktam, hetek óta volt időpontom a dokinál, erre anyósék jól bekavartak, nem ért haza időben apa, így nem tudtam elmenni, este utolsónak estem be. Nagyon felhúztam magam, mert tudták hogy orvoshoz kell mennem, és azt mondták délre haza érnek, és már akkor mondtam, hogy apa menjen külön kocsival, de erősködtek, hogy jönnek, hát egyáltalán nem úgy volt, úgy hogy anyósról ennyit, apával se nagyon tárgyalok.

Remélem a hétvége jobb lesz.
Gyereknapi program lányok?

Kép
Kép
susytunder

ma voltam dokinál....láttam bencust uh-on!!!!!!!!!!olyan nagy már!!!!!!!!és akkorát rugott a dokinak uh közbe!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Jajj de jó,hogy láttad ma Bencust! :lol: :lol: :lol: És,hogy jól van! :)

Susy!
Szegény Kristóf! :cry: :cry: Nagyon sírt szegény?Nagyobb baj lett belőle? :shock:
Anyós monnyon le!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Apa nem érzi magát bűnösnek egy kicsit? :roll: :shock:

Kinga!
Hát én bízok a dokimban! :lol: Ma is nagyon kedves volt velem!Semmi pénzért le nem cserélném! :lol: :wink:

Gabóó!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: :lol:
Drukk megy,hogy minél hamarabb Te is csíkosat tesztelj!!!! :lol: :)
Hol laktok?

Encsike!
Ezt írtad: "az én anyám, hát inkább nem minősíteném, mint anyóst..."
Szegény,nem irigyellek!Jól meg lehetsz áldva a szüleiddel! :? :twisted:
Hát amit meg faterod mondott!Nem semmi!Csak lesek,ha ilyeneket olvasok!Az embernek nem az a vágya,hogy a gyermeke boldog legyen?Nem muszály neki szeretnie a vejét,csak fogadja el utánad!
Én legalábbis így gondolom! :roll:
Babaprojekt,hajrá!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beneiildi!
Én se vagyok könyvelő! :cry:
Jujj de sok ajándékot kapot Lillu! :lol: :lol: :lol:

Ja,voltam ma vizsgálaton a nőgyógyásznál.
AZ AFP eredményemre azt mondta,hogy tökéletes. :lol: :lol: Juhhééé! :lol:
Mikor leültem,megkérdezte,hogy hanyadik hétben vagyok.Mondom,hogy a 18.- ban.Erre Ő: "Hogy szalad az idő!" Hát igen,tényleg. :lol: Megvizsgált.A méhszájam nagyon szépen zárt.Teljesen meg volt velem elégedve.
Mondtam neki,hogy fájdogál a pocim 2 napja.Felemelte a Magne B6 adagomat 3x 2 re!Azt mondta 5 napig szedjem a megemelt adagot,addig el kell múlnia.Lehet ez a hidegfronttól,vagy egy kicsit felfáztam,már a köldökömnél van a méhem,nagyon nő,attól is lehet.
Szóval megnyugodtam! :lol: Picúr szépen növöget és velem sincs nagy gond! :lol: :)

Lányok felrakok két képet a kis tökösömről,ez 3 hete készült 4D-n!

Kép 2D-s kép Martinról

Kép 4D-s kép Martinról

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz gyönyörű a kis martinka!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek