Panny, nem tudom, de nekem ez gyanús....
na mindegy.
Azt mondja volt többször nőgyógyásznál. Namost a 26 hét alatt nem hiszem, hogy egyszer se vizsgálta meg... max az első 6 hétben nem tudják kitapintani!
Mia!
Jól van akkor, ha már alig van! De tudósíts, amint tudsz!
Nekem bonyolult volt kicsit. Úgy volt, hogy a második baba után szerettünk volna harmadikat, összejött Ő is, de elvetéltem. Nem véreztem meg semmi, csak az első uh-n mondták, hogy nem él, így be kellett feküdni műszeres befejezésre. Utána, 2 hó múlva újra összejött a baba, az előző vetélés miatt írtak fel sárgatest hormont. Azt szedtem. Egészen a 12. hétig semmi baj nem volt, na erre mikor fellélegeztem -volna, pont a 12. hét betöltével, elkezdtem barnázni. Nagyon betojtam és húztunk a nőgyógyászatra, ott előre vettek és meg uh-ztak + vizsgáltak, mondták él a baba, felírtak vérzéscsillapítót és mondták, szedjem tovább a sárgatestet + feküdjek.
Ezt kb 3szor eljátszottuk, hogy elmúlt a vérzés (de csak enyhe volt), aztán előjött, mikor kicsit többször felkeltem. Pedig nem erőltettem magam, stb. Mindegy és akkor találgattak, egyik doki mondta, hogy lehet, lepényleválás, meg fenyegető vetélés stb. Ijesztgetni azt tudnak, aztán elküldtek normálisabb uh-ra, ott meglátták, hogy van egy vérrög. Kiderült, a vérrög vagy felszívódik, vagy kifelé ürül, nekem az utóbbi volt, meg állítólag a méhszájhoz közel tapadt meg a lányom, ezért vérezgettem. Azt mondták, azért a méhszájhoz közel, mert előző vetélés miatti kaparás miatt, úgy gondolta, ott jobb neki beágyazódni
na aztán legközelebbi uh-n már nem volt ott a csúnya vérrög és elmúlt a vérezgetés is!
Szoval tényleg rengeteg oka lehet a vérzésnek!