Szép jó estét!
Apa nevében is köszönöm a bókokat! Még Dani tervezésekor az volt az elképzelés, hogy szülinapi baba lesz, de Dani a 38. héten úgy gondolta, hogy a maga több mint 4 kilójával nem vár tovább elég nagy már. (Megjegyzem jól gondolta)
Köszönöm cipős infót Mindenkinek! Vettem egyet, csak úgy idegesít, hogy olyan csúnya. Mondjuk nekem egyik sem tetszett. Én otthon mezítláb járatom, gyakran zokni nélkül, szigorúan orvosi utasításra.
Beu!
Hajsiratás
és
Ügyes Lőrinc!
Daninak még mindig a babahaja van és amíg régen a babák közt dúshajúnak tűnt, most olyan kis kopasz.
Én próbáltam nézegetni a tárat, nem tudom mi lehet a hiba. Azt elértem, hogy legalább amit feltettél képeket meg lehessen nyitni.
Állatkertben mi benne vagyunk,, kiderítettem, hogy gyalog 20 percre van tőlünk.
Tina!
Boldog szülinapot nagylánykádnak!
Kisebbik lánykád és cipője is aranyos
Urszila!
Te egy hős van. Én amíg nem vonszolnak, addig biztos nem megyek dokihoz. Egyszer törött lábbal megszöktem a vizsgálóból, de utolértek a folyosón, mert nem tudtam elég gyorsan ugrálni.
Toffi!
Remélem fejfájás elmúlt!
Marcelloban voltatok? Itt nálunk is van egy egész jó anyagbolt, a Petneházy utcában, szerintem az áruk is tök jó. És akkor minket is meglátogathatnátok
Angi!
Te fejed hogy van? Reméelm jobban!
Mondtam már, hogy nagyon aranyosak vagytok a képeken
Mert megnéztem ám, csak lehet nem említettem.
Lapok megjöttek, holnap megnézem teljes-e a lista és írok.
Maci!
Sajna május végétől nem leszek, ráadásul júniusban meglátogatjuk Dani keresztanyuját Hollandiában. De majd írok, aranyos vagy, hogy már most hiányolsz, nagyon jól esik
Elli!
Ügyi KEvin nagyon kis szexi is
Norka!
Naggyon jók a képek, nekem is a majális a kedvencem
És látom nemcsak enyém fiú csinál életveszélyes dolgokat
Reméelm nem lesz oltásnak semmi hatása++++++
Na most megyek, mert nagyon álmos vagyok, bocs, ha megint kimaradt valaki!
Réka