Új privát üzeneted érkezett!

Nekem működik remélem megoldódik a bibid és várom a linket :wink:

Kép
Kép
melisch

jé laptető :shock: :shock: :shock: tudjátok a vonalzóm most nem jó, piri még nem jött meg, hosszú még a nap, de annyit gondolok rá, hogy biztos csuklik és elakadt a kanyarban :lol: :lol: kell várni míg megint elindul.

Na indulok munkába megint elszöszmötöltem és késő lett. Majd onnan írok. Puszi!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch, kívánom, hogy szerencsét hozzon neked a laptető...és piri úgy elakadjon a kanyarban, hogy ott is maradjon!!! :wink:
Még mindig nem tudok belépni.... :evil:
Talán majd délután..
Tegnapelőtt is így jártam vele :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

De mi lehet a gondja miért nem enged téged be???????? Akkor a saját görbédet sem sikerült aktualizálni mi? Látom már csak 8 napod van milyenek a tesztjeid??? Halványodnak már? Persze csak azért, hogy később újra erősödjenek :lol: :lol: :lol:

Nekem van pocifájásom most míg megjön fog kínozni, minden bajom van :oops: semmi kedvem dolgozni, nincs türelmem semmire koncentrálni. :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: de nem piri miatt csak ilyen rossz a hangulatom nem tudom miért, biztos a hormonok rendetlenkednek odabenn

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Melisch sajnálom a pocifájást. Küldök gyógypuszit :)

Betty ne mérgelődj, árt a szépségednek :wink:

Nita drukkolok, de féltelek is titeket a törlesztés miatt. Bár azt mondtad, hogy párod maszekol is igaz? Az nincs benne a 150-ben ugyi? Kívánom teljesüljön álmotok :wink:

Tegnap voltam a konditeremben, úgy kifáradtam, hogy csak bedőltem az ágyba. Alig bírtam megmozdulni annyira fájt a lábam :? Most jól vagyok, este el kellene mennem futni :? Csak egyedül nincs kedvem :( Valaki? Gondolatban legalább? :lol:

Boganna az én vágyam is egy fiú-egy lány, de nem haragszom meg két fiún sem. :lol:

királylány

Királylány köszi a gyógypuszit kellemesen belenyilallt kicsit megszűnt tőle :lol: Én gondolatban elkísérlek este futás közben :lol: :lol: Mikor teniszezni voltunk aztán másnap délután kapáltam nekem a kezembe volt izomlázam, de olyan, hogy vasárnap alig bírtam a lábasokat emelgetni főzés közben :lol: :lol: :lol: így ha izomlázad van nem irigyellek :roll: De gondolom jól eset újra egy kis mozgás, én is élvezném de olyan lusta vagyok, hogy már több mint 1 hónapja nem szántam rá magam

Kép
Kép
melisch

Muszáj mozognom, mert teljesen ellustultam a lábujjam miatt. Az a baj, hogy Bencét nem mindig tudom hova tenni és így nehéz megszervezni a konditermet. Járnék én minden nap, de gyerek mellett nem könnyű. Pedig milyen jó lenne....

királylány

királylány a maszek nincs benne a 150-be........azt probáljuk mindíg félre tenni......szűkösebb időkre........
melisch még mindíg drukk!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita drukkol, hogy elinduljon mert nagyon nem bírom mikor fáj a hasam és addig kínozni fog. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

mond neki hogy induljon meg mert leboxolom!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nemsokára mert majd szétmegy a hasam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita de veszélyes vagy :shock: :shock: képzeld elindult, nagyon megijesztetted

JELENTEM MEGJÖTT, már jó a vonalzóm!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

na....nem gondoltam volna hogy így beijed!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én sem de látod bejött, Bencus rugdalózása téged is veszélyessé tett :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

hajaj!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melisch: Sajnálom pirit :cry:

Én voltam dokinál. Vizelet tenyésztést kért. Csütörtökön kora délután lesz eredmény. Utána meglátjuk.

Kép
kicsi80

Képzeljétek. 10 kismamából 3 kissebbség volt. Nagyon durva!!!! Azt hittem rosszul látok...

Kép
kicsi80

Kicsi a kisebbséget a fehérre értetted? Mert ha nem akkor szerintem az jó arány, itt fordítva szokott lenni :?

királylány

kicsi erre én is kiváncsi vagyok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hogy feldobjam kicsit magam elmentem vásárolgatni íme ezeket találtam: Kép

Kép
Kép
melisch

imádom a csőrikét!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: nagyon tutik a cuccok!
Voltam futni............gondolatban :P

királylány

akkor gondolom jól eláradtál? :twisted: :twisted: :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány jó volt a "friss levegő" ? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Még ők voltak a kissebbség... Számomra akkor is megdöbbentő volt.... Hihetetlen....

Aranyosak a rucik :lol:

Nekem összeszorul a szívem, ha látok kocogni valakit.... NAGYON HIÁNYZIK!!!!! Alig várom már a 12 hetet...

Kép
kicsi80

Melisch
nemtudom miért nem enged be ez a k... fertility, 2 napja nem tudom beírni az adataimat :evil: :evil:

Dia
én is futkozok veled gondolatban ha szeretnéd, minden nap :lol: :lol:

Te Kicsi,
ez a kisebbségi kérdés engem is érdekel. Már csak azért, mert bárhová megyek, fehér ember nem terhes, csak cigány, aki előtt ott a babakocsi is+fogja egy gyerek kezét, és persze a nagyobbak szanaszét vannak... :evil: :twisted:
Fúúúúúúj, le tudnám őket lőni :x

Ja látom, közben leírtad, hogy mi újság....
Nálunk is, mint Diáéknál a fordítottja az igaz: tehát 10-ből 3 normális fehér nő, a többi.......Úgyhogy ha ott megdöbbentél, háááát itt hogy megdöbbennél!!! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok bocs hogy beleszólok,de nálunk olyan fele-fele az arány a brazil meg a fehér nők között.Viszont a brazilok azok akik ott hagyják a kölköket a kórházban mert az nekik nem kell de prütykölni azt tudnak meg halom számra tojni a gyerekeket akiket majd az állam bácsi felnevel :evil: Ezt lekellett írnom bocsi :wink:

Kép
anyci

anyci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: várj míg jön Melinda ő is nagyon szereti őket!!!!!! Tényleg mi van vele nem volt régóta. hahó Melinda mama tessék kicsit elengedi az autó kormányát és írni nekünk is!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Na végre!!! Be tudtam lépni a fertire!!
Itt a link :arrow: bár a pé.-met át tette, de tuti előbb volt .
Az LH-m meg a tüszőrepi miatt volt plusszos ennyi ideig. (még most is halványan az)

Üdv itt is Anyci!! :lol: :lol: :lol: Csak gyere nyugodtan!!!
Én és Melisch itt (is) lakunk!! :lol: :lol:

http://www.fertilityfriend.com/home/1961ad

betty615

Jól mondod Betty néha tényleg itt lakok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni, illetve olvastam napközben is, de reagálni már nem volt időm. Ami nem baj ugye mert ez azt jelenti, hogy volt munka.

Ebbe a kisebbségi témába ne is kezdjük bele, mert sose hagynánk abba. Nekem még mosolyognom is kell hozzájuk, mert sajna nem rakhatom ki az ajtón őket.......de jó magas árat tudok nekik mondani amitől esetleg elmegy a kedvük. Ez mondjuk az aljanépre vonatkozik, mert van köztük olyan aki fizet, mint a katonatiszt. Most hétvégén is majdnem 300 fős elsőáldozást tartottak. Van lóvé.....

Anyci :) Hogy áll a project? Olvastalak valamelyik topicban, de már nem tudom melyikben :oops:

Betty, Melisch: futás :lol: Gondolatban nagyon megy :roll: :lol: Azt hiszem nem fogok egyedül futkosni a gáton, inkább a konditerembe járok heti 1x és heti 1x step aerobicra, na meg itthon jó a hullahopp karika is. Szeretnék venni fát, mert most műanyag van.

Nita: lakás :( A másik mennyi lenne, mekkora? Újépítésű? Tessék felvilágosítani, mert nagyon kíváncsi vagyok :!: :!: :oops: :lol: Remélem sikerül!

Kicsi: helyettem is fuss majd egy fél kört, jó? :wink: De én a helyedben nyugton maradnék! Majd futsz a babakocsi után :lol:

királylány

királylány nem megyünk!!!!!
amiket építenek még az putri mind....nem éri meg........ajánlottak egy szép másik uj épitésüt.........27 milláért.....kösz ebbe tuti nem vágunk bele.............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
sajnálom, hogy ebből a házból nem lesz semmi, de bízom benne, hogy amit másodiknak kiszemeltetek a párodnak is tetszik majd, és tudtok költözni...minél előbb.

Dia.. :lol:
Bármekkora árat mondasz ezeknek, általában úgyis kifizetik, ha máshogy nem, hát összelopkodják... :lol: :lol:
Minél magasabb az ár, annál jobb... :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy a cigánylány is azért lopkodott tőlem a kórházba, mert lehet, előtte nálad járt, és magas összeget mondtál neki :lol: :lol: :lol: Talán az elsőáldozós ruhájára kellett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita ne keseregj nem olyan hamar lehet lakást találni ami tetszik is meg az ára is megfelelő. Mi is 2 hónapig keresgéltünk, ha nem tovább és ez sem főnyeremény amit vettünk. :cry:

Kép
Kép
melisch

Nita sajnálom!
Az újépitésűvel vigyázni kell tényleg. sajnos csak összedobják, sokszor nincs is szigetelve. Nálunk legalább is. Mi laktunk albiban egy újban mikor Bence megszületett, de annyira penészedett, hogy el sem tudom mondani, ott kellett hagyjuk. mondtam is apának, ennél még a panel is jobb milliószor. Én ott éltem 25 évet és probléma nem volt.

Dia, az jó, ha van forgalom. A te munkád valamilyen szinten szezonális, most kell a nagy forgalom. Korábban írtad, hogy nálatok is esélyes a Dani. Mi még mindig nem tudjuk, mondogatom állandóan a neveket, de mindkettő tetszik. Nem tudom egyikre sem kimondani, hogy na, ez lesz az igazi!
Már felmerült a Máté is! Nita, akkor egyforma nevű gyermekeink lennének, csak forditott sorrendben! :lol: :lol:

Betty, szia! Te hogy vagy? Most hogy állsz? Bocsi, de én semmit nem értek a táblázatokhoz! :cry:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Tegnap reggel hőemelkedésem volt de elmentem dolgozni.Este kicsit fáradt,levert voltam,gondoltam megmérem a lázam.40 :!: fog voltam. :shock: Pedig nem voltam annyira szarul.Viszont éjjel annyira remegtem(2 paplan volt rajtam),hogy nem tudtam aludni a rázkódástól. :evil: No,reggel felébredek és tele lettem kiütéssel(igen,barihimlős lettem).Most is 39 a lázam de most izzadok nem remegek.a legrosszabbkor jött az oviba rengeteg melóm lenne. :roll: Ráadásul így hétvégén se tudunk sehová menni gyereknapozni.Viszont gyakrabban fogok jönni kb:2 hétig. :D Jó is,hogy ebben a hónapban nem sikerült kistesó. :roll: :? :wink: Puszi Mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Mucusssssssssssssssss nagyon sajnálom, nem lesz most kellemes neked. Ölelés!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Szia melisch itt is :D :D :D (nekem is Melinda a nevem) :lol:
Királylány,még csak ma megyek dokihoz és kiderül mikor eshetünk neki de remélem minél hamarabb :D
Mucus sajnálom de ne aggodj csak ne vakarózz mert megmarad a helye :wink: :D
Nitacska,szia szomorúan nézem vonalzódat,mert ugyan erre a napra voltam kiírva én is :cry:

Kép
anyci

Anyci!
Pont most vakarózok :oops: és az jár a fejembe,hogy milyen hős volt Domi hercegem .Keveset vakarózott pedig Neki is nagyon viszkethetett. :roll: :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Mucus azért óvatosan a vakarózással csak csínján vele :wink: Nem kaptál rá valami kencét?

Most megyek városba ügyeket intézni,nemsoká jövök :!:

Kép
anyci

Sziasztok!

Betty: :lol: :lol: :lol:

Nita sajnálom, de ne adjátok fel, keresgessetek tovább. Mi is panelban lakunk, jól érezzük magunkat. Nem mondom, hogy nem hiányzik a kertes ház, de anyagilag nem engedhetjük meg magunknak. Anyósomék kertesben laknak, így mi ennek csak az előnyét élvezzük.

Dius te szegény! Jobbulást neked! Tényleg szerencs, hogy most nincs baba. Na de majd utána! :wink:

Melisch neked pussz!!!!!!!

Anyci már emlékszem! Nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön!

Melinda tényleg régen voltál! Úgy belejöttél, hogy már ki sem szállsz az autóból?! :lol:

Erabera?

Többiek?
Szép napot!

Angie majdnem kimaradtál! :oops: Igen, szezonálois. Csak az a baj, hogy most szezonban sem úgy hozza magát, mint kellene :? De remélem hamar átvészeljük és jövőre jobb lesz. Most gondolkozom, hogy vagy lejjebb nyomom az árakat vagy 50% árengedményt vezetek be. Lehet az utóbbit, talán arra jobban harapnak az emberek......

királylány

Mucus, hát ezer ölelés neked,(persze most csak képletesen :lol: ), nagyon rossz lehet ez a betegség. 40 fok :shock: :shock:
Azt a mindenit nem semmi!!!! Jobbulást neked, remélem hamar túl leszel rajt.

Szia Anyci :lol:

Angie, egyenlőre nincs semmi hírem, még csak a 22.cn.-on vagyok, és a 8. DPO-n. Úgyhogy várunk türelmetlenül.... :P

betty615

Betty nagyon szorítok ám neked!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Köszi Melisch! Ari vagy!
Én is nagyon szorítok neked, mert már rátok is nagyon ráférne egy kis bébi :wink:
Ennyi várakozás után úgy érzem, már megérdemelnénk...

betty615

Betty ez nem kívánságműsor 8) :lol: :lol: :lol: de jó lenne végre ha sikerülne, bár én nem vagyok most pozitív

Kép
Kép
melisch

Neked is szia betty :D :D :D :D és szurkolok :lol: :!:
Melisch a te kívánságod is valóra fog válni :!: :!: :D :D

Kép
anyci

Köszi Anyci!! :D

Melisch, pedig jó a pozitívság ám...de persze én sem vagyok mindig pozitív.
Most például, ha megjön, akkor én feladom ezt a spontán dolgot, és csak a lombikban bízom már.

betty615

Dia, jó az 50 % árengedmény!
Nekem nagyon drága ruhám volt,kölcsönöztem, de nem bántam meg.
Egy Héjja ruha 2007-es modell és rajtam volt először.
Egy álom volt. Nem tudom, most milyen árak vannak, az én három ruhám 180.000 Ft volt. Ja, és alá kellett írnom, hogy a menyasszonytánc alatt már nem viselem a főruhát, mert nehogy baja legyen. Apa kicsit a szivéhez kapott, mikor felhívtam a kölcsönzőből, de el volt ájulva mikor meglátott az esküvő napján. :lol:

Betty akkor csak várakozunk mi is és szorítunk! :lol:

Melisch, pozitív energiák áramlanak feléd! :wink:

Mucus, jobbulást! Felnőtt korban nehezebb elviselni a betegségeket.
úgy vettem észre hogy ha Beni meg van kicsit fázva, ugyan úgy jön-megy egész nap, én meg apa ki vagyunk dőlve!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást, piri nem várósoknak drukk...

Nekem negatív lett a vizelet tenyésztésem :D Így nem kell tenni semmit. Jövő csütörtökön kell menni UH-ra. Akkor már a 10.5 hetesre...

Kép
kicsi80

Kicsi örülök a jóhírnek! És veled izgulok a következő uh-ig. Képet ha tudsz majd hozzál :)

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?