Új privát üzeneted érkezett!

Rana
Kar epp most talaltam olyat is az egyik fiu masik lany 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz
Utólagosan is boldog névnapot ESzternek!
Kép
Vendég

Kép

24+6
Vendég

mabe:helyes pocak. :lol:
csajok:Et+14. nap.
Rana:nem tudok képet felrakni. :cry: De én látom hogy halványodik. :(

Kép
Kép
melánia

sZIASZTOK
ma voltunk dr bácsinál:
egy élő magzat,koponyavégű fekvésben.BPD:85,4,TAD:102mm,FL:65mm.átlagos mennyiségű magzatvíz,placenta a mellső falon,rendes helyen tapad.jó magzati szívműködés,telődő magzati gyomor,és hólyag.
két hétmúlva ctg,vvétel,hüvelyvéladék!
2,3 kg lehet a baba,300 g 3+-

Kép

Bridget, tényleg kár! :wink: Bár még nem tudjuk a nemüket!

Mabe, nagy poci! :lol:

Meli, miért nem tudsz képet rakni? Segítsek? :roll: Volt más is, akinek egy ideig halványodott, aztán újra erősödött a csík!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ma volt a kaáli prof.a tvben.jól felidegesítette az idióta riporter

Kép

rana:egyszerűen nem értek hozzá.

Kép
Kép
melánia

Melania
Egy vérvételre nem tudsz elmenni? Szegeden a klinikán biztosan tudnak nézni HCG-t :wink:
Vendég

Mabe, szép poci.

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget,
sajna jogsi még várat magára.

Mindent úgy megcsináltam ahogy kell. Tolatva beállás, egyirányú utca, ..... csak visszafelé a vizsgaközpont felé csikorgó kerekekkel vettem be egy kereszteződést - -ben fordultam balra - és ráadásul 3asban. (nem a vizsgabiztosra, az oktatóra és magamra gondoltam) :lol: :lol:
Most már kicsit jobb, de még mindig irdatlan dühös vagyok magamra. Már simán a papíromat várhatnám. Erre meg még mindig kell majd egyet vizsgáznom. :cry:

De tanulok a hibámból és legközelebb meglesz, mert meg kell lennie .... ugyanis vészesen közeleg a határidő (6.28.) :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mabe, köszi a köszöntést. Szép kis pocid van! Jól megnőtt.

Lola, gratulálok a 33. héthez. Szép nagy már a babád. Hogy érzed magad? Írsz pár sort magadról?

Bogyimami, a fenébe! :? És mennyivel rallyztál a kanyarban? :wink:

skrisz72

Skrisz,
szerintem nem volt az több 45- 50nél.
Lakott területen belül nem megyek többel sosem.
Akinek nem tetszik az kerüljön ki. :D

A blogban írtam, hogy már megint az a k@ Honvéd utca volt a ludas. :?
... ja és, hogy elfelejtettem levenni a lábam a kuplungról.

Amúgy anyum csinált valami hasonlót amikor kicsi voltam és mentünk valahova. Úgy kanyarodott, hogy az egyik oldalról átkerültem a másik oldalra.
Mindig elmeséli, hogy ekkor beszóltam neki ... hogy 'Apu inkább te vezess!" :shock: :D

hajnoca
Dunakeszi

Mabe: csini Imola lak!

Lola: örülök, hogy minden ok. Melyik csatornán volt és melyik műsorban?????

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Brizo, Meli, Katavirág, Árnika ++++++++++++++++++++++++

Katavirág: Köszönjük szépen a köszöntést. Nekem általában 3 embrió szokott maradni beültire (legalábbis eddig). Ha most is, amennyi marad annyit kérünk vissza. Nem bánnánk, ha ikreink lennének. Nagyon drukkolok, hogy ez a beültid végre sikerrel járjon. :lol:

Zsófi: Nagyon ügyik a picurkák! Csak így tovább!

Bridget: Nem semmi, hogy mennyibe kerül nálatok a lombik! :shock: Majd leesett az állam! :roll: Nagy-nagy drukkokat küldök neked csütörtökre!

Puszedli: Kövi ciklusra ++++++++++++++++++++++

Rana: Nagyon kiváncsi vagyok a babák nemére. Olyan jó lenne, ha te is csatlakoznál Zsófikukachoz és Nyulaszhoz a vegyespárossal. :lol:

Skrisz: Boldog névnapot Esztikének!

Mabe86: Nagyon szép pocakod van.

Lola: Szép nagy már a picurkád! Már csak pár hét és a kezedben tarthatod!

Hajnóca: Drukk a következő vizsgához!

Akit külön nem említettem, annak is mennek a drukkjaim!

Rólam: még mindig 9 tüszőm van, szerdán uh és pénteken punkció (remélem).

Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Zsófikáéknek millió drukk és sok sok pillanatragasztó még egy jó ideig.

Sok - sok ölelés és kitartás. :D

hajnoca
Dunakeszi

Meli, nagyon sajnalom :cry:

Tobbieknek drukk :!:

Bridget, gyere a kulfoldi topikba, ott bovebben is irhatsz a japan reszletekrol. Nektek nincs biztositasotok :?: Es ha egy petike van, azt is leszivjak :?: Ugy tudom, otthon nem.
Mi most anyagilag jobban jarunk, mint otthon TBsen az elso lombikkal, mert az allami es a privat biztivel nullsaldoask vagyunk.
katavirag

Bridget: hajrá 1 tüszike csütire, lehet talál doki még ott többet is :wink:

CSomee: drukk a 9 tüszihez

Zsófikukac: nagyon ügyesek az ikrecskéid, vigyázz rájuk odabent :lol:

Katavirág most ágyazódnak be az embriéid, hányat is kaptál vissza már nem emlékszem?

Mabe levettem a mintát a kismamis pocakodról, ősszel már én is így mutatom majd nektek Kép

Melánia Rana bizti segít neked felrakni a teszt fotóját, ha van otthon digitális fényképezőgépetek.

Mindenkinek köszöszöm a drukkot
TEgnap reggel először a embriológus hölggyel beszéltünk, azt mondta,hogy a 10-ból 8 osztodótt tovább, és ebből 6 gyönyörű 8 sejtes állapotban van, úgyhogy viszik tovább szerdáig.
Aztán a doki megnézett uhu-n, a petefészkeim 3-szor akkorák és egy kis folyadék is van a hasüregben, az a javaslata, hogy szerdán csak 1-et kapnék vissza az enyhe túlstimu miatt. Nagyon bíztat, hogy meg fog tapadni, de egy embrió is képes nagyon felturbózni még jobban a p.fészkeket, nemhogy 2. Ha marad a 6-ból több, akkor lefagyasztják őket és kistesónak jó lesz :lol:
Ha 3. napon kaptam volna vissza őket, akkor is csak max 2-őt engedett volna.
Aztán kaptam megint fehérje infuziót.
Amúgy nagyon sajognak a p.fészkeim.

Kép
brizo

KÉrdeztétek, hogy mi a titka annak, hogy ilyen sok érett p.sejtem lett :?:
Őszintén nem nagyon tudom, de leírom miket szedtem stb...
minimális stresszelés, pozítiv hozzállás bízva, hogy az intézetváltás szerencsét hoz, Forever méhpempő, Fem tablatta, más szurik, mind eddig, long protokoll, endo és méhsövény mentesség

szép napot mindenkinek

Kép
brizo

kihagytam még: napi min. 3 liter folyadék és fehérjepor amit most is "nyomatok"
szedem még a meforalt, mastodyn cseppeket és a letroxot.

Kép
brizo

Brizo, a túlstimuval általában bebabásodnak (kivéve én..)

babaimádó
Kép
babaimado

Brizo, hát igen. Nincs recept a sok petesejtre. Amiket olvastam, ezeket nagyjából már mindenki kipróbálta, és vagy segített, vagy nem. Szerintem ez alkati kérdés, és ciklusonként változó. Valószínüleg az éppen aktuális hormonháztartás befolyásolja. Nagyon örülök, hogy blasztókat kapsz vissza. Én azért nyugodtabb lennék, ha kettőt kapnál vissza. Tudom, hogy egynek is pont annyi az esélye a megtapadásra, mint kettőnek, de valahogy a szívemmel ezt nem tudom elfogadni. Az eszemmel értem.

Meli, mai teszted milyen?

Katavirág, Csomee, Dezsina, Bridget +++++++++++++++++++++++

Árnika????

Nyulasz, hogy van apa?

Kukackám, különdrukkok mennek!!!

skrisz72

Kép

skrisz72

Skrisz, embriószámban én is ezen vagyok, az eszem érti, de a szívem akár 15-öt is hazahozna egyszerre.Mindig sajnálom, amelyiket ott kell hagyni. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Csomee, a próféta szóljon belőled! :wink:

Meli, küldd el nekem a teszt fotóidat, szívesen felteszem! Küldj privit, és megírom az emailcímem!

Brizo, tényleg nagyon ügyik voltatok! :D A túlstimu még enyhülhet holnapig, nem? Mondjuk látod én nem voltam túlstimuzva, mégis cisztáim lettek a sok hcg-től, amit a két baba csinált! :roll: A dokid biztos tudja, mit csinál! Hajrá! :wink: A Titkot olvasod végül?

Baba, egyszer neked is sikerül úgyis. (Talán majd nem is túlstimuval...)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Mabe!
olyan nagyon nagyon szép a hasad!!!! nagyon csini kismami vagy :D :!:

Bridget!
drukkhegyek...

Brizó!
nagyon ügyes voltál! Csak igy tovább mennek a drukkok!

Meli!
nem is tudom mit mondjak! :? Kitartás! Drukkolok és szorítok Neked nagyon!
dezsina

Köszönöm :lol: :lol: :lol:

Drukkok mennek!

Brizo
Szerintem is nagyon jó a long :lol: :wink:
Vendég

[quote="skrisz72"][ írta:skrisz72img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1243317165.7849.jpg[/img]

Skrisz,
Bómami még mindig spontán fogant Bóval és Kósa dokibához magánba járok. (de látom neked így kényelmesebb beírni.)Eddig még nem kellett mennem hozzá meddőségire csak a volt férjjel, de akkor a Nyírőbe jártunk.

Amúgy a meddőség és a kezelések oka: ellenanyag termelés volt a volt férj felé.

Remélem, hogy kistesóért majd csak az ágyig vagy kitudja hova, de ne kórházba kelljen mennem. :lol: :D :D :D

Kijavítod nekem 3 insz. 3 lombik + 1 Spontánra.

Nehogy rossz ómen legyen ez a 4. lombik. léccilécciléccci :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

A cikk engem is teljes mértékben felháborít!!!! Ilyet csak az tud kitalálni, aki nem érintett. Egyébként ennek a pasinak, akinek azért van némi köze ehhez az egészhez, tudnia kéne, hogy mekkora leli és anyagi megterhelést jelent ez a pároknak. Látszik, hogy semmi empátia nincs benne :evil: .

Brizó, gratula, további drukkok mennek.

Zsófinak nagyon drukkolok, még muszáj várniuk!!!

Szezsó, nem parázni, pihenni!!! Jól döntöttél, hogy többet nem mész dolgozni. Bendegúz a legfontosabb.

Bridget +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mabe, helyes pocak.

Hajnoca, hajrá következő!

Meli, sajnálom. Kitartás.

Csomee, nagyon helyes a kislányod.

Katavirág +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieknek is drukkolok, kinek mihez kell éppen.

Kép
petne

Mabe
Imola ngyon szep kis formas 8) marmint igy pocin kivulrol :wink: :lol:

Rana
Tudom de van olyan is,hogy mindketto fiu vgy mindketto lany :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Hajnoca
Sajnalom,hogy nem sikerult a jogsi :roll: De biztos belejossz es kovetkezore menni fog :wink: Mikor mesz megint? :roll:

Csomee
Koszi bar az meg csak az eleje a dolgoknak :roll: Aztan meg osztodnia kell na meg egyaltalan jo minosegunek kell legyen plusz meg akkor beulti utan megtapadni :roll: hat kellenek a drukkok az mar tuti 8)

Katavirag
Szoktam oda bekuksizni...de egyenlore igy is nehezen tartom a tempot a masik topikjaimmal :roll: ha lesz idom bekukk 8) Itt nem allja a tb ennyi...van tb-m paromnak is o japan allampolgar :roll: De jo,hogy nektek ilyen kasan kijott ez a mostani lombik 8) Egy petit is leszivnak jah mivel nem tb tamogatott az en penzem en dontom el alapon megy :roll: :?

Brizo
Kocce bar ebbol tobb mar nem hiszem,hogy lesz van meg 3 legalabb de kicsik 10mm-esek talan abol nem lesz semmi :roll: ez az egy viszont torteto 8) :lol: Lehet en olvastalak figyelmetlenul de kkor most mikor is kapod ot vissza 8) :?: Nagyon szep eredmenyek es meg lesz kistesora valo is :) A mehpempot nekem emlitettek,hogy tobb tuszom legyen :roll:

Magamrol
Ma is voltam dokkernel kaptam hasba szurit megint meg uhu volt :roll: Este 9re megyek vissza akkor tuszorei szurit kapok.Szerdan este 11utan se eves se ivas :roll: Csutortokon megyek 8:15re punkcio apacskaval bar elotte meg lesz egy uhu mert ilyen esetben mikor 1peti van esefdekes az,hogy kilokodik magatol :? es ha ez neadj isten megtortenne akkor nem lesz ugye punkcio :roll: Neki hazahoztam a kis tegelyt itthon fogunk alkotni bele valamit :oops: 8) :lol: :oops: Aztan gondolom szombaton meg visszakapom ot :roll: Mar ha ugye lesz a tuszoben pete es ha egyaltalan osztodik is es a tobbi :? :roll: de pozitiv vgyok es miert is ne sikerulne 8) :wink:

Mindenkinek mennek tovabbra is a drukkok kinek mihez kell :!: :!: :!: Es en is koszonom :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, sztem ne is gondolj rossz dolgokra. Szép érett lesz a tüsző és lesz benne petike és ügyesen fog osztódni és meg is tapad és pont!!! Ez így lesz és kész! (Azért átérzem az izgalmadat, kicsit szabad izgulni...) :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok lányok,

még régen írtam a topicba, benne is vagyon a táblázatban.
Nekünk a 2. lombik márc. 13-án volt, sikerült, két baba megtapadt.
Aztán az egyik a 10. héten már nem mutatott életjelenséget.
Tegnap voltunk a 12. heti uh-on, a másik baba jól van, ott ficánkolt, jók lettek az értékek is, leírhatatlanul boldogok voltunk.
Aztán ma a védőnőmnek sikerült belémhoznia a frászt, mert a nyaki redő NT: 2,5 mm lett, és szerinte ez utalhat valamilyen genetikai betegségre. Itt a neten is azt olvastam, hogy 3 mm felett kell aggódni, de sokan a 2,5 mm-t is magasnak tartják.
Az ülőmagasság CRL: 6,9 cm, a fejátmérő BPD: 21 mm lett.

Ne haragudjatok, hogy csak most írtam meg, hogy sikerült, de nagyon babonás voltam. Holnap megyünk kombinált tesztre az istenhegyi géndiagnosztikába, kiváncsi vagyok ott mennyit mérnek.
Kérlek, ha van valakinek tapasztalata ezzel a nyaki redővel kapcsolatban, írjátok meg.
KÖszönöm előre is!!
A kismamiknak pedig nyugalmas, gyönyörű, paramentes babavárást, a még lombikozóknak pedig mielőbbi babásodást kívánok!!Sikerülni fog!!
lapulevélke

Bridget!
sikerülni fog! :wink:
dezsina

Lapulevélke, tényleg jól eltűntél! De nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó hírrel tértél vissza. Az istenhegyin majd mondanak pontos adatokat, addig semmiképp se parázz a nyaki redőn. Rendben lesz az a baba, meglátod. Boldog babavárást kívánok! :lol:

skrisz72

Bridget,
saját hülyeségemen múlt.
Következőre már tuti sikerülni fog és addigra te is beduplázódsz és olyan csíkos tesztet produkálsz, mint amilyet még nem látott a világ. :D
Jó?

Amúgy nem tudom, csak annyit hogy 6 napnak el kell telnie és utána mehetek megint vizsgára.

hajnoca
Dunakeszi

Kép

Kép

skrisz72

Skrisz,
bocsi, de van amiben babonás vagyok!

köszike nagyon. :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, teljesen megértelek! Nagyon szívesen javítom a táblát. Örülnék, ha a picike színesbe tehetnélek! :D

skrisz72

Az még nagyon odébb van. :? :)

hajnoca
Dunakeszi

Vendég

Sziasztok!

Mabe: szép poci és gyönyörűűűűű képek Imoláról!!! :lol: most rögtön indulnék is 4d-re 8) de mi majd 2 hét múlva...

Hajnoca: engem azért vágtak meg először vezetésből, mert túl lassan mentem :lol:

Lapulevélke gratulálok! :-) nem tudom, miért ijesztget a védőnőd :roll:

Dezsi: drukk a holnapi Uh-hoz :wink:

Skrisz: már csak 3 nap!!! :-D

Nyulasz: apa hogy van? És Te?

Zsófi, szép, méretesek a Babákok :-)

Lola: örülök, hogy minden oké! :-)

Akciózóknak drukkhegyek!!! :-) Holnaptól jó sok esemény lesz, Et-k, punkciók :-D

Rana: végülis ha a hosszú séta után nem volt semmi kellemetlen tüneted (pl, keményedés) akkor nem hiszem, hogy ártott :wink: amúgy én is megdöbbentem, hogy negyed óra séta terhesen=1 óra terhesen...(nem is mertem utánaszámolni néhány napomnak :oops:

Petne: pihenek én, döglök egész nap :-D Julcsi még szopizik csak, vagy már próbálkoztok mással is?

Ma megnézett a dokim a sok keményedés miatt, szerencsére méhszáj 3000-es, de a Diaphyllint 4x1-re emelte és sok pihenést írt elő továbbra is.

Szép napot továbbra is! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Mabe
Azta milyen jo felvetelek :shock: :shock: :shock: Imolanak ngyon szep kis pofija van 8) :lol:

Hajnoca
Igyekszem csikosodni 8) :lol: A jovo heti ujravizsgadhoz mdeg akkor nagy drukk :wink:

Skrisz
Koszi a tablicskut 8) OLyan szep a szines tablicsku 8) jo lenne ha ott lennenk mostmar tobbsegben nem emebben a masikban :roll: :wink:

Rana
Tudom tudom....csak azert irom,hogy nem vgyok am almodozo tisztaban vgyok a dolgokkal es tudom,hogy lehet igy is meg ugy is :roll: de igenis sikerulni fog :wink: amugy az igazat megmondva amennyire nem hittem ebben az egy petes dologban eddig msot a vegere annal jobban bizom benne :wink:

Lapuleves
Nagy nagy gratula neked :!: :D Az eleje n en is ugy gondoltam nem szolok majd senkinek a 12.hetig de nem hiszem,hogy megtudnam allni :roll: na meg annyira en babonas sem vgyok :)

Dezsina
Mi volt tuszoszamlalason :?: :idea: :roll: Remelem csak jo hireket hozol 8)

Jelentem a tuszorepit megkaptam este 9kor 8) majd lehet a heten lovok egy hcg-t csak hogy lassam milyen az ha pozi :lol: :oops: :roll: na jo ez csak poen volt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szezso
Az elozo oldalon pont kimaradtal a szorasbol :oops: mert ugye minden kitorlodott aztan ujra kellett irnom addigra meg szita lettem es pont te maradtal ki :oops: :roll: Szal orulok,hogy nem mesz tobbet meloba 8) kemenyedesek megszuntek :roll: most ha mar otthon leszel akkor gyere tobbet :) na mi van meg...jah igen matol jol beindulnak a tesztelok punkciozok 8) Koszi a drukkot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="bridget0801"]J írta:bridget0801elentem a tuszorepit megkaptam este 9kor 8) majd lehet a heten lovok egy hcg-t csak hogy lassam milyen az ha pozi :lol: :oops: :roll: na jo ez csak poen volt :roll:

Bridget, ez nem poén, én tényleg ellőttem egyet a hcg szuri után. :lol:

skrisz72

Mabe, sosem láttam még ennyire jó képeket!

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, én még mindig baromi irigy vagyok a képeidre! :lol: Újra és újra olyan szenzációs képeket hozol! Imola gyönyörű.

skrisz72

Imola köszöni a dicséreteket!
Vendég

Szezso
Vigyázz magatokra! Kevés a 25. hét :wink:

Bridget
Hajrá!!!!!
Vendég

[quote="skrisz72"] írta:skrisz72
[quote="bridget0801"]J írta:bridget0801elentem a tuszorepit megkaptam este 9kor 8) majd lehet a heten lovok egy hcg-t csak hogy lassam milyen az ha pozi :lol: :oops: :roll: na jo ez csak poen volt :roll:

Bridget, ez nem poén, én tényleg ellőttem egyet a hcg szuri után. :lol:

Érdemes LH-tesztet használni :wink:
Vendég

Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?