Új privát üzeneted érkezett!

Brizo, jó hírek! Örülök neked!+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Brizo!
Ez aztán a jó hír! majd elmondod a receptet, hogy hogy lehet iylan sok szép érett petécskét produkálni, jó? :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Brizo, drukkolok a blasztókért!!!

Nyulasz, nincs újabb hír Kukackáról? Hogy van a nyilallásod?

Meli, Katavirág, Árnika,+++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Brizo, +++++++++++++++++++++++

Most vagyok a 9. napon. Az én számításaim szerint (az előző stimukat figyelembe véve) valószínűleg jövő pénteken lesz a leszívás, persze ha minden jól megy.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

Látom mndenki pihen vagy vendégeskedik.
Velem történt valami reggel de mivel kaptam szerdán Ovitrellt hát nem tudom.
Pedig kezdtem már kicsit örülni míg el nem olvastam itt egy fórumot a kiürülésről.

Kép
Kép
melánia

Brizo, ügyik lesznek az embrikék, meglásd! :) Tegnap reggel bementem busszal dokihoz, majd utána elgyalogoltam vagy fél km-t (egy címet kerestem, és gondoltam nem árt egy kis séta sem). Majd visszafelé már nem jártak a buszok a református összeröffenés miatt (erre fél órás tűző napon való ücsörgés után jöttem rá), ezért kénytelen voltam hazagyalogolni (taxi is bonyolult lett volna, mert le voltak zárva az utak). Délután 3-ra értem haza. :( Nem mertem kiszámolni, mennyit gyalogoltam, de 5 km biztos volt, 40 fokban.... Utána kénytelen voltam takarítani meg pakolni, mert Apa tegnap este elutazott, és segítenem kellett neki, Anyukám meg ma jött hozzám, és nem akartam disznóóllal fogadni...

Meli, mi történt veled????? Ne kelljen harapófogóval kihúzni belőled!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli, én meg nem is értem, amit írsz! 30.cn.on minek az Ovitrelle?

(((((((((Rana))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Hát lett egy halvány második csíkom a teszten reggel.Szerdán kaptam fél Ovitrille szurit beágyazódás segítésére.És félek mert azt olvastam itt a neten hogy ez jelezhet pozitív tesztet.Tegnap reggel hányingerrel ébredtem és fáj a cicim.Kivánom a sós kaját nagyon meg a levest és a paradicsomlét.

babaimádo:Dévai transzfer után adja az Ovitrillet 3naponta.Összesen 3fél ampullával.

Kép
Kép
melánia

jaj csak légyszí rosszat ne írjatok mert úgy reménykedem. :lol:

Kép
Kép
melánia

Meli, nem írunk rosszat. :lol: Az ovitrelle-től tényleg lehet pozitív teszted. Azt azonban én nem tudom, mennyi időnek kell eltelnie a szuritól számítva, hogy az már ne zavarjon be. Sajnos meg kell várd az okosabbakat, ők megmondják, hogy a szuritól vagy csíkos, vagy a babától. :lol: +++++++++++++++++++++++++++++

Mi lehet Kukackával? Nagyon drukkolok nekik!

Rana, szegénykém. Nagyon elfáradtál?

skrisz72

Sziasztok!

Bocsi hogy csak így ismeretlenül írok Nektek de látom Aggódtok Zsófiért és a babákért! (zsófikukac)

Ezt a másik topicban üzente nekünk egy csajszival.

"Na beszéltem Zsófival, jól van, már nem hány, csak nagyon megijedt mikor mondta a doki hogy nyitva van még jobban. Mondtam neki h szépen lassan kezdjen el azért enni aztán meg kajcsizzon sokat, hogy gyorsan hízzanak a babákok. Ma vagy holnap lesz UH, majd megírja mi volt. Babák szépen mozognak. Most már valszeg végig bent tartják majd.
csipcsab

Sziasztok!

Rana!
Sajnálom, hogy megszívatott a zsinat. Akkor most pihizz sokat!

Melánia!
Ma nem csináltál tesztet? Drukk, hogy erősödjön!

Csipcsab!
Kösz a híreket!

Zsófi!
megy a drukk nektek továbbra is!

És a többieknek is mennek a drukkok!
++++++++++++++

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Csipcsab, de rendes vagy! Köszönjük a híreket! Megtennéd, hogy UH után is írsz pár sort? Nagyon aggódunk értük és drukkolunk.

Lányok sok-sok drukkot küldök minden akciózónak! Szép vasárnapot kívánok!

skrisz72

Remélem, minden oké lesz Zsófival és a babákkal!

Meli, az Ovitrelle kiürülési ideje 10 nap, ha jól emlékszem. Én is egyik lombikomnál néztem utána.

babaimádó
Kép
babaimado

Ha tudok vmi újat akkor természetesen jelzem! :wink:
csipcsab

Akciózóknak, Zsófinak drukk!
Vendég

Meli, az a lényeg, hogy az Ovitrelle beadása után a tesztek egymás utáni napon ne halványodjanak. Ha nem halványodnak, az nagyon jó jel!!! Nem teszel fel képet a tegnapi és mai tesztedről????? Én megkérdeztem a Kaáliban, és nekem azt mondták, az Ovitrelle kiürülése 1-4 nap.

Skrisz, igen, pénteken elfáradtam, de ez nem érdekel, csak aggódtam (-om) a babákért! :?

Csipcsab, köszi a jó híreket! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem....Végülis annyi történt, hogy a múlt hétfőn még bementem dolgozni, de eléggé megviselt (sokat keményedett a pocim), ezért úgy döntöttem, többet nem megyek.
Jól beparáztam :oops:

Az a rossz, hogy azóta is, hiába a Diaphyllin, a napi 1000 mg magnézium, a rengeteg pihenés, elég sokat keményedek. :?

Rana, látom aggódsz a sok gyaloglás miatt. Épp a héten láttam a TV-ben, hogy terhesen negyed órás gyaloglás, az annyi, mint nem terhesen 1 óra :shock: kíméld magad jobban...

Zsófinak sok-sok drukk megy..

És természetesen az épp akcióban lévőknek is!!! :-D látom sok mindenkiért lehet most is izgulni....

Igyekszem többet jönni majd...

További szép hétvégét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok,mindenkinek mennek a drukkok!
zsófi!szorítok!!!!!
meli!én a cicifeszülésből éreztem,sikerült!!!!
most hallottam hogy a béres alexandra is írhatna ide....

Kép

Hali!

Zsófi
Drukkhegyek neked és a babákoknak!!!++++++++++

Mi Tiszavasváriban voltunk a hétvégén, a szomszédék weekendházában. Jól éreztük magunkat, volt pihi is meg sok evés, ivás, kakaoke, vadaspark...

Mindenkinek pussz...

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok akiknek kell, Zsófiéknak különösen szorítok!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Hahó!!!

Enyém drukkok is 1000-rel minden Illetékesnek! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jelentem: holnaptól jobban ráérek!!! Végre! :P Így újra indítom az elhanyagolt blogot is :oops: ...ha bármi érdekes cikket, egyebet találtok, megköszönöm a linkeket! :P
Ja, chatelhetünk is majd, ha lesz rá érdeklődő! :P

tillidian

Zsofieknak drukkok, hogy minden rendben legyen :!:

Kismamik, foleg ikresek, vigyazzatok magatokra :!:

Csomee, orulok, hogy jelentkeztel, kislanyodnak boldog szulinapot, neked meg drukkok a masodik babohoz :!: Hany embriket ultetnetek vissza :?:

Meli, hanyadik napon vagy :?: A vervetel eldont mindent :!:

Minden mas probalkozonak drukkok, latom, most is vagyunk egy paran :!: Brizo, mit kezdtek majd ezzel a sok gyerkkel, ovit lehet majd nyitni :wink:

En ma ET+3 8)
katavirag

Sziasztok!
Bocsi,a hétvégén rokonok voltak,most megyünk fogorvoshoz,meg házidokihoz,de majd igyekszem valamikor visszaolvasni.

Zsófi üzent,volt uhun,minden rendben velük,Málna 715gramm,Mátyás 846gramm.

Mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Zsófi, további drukk+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!!!!

Zsófi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melanie: :?:

Akciózóknak nagggyon drukkolok, tessék jelentkezni!!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Irtam mindenkinek valamit vegiglapoztam a uccso 3oldalt amig nem voltam ugye erre mire vegre elkuldenem kitorlodott minden :x Ugyhogy most kezdem elorol :roll:

Ma voltam megint dokkernel :roll: a tuszom nem igazan akar noni :? nem ertem normal ciklusban miert van szep nagy erettt tuszom itt meg gyogyszeresen meg mindig nem tartunk sehol :roll: Nem vgyok annyira elszontyolodva a legnagyobb utes talan az,hogy 1tuszom lesz amit leszivjanak :roll: ezenfelul a tobbi mar mind mind nem is annyira fontos :? Szoval ma kaptam szurit egyet azert,hogy ne legyen pe-m egyet meg azert hogy azert nojjon meg a tuszocskem 8) Vettek vert is :roll: Csutortokon pedig leszivjak a tuszom es kiderul van-e benne valami 8)

Meg 1 dolgot sikerult tisztaznom a dokival :roll: marpedig mivel 1tuszorol van szo azt mondta ha nincs benne peti akkor csak 100ezer ft kell kifizetni nem a teljes 700ezer a leszivasert :!:
Aztan ha okes minden es van a tuszoben pete akkor ICSI es esetleg utana nem akar osztodasnak indulni akkor is csak 100ezret kell kifizetni a leszivasert na meg a plussz 200ezret az ICSI-ert :? De a lenyeg,hogy igy meg mindig jobban jarunk :wink: Mondtam a dokinak ha igy van akkor belevagunk 1tuszovel is 8) Bar meg apacskat nem kerdeztem meg de o eddig is pozitivabb volt nalam :roll:

Holnap megint megyek uhu+vv+szuri :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, úristen! :shock: :shock: Ennyibe kerül???

Zsófi, továbbra is drukk!

Brizo, Meli, Katavirág,+++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Na akkor most megprobalom osszeszedni megint 8) Eloszor is mindenkinek koszonom a drukkoka es en is tovabbra is kuldom mindenkinek:Brizo,Katavirag,Bumi,ZSofi,Melania,Dezsina,Hajnoca es tuti kihagyok valakit :oops:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Katavirag
Mikor tesztelsz? 8)

Skrisz
Kocce a tablicskut szeretem latni ki hol tart 8) Kismamis is van azt meg olyan jo nezni,hogy van remeny 8) :lol: Nalam csutin punkcio ha minden igaz :roll: Csecse az uj avatarod 8) A vegosszeg az 1.3milla korul lesz :roll: de itt egyenlore csak a leszivasrol van szo es az ICSI-rol persze ha minden jol megy es lesz beulti is akkor 1.3milla :roll:

Tillidian
Kocce :wink: Nem tudom gratulaltam-e mar a felidodhoz de ha eddig nem akkor most megteszem 8) :lol: Orulok,hogy matol tobbet leszel :)

Hajnoca
Jogsi vegul meglett :?: :roll:

Rana
Most akkor a pajzsmirigyedre kaptal gyogyit :roll: Huuh mennyit setaltal :shock: Ugye azert nincs semmi baj :roll:

Estike
Kocce :wink: Te mar lassan karodban tarthatod a babodat :wink:

Csomee
Hajra tuszok nekem csutin lesz punkcio majdnem egyidosek leszunk 8) marmint ciklusilag :wink: Kitti edi a szulinapi foton :P

Mabe
Kocce :wink: Olyan ritkan jossz mostansak...tessek hirt adni Imola mocorgasairol 8) :lol:

Puszedli
Neked is kocce :wink: Most lehet az en agyam hagy ki nem nem emlexem hol is tartassz most :oops:

Brizo
Huuuu mennyi ez aztan tenyleg irigylesre melto....a recept nekem is johet 8) :lol: Gyere es ird meg mivolt ma :wink:

Dezsina
Lassan neked is itt a nagy nap 8) :lol:

Bumi
Naltok most mizu van :roll:

Melania
:?: :idea: :roll:

Nyulasz
Koszi a Zsofi hireket :) Nagyon drukkolunk nei mond meg :!: Te hogy vagy?Apacska? :roll: Nyilalo fajas van meg? :roll:

Zsofi@
Noveszgesd meg Malnat es Matyast :!: Remelem minden rendben megy :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget!
megadrukkok a tüszőcskédnek!!!! :wink: :)

Katavirág!
már megint küldöm a drukkokat, de most nagyon nagyon pozitivet!

Meli!
remélem, hogy nem a gyogyi a második csíkért a felelős :!: Szorítok Neked! :wink:

Brizo!
hajrá blasztók :!: :D

Nyulasz!
köszi a híreket! Jó újra látni Téged :D

Zsófi!
drukk nektek!
dezsina

Sziasztok.

De a gyógyi a felelős mindenért.Ma halványabb a csíkom.Ez van.Hetedjére sem sikerült.

Puszi mindenkinek és DRUKK+++++++++++++
bridget:+++++++++++++++++++++++++++Nem a tb fizeti a beavatkozásokat?

Kép
Kép
melánia

Meli, nekem baba mellett is volt olyan nap, hogy halványabb volt a tesztem az előző napinál. Mikor mész vérvételre?

skrisz72

Meli
SZerintem se add meg fel :!: :!: :roll: vv mikor lesz? :? Itt a tb nem all semmit :evil: ( marmint lombik inszem :( )

Dezsi
Koszi...te meg novesztgesd a tuszocskeidet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget:ja,bocsi most nézem hogy külföldön van a tartozkódásod.Nagyon SZORITOK!!!!!+++++++++++

skrisz:tényleg??? Jó,hogy ezt írod.Bár tegnap éjjel görcsölgettet a hasam.Olyan volt mintha megakarna jönni.Azóta semmi.Az utrót is félve rakom fel.
Vérvétel:egyenlőre nem tudom hogy mit csináljak mert ugye mi feljártunk Pestre Szegedről.Várok még és telcsizem majd a dokinak.Állítólag visszahív uh-ra.

Kép
Kép
melánia

Meli!
Én sem adnám még fel a helyedben, mennyivel vagy beülti után?

Bridget!
Nálunk pihi van. De tervezek egy petevezeték átjárhatóságit.
Neked meg jó tüszőnövesztést!

Bumi

bumi1979

Bridget: sehol nem tartok éppen. :lol: Köv. ciklusban kezdünk. Neked nagggyon drukkolok. Jó drága basszus. Hol is vagytok?

Melanie: ne add fel!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++

Kata, Csomee, Dezsi: +++++++++++++++++++++++++++

Zsófi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz!

Megelőztél. 8) :D
csipcsab

Puszedli
Dehogynem tartotok :D most vagy 27.cn es akkor varod a menzid es akkor kovi ciklus lombik :?: :roll: Wazze ne is mond...es ugye amikor lombik van a babatlansag meg a sok egyeb vizsgalatok,dokik ilyesmi mind stresszeli a parom :roll: plussz meg emelle jon az,hogy marha draga :x hat en sem orulok neki egyaltalan :roll: Japanban vgyunk :wink: es juni juli korul meg koltozunk NY-ba :? ott meg dupla annyi :x es meg biztositasom sincs :? itt van it all is 1-2dolgot pl a konzikat,verveteleket ilyenekbol csak 30%-ot fizetunk de maga a lombik nem tb-s :roll:

Bumi
Beugrott te voltal olyan hokep bigyon ugye es akkor nem ment tovabb az inszem :roll: Remelem nem lottem melle itt a talalgatasommal :oops: :? Atjarhatosagim nekem volt 2is :x erdemes megvizsgaltatni :roll:

Melania
Semmi baj :wink: Novesztem a kicsiket 8) :lol: Ma teszteltel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Sajna már a 2. sikertelen lombikon vagyok túl. De ettől függetlenül érdekel, hogy esetleg van e egy minimális esélyünk spontán.

Bumi

bumi1979

Bumi
Sajnalom :? Kép Hat azt jo tudni az mar egyszer biztos :roll: Nalatok mi a problema :?: Minnya visszalapozok a tablicskuhoz :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A férjemnek rossz a spermaképe.

Bumi

bumi1979

Bridget: a férjed munkája miatt költöztök? Ez hányadik otthonotok lesz már? Nagyon drukkolok!

Kép

Kép

*puszedli*

Meli, ET után hányadik napon vagy?

skrisz72

Bumi
Visszalapoztam a tablicskuhoz de nem ertettem azt a szakszot :oops: Most mar igy ertem haat az nem jo de szerencsere nalatok is van megoldas :wink:

Puszedli
A parommal eddig csak itt eltunk en mar 9eve itt vgyok :roll: anno munka soran kerultem ki aztan talalkoztam az exemmel aki a volegenyem lett aztan szakitas lett a vege mert nem jott a baba o nem akart lombikot en meg ugy ereztem lehet megsem o az igazi :? szakitottunk es cuccoltam volna epp haza mikor a mostani parommal megismerkedtem 2007 marciusaban :) A cege kuldi ki ott is van irodajuk es ugy nez ki most,hogy vilagvalsag van az az o ceguknel jo mert tob a melo :wink: Igy megyunk de persze orulok neki csak meg megvarhattak volna mig osszejon a gyerek elobb :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most ment el Anyukám, jó volt, hogy hétvégén nem voltam egyedül... :)

Szezso, TÉLLEG??? (negyed órás= 1 órás gyaloglás) Sajnos nem direkt csináltam, mégiscsak haza kellett jönnöm vhogy. :?

Bridget, hajrá a tüszinek!!!!! Remélem ügyes lesz! :wink: [size=9]De ezek az árak azért NAGGGYON durvák!

Nagyon jó ez a drukkolós kis smiley! :lol: Pajzsmirigyemre már régebben kaptam gyógyit, az adagot most nem (sem) kellett változtatni.

Meli nem tudsz képeket feltenni a tesztekről??? :roll: Akkor többet tudnánk mondani.... És ne feledd: amíg + a teszt, addig van remény, akármilyen halvány is!!!!

Remélem, azért nem ártott a gyaloglás: Meghallgattuk a babácskákat tegnap este, és nagyon virgoncak voltak, egyfolytában ficánkoltak! :D

Zsófi, Katavirág, Meli ++++++++++++++++++

Brizo, hajrá blasztók!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Orulok,hogy jol erezted magad anyuddal :) en minden nap skype-olok en anyummal otthoni ido szerint hajnal 5-6tol 7ig :wink: En ugyi leszek mindent megfogok tenni de sajna ez nem rajtam mulik :roll: Az arakat meg azert az itteni keresetekhez merve annyir anem gaz :roll: egy atlakereset 2szerese mondjuk :roll: de en nem tehetek rola Magyar fejjel gondolkodom :oops: es mi ketten vgyunk az o fizetesebol :oops: A drukkos smilie az egyik kedvencem 8) drukk a pajzsmirigyed normalizalasara :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana, mikor tudjuk meg a babákok nemét?

skrisz72

Ikres kismamik talaltam egy ari blinkiest 8) :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz
Boldog 31.hetet 8)

En elteszem magam holnapra mert reggel megint megyek dokihoz reggel 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Skrisz, jövő kedden megyek genetikai UH-ra (ha minden igaz), és akkor megtudjuk a nemüket (ha minden igaz) :lol: :lol: :lol:

Bridget, tényleg cuki a blinkie :) , de nekem már nem enged semmi mást feltenni az aláírásba (azt írja ki, túl hosszú aláírás :( ) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?