Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rani: nekem van még bőven progim, kölcsönadom, ha nem jön meg, de meg fog jönni. Nekem is pár napra rá már itt volt.

Farkasok: szuper hírek, hajrá lombik + "egyéb"! Aztán most már nem ér itthagyni minket, tessék rendszeresen írni!!!!!!!

Amina: ma mész drhoz, igaz? Nagyon-nagyon sokat gondolok Rád! Jelentkezz!!!!!!

Alle: neked is drukkolok ám!

Kismamiknak pocisimi!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

(((Amina))))

Farkasok, amilyen kitartónak tűnsz, biztos vagyok benne, hogy megvalósulnak álmaitok!!!

Kalkata, köszi, anyum jól van (cukorbetegség miatt van bent,infúziókat kap).
Képzeljézek a kórház folyosóján lévő hűtőből kiloptak minden kaját!!! Ilyen világban élünk!! beszarás!!
Vittünk mi is anyunak hidegélelmet, ez volt a hűtőben (actimel,sajt,felvágott,paprika,uborka,vaj) aminek lába kelt.
Mivel a kórházi reggelit 9-kor hozzák, anyunak az első inzulint viszont fél7-kor kell beadni, majd utána ennie kell, így muszáj ,hogy legyen mit ennie.
A "megélhetési kajalopás"-hoz hozzátartozik, hogy szegényember vihette el, aki "zöldet " nem eszik, mert a paprikát,uborkát ott hagyta. ( pedig ezek a legdrágábbak)
Mióta bezártak sok "szerencsétlen "-t befogadó intézményt, elterítik őket ( hajléktalanokat, depiseket) általános kórházakban,így még több a lopás . (ill. kéregetés is megy) :?

Till, sajnálom a családod hozzáállását . Nem lehet könnyű.
De ez most mit se számít, hisz kicsilány ott fejlődik szépen benned. :)

Drukk minden szurizónak!
nani72

Amina, várunk!!!

Akciózóknak nagy drukk!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Üdvözlet mindenkinek!
Olvasgattam a reménykedő, csalódott, fájdalmas sorokat.Egy kis biztatást küldenék mindenkinek, aki ilyen módon babára vágyik.Nem szabad feladni semmiképp!A vágyainknak csak a pénz szabhat határt.
Merem ezt azért írni, mert én is ebben a cipőben jártam.12 éve járok a KAÁLI-ba.Egyenleg:
15 lombikból 2 baba (egyenként) és most várom a 3-at.
Természetes, hogy elkeseredik mindenki, ha nem sikerül.Csak ne adjátok fel, ha lehet!Ilyen "nagyon akart" babákra van a legnagyobb szükség.
Mindenkinek sok türelmet, mégtöbb egészséget és főleg babát kívánok!
egy sorstárs
konak

Csak roviden jovok jo hirekkel :) - aztan irany munkahely:

2600-rol egy het alatt lecsokkent a hcg-m 1200-ra! Ennek most nagyon orulok! rendezodik minden magatol, mert barnazok is par napja
koszonom a biztatast mindenkinek-este jovok! puszi

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina :)
sajnos néha ilyen hírnek is örül az ember :?
Puszi!
mniki

Amina ))))))))))))))), de jó, odaértek drukkjaink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nani, ez tényleg hihetetlen és felháborító ami a kórházakban zajlik.....
:evil: :evil: :evil: (meddig kell bent lennie, újra be kell neki állítani ugye??)

Rani, Alle +++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pussz!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Puszi nagyon köszönöm!
Ma megrendelem a receptet apa elviszi holnap nekik.
Tilli felajánlott 6 ampullát és azzal meg ami nekem van tuti elégnek kell lennie.
Ha mégse akkor nagyon köszönöm és ha megérkezik visszaadom!!!
Tegnap 22:30 kor badtam a repiszurit!!!!!
Holnap 9:15-re megyünk!!! :wink:

Amina ez szupi jó hír!!!!
Így tovább!!

Konak én is így gondolom!!Nem semmi amúgy a kitartásod!
Mi is addig fogunk menni míg nem lesz baba ha kell hitelt is felveszünk! :wink:

Kép

Kép
raniko

Konak, szuper, hogy írtál! Köszönjük szépen!!!!

Amina, végre! Annyira aggódtam. Remélem, hogy most már minden "szerencsésen" fog alakulni.

Rani, nagy drukk holnapra!++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Raniko!
Így utólag tényleg úgy tűnik már nekem is, viszont a "nem sikerült"-ek után én is két szinttel voltam azon bizonyos zöld kétéltű hátsó fele alatt.
Skrisz!
Nagyon szívesen, ha a tapasztalatomra szüksége van bárkinek, írjon!
konak

Amina :)

babaimádó
Kép
babaimado

Amina: :D :D :D

Konak: nem semmi!!!!!!! Volt/van bibi nálatok, vagy ismeretlen eredetű a meddőség? Hányadikok sikerültek? Ki a dokid? ....?
Le a kalappal előtted!!!!!!!!!!

Rani: szupeeeeeeeer! Nagggyon drukkolok!!!!!

Alle: te is most mész majd vhogy dokihoz!!!!!!Hajrá!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Konak igen a zöldt testű álatka nekem is ismerős alulról pláne!! :lol: :lol:

Puszi fel tetted azokat a kérdéseket amik engem is nagyon érdekelnek!!! :D

Köszi puszi a drukkokat!

Lányok tudna valaki egy telefonszámot mondani hogy fel tudjan hívni a "progi szállítót"!!!

Kép

Kép
raniko

Amina ez nagyszerű hír. Most már folyamatosan csökkeni fog a hcg-szinted.
Rani nagyon drukkolok!!!!!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Az 1. iker: 12 hetesen hagytak el.
a 7. 14. egészségesen jöttek világra.Maradt 4 fagyasztott és az esélytelenek biztos tudatában belevágtunk.És ezt még kibírta a pénztárcánk.Tehát a 15. CRYO-val vagyok áldott állapotban.
Megtermékenyítés csak ICSI-vel volt lehetséges.Amúgy nálam is mindent vizsgáltak nyaktól bokáig.Semmi.Az első császár után és a 14. IVF előtt kimutatták az endometriozist.(Nem vagyok benne biztos, hogy nem a császár miatt van...)Ezután Zoladex 3 hónapig, majd ismét siker.
Most semmi gyogyi és mégis siker.Megfoghatatlan és felfoghatatlan.
konak

Halihó! :P

Amina :P
Istenem, de jó, mindjárt rendben leszel!!! Kis pihi és folyt. köv!!! :D

Raniko,
nehogy nekem visszaadd!!! :lol: :lol: :lol:
(bár nagyon szeretnénk még egy harmadikat, még nincs döntés, hogy a felmaradt (reméljük!!! Ha nem csökkentik le! :shock: ) két alkalmat felhasználjuk-e majd :roll: )
Küldemény reggel indul! :P

Konak,
eeeeez igen!!! :D Légyszi gyere gyakrabban, nagyon kell itt a tapasztalatod és a pozitív példád mindenkinek! :P

Család-ügy:
aranyosak vagytok, de már túltettem magam, hál'Istennek! :P Rájöttem: nem kell nekem az ő jóváhagyásuk és "áldásuk" a saját döntéseimre!!! Amint ezt rendeztem magamban, megszűnt a nyomás, és az a furcsa lelkifurdalás-szerű érzés, mintha átverném őket :roll: Elvégre a CSALÁD már a férjem és a lurkók :P

tillidian

Farkasok! :D

Annyira örülök Nektek, szívből kívánom, hogy most sikerüljön!!! :D
Megadrukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Ha jól emléxem, nem a Kaáliban vagy már, de ettől függetlenül LÉGYSZI gyere, hagy szurkoljunk Nektek is!!! Azér' ide -is- tartozol! :wink: )

tillidian

Konak nekem is endimetriózisom van sajna!
Itt vagy viszont akkor mint élő példa így még jobban bízom!!!!!! :D

Tilli nem köszönöm de remélem tudod miért!!!! :D

Kép

Kép
raniko

Na szupi szupi szupi!!
Beszéltem velük.
Nagyon kedvessek voltak!!!
Holnap visszük a receptet és a pénzt.
Ha minden jól megy akkor talán péntekre itt is van!!! :D
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!

Kép

Kép
raniko

Raniko: latom a lanyok mar felajanlottak a progikat. (ha esetleg kell, nekem van meg 95 db-om, tudok adni!!! :) )
A holnapi naphoz meg gigadrukk, sok sok petivel +++++++++++
No meg dejooo, hogy vegre lesz a dokink!

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Konak: azt hiszem, az ilyen tortenetekbol, mint pl a tietek lehet erot meriteni a folytatashoz. Gratulalok!

Nani: sajnalom ezt az egesz korhazosdi ugyet :(. Szomoru hogy itt tartunk, de tenyleg ez a valosag (aposom reumatologian volt, ott is elloptak a kajat)

Krisz: utolag is nagyon boldog nevnapot a kis Eszternek! :) es mar par napja akartam irni, hogy tetszik az uj avatarod, cuki :).

Niki, Kalkat, Krisz, Rani, Babi, Irises, Till: :) :) :) :) - en most olyan boldog vagyok, madarat lehet velem fogatni. Ki gondolna, hogy a csokkeno hcg-nek is lehet orulni... :lol:

Koszonom mindenkinek a drukkokat, most mar tenyleg Szegedre ertek (Kalkat ;) )

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Raniko!
Legalábbis a szövettan kimutatta még 2005-ben, de az is biztos , hogy a szakirodalomban felsorolt endom. tünetek közül én semmit sem tapasztaltam a teherbeesés sikertelenségén kívül.Soha nem fájt semmim, meg sem éreztem szinte, ha megjött.A 2. császár után viszont majd megpusztultam 28 naponta.Na, gondoltam, nemhogy visszajött,most tombol az endo.-m.Nem is reménykedtem semmiben, csak úgy gondoltam, ne fagyjanak ott a világ végezetéig, csak jobb viszajönniük hozzám.És mégis, egy megkapaszkodott.
Ezért mondom, hogy szerintem ezek a babák sokkal többre hivatottak.Nem véletlenül választottak bennünket ezen babák anyukáinak.Nekünk ki kell tartani, mert ezek a kis életek ott vannak a jövőnkben, csak bíznunk kell az élniakarásukban és el kell fogadnunk, hogy akkor kapaszkodnak meg, amikor ők akarnak.
konak

Rani: szuper!!!!!

Amina: örülök, hogy jobban vagy!!!!

Konak: köszi a válaszokat, tényleg fel nem fogható, meg nem magyarázható. Ti már akkor több millió Forintot elköltöttetek, de megérte!!!!! :D Ki a dokid?

Nani: mikor kezdessz?

Krisz: én ií kívánok Eszternek boldog 0. nevenapját!

Mereszt: Téged is Isten éltessen, ha olvasol.

Kép

Kép

*puszedli*

*puszedli*
1996-ban még a KAÁLI-n kívül nem nagyon volt más hely, ahol ilyennel foglalkoztak, ezért jöttünk ide.Az első kettőre az évi fizumat tettük el rendszeresen, mert még nem volt támogatott az eljárás.Aztán 3. támogatottra jött a baba.Majd 3 év múlva újrakezdés, még 2 OEP-es, aztán családi segítség, kölcsön és kuporgatás.De, igen, megérte.Nem vet bennünket föl a pénz és kicsit parázok, hogy hova rakom majd az új jövevényt, de mindig is volt valahogy, most is lesz, nem éhezünk és kreativnak kell lenni egyéb más területeken.
konak

Köszönjük szépen az Eszter napi köszöntéseket! :lol:

Konak, te egy nagyon faca csaj vagy! Csak úgy árad belőled az optimizmus.

skrisz72

Konak neksm sincs semmi tünetem azon kívül, hogy nem estem eddig teherbe!
Egszer műtöttek októberbe és sajnos most a másik petefészkembe találtak egy másikat!
Egy sikeres beültetésen vagyok túl amit sajnos a 8 héten műszeresen befejeztek mert nem volt szívhang!
Most ez a 3-ik lesz és remélem sikerel járunk.

Amina nagyon köszönöm és mindenkinek de tényleg!!
Jól fog az jönni még neked!

Tilli 6 ampullája kabala lesz! :D

Köszönöm a holnapi drukkokat már nagyon izgulok.
Picit fájdogál a hasam de nem vészes és a mellbinbóm rettentően érzékeny. :roll:
Amúgy más semmi!

Kép

Kép
raniko

Skrisz!Köszönöm.
Látom a naptáradról, hogy nálatok nemsokára fel fog borulni a fontossági sorrend.Gratulálok!
Mindenkinek éreznie kellene az élet fontos értékeit és azt, hogy mi tökéletesen fölösleges, értelmetlen. Sajnos a mostani világ nem az élet értelmének keresésére biztat, hanem arra csábít, hogy olyan dolgokat tegyünk, olyanra vágyakozzunk, azt keressük, ami nélkül is hiánytalanul és főleg nagyon boldogan tudunk élni.
Raniko!
Sajnálom, hogy elhagyott, de biztos vagyok benne, hogy ő is nagyon sajnálta, csak még nem tudta veled közölni, hogy miért kellett mennie.
Nekem állítólag "csak" a hasüregben volt, a hashártyán.De ki tudja, hogy a császár után mi volt.Ezt én már nem voltam hajlandó megnézetni.
Jó egészséget és sok türelmet a következőhöz!
konak

Konak, én is azt mondom, hogy le a kalappal előttetek. Nagyon tisztelem és egyetértek azzal a fajta gondolkodásmóddal, amit nálad látok.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó napot! Mi ez a tolongás?? :shock:

Rani, drukk mára!!!

skrisz72

sziasztok!

Amina, de jóó, csökken a hcg, akkor megnyugodhatunk, minden rendben lesz! ölelés!!

Konak, te aztán belevaló nőci-anya vagy!! Le a kalappal előttetek! és nagy gratula a legkisebbhez (is)!

RAni, drukkkkkkkkkkkkkkkközön!

Alle! Nem tudom, te most pontosan hol is tartasz, de gondolok rád!+++++++++++++

Puszi, én juli végén fogok kezdeni, mert az orvosom szabin lesz, így toltunk 1 hónapot. Te már kezdesz?

üdv mindenkinek!!
nani72

Hol van Mindenki??????

Kép

Kép

*puszedli*

Nani: köv. ciklusban.

Kép

Kép

*puszedli*

Köszönöm mindenkinek!
De ti is végig tudtátok volna csinálni.Csak inkább ne kelljen!!!
Inkább csak azért írtam, hogy két véglet van és sajnos én a kicsit hosszabb idejű felére kerültem.Én voltam az egyik statisztika-romboló a KAÁLI-ban.Ti ne ezek legyetek!
konak

Szép Napot!

Amina, továbbra is hcg csökkentő drukkkkk

Rani, már ott vagy tuti, várunk a hírekkel, drukk!!!!!

Alle, hajrá tüszik+++++++++++++ :wink: :wink: :wink:

Konak, teljesen meghatott a történtedet, a sok erő és kitartás, elszántság, le a kalappal előttetek....

Nani, mostanság hogy vagy? anyu?

Skrisz, lassan szivárgunk ide is :D
Hogy bírod ez a hőséget? Hétvégére lesz egy kis enyhülés...

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok,
végre nem fáj a fejem :D és végigértem a jog 2*25 tételén, egyszer :? para van, holnap vizsgázom.

Konak, nem semmi, amit végigcsináltatok, grat a 3 csemetéhez.

Ranikó ++++++++++

Kalkata, köszi :) Remélem, szépen és jól alakulunk, eddig 2 bökés volt.

Mindenkinek szép napot kívánok :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ezt nem hiszem el.
Írtam és eltűnt!
Itt vagyok Puszival már beszéltem mert úgy volt hogy nem jövök fel.
Szóóóóval 20 drágaságot szívtak le.
Holnaptól progiszuri napi 3-om.
Holnap 11 körül kell amúgy telefonálni, már most izgulok.
Álmos vagyo szóval most megyek aludni. :D
Este még leszek!
Pusz

Kép

Kép
raniko

Amina!
Én annak örülök, hogy te is örülsz!

Csak egy pár sort másolok, mert kicsit eltűntem. De most sem tudok visszaolvasni, ne haragudjatok!
Mindenesetre minden kedves kismami jelöltnek szívből szurkolok!!!

A múltkori cukoringadozás óta elkezdtem napi négyszer mérni a cukrom, egy-két ételt kizárva normális. Doki bácsim azt mondta, az hogy mértem néhány magas értéket még egy jó ok arra, hogy megismételjük a terheléses vizsgálatot. Ez ma megtörtént, és mivel vittem a cukormérőm és a két óra előtt tíz perccel még 9.9 volt, ezért gondolom, hogy rá kell térni a "számlálós CH diétára". Harmadikán megyünk 4D uh-ra. Már nagyon várom. Rákszűrés eredményem meg ma lesz, majd megírom.
Mindenesetre elszállt belőlem az a kb. egy heti feszültség, szépen rendeztem a gondolataim, és most teljesen nyugodtnak érzem magam. Littike szobája is alakulóban, bár az asztalos még mindig két hét, de már az sem izgat. egyszerűen csak boldog vagyok, hogy nemsokára itt lesz velünk!!!! Addig is persze nagyon vigyázok rá, nehogy valami baj legyen a cukor miatt, de szerencsére nagyon jó értékekeket mérek. 75g glukózzal nem tudom felvenni a versenyt, olyat nem eszek. :)

Ölelés és kitartás!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Rani, azta! Te aztán jól beindultál! Drukk a randikhoz. Ez már gruppen szex. :lol: :lol:

Alle, tüszőnövelők mennek!!!!

Kata, jól bírom a hőséget, itt ülök a légkondis irodában. Ezt a kérdést majd tedd fel jövő héten is. :wink: Bár akkor meg a Balcsin leszek. 8)

skrisz72

Skirsz igen ezt én sem gondoltam volna!
Harcika mindíg mondta, hogy sok lesz ő egy boszi!!!! :lol: :lol:
Kérném a dandidrukkokat!!!!!!!! :wink:
Alíg várom a holnapi telót nagyon izgulok!!
Remélem 5 napig el tudunk menni!

Katerina nagyon szuper, hogy az összes feszültség elszállt!!!
Pihenges sokat!
Jó lene mér nekünk is babaszobát rendezni!

Kép

Kép
raniko

Rani, te igazi petegyáros vagy :wink: drukk a randihoz!

Katerina, no para. A 9,9 tényleg nem kevés, de diétával sok minden orvosolható és már nincs sok hátra :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rani++++++++++++++++++++++++++

Alle, vizsgadrukk++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Alle mennek a drukok a holnapi vizsgához!! :wink:
Hát a férjem csak szőlőfürtnek nevez!! :roll: :lol:

Kép

Kép
raniko

Rani: itt is csak azt tudom írni, ez szuper és SIKERÜLNI fog!!!!!! :D Ikrek lesznek ráadásul!

Alle: vizsgádra egy kalappal!!!! :wink:

Kat: örülök, hogy jelentkeztél!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi drága de jó, hogy itt vagy!!
Igen jól érzem magam szerencsére nem volt semmi gond az altatás után.
Nem volt róka!!!! :D

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Most javasolták nekem a Kaális topicot, ésmost lett aktuális is.
Remélem nem gond,hogy betolakodok.
Tegnap voltunka Kaáliban,most kezdjük a kivizsgálásokat.
2.5 éve próbálkozunk.Eddig voltam hsg-n minden ok, api eredményei viszont nem a legjobbak.
Most a Kaáliban (MIskolcon) megismétlik api eredményeit, mert szerintem sem reálisak(semmi aztán 10 M, aztán nagy esés gyógyszer mellett)na mindegy...
Érdeklődnék mi a véleményetek az intézetről?Jár valaki esetleg Miskolcra?
Raniko drukk a petiknek!!!
Konak nem semmi történet. Nagyon megható és erősítő is.
Skrisz nektek hogy sikerült? hányadszorra?
Nagyjából visszaolvastam egy pár oldalt,de nem mindennel vagyok képben.
Bocsi mégegyszer ha tolakodó vagyok.

Sziasztok

Kép
kissedi

Szia Kissedi!

Örülünk, hogy itt vagy.
Én nem ismerem a Miskolci Kaálit de a Budapestiről csak jót tudok mondani!
Nekünk ez a 3-ik lombikunk remélem nektek nem kell eljutni idáig, hogy baba legyen! :wink:
Sok sikert kívánok nektek!

Kép

Kép
raniko

Kissedi, te már jártál erre nem? Úgy emlékszem már váltottunk egy-két szót. Miskolcról nem tudok senkit, csak Debrecenből. Nálam petevezető gond van. Mindkettő el van záródva. A második lombik sikerült.
A hormonjaidat már nézték? Ha átjárható vagy, akkor ti inszemmel kezdtek?

skrisz72

Hűha Rani ez igen. Nagyon szurkolok, ennek sikerülnie kell :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Rani, ez egyszerűen fantasztikus!Ügyes vagy!
Nekem 18 volt a csúcs, mondjuk az ősidőkben.
Ennyivel már beindítanak egy óvodát.
Drukkolok a randihoz!
konak

Kissedi,
üdv a Csapatban! :P (Nahát, Miskolcon is van Kaáli? Mióta? :roll: )

Raniko,
hát ez szuper, gratula!!! :D
Hajrá randi!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nekem 8 volt a csúcs! :roll: )

Alle,
vizsgadrukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++éééés:
hajrá tüszik!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kat,
atyavilág, Te mindjárt szülsz :shock: :D Így megy az idő!!! :P

Nani,
a legjobbakat Anyukádnak!!!+++++++++++++++++++++++++++

Amina,
puszillak :P

Mindenkinek ölelés!!!

(én ma szinte egész nap aludtam :oops: - még berakom az eperlekvárt, amit kotyvasztottam és kidőlök :) - ma szabadnapom volt, de sajna letelt, holnap már meló :? )

tillidian

Kisedi: üdv a "klubban". :D Nekem is rémlessz,.... írtál már nekünk régebben? (én a 3. lombikra készülök, ism. eredetű meddőség + IR + pajzsmirigy)

Rani: Kép

Till: Tapolcán van Kaáli asszem.

Nani: Anyudnak jobbulást!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?