Hú, Andi, most aztán irígykedem... Fruzsika csoda édes! Zsófi is jól megnőtt, és látni a képeken, hogy nagyon szereti a kicsit. Az együtt alvós kép a legédesebb! Minden elismerésem, hogy segítség nélkül is ilyen jól boldogulsz.
Jól megy a szopi? Ráérsz még fogyni!
Vicsok, én ugyanígy voltam, szülés után lement a súlyom, aztán mára plusz 8 kiló rám ugrott... Sajnos sokat nassolok tanulás közben, meg valószínűleg a lelassult pajzsmirigy-működés is besegít. Ja, a képen szerencsére csak a fejem látszik, az még vállalható, deréktól lefelé meg nem hagyom, hogy fényképezzenek!
De azért jól esett, hogy dícsértetek.
Banduc nagyon aranyos! Vagány abban a szerkóban!
Babett, hát én is emlékszem ám, hogy nekem aztán soha többet gyerek...
Továbbra sem állítom, hogy az első két hónap Esztivel könnyű lett volna, de most már tapasztaltabb vagyok, és nem szerencsétlenkednék, hanem kérnék segítséget ha pl. nem megy a szoptatás (nekünk ez tett be), vagy bármi más baj van. Meg hát azért a bébi-szitter is nagy segítség, azóta, hogy heti 2 délután besegít, valahogy sokkal kevesebb a teher rajtam, és sokkal értelmesebben töltöm az időt Esztivel. Mondjuk, nem tudom, mit csinálnék akkor, ha ikreim születnének...
Jól értelmezem, hogy otthonról dolgozol? várjuk a képet Botiról!
Ildivel, Tücsivel, Kutyfüllel mi lehet?