Zsanett!!
Boldog névnapot kívánunk mi is!!
Anikó!!
Húú, tényleg gyönyörű ez a csaj a képeken (is)
Judit!!
Köszi
hittem én neked, persze....de.........
Tegnap megtartottuk a Marietta szülinapját. Ahhoz képest, hogy milyen sz.r időt mondtak nagyon jól sikerült
Képek:
És a nagy ajándék:
És akkor elmesélem a mai napunkat
Már éjjel alig aludtunk a Sárával, fájlalta a fülét. Reggelre a Marietta kelt fülfájással
írány a Heim Pál. 10 perc alatt végeztünk, tök jó volt. Megyünk a kocsihoz és a kulcs nem nyitja az ajtókat. Ott állunk tehetetlenül a szemerkélő esőben, ami persze hamar rákezdett és szakadt (mondjuk ennek örültünk, hogy végre már esik) szerelőt kellett hívni, aki röpke másfél óra alatt ki is nyitotta 10.000-ért. Hozzátartozik a teljes képhez, hogy amikor elindultunk vissza kellett fordulnunk, mert otthon hagytam a pénztárcámat és ekkor átfutott előttünk egy fekete macska. Eddig nem voltam babonás, jót röhögtünk rajta, de a fenébe: bejött.
délután pedig újra kifordult a Sanyi lába, úgy, hogy sírt a fájdalomtól. Felelőtlen módon kinyútotta a lábát - ennyi történt. Már nagyon várjuk a keddi MR vizsgálat eredményét, hogy végre történhessen valami.
És a mai napból nagyon elegem van!!!
Azt mondta a MArietta amikor a szakadó esőben vártuk a szerelőt: "anya, ez életem legrosszabb napja. De legalább a tegnap jó volt"
Remélem Ti jobban kiélveztétek a gyereknapot!!!