Jó reggelt!
Zsuzska: Szörnyű lehet ez a sok fejés..
Én az elején fejtem (töredékét annak, amit most Neked kell), de nagyon elegem volt belőle. Napi 8-szor fejés, mosogatás, sterilizálás.. Ha hűtőből adtam neki, akkor amíg megmelegedett, ha frissen, akkor amíg fejtem, ordított..
Ti nem kezdhetitek el majd hamarabb, 4-5 hónaposan, a szilárd kajcsi bevezetését? Olcsi szép súllyal rendelkezik, és milyen elégedetten feszíti a tele pociját.
Monic: Fogfájás
Mindenképpen csináltasd meg, mert nagyobb baj is lehet belőle. Anyumnak az egész álkapcsa begyulladt egyik fogától, és iszonyú fájdalmakkal szenvedett..
Viki: Gratula a 2. fogacskához!
Takonykór
Most figyelem, Lackónak milyen szép hosszú haja van már!
Némóka: A kis tátottszájú hogy alszik apán!
Niki is szereti ezt a pózt.
Dita: Sajnálom, hogy ennyit szórakozik veled az apeh.. Menjenek a p..-ba.
Remélem, azért nem tartják be azt a 30 napot.
Rólunk: Niki múlt héten kezdett áttérni a napi 6-szori kajálásra, persze jó nagy adagokat evett.. Szombaton (lehet, hogy front is volt) délután 5 órától hajnali 2-ig szinte folyamatosan sírt, hasfájás. Az utolsó 1 órában már semmivel nem tudtuk megnyugtatni, felhívtuk az ügyeletet, hátha tudnak mondani valamit, hogy mit csináljunk vele. Azt mondták vigyük be azonnal.. Persze a kocsikázástól rögtön megnyugodott, de azért bevittük megvizsgáltatni az ügyis dokinénihez. Szerencsére semmi baja nem volt, csak valószínű túlette magát. Azóta próbálunk kevesebben enni, 2 percenként mérlegelünk.
Így viszont gyakorlatilag visszatértünk napi 8 evésre, de szerencsére ez úgy oszlik meg, hogy nappal van, hogy 2 óránként eszik, éjjel viszont kibír 4-5 órát.
Viszont egyre jobban szopizunk. Eddig bimbóvédővel ment a szopi, mert lapos a bimbóm, de tegnap kipróbáltam anélkül, és szépen rácuppant Niki, ráadásul így sokkal-sokkal jobban szopik, nem folyik mellé tejcsi. Bimbóvédővel és cumisüvegből kismalac módjára tud csak enni.
Szóval kész menyország!
Tegnap voltunk 1 hónapos tanácsadáson. Már 3700g-ot nyomunk.
A dokinéni beutalt ortopédiára csípőszűrésre, mert kötöttnek találta a csípőjét. Remélem, nem lesz semmi gond vele, csak óvatosságból kell elmennünk szakorvoshoz.
Varrtam sapit Nikinek, íme: