Haliho!
Bocsanat, hogy ilyen sokara jelentkezem
. Kicsit el voltam veszve az utobbi idoben. Es ugy van ahogy Moni irta: minden OK, a mai tesztem mar nagyon halovany, 2600-rol lecsokkent a hcg-m kb 30-40-re
ket het alatt.
Kisbuta: nemsoka 30 hetes leszel!
hogy telik az ido! Sajnalom a harisnyat, de tenyleg inkabb, mint a trombozis. Vigyazz magatokra nagyon! Puszi
+ kerhetunk pocifotot?
lecci lecci lecci
Ezt a par sort mindenki figyelmebe ajanlom:
Melania: szerintem nagyon hasznos lenne az IR dolog. En szegeden egyszeruen nem tudtam megnezetni
- ugy van ahogy Kisbuta irja...Endokrinologus nem adott beutalot, mondvan, hogy semmilyen ir-re utalo jel nincs. Fizettem is volna egy maganlaborban, telefonon minden megbeszeltunk a laborossal, aztan amikor reggel megjelentem, mondtak, hogy megsem tudjak levenni, meg amugy is mert nem hoztam magammal cukrot ?
. Ez egy ideje huzodott, es vegul pesten nezettem meg a MensMentisben (ugyis mentek arra). Profik, masnapra megvan az eredmeny, es olcsobb mint szegeden. ERdemes masnapra orvoshoz is bejelentkezni naluk, tenyleg jo csapat .Nekem az ehomi cukrom/inzulinom tokeletes, a 120 perces cukrom is jo, viszont a 120 perces inzulinom
119 volt!!!!-24 a felso hatar.
Egy masik endokrinologus, amikor vittem a leleteket, nem hitt a szemenek
. Azonnal a legmagasabb dozist kaptam a metbol, 1,5 honap alatt le is vitte 57-re az inzulint.
Kulfoldon a metmorfin sokszor a lombikprotokoll resze, persze nagyon alacsony adagban, mert noveli a teherbeeses valoszinuseget. Amugy meg utalatos gyogyszer, nagyon nem szeretem.
Sajnos az IR nepbetegseg, 40-50%-a az embereknek tutira valamilyen fokon ir-es, csak nem tud rola... En bevezetnem a kotelezo vizsgalatok koze.
Viszont a szigoru etrend + gyogyszer nalam tokeletes verkepet produkalt (ilyen sem volt meg soha), fogytam (igaz nem voltam duci), sokkal jobban erzem magam, es nem utolso sorban vegul is terhes lettem, igaz utana felrecsuszott a dolog...
Ja, es ami meg fontos: sokan javasoltak, hogy ne 1-2 honap metszedes utan kezdjem el a lombikot. Nem hallgattam rajuk, pedig lehet hogy kellett volna. Idot kell hagyni a gyogyszernek, hogy hasson.