Sziasztok!
Zsuzsi: regény? Örülünk, hogy végre hallunk rólatok
Hát bizony fel kell írni, mert én most áldom az eszem, hogy annak idején felírogattam, hogy miket hogyan mondott Lili, mert hát sok minden kiesik a rohanó életben az ember fejéből. Olyan jó időnként visszaolvasni és ő is élvezi. Jókat kacag magán és látja ebből is, hogy ő is ugyanolyan nagyon számít nekünk, őt is úgy szerettük, szeretjük és dédelgettük, ittuk minden szavát, mint Lettikének. A videókról is sokat vissza tudunk nézni, és olyan, de olyan jóóóó! Nekem is és Lilinek is volt egy szavunk kicsi korunkban, amit nem tudtak a szüleim, meg mi megfejteni. A szüleim elfeljetették már mi volt az, mi megörökítettük Liliét. BUBUDEEJJ sokszor ezt mondogatta de több mindenre
Fogalmunk sincs a mai napig mit jelentett, de olyan édesen és lelkesen magyarázta ezt.
Kár, hogy nem lehet ide videot beszúrni, úgy megmutatnám, olyan édes volt!
Ivás: Ha nagyon szomjas lesz a vizet is megissza. Azt olvastam, hogy nem szabad kiforralni, mert akkor olyan lúgos az íze, hanem csak gyöngyözzön picit és akkor jó íze marad. Vagy próbálhattok olyan babavizet, amit nem kell forralni, azoknak jobb az ízük. Mert van ahol ihatatlan a csapvíz, főleg Pest egyes területein. Rossz, fluoros ízük van.
Higított gyümilét próbáltatok már? Vagy Zsombi még nem kap ilyeneket? Mert nekünk azt nagyon issza Letti, meg a teákat is felturbóztam, úgy az is megy már. Fentebb írtam valahol, hogy hogy. A lényeg, hogy meg kellett találnom a savanyú és édes egyensúlyát.
A bankokkal kapcsolatban meg igazad van.
Hát akkor ti is szendvedtek az alvással. Én most tanácsot kértem egy nagyon jó ismerősömtől, aki 20 évig nevelési tanácsadó volt. Lilinél nagyon sokat segített nekem. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond.
Nicolca: a lázmérőzés tényleg jó alkalmanként, 1-2 napig mehet, de utána azért gond. Nekünk egyszer Lilinek 5 napig nem volt széklete.. végül glicerines kúpot adtam neki és több nekifutásra repedéssel véresen sikerült "megszülni". Egy kis szilva is fellazítja és rendbejön a probléma, vagy lehet erre valami lekvárt kapni a gyógyszertárban ami asszem babának is adható. (Tamarinlax, ha jól emlékszem, ezt kismamák is ehetik, de inkább kérdezd meg)
Furi, de nekünk az alma nem fogja meg a kakit ennyire. Ráadásul napok óta vezetgetjük be a banánt és utána almát kap, de nincs gond. Próbáld meg, hogy forró vízzel higítod az almát, vagyi leforrázod, vagy a már forrásban lévő vízbe téve egy-két pillanatig párolhatod is egy külön kis edényben, akkor nem lesz ilyen gondotok. Annyi idő alatt nem veszít annyi vitamint, és még savat sem csinál.
Visszaszájalás: az már nálunk is megy 5-6 évesen is, de azért még kezelhető.
Szekrény: köszi, igen leragasztom, de csak fölül tudom és úgy nem az igazi a védelem. Ugyanis annyira kíváncsi-fáncsi, hogy piszkálgatja, kapargatja a ragasztót. Félek, nehogy lejöjjönbelőle egy darabka és fulladás miegyébb. Így viszont az ujjacskáival azért betúrja magát alul és odacsípheti a kezét. Eddig még megúsztuk a nagyobb bajt, de jó lenne már az a járóka.
Apropó járóka: Állítólag beteg lett a srác, akinek le kellene kicsinyítenie.. most nem tudja megcsinálni. Max két hét múlva.
Ja, egyébként a szekrényprobléma azért lett mert Apa rosszul rakta fel az ajtókat, fejjel lefelé, és a fogantyú (nem lukas) alul van
Mekk-mester.
Ja és a hasról forgás már nagyon megy klasszikus módon is, csak néha a tiltott helyen és bevágja a fejét a tv pult alsó sarkába, mint most is. Asszem jobb oda a puff és inkább másszon az asztal alá...
Csakhogy már ülni próbál és félek a székekbe kapaszkodva felhúzná magát. De ezek a székek könnyűek és borulnak még tőle is..
Járóka, járóka, járóka... nem várok két hetet!!!
Alvás: Lettike újjabban megint kétszer kel éjjel. Éjfél és hajnal 4. Tegnap 5-től nem aludt, ma 4-kor már nem aludt vissza. Hulla vagyok.
Pedig biztos, hogy nem az éhség, mert csak cumizik a cicin éjjel is.. Remélem mond valami okos de kíméletes dolgot az ismerősöm. Nappal meg ma úgy altattam, hogy nagy ágy és fekve ciciztettem, így aludt kétszer. Hátha az hiányzik,hogy nem tud hozzám bújni eleget, mert a cicizés már csak pillanatokig tart, hiszen szinte üres. Csak így meg én nem tudtam pihenni.
Na megyek összeesni... meg megint orbitális büdi a pelus!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kchriske 2010.01.19 21:07-kor.