Új privát üzeneted érkezett!

Boganna, nagyon örülök, hogy az álmod valóra vált :arrow: kiscsajszi lesz! :wink:

Melisch, ne légy elkeseredve, hidd el, egyszer eljön majd a mi időnk is...
És még azért a ciklusodnak nincs vége... bármi lehet... és ahogy Nyuszifül és Nita is mondja, nem törvényszerű, hogy érezned kellene valamit is...

Angie, nagggyon cuki a kisfiad, jól áll neki a kis járgány :)
És milyen gyorsan lezajlott a vétel :shock:

Babi, honnan tudod, hogy nem éppen ebben a hónapban jön a pocaklakó?? Ne fixáld le, hogy úgysem sikerül, mert akkor tényleg nem fog... tudod, minden fejben dől el...

Dia?? Mi van veled? Sok a meló?

Bocsi, akit kihagytam, puszka nekik!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak neeem laptetőőőőő!!!??? :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

melisch a 25-ös tesztel meg kéne várni minimum a menzi napját!!!!

képzeljétek ma meghozták bencus kiságyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük a dicséreteket!
Igen, nagyon örült, azóta le se akar szállni róla!
De nem baj, azért kapta. :lol:
Csak már mi nem bírjuk energiával. :lol:

Melisch, ne szomorkodj!
Meg fog oldódni ez a sértődős helyzet!
A munka most tényleg nagyon fontos!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Lányok,bocsi,hogy szomorúságot okoztam a levelemmel.Nem ez volt a cél,csak hát nagyon kiakadtam. :oops: :evil:
Ma kint voltunk a Városligetben,Domi kicsit kint volt a levegőn végre.Nagyon élvezte a drágám. :)

Dia!
Ok,ha Domi meggyógyul igérem egyszer elmegyünk felétek. :wink: :D

Angie!
Nagyon szupi a járgány és a tulajdonosa is. :D :D

Bogana!
Az ovis gyerekét tisztán,csinosan járatja de nagyon szemtelen a gyerkőc.Vissza beszél,bevágja a durcát ép csak azt nem mondja,hogy nem parancsolunk Neki. :evil: A kedves anyuka ebben még támogatja is,tipiukus C!!!!!!!! :x :x :evil: :evil:

KépKép
Kép
mucus75

szép az a gyerek is....jó pofon vágnám....az tuti..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!!!!!!
Még nincs piri de lesz hamarosan :evil: ez van, ilyen az élet!!! Soha nem lesz spontán nekünk, most már tudom. Kell a segítség. Na mindegy. Ma nem leszek 2 órán belül kell érkezzenek a barátaink bográcsos lesz, bár borult remélem kibírja eső nélkül.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok
Bár igaz hogy mi még nem vagyunk rajta a témán, de azért volt egy-szer kétszer éles akció :)
Ma kellene megjönnie, de még sehol semmi... Pedig mindig pontos volt.
Lehet hogy :wink: ?
Hát csodálkoznék ha ennyitől összejönne :lol: 8)
tacska
Eger

Sziasztok!
Visszaolvastam, de reagálni nem tudok. Mindent elfelejtettem. Mostanában nincs energiám ide ülni. Alig várom, hogy a gyerek elaludjon és én is dőlhessek. A héten sok volt a munka, ami nem baj, sőt.......
Voltunk kirándulni pénteken. Hát a gyerekek nagyon élvezték, bár kicsit döcögősen indult, mert valamelyik mindig nyávogott valamiért. Aztán elmentünk sétálni, ettől jól kidőltek aztán már tudtak szépen is játszani. Az én fiam az egy percre sem állt meg. Na a többi sem :lol: Ovónéni hazafelé kérdezte is a gyerekeket, hogy elfáradtak-e? Mire a válasz: NEM. Mondtam neki, hogy kérdezze meg a szülőket is :wink: :lol: Finom paprikáskrumpli főtt a bográcsban, gyerekek nem sokat ettek belőle :D
Simogatós: Kép
Lovaglós: Kép
Majdnem Mosolygós: Kép
Duzzogós: Kép
Kidőlős: Kép

királylány

Látom mindenkinek jobb dolga van, mint a gép előtt ülni....A fiúk kimentek anyósomékhoz Bencének kisházat építeni én meg maradtam itthon a vasalnivalóval meg a lépcsőháztakarítással.

Boganna: gratulálok a kislányhoz! Így teljesüljön minden vágyad!

Nita szép a kiságy! Találtál már lakást?

Betty igen, volt munka bőven, de sebaj. Úgy lenne jó, ha továbbra is ennyi lenne, de sajnos nem így van :(

Dius: rendben!

Melisch most úgy átölelnélek, hogy megvígasztaljalak! Ne keseredj el kérlek! Tudom nagyon nehéz most neked, de párodnak is annyi dolga van, lehet a baba kivárja míg egy kicsit egyenesbe jön a cég és férjed is kicsit fellélegezhet és a babára koncentrálhat. Most mi is keveset vagyunk együtt, nincs rá energiánk. Elraktam a hőmérőt, nem jegyzetelek, hogy mikor voltunk együtt, mikor kellene megjönnie, nem figyelem magam. Lazítás van. Ha valaki kérdezi akkor azt mondom: egyenlőre nem lesz.

Angie jajj Bencus de ennivaló! Ide nekem hagy dajkálom meg gyorsan! Annyira aranyos azon a triciklin! nyomjál légyszi neki sok-sok cuppanós puszit a nevemben! Ilyenkor mindig beleszeretek a kisfiúkba és nem is bánnám, ha fiú lenne a második is :wink:

na ha valaki kimaradt attól bocsi és puszi neki. :)

királylány

Látom sehol senki :roll:

Dia, cukik a képek! :wink:
Gondoltam, hogy azért nem jöttél, mert sok volt a munka...

Melisch :cry:

Tacska, tesztet nem csináltál még?
Mert akkor rajta!!! :lol:

betty615

Én vasalok :? :)

királylány

Én is vagyok, csak közben itt szörfölgetek... :D

betty615

királylány nagyon jók a képek!!!!!! :lol:
ugynézki megvan a házikónk......most szerzünk valahogy pénzt a foglalóra.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gratula a házikóhoz Nita!!! :)
Ez gyorsan ment!

betty615

Na én is megvagyok! Nagyon jó lett a mai nap! A fiuk elmentek mert a közelben Pokolgép koncert lesz, de az uram már nem mukkant, hogy akar mennie, nekem meg nem volt kedvem addig vezetni. Még hátravan a mosogatás de még pihiztem, férjem még alszik. Piri szerencsére megkímélt még ma így tudtam élvezni még a mai napot.

Nita hamar találtatok hova menjetek, gratulálok!

Kép
Kép
melisch

Dia!
Nagyon jók a képek,édes Bence rajtuk. :D

Tegnap készült. :wink:
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Ma egy kicsit kényeztettem magam,megmuti Nektek is. :D
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

csajok a ház tetszik nekünk nagyon de már csak 1 van belőle ami kertes......párom holnap megy megnézni....a bibi nem biztos hogy megkapjuk a hitelt.........10.000.000 milla kéne és a párom havi 150.000-ret kap kézhez...... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch örülök, hogy jól sikerült a mai napotok :) Hátha a beágyazódás miatt esett le a hőd 8)

Dius ez ám a kényeztetés :!: :lol: Nagyon jók a cipők és persze a képek is! Már azt hittem ma kép nélkül maradunk :P :lol:

Nita húúú. Viszont azt gondolom, hogy nem vészes az ára, bár nem tudom arra milyen áron futnak a házak. Na meg mennyit kell rá költeni még. Az bizti, hogy mostanság nehéz hitelhez jutni és törleszteni is. Remélem sikerül nektek a házvásárlás

királylány

a házra ha megvesszük semmit nem kell költeni...teljesen meglesz.....benne van az árba......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita újépítésű vagy olyan jó állapotban van? Mennyi hitelt vennétek fel?

királylány

Királylány ne álltassuk a jónépet nem 13.-14., nap ágyazódnak a babák be. Később sem foganhatott mert 18. nap este voltunk együtt és utána pár napig nem, túl fáradtak voltunk így kizárt a kései fogamzás. Ez van már nem vagyok szomorú. De ha megjön én is elteszem a hőmérőt és még meggondolom ha leveszem a vonalzómat is. Férjem javaslatára a teát folytatom legyen meg az eredménye és aztán minden mást elfelejtek egy darabig. Párom ismét el fog utazni és ha nem lesz megint későn pé-m akkor nem is lesz itthon. Így nem akarom azt számolni, hogy hazaér vagy nem.

Mucus tök jók a cipők. Én pénteken vettem egy szandált, kicsi sarokkal mert azzal tudok vezetni, de én nagyon nehezen találok cipőt magamnak, nagyon válogatók és széles lábam miatt nem sok jó. :cry: a piros cipőd nagyon bejött azért nekem is!!!!!!!

Nita remélem kikerítitek a pénzt a lakásra, hiszen most tényleg nehéz kölcsönhöz jutni.

Kép
Kép
melisch

Melisch nem vitatkozom veled, de van egy terhes könyvem és abban az van, hogy a beágyazódás a 3. hét végére fejeződik be. o mindegy. Nálam nagyon bejött ez a nemodafigyelés, sokkal jobb a sex :wink: :oops: Pedig eddig sem voltam görcsös, hogy mindenáron, de most meg eszembe sem jut. Megyek ma konditerembe, ha keresztül nem húzza valaki a számításaimat :wink:
Szép napot nektek!

királylány

királylány új építésű......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melisch, Betty, Mucus, Királylány: Nagy ölelés nektek! :P

Angi: Ben inagyon ari... :lol:

Boganna: Gratula a kislányhoz! :D

Hosszú volt a hétvége... Szombat éjjel disznót vágtunk anyuéknál (innen 90 km) :shock: NAgyon fáradt voltam, el is jöttem. Utána alig győztük magunkat kipihenni.

Pénteken meglett a vérképem. Vér volt a vizeletben (9 egység, 0-2 a látótér.) Ma kell hívjam a dokit. Azt mondta semmi gond, ne aggódjak, meg kell ismételni és utána meglátjuk. Utánaolvastam a neten. Lehet felfázás, de semmi jelét nem látom. No mindegy.

Kép
kicsi80

Nita: Grat a házhoz! Remélem minden sikerülni fog :wink:

Kép
kicsi80

kicsi köszi......de eddig nem sok esélyünk van rá..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi ölelés neked is és mi van veled :shock: nem tudok semmit de remélhetőleg nem lesz semmi komoly, tudod ilyenkor minden jön csősztől-csomóstól!!!!

Királylány nem vitázunk már megjártuk, hogy okosak akartunk lenni és pofára estünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem csak holnap kell megjöjjön csak a hőleesés miatt gondoltam vasárnap, hogy elindul, na meg volt hasfájás, ma is kicsi de nem vészes. Már volt így januárban is, hogy előtte 2 nappal nagyon görcsölt a hasam, most meg délire le is múlt, másnap még a fránya hőm is visszament, negativ teszttel oszlattam el korai örömöm és harmadik napon újra leeset a hő és megjött piri, tehát most visszaeső bűnös lesz piri megint :lol:

Nita egy új ház de jól hangzik :roll: :roll: :roll: mi egy régit vettünk és kezdtük tatarozni de még mennyi dolog van rajta és nincs pénzem. Egy új mégiscsak új :wink:

Kép
Kép
melisch

nagyon jó hogy új de már tényleg lemondok róla....képtelenség a törlesztőrészlet...pedig ugy el szerenénk menni innen...... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita akartam is írni, hogy nem riogatni akarlak de a törlesztőrészlet tuti magas lesz és akkor még plussz a rezsi is. Minket is a rezsi esz meg, a törlesztőrészletünk nagyon baráti. A te szüleid hol laknak? Most közös minden anyósodékkal vagy van külön bejárat?

Kicsi ne aggódj! Biztos minden rendben lesz.

Anyukámék mennek a Balcsira a hétvégén és viszik Bencust is. Szombaton mennek és kedden jönnek haza. Megmagyarázta, hogy így mi rá tudunk koncntrálni a kistesóra. Csak addigra se Pé, se Jónás nap, de egye fene :mrgreen:

Melisch azt sem tudom mikorra kellene várnom pirit. Nem is érdekel, ha akar jön, ha nem akkor nem :wink: :lol:

királylány

sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséreteket, jól esik!

Királylány, én is úgy meg puszikáltam ott a bicajon! Mindig olyan büszkén ül rajta, egyem meg! Te Bencéd is nagyon ari a képeken, tiszta olyan mint én Bencém a duzzogós képen. Tipikus kisfiú sértődött testtartás! :lol: :lol: :lol:

Mucus, Domi milyen cukin áll ott! :lol:

Kicsi, szia, vigyázz magadra, nem lesz semmi baj!
:wink:

Nita szorítok, hogy sikerüljön, jobb lenne az biztos!

Királylány, szívemből beszéltél, amikor azt írtad ilyenkor beleszeretsz a kisfiúkba és nem bánnád ha 2. is az lenne!
Én sem bánnám, sőt!
Ma voltam uh-on és úgy néz ki FIÚÚÚÚÚ!
:lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Királylány tudod nllatok nincs gond csak idő kérdése és ott lesz a baba.

Angie én azért szeretnék fiú+lány felállást de ha neked ez a szíved vágya és úgy látszik a sors is így akarja akkor hamarosan kisfiút fogsz ringatni. Gratulálok!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Angie ez tök jó! Te Bencéd nagyon emlékeztet az enyémre ennyi idősen, az a nézés, a cumi a szájában, a tartása :)
Van már fiú nevetek?

királylány

Melisch nem tudhatjuk van e gond nálunk, az előnél nem volt, de azóta ki tudja?! Persze reméljük nincs, de az ördög sohasem alszik

királylány

Királylány nem így kell hozzáállni. Mi sokáig nem is gondolkodtunk, hogy valami baj lehet. Aztán csak, hogy megnyugodjak mentem el egy uh-ra, majd miután megvolt az 1 év akkor kezdtem aggódni és keresni a megoldást, problémát és kiskaput. Ti csak szeretgessétek egymást mikor jólesik, nem jónás meg nem tudom mi alapján hanem csak mert éppen úgy esik jól.

Kép
Kép
melisch

Melisch nem figyelek én már semmit, hacsak azt nem mikor van a kedvenc sorozatom :lol:
Egyedül a teát iszom, de brrrrrrrrrrr nagyon rossz még mézzel is :?

királylány

A palásfűtea nem olyan keserű már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én méz nélkül ittam, nem nyalakodom annyit.

Kép
Kép
melisch

Melisch nekem már csak holnap kell innom aztán pihi a következő mensiig :wink: De van, hogy csak 1x iszom egy nap, mert este már nincs időm kotyvasztani :?

királylány

Melisch, jó lett volna a kislány is, persze, de nagyon örülünk a tökösnek!
(bár én még nem láttam azt a lógót, csak akkor hiszem, ha látom :lol: )
Hálás vagyok a sorsnak, hogy ő lehet nekünk a méhen kívüli után és ráadásul a 3. hónapban már jött, sok sorstársammal ellentétben. :cry:
Ezért nekünk bármi jöhetett, meg aztán talán majd harmadjára! :wink: :lol: :lol: :lol:

Név: Eddig 2 merült fel: Martin vagy Dániel
Még nem döntöttünk, de lehet más jut eszünkbe.
A Bence olyan egyértelmű volt. Könnyebb lett volna lány nevet találni

Kép
KépKép

angie28

királylány az én szüleim soroksáron laknak panelba... :?
a bejárat anyóssal közös de a felső szint le van választva még egy ajtóval...amit zárunk......

angie gratula a kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie a Dániel nálunk is benne van a kosárban illetve lesz ha oda jutunk :lol: :wink:

Nita értem :? Annyira elviselhetetlen, hogy így külön szinttel is gáz? És a külön bejáratot nem tudjátok megoldani? Bár ha olyan akkor mindegy, attól jobb nincs, mint külön házban :?

királylány

sajna nem tudjuk megcsinálni a teljesen külön bejáratot.........
ma elvolt párom megnézni a házat........már szépen állnak a falak......nagyon jól néz ki kívűl,belül is......a törlesztés meg havi 78.000-lenne.....párom nagyon gondolkodik......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita húúúúúúú, az jó sok + a rezsi. Ti tudjátok, nagyon szorítok, hogy valóra válljon az álmotok. Én bizti nem mernék beleugrani, anyagi téren a biztosra megyek, de egy ilyen anyóssal a hátam mögött lehet másképp gondolkodnék. Viszont ha majd tudsz körmözni otthon akkor ki tudjátok egészíteni a jövedelmeteket.

királylány

épp erre gondolok én is hogy oda tudok hívni vendéget és tudok körmözni is........
de nem bizti hogy bele vágunk...nagyon át gondoljuik...mondtam hogy ennél jobban nem akarok nyomorogni......így is alig megyünk valahova....hát majd a hitellel a hátunkon......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie, gratula a kistököshöz. Én nagyon vágytam egy kislányra azért is örültem ennyire, de az elsőnél meg nagyon fiút szerettem volna, és az is bejött. Mindenkinek azt kívánom hogy úgy sikerüljön a babó ahogy szeretné, és tényleg mindegy hogy milyen nemű, csak egészséges legyen.

Kicsi, ne aggódj nekem most volt egy felfázásom és ezért nekem is volt vér a vizeletembe, szóval ez lehet egy fertőzés, felfázás vagy hasonló, nem lesz semmi gond.

Bencék nagyon aranyosak, na és persze Mucus a te kismanód is szuperül festett ebben a kis ruciban.

Melish nem el keseredni, ha másképp nem majd egy kis rásegítéssel összejön. Tényleg párod kiskatonái rendbe jöttek már?

Betty neked is nagy drikk erre a hónapra!!!

Kép
KépKép
boganna07

képzeljétek párom beszélt az ingatlanossal elmondta mennyit keres és azt mondta hogy az szuper.tuti megadják a hitelt...........
meg beszéltük hogy lesz 3. babánk is a szocpol miat....még van az a lehetőség is........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia, Mucus jók a képek! :wink:
És ezek a cipők....hm...

Nita, drukkolok, hogy kapjatok hitelt, és el tudjatok költözni...

Kicsi, neked is megy a nagy ölelés!! :)
Lehet, hogy picit csak felfáztál, és a pisidben mutatkozik ki. Biztos nincs semmi komoly...

Melisch, piri még nem jött?? :shock: A görbédet valamiért nem tudom megnézni (az enyémet sem) :evil:
Biztos az oldallal van valami gubanc, mert nem enged be. Majd talán később... :roll:

Angie, látod, minden klappol! :lol: Fiút szerettél volna másodiknak is, és valószínű az is lesz. Szépek a nevek is... :)
Nekem is, mint Melischnek, a fiú-lány felállás az ideálom, de hát...mindegy... :roll: Örülök neki, ha az egyik lesz... :roll:

Boganna, köszi a drukkot!! Örülök, hogy jól vagytok!! Jöhetnél kicsit sűrűbben is :wink:

További szép napot mindenkinek!

betty615

Betty fránya piri mondjon le még nem indult el. Fáj a hasam, hőm 36,55 úgyhogy ha csak nem paráztam sokat akkor elindul ma. Én ki tudom nyitni a görbéket :roll: nem tudom neked miért nem megy. Éppen most kukkoltam mások görbéit. A tiedet is megnézném mert irtó szépen indult de dugdosod 8) :? vajon miért ki lehetne már valamit olvasni belőle??????????? Mikor kell nem megjöjjön tudjam mikor szurkoljak neked??????????

Mindenkinek szép napot!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch, most próbáltam meg megint belépni, de még nem tudok :evil: , ha rákattintok a te linkedre, akkor sem megy :roll: :?
Még a mai adataimat sem tudtam beírni, de majd ha sikerül fellépnem, akkor beszúrom a linket, hogy lásd, hol tartok :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?