Vayacon,
megértelek az érzéseid miatt, de hidd el ezek mindenkinél eljönnek előbb-utóbb. Az is lényeges viszont, hogy ne engedd magadban nagyon eluralkodni. Drasztikusan hangzik, de a szomorkodástól nem lesz senki várandós.
A szomorúságból pedig csak önmagunkat tudjuk kihúzni...ez nekem sajnos szomorú tapasztalat. Én megpróbáltam gyógyszer segítségével kimászni a szomorúságból és a családommal, de csak akkor jött össze, hogy talpra álljak, amikor én magam döntöttem úgy.
Igen, sajnos ez egy iparág és valóban nagy mértékben a pénzről szól. Ki kell nyitni a szánkat is néha emiatt és helyre tenni a dolgokat. Anno én ezt sem tettem és nagyon sokszor megbántam. Ma már nem hagyom magam. Ha azt érzem ez csak a pénzről szól, szólok a saját érdekemben.
Ma voltam Fülöp dokinál. Szimpi volt és azt mondta mindent rendben talál. Jó vastag a méhnyálkahártyám, mert 14 mm
Megvolt a 21. napi vérvétel.
Andi,
Te nagyon csodás anyuka leszel és minden helyzettel megbírkózol majd. Nagyon örülök, hogy így megnyugodott a lelketek. Ezen múlik az egész sikeressége...gondolom. Szorítok, hogy mielőbb megtaláljon benneteket az az emberke, aki miattatok születik a világra és csak rátok vár valahol
Dina,
kicsit megnyugodva talán a nyár lelki feltöltődést ad majd. Várunk vissza egy csíkos tesztecskével!
Zsó,
pár nap és túl leszel rajta! Szorítok!
Bea,
várunk az eredményekkel! Ma a klinikán is volt egy lánynak leszívása, láttam amikor kihozták a műtőből. Gondoltam rád!
Lilla,
csuda szép a pocid! Szerintem méretre is hibátlan
T