Lili, akkor még az is lehet, hogy egyszerre leszünk bent!
Ha én találkozom Lilivel, rákérdezek, hogy Te vagy - e az...
A zenéről: a szülőszobákban (nem biztos, hogy mindegyikben) de van zene. Szóval szerintem kérdezd meg a dokit, hogy van-e vagy csak a nagyban. A nagyban tuti, de ha a kicsikben nincs, nem nevetnek ki, sőt! Nagyon szívesen segítenek! (amikor mi voltunk rádió szólt, szóval CD-t mindenképp vigyél)
Nagy labda van, azt használhatod. 4 szülőszoba van. 3 kicsi és egy nagy. A kicsikbe épphogy az ágy fér be, nem tudom ott marad-e hely, de biztos, ami biztos szerintem vigyél polifoamot. (nem foglal túl sok helyet) A nagyban van hely bőven!
Apa sima utcai ruhában lesz, és erre kap egy zöld műtős gatyát + felsőt. A szülőszoba légkondis, de csak a folyosókon érezhető, mert ugye a szobákat a babák miatt nem hűtik le. Ez a műtős ruha eléggé bedunsztol, úgyhogy inkább kevesebb ruci legyen apukán, szerintem.
Ahogy már írtam, azt írták, illetve mondták is, hogy papucsot vigyünk apukának, illetve a kísérőnek, de ahogyan láttam adtak cipőre húzható zsákot is.
Egyáltalán nem mondták, hogy ctg-n kellene lenni vajúdás közben, sőt még mondták, hogy a szülőszoba folyosójára is ki lehet menni.
(nem tudom láttad e már: felmész a 3-ra ki van írva, hogy szülőszoba. Oda még be lehet menni, aki pl. orvoshoz megy, de utána van még1 ajtó (csengővel). Azon belül már csak szülni mennek, de ott van a 4 szülőszoba, műtő, csecsemőellátó, szóval az ezek előtti folyosót mondom, nem ahol a látogatók vannak!
A vonalzóimról: hát a felső az az utolsó menstruáció alapján számol. Ezt még akkor csináltam, mikor azt sem tudtuk, hogy fiú vagy lány. Megtartottam - babonából.
Az alsót akkor csináltam mikor kiderült, hogy kisfiú és pár nappal nagyobbnak tippelték (valóban az
)
Most az igazság a kettő között van: a hivatalos időpontom június 2, de ha Áron továbbra sem fordul be, akkor a csaszi legkésőbbi időpontja május 29-e lesz! Azért én szeretném, ha jövő héten kibújna!
Már nagyon kíváncsi vagyok rá!