Új privát üzeneted érkezett!

Banyoszka: Drukkolunk!! :lol: Jaj, de izgi :D

Cosmo: Köszi a hírt Banyoszkáról :D Legyen neked akkor 28-a :D Az tök jó dátum :D (Én is 28-án születtem :lol: )

Vumenke: Nagyon szépek voltatok a keresztelőn :wink: Érezzétek jól magatokat Visegrádon! :) Jó időtök lesz :wink: A kullancsról priviben már írtam :)

Mi jól vagyunk, Nikinek egy picit folydogál az orra, de nem vészes, szívni sem kell neki, csak néha törölgetni. Egyre többet beszél, pl. Én is (ha valamit ő is csinálni szeretne), Jaj (ha valami leesik, stb.), cici (mutatja is) :D Vivi pedig három-négy napja olyan szépen viselkedik, nagyon szuper! Annyira máshogy telnek így a napok, hogy nincsenek hisztik, nincsen idegeskedés :D És éjjel is alszanak :lol: Na most mennem kell, de még visszanézek, mert nagyon izgulok Banyoszkáért :D
lamme

sms Banyoszkától:
3600g, 50 cm, 18:10-kor érkezett Nikoletta. Jól vagyunk.

Gratulálok!!!!! Sok tejcsit és jó egészséget!!! :D
cosmopolita

Megnéztem Banyoszka vonalzóját, és 37+6-nál van ma. Ebben az időben szült Bettyna is, és én is Vivit :lol:
lamme

VÁÁÓÓÓ :D Jól egyszerre írtunk Cosmo :D

Banyoszka: Gratulálok!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!! Szép nevet választottatok a babának :wink:
lamme

Lamme: tetszik a 28 is (az a köv. választásom), csak kicsit tartok attól, hogy minél későbbi a dátum, annál nagyobb az esély a spontán beindulásra és azt hiszem olyat nem szeretnék :roll: Amúgy lehet, hogy nem is kérdeznek meg. A lényeg, hogy jó anesztes legyen akkor :wink:

Amúgy már 3x mentem úgy dokihoz, hogy végre kitűzik az időpontot, de még mindig nincs :x

Jó olvasni a lányokról! Örülök, hogy jól telnek a napjaitok :)

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Hazaértem,és sikeresen levizsgáztam,még csak meg sem szültem:)
Szakdogám sajna 3-as volt,reméltem,hogy javítom 4-esre.Opponens tanár 5-öst adott,és a védésre is 5-öst kaptam.A végső jegy így 4-es lett!:)Én voltam a legelső,hatalmas pocakomra való tekintettel...Most nagyon boldog vagyok,főleg,hogy már az összes államvizsga tétel kidolgozva,csak olvasgatnom kell.Ma megtudtam az államvizsga időpontját is,júni 11.
Köszönöm mindenkinek,aki gondolt ma rám,és szorított nekem!
Banyoszkának nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!Jó egészséget kívánok!
Akkor Cosmo most érted izgulunk:)
Remélem mind jól vagytok?
Gabi
Vendég

Banyoszka Naggggggyon nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek!!! Éljen Niki!!!! :lol: :D :D

Cosmo sikerült beszélni az orvossal anesztes ügyben?
Mindjárt itt van a te időpontod is!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

damara

Lilisgabi: Gratulálok a sikeres vizsgához!!! Nagyon ügyes vagy!!

Cosmo: Megértem amit írsz a spontán indulásról. Programozott császárnál megnyugtató lehet tudni a pontos dátumot. Mikor beszélsz legközelebb a dokinővel? Hátha te is kifogod Ayoub-ot anesztesnek :D
lamme

Gabi: gratulálok a vizsgához!

Damara, Lamme: ma nem találkoztam a dokinővel, mert tanfolyamon volt (még jó, hogy megkérdeztem pénteken, hogy jó e neki a mai nap) Pénteken megyek legközelebb, akkor talán már kiderül a dolog. Mindenképpen rákérdezek, hogy melyik nap ki az anesztes. Nekem is bejött tavaly Ayoub.

Kép
Kép
cosmopolita

Banyoszka: Nagyon gratulálok Nikihez, teljesen meghatódtam. Majd várjuk az élménybeszámolókat. Addig is nagyon jó babázást kívánok!

Lilisgabi: Hát nem semmi vagy! Gratulálok a vizsgádhoz. Nagyon sok energiád van. Hogy csinálod?

Ktc: Már mindenképpen írni akartam Neked. Van egy befejezetlen beszélgetésünk, amit úgy tűnik, hogy most már személyesen fogunk megtárgyalni, mivel én is szerdán megyek a dokinőhöz, 10.45-re. Örülök, hogy tudunk találkozni.

Cosmo: Önzőségből én is inkább a 28-át ajánlom. o:))) Amúgy nagyon szorítok Neked.

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz szerdán, mert a kezdeti szimpátiám sajna kezd elmúlni a doktornővel szemben. Az eddigi papírjaimra szinte rá sem nézett, még az AFP-met is a genetikai uh-on elemezték, a laborleleteimet pedig az alváscentrumban a főorvos. Kissé ciki. Ráadásul (nem mintha annyira hiányozna) utoljára még a 9. héten voltam megvizsgálva, amikor még az SZTK-ba jártam. Most pedig már a 23. hetemet is betöltöttem.
Amikor utoljára beszéltem vele, akkor azt mondta, hogy a betöltött 22. héten menjek el hozzá. Most, hogy (nagy nehezen) sikerült elérnem, most már csak a betöltött 24. héten kell mennem.
A Zsófival valahogy sokkal jobban odafigyeltek rám. Alig várom már, hogy hazajöjjön a Spánik, remélem vele minden más lesz.

Vumenke: Nagyon jók a keresztelőről készült képek. Nekem nagy bánatom, hogy nincs megkeresztelve a Zsófi, de sajna úgy alakult az életünk, hogy nincs senki, akit felkérhetnék keresztszülőnek. Én azt szeretném, hogy keresztszülei ne csak papíron legyenek, hanem olyan emberek legyenek, akik valóban foglalkoznak vele. Sajna ilyet most nem találok a közvetlen környezetemben.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Banyoszkának hatalmas gratuláció!

Cosmo, érted izgulunk. 27-én nem ő van kiírva rendelésre, de ő lesz bent.

Lilisgabi, neked is nagy-nagy gratuláció, nem semmi, amit megtettél eddig! A jegyekkel sose törődj, soha senki nem fogja megkérdezni, hányas lett, csak a diplomád sorszámát kérik. És a 4-es nagyon jó jegy!

Murphy, várom a találkozást! Igyekszem kicsit hamarabb odaérni, hogy tudjunk dumcsizni. Spánikot én is várom vissza.

Vumenke, nagyon szépek vagytok!

Lamme, aranyosak lehetnek a lányok!

Damara, te is írj magatokról!
ktc

Jól van Csajok, akkor a kedvetekért lemondok a 27-ről, megbeszélem a gyerekkel, hogy nem spontánkodunk, vagy csak délután 8) :lol: De inkább kivárjuk az orvos szerint rendelt időt... ha egyszer végre kapok.

Amúgy elég türelmes vagyok, elmúltak a hisztik, nyűglődések is. Csak lustibb vagyok, mert a derekam hamar elfárad, de ezen kívül nincs panasz.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat,aranyosak vagytok.Mához 3 hétre már ismét Sopronban leszek.Már alig várom.Utána meg lesz 1-2 hetem,amikor ráhangolódok a Lottira.
Cosmo,már nagyon izgulok értetek én is!Nem szeretnél vele vajúdni 1-2 órát,és aztán vennék ki?Vagy nem lehet?Nem tudom,mostanában fogok infót keresni erre a neten,mert úgy tudom,hogy jó a babának,ha kicsit vajúdunk vele,valami hormon emelkedik,ami jót tesz neki.Én szeretnék elkezdeni szülni,aztán,ha nem megy,akkor kiveheti a doki.Ez még persze messze van.
Vendég

Gabi: nekem hosszanti vágás van a méhemen, ezzel NEM szabad vajúdni. Nincs más választás, nem én döntök.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo:Értem. :oops:
Vendég

Sziasztok!
Banyosza! Gratulálok Nikihez! gyönyörű nevet választottatok! Kívánok sok boldogságot!

Cosmo! Most akkor szorítok neked is! Gondolom már alig várod, hogy a kezedben tartsd a babódat! :wink:

Gabi! Gratulálok a vizsgához! nagyon ügyes vagy! Le a kalappal.

Majd jövök mesélni, csak mostanában sokat futunk, és este bealszom a fiúkkal. :lol:

aviubi

Gabi: jaj, ne pirulj, nem azért írtam nagy betűvel... bocsi.

Aviubi: igen, várom már, de valahogy még mindig olyan távolinak tűnik a szülés. Egy kicsit se vagyok türelmetlen, nem is értem magam. Kíváncsi vagyok, ha holnap kapok időpontot, akkor felfogom végre, hogy a jövő héten babázni fogok?! :shock:

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Én is csak megint bekukk,mert Tatán vagyunk.
Meg egy kérés: Elindult a Női portálos szavazás is. Légyszi szavazzatok Szabira! (Csermák Szabolcs) Köszönöm szépen az ő nevében is!

http://www.noiportal.hu/noiportal_babaszepsegverseny/cimlap.html

BANYOSZKA - NAGYON GRATULÁLOK!!!! Isten hozta a kis Nikit!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Cosmo:Időpont?Vagy már most babázol is?
Vendég

Bettyna: majd nyomok pár szavazatot minden nap Szabira.

Gabi: május 29. péntek 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!
Cosmo! nagyon izgi! Akkor mostmár tényleg nagyon közel a időpontod! :wink:

Bettyna! Én is szavzok majd Szabira! Megnéztem a fotóit. Nagyon gyönyörű! :wink:

aviubi

Köszi lányok a szavazatokat! :wink:

Gyorsan rólunk, most sem vagyok idő milliomos. :lol:
Szóval, Szabinak rettenetesen beindultak a felső fogai, szerintem napok kérdése és kint lesznek, mert már látszik a fehér kis rece, de még nem szakadt át az ínye. Szerda óta kúszik!!! Végre. :lol: Nagyon cuki! Tegnap egy igazi hős volt. Délelőtt kint voltunk a várnál Tatán a Patarán. volt csata, ágyútűz meg minden. Egy ideig jól elénzelődőtt, de aztán az ágyúk nagyon hangosak voltak. Délután esküvőre mentünk, mire hazaértünk itt volt a rokonság - a szüleim szülinapját ünnepeltük. Teljesen jól viselte a kézről kézre járást és az idétlen gügyögéseket. :evil: Aztán úgy kidőlt, hogy csak 1x ébredt éjjel. Ilyenre hetek óta nem volt példa.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kriszta: Eszternek boldog névnapot kívánunk!! :D
lamme

Sziasztok Csajok!
Gyors bekukk! Ma jöttünk haza a kórházból, 2 napot ráhúztunk, mert nagyon besárgult a baba.

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és a gratulációkat!
A lényeg:
Kedd reggel uh és ctg után a doki 2 ujjnyira nyitva talált. Másnap délutánra visszarendelt csomaggal,hogy meginditja a szülést, mert már annyira lent volt a feje, hogy az uh-n nem tudták megmérni a BPD-t, meg ,már átlagnál kevesebb volt a magzatvíz.
De ha bármi lesz, azonnal menjünk be, mert gyors szülés várható.
Délután 1-2 között elkezdtem kicsit vérezni, úgyhogy visszamentünk a kórházba. Fájás semmi, némi keményedés, ctg negatív.
Már épp haza akartak küldeni, mikor az ügy.dokinő közölte, hogy azért megvizsgál. Már 3 ujjnyi volt a méhszáj, feszes volt a burok nagyon. Vizsgálat közben elpattant a burok, szegény dokinő zuhanyozott benne, a papucsából is az folyt :D
Ekkor beindultak a fájások, és innentől számítva 2 óra múlva kezemben volt a csaj.... De jó is volt!
Nagyon édes baba, a nagyoknak is nagyon tetszik. Bocs hogy most másra nem reagálok. Ha tudok, majd jövök!
Mindenkinek , aki még előtte van, ilyen gyors szülést kívánok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.21 11:15-kor.

Banyoszka
banyoszka

Én már kétszer is láttam élőben Nikit, legutóbb ma... 8) :D Bi bi bi
Cukiiiiiii!
Jó hogy végre otthon lehettek! Jó babázást!

Kép
Kép
cosmopolita

Banyoszka: Még egyszer gratulálok Nikihez!! Kifejezetten szép, formás kislány!! És az a mosoly!!! :lol: Szuper, hogy ilyen gyorsan ment a szülés!
lamme

Banyoszka - szívből gratulálok Nikihez. Nagyon jók a képek és főleg az a mosolygós, Nekem is az tetszik. :D Jó egészséget kívánok az egész családodnak.

Cosmo - ha jól olvastam, akkor pénteken itt az idő? :)

Lamme - köszönöm Eszter nevében is, aranyos vagy.

Mostanában keveset vagyok gép közelben, szinte egész nap a kertben vagyunk. Eszter imád kint lenni, elég jól el van a homokozóban, ha megunja irány a csuzda, egyedül a hintával nincs kibékülve. De szerintem annak is eljön az ideje.
toldikrisztina

Sziasztok!
Banyoszka:Örülök,hogy jól vagytok,jó egészséget,jó babázást a családnak!
Cosmo:Nagyon szorítok neked,már biztos izgulsz,és várod a babát.
Vendég

Gabi: még nem izgulok, de a férjem helyettem is :D Persze, minden gondolatom a péntek és az utána következő hetek, illetve már 4 napja csak szüléssel és kórházzal álmodom.

Ktc, Murphy: majd gyertek holnap, hogy mi volt a dokinál.

Kriszta: jó hallani Rólatok is.

Bettyna: mi újság Veletek?

Mindenki a jó levegőn van? (Helyes!)

Kép
Kép
cosmopolita

Banyoszka gratulálok a gyönyörű, formás babához! :)

Cosmo, már csak 3 nap? :) Nagyon izgulok, hogy bejön-e a tippem ;) Nem csoda, hogy a szüléssel álmodsz, itt van a nyakadon! Időpontot tudsz már? Előző nap be kell feküdnöd?

Velünk minden ok, tegnap jöttünk haza Visegrádról, a Thermál Hotel Visegrádban voltunk, a cégem küldött el minket 2 napra pihenni. Csak az It és a Logisztika, nagyon király volt, bár a cégtől én voltam az egyedüli nőnemű :)
Képek a blogon, készült vagy 200 :)
vumenke

Vumenke: jól hangzik ez a Visegrádi kirándulás, majd meglesem a képeket.
Reggel 7-re kell mennem, előkészítenek és ha nincs sürgős eset, akkor irány a műtő. Nem kell előbb befeküdni szerencsére. Majd írjátok meg a tippeket szülés után, én is kíváncsi vagyok. Meg azt is, hogy miből gondoljátok (megérzés, vagy pocak forma?).

Kép
Kép
cosmopolita

banyoszka jajj, de nagyon édes Niki baba!!! És hogy mosolyog a drága! :D

Cosmo számolom a napokat! :) Mondam már, hogy a nagy napon mi a férjemmel az ÖTÖDIK házassági évfordulónkat ünnepeljük?
:lol:
Férjednek üzenem, nyugalom, tök jó lesz minden! (3 nap múlva)

damara

Damara: tényleg? :D Akkor jó dátum, gratulálok Nektek! (Remélem, nem kavar be ez a sok front). Férjemet próbálom nyugtatni, talán tudat alatt ezért is vagyok ennyire nyugodt?!
Majd írok sms-t :wink:

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok Lányok! Remélem emlékeztek még rám..... :oops: Mindig olvaslak titeket csak irni nincs eröm.De most hatalmas gratula Banyoszkának és Cosmo neked sok puszit küldök és pénteken itt ülök a gép elött hogy minél hamarabb olvassam a jo hirt!!!!!!!!!!!!!!! Tudod én is tervezett csaszis voltam fél kilenckor már kinnt is volt Pisti!!!!! Sok puszi Neked és a többieknek!!!! :D
okina78

Cosmo:Gondolok rátok!
Vendég

Sziasztok!
Voltam dokinál,minden ok,baba feje 8,8 cm,nagy lesz,vagy korábban jön,azt mondta.Méhszáj zárva,magasan van.
2 hét múlva megyek ismét,akkor ctg,uh lesz,és meg is vizsgál,mert onnan már egyből Sopronba megyek egyedül,kocsival.Azt mondta erre:Ajjajj:)
Cosmo hajrá! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Banyoszka, nagyon gyönyörű a kislányod! Még egyszer gratulálok hozzá!!!!!!!

Cosmo, rád meg nagyon gondolunk, s közben Lilisgabira is, hiszen az ő idejük is közeledni látszik.

Ma voltam a doktornőnél, volt vizsgálat is, mindent rendben talált. És végre személyesen is megismerkedtünk Murphy-vel, tudtunk egy kicsit trécselni is.

Sűrű ez a hetem, pénteken Boriéknál évzáró lesz az oviban, szombaton meg megyek 3 napra Agárdra kórustáborba. Már várom. Nehéz lesz Bori nélkül, de kell ez a kikapcsolódás neki is. Apával jól meglesznek.

Most mennem kell, nehéz osztott képernyő mellett fórumozni, a monitor másik felén a nemrég felébredt gyönyörűségem nézi és hallgatja Gryllus Vilmostól a Sorompót. :lol:

Tegnap ünnepeltük a bronznapot, mert 26-a volt, Bori hónapfordulója. Minden hónap 26-a bronznap, január 26. az ezüstnap (fél éves forduló), július 26. pedig az aranynap. 8)
ktc

Köszönöm szépen a drukkokat mindenkinek! Igyekszem mielőbb jelentkezni. Férjemnek is mutattam, hogy hogyan tud belépni, úgyhogy még az is előfordulhat, hogy rak fel képet valamikor (de nem ígérem). SMS-t többeteknek is küldök, aztán majd akinek lesz ideje, vagy gép közelében lesz, az beírja a fórumra.

Okina: de jó, hogy írtál!!! Aranyos vagy! Hogy vagytok?

Gabi: örülök, hogy minden rendben volt az UH-n. Az úton majd vigyázz magadra. Ez lesz az utolsó "megpróbáltatás"? Inkább már most kívánok neked egy kalappal, mert később ki tudja lesz e rá időm :)

Ktc: szuper, hogy minden rendben van. Akkor hajrá! :wink: Nagyon tetszik ez a bronz, ezüst és aranynap!!! :D

Murphy: remélem, nálatok is minden OK. Mikor lesz a köv. UH?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Ma voltam a doktornőnél. Természetesen ma sem volt vizsgálat (amin már meg sem lepődtem), de legalább jövő hétre elküldött uh-ra. Szorítsatok, hogy ketteske (ahogy Cosmo nevezte el) megmutassa végre a nemét. Legközelebb két hét múlva kell visszamennem és akkor már lesz a Spánik doki!!! Már nagyon várom.

Ma találkoztam ktc-vel, nagyon szimpatikus volt. Láttam fényképeket a Boriról, nagyon szép kislány.

Cosmo: Már csak két nap!!! Nagyon szorítok Neked. Sokat emlegettünk ktc-vel is. Amikor én szültem a Zsófit, akkor miután kicsit rendbe tették és bebugyolálták, behozták hozzám a műtőbe. Odatették az arcomhoz az arcát. Ez az, amit soha az életben nem fogok elfelejteni. Még ma is érzem azt a puha kis arcocskát... Szerintem kérdezz rá, hogy megteszik-e ezt Neked, mert óriási élmény. Nálunk a Gyuri végig kamerázta a műtétet, ezt is ajánlom, ha a férjed megteszi. Természetesen nem látszódik raja semmi "komoly jelenet", de látszik, ahogy kinyomják a Zsófit és elviszi a doktorbácsi. Aztán már a Zsófi mérése van a felvételen.

Banyoszka: Nikitől elhaltam. Természetesen nekem is a vigyori fénykép a kedvencem. Olyan kis helyes rajta...

Ktc: Mégegyszer örülök, hogy találkoztunk. Nekem is nagyon tetszik ez az arany-bronz-ezüstnapos ünneplés. Tök ötletes.

Lilisgabi: Most már vigyázz magadra. Nem lesz megeröltető a soproni út? Az azért elég hosszú.

Hétvégén Dunakeszin voltunk a repülőnapon. A Zsófi nagyon élvezte, bár túl közel nem akart menni a repülőkhöz. Annál inkább a körhintához és az ugrálóvárhoz... Apa repült is egy kis géppel, teljesen fel volt utána pörögve. Szegény Zsófi annyira kifáradt, hogy beültünk a kocsiba, bekötöttem az ülésébe és még el sem indultunk, amikor ő már aludt.

Most már elköszönök, mert késő van.

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Sziasztok!

Még egy hírecske a mai nap végére: megint benne vagyunk a Kismamában, a júniusi szám 51. oldalán. Nem nagy "szám" ez a megjelenés, de hát a fényképünk ott van!
ktc

Sziasztok!
Cosmo:Köszi,aranyos vagy,majd szépen visszaszoksz a gép elé,ha már pár hetes lesz a baba.Lehet,hogy előbb is,de addigra meg én fogok elszokni. :D Péntekig még jövök,és várom majd én is a jóhírt.Sok erőt,és bátorságot! :wink:
Többiek:Akik kérdeztétek,de igen,megerőltető lesz az út,de az autópálya nem gond,utána meg megállok Csornán,Kapuváron is pihenni,pisilni.Kicsit sétálok,bemegyek egy-két üzletbe,veszek vacsit,sétálok,és nem lesz gond.Du. tanulok még,este korán fekszek,reggel korán kelek,és én leszek az első,tuti.Most is előre vettek a védésen.Na,inkább csak a vizsgától tartok,nagy anyagot ölel fel a 4 év...Sok a definíció,a pszicho,pedagógia.Mindegy,gondolom,tudok majd beszélni,ez nem gond nekem,kicsit mellé,ha nem jut jobb eszembe,aztán nem fognak megbuktatni egy ekkora hasú kismamát.2 héttel szülés előtt.Ha igen,megírom nektek.Bár ciki lenne. :roll:
A hazafelé út lesz hosszú,akkor csak egyszer állok meg Győrnél a mekiben az autópályán,kávéra,pisire.Ezt tervezem,aztán lehet,hogy a doki nem is enged elindulni.
Vendég

Megvolt az utolsó hajmosás, pedikűr, manikűr, megfőztem 2 napra, a szennyes üres, telefon a töltőn, fényképezőgép bekészítve... részemről, felkészültem a holnapra 8)

Olyan gyorsan telik a mai nap.

Marcsi: szuper lehet, hogy így megörökítette a férjed a születést, de szerintem nekem a férjem nem lesz ennyire erős vagy nyugodt. Esetleg, ha lesz ott valaki akit megkérhet, akkor lesz pár kép a kiemelésről is, de majd meglátjuk. Annyit mondtam neki, hogy a fürdetésről csináljon pár képet, aztán csak élvezze a pillanatot. Ha lehetne altatásban töltené a holnapi napot, vagy legalábbis addig a mondatig mindenképpen, hogy: tessék apuka, itt van az egészséges gyermeke.
Nem tudom, hogy hármunk közül ki fog jobban bőgni, szerintem tuti lekörözzük a gyereket :lol:
Nekem is mondta a dokinő, hogy majd pólyában odateszik a fejemhez a Prücsköt, már alig várom!!! Most már kellemes izgatottság van bennem.

Ktc: jó pihenést/szórakozást/feltöltődést Agárdon!

Gabi: köszi és vigyázz Magatokra!

Nem tudom jövök e még ma, de ha nem, akkor jó hétvégét Mindenkinek és majd jelentkezem, ha hazajöttünk (remélem, jó hamar!).

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: Holnap csoportkirándulásra megyünk az ovival, így csak este fogok tudni a géphez jönni. De tudd, hogy én is sokat fogok gondolni rátok, és nagyon drukkolok nektek, hogy minden a lehető legjobban és legszebben alakuljon!! :wink:
lamme

Cosmo:Én holnap itt ülök a gép előtt,és várom a jóhírt!Nagyon szorítok,és jó bőgést mindhármatoknak. :D
Vendég

Lamme, Gabi: KÖSZÖNÖM! :wink: :D Most kezdek kicsit ideges lenni, vagyis hülye :lol: Minden és mindenki idegesít. Jajjj :lol: Még most is a neveken agyalunk 8)

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

COSMO! Hatalmas ölelés holnapra!!! Biztos minden rendben lesz! Nagyon szorítok nektek! A név pedig majd beugrik amikor meglátjátok a picúrt. Nagyon izgi, hogy még azt sem tudjátok, hogy fiú, vagy lány név...

Banyoszka! nagyon édes Niki! Ez a mosoly nem semmi! :wink:

Majd holnap írok hosszabban, csak most a fiúk szedik szét a lakást!

aviubi

Cosmo - lehet, hogy már nem is olvasod, de én is nagy ölelést küldök holnapra. :D :D :D
Az tényleg nagyon klassz amikor felöltözve odahozzák és az arcodhoz érintik picurkát, azt én se felejtem el soha, a kis puha meleg börét. Ahogy rámnézett először, csak néztük egymást és nekem potyogtam a könnyeim, közben meg fülig ért a szám az örömtől. Az csuda klassz volt, örülök hogy odafent úgy gondolták hogy végre átélhetjük ezt az érzést. Neked is ezt kívánom szívből. Pusza
Ügyesek legyetek. :)
toldikrisztina

Cosmo! Nagy ölelés mára! Mindhármótoknak! Várunk vissza! :D
ktc

Sziasztok Csajok!

Cosmoék lehet, hogy már hárman vannak! Ha van valakinek híre, akkor tegye fel, nagyon várom már!

Marcsi

Kép

Kép
murphy73

Cosmo, nagyon sokat gondolok Rátok! Már biztosan Veletek van a Picur is :))
Várom a híreket, ölelés!!
vumenke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?