Sziasztok!
Etelka: hajrá kis bogyó..
olyan izgi, figyelni/átélni, ahogy fejlődik a baba a pocakban..
oooooolyan jóóóóóó Neked.....
na, de azért én sem panaszkodom, a két kis rosszcsontom ad elég izgalmat és örömöt..
Eszty: 30. hét..
most nézem, mindjárt szülünk.. most lett pozitív a teszt és már nemsokára itt a kis kukacos köztünk..
de jó, hogy romantikáztatok egy kicsit..
már ránk is ránk férne..
pihizz, amennyit csak tudsz..
rózsát én is kaptam, az összes pasimtól egyszerre.. (a kicsiktől és a nagytól
a kertben szedték..
Mit csináltok Miskolcon?? Én rally-n voltam ott utoljára, kb 4 évvel ezelőtt..
Én is örülök, hogy végre találkozhatok Veletek, már régóta terveztem, csak hát két gyerkőccel nem egyszerű neki indulni ilyen messziről...
Dóri: mi újság?????? minden oké?? tessék jönni erre is..
Ákosom szerencsére jól van..
az esés után leköltöztem vele a szopihoz a földre, de mire a matracig eljutottam, felébredtünk mind a ketten Ákossal és miután bekajázott, elindult játszani..
éjjel fél kettőkor..
aztán meg balhézott, hogy hogy merem lefektetni, mikor ő játszani akar.. úgyhogy marad az ágy csak belül a falnál és ülve..
így viszont alig bírom el, de legalább nem tud leesni..
Matyi továbbra is pelus nélkül van, ami pedig minimum 3 nadrág bánja naponta..
, ugyanis a drága kisfiam annyira nem ér rá, hogy már csak akkor szól, ha csorog..
de sebaj, hosszú még a nyár, ez is menni fog..
mindig mondom neki, hogy legközelebb biztos sikerülni fog..
Nálunk egy kicsit felpörögtek az események, Ákos mindenhova jön utánam.. két lábon.. én meg kapom sorban az infarktusokat.. a legújabb játéka, hogy eldobja magának a labdát, majd utána totyog, aztán megint eldobja és megy utána..jól elszórakozik..gyakorlatilag egész nap megy..ráadásul Ákos teljesen szerelmes Matyiba, gyakorlatilag folyamatosan követi, figyeli és a végén ugyanazt csinálja amit Matyi..
annyira jópofa látni, ahogy ügyeskedik..
Matyi meg védi, istápolja, tanítja..
és nagyon szereti..
sokszor csak úgy odamegy hozzá, megöleli,
megsimogatja, puszit ad neki..
ha kell, megvigasztalja..
(mindig sikerül neki..
) ma például mikor oda sétált Ákos az ágyhoz, Matyi megsimogatta a fejét és mondta neki, hogy "ügyes"..
reggel meg elkapta és megölelgette, miközben mondta neki, hogy
"Ákos, Matyi fia"..
hát komolyan mondom meg kell zabálni őket..
Mi holnap megint megyünk lovagolni a Margitszigetre, de csak a pacikhoz ugrunk be, mert utána szülinapra vagyunk hivatalosak, csak pont útba esik, úgyhogy meglepjük Matyit...
na, megyek, mert apa sorban áll a géphez, még melózni fog rajta..
pussz
Móni