Új privát üzeneted érkezett!

Csomee, még nem tudjuk, de már nemsokára kiderül, remélem! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Drukkok mennek minden akciózónak!
Vendég

Rana, csomee,
elteszem a drukkokat a csodababára.

Még nagyon nem gondolkodunk benne.
Sőt még a gyakorlás is hiányos. :cry:

Úgy ha összejön biztos csodababa lesz az is.

én ha nem is írom, de mindenkinek szorítok, drukkolok, megasatöbbi csak rengeteg tanulnivalóm van és egy majd 2 éves Csöpp aki hisztis ha nem vele foglalkozom. :D :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana!
A vasnak elég sok idő kell, hogy hasson. 4-6 hét. nekem is ennyi idő után javult a vérképem!

Nyulasz!
örülök, higy az urad jobban van!!!!

Drukkok mennek mindenkinek!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Lányok, mit lehet beszedni vagy szopogatni, ha kapar a torkom, fáj a köhögés?? :roll: Apa sikeresen összeköhögött. :?

skrisz72

Én is drukkolok ám Nektek: Meli, Brizo, Csomee, Katavirág, Bridget !!!! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrissz: van egy olyan szopogatós cukor, hogy Taatum, vagy vmi hasonló. Olyan, mint a Strepsils, csak kismamiknak is lehet.

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi Puszi! Akkor az a tantum verde lesz.

skrisz72

Mindenkinek köszi a drukkokat! Holnap megyek uh-ra, majd délután jelentkezem a helyzetjelentéssel.

Ha megengeditek teszek 1-2 fotót Kitti szülinapján készült fotóból:
Kép Kép

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Hű, mekkor tortája volt a kicsi lánynak! :lol: Délután majd gyere a hírekkel!

Brizo, egy kalappal mára!

skrisz72

csomee, gyönyörű kislány!Irigykedek :oops: :D .

Skrisz, jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Brizókám! Sokat gondolok rád!!!!!

Szépséges pénteket mindenkinek!

Kép
estike66

Skrisz
Nagyon jó a Sinupret is!

Csomee
Gyönyörűséges Kitti :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csoma!
nagyon szép a kicsilányod! Gratulálok :D :!:

Skrisz!
remélem jobban vagy.... engem is elkapott a múlt szerdán (apától kaptam el természetesen) és még most is náthásos vagyok. :evil:
gyógyulj meg mielőbb!
dezsina

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Csomee: csodaszép!

Akciózoknak ezer drukk!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Én is hoztam a drukkjaimat!
Csak most el vagyok havazva, határidős melókkal.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Most olvastam az indexen! a Ciris milliárdos tulajdonosa javasolta, az eü miniszternek, hogy 2+1re csökkentsék a támogatott lombikrprogramokat.... mérgelődök... :evil: :evil:

http://index.hu/belfold/2009/05/22/somo ... _az_allam/
dezsina

Dezsi!
Én is olvastam. Nem tudom, végülis az nem rossz javaslat, hogy full ingyenes lenne. Plusz a sikeres lombikokat térítenék. Bár akkor legalább az első 3-at teljesen ingyenessé tenném. A kettő az kevés.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, én meg egyáltalán nem értek egyet, mert egy stimus gyógyszerre könnyebb összeszedni a pénzt, mint egy stimu+gyógyszerre!!!!!!!!!!!!!!!!Hogy mi a véleményem, azt inkább bővebben nem fejteném ki, mert nagyon felhúzom magam!

babaimádó
Kép
babaimado

Babi!
Az első érzésem a cikk olvasása után nekem is felháborodás volt. Utána kezdtem el egy kicsit számolgatni.

Bumi

bumi1979

Nekem nem szimpi a cikk, mert gyanusítgat, hogy mások direkt rosszul csinálják, hogy több pénzt csaljanak ki a TB-ből... és Babával értek egyet abban, hogy míg én a gyógyszerekre össze tudom gyüjteni a pénzt, egy stimura nem tudnánk... :(
dezsina

Dezsi!
Most kapásból én sem tudnék ennyi pénzt összeszedni, de mondjuk ha lenne 3 tök ingyenes lombikom, akkor amit ezeken "megspórol" az ember, az mehet a 4.-re. Persze ők a cikkben 2 ingyenesről beszélnek, és az szerintem is kevés. Az ami szerintem a mostani rendszerrel igazán "gond", hogy nem vizsgálnak ki kellőképp, és így sokszor "pazarolják" a lehetőségeinket. De ezt a támogatott lombikok lecsökkentése sem oldaná meg.

Bumi

bumi1979

[quote="dezsina"]N írta:dezsinaekem nem szimpi a cikk, mert gyanusítgat, hogy mások direkt rosszul csinálják, hogy több pénzt csaljanak ki a TB-ből...

Mondjuk ezt én sem értettem, mert direkt elrontani egy lombikot nem lehet. A stimut "ronthatnák" el, de ha meg nincs beülti, akkor nem veszett el lehetőség sem. Szóval ez tényleg baromság.

Bumi

bumi1979

Bumi, nem értek egyet. Mondjuk 2 lombiknál összegyűjtesz (ha pl.150 a gyógyszered most, mint nekem általában) 2x150.000=300.000 Ft-ot. A harmadikra ezt tudod megspórolni. A 3.lombikod költsége kb.500.000+150.000=650.000 Ft. AKKOR MIÉRT IS JÓ EZ?????????

(Megjegyezném, hogy nem kizárólag magam miatt avgyok felháborodva, hanem a sorstársaim miatt is!)
A megoldást én nem ebbenlátom, hanem abban, hogy ne kezdjék lombikkal rögtön,mint sok esetben, hanem először mindnet vizsgáljanak ki, emrt sokszor lombik nélkül is lenne megoldás!Csak általában ezt nem keresik, ahogy én látom!

babaimádó
Kép
babaimado

Babi!
Én is azt írtam, hogy a kettő kevés,legalább 3 kéne ami full ingyen van.
És én is úgy gondolom, hogy a kezdeti kivizsgálásokkal nem foglalkoznak, mert legalább 1-2 sikertelen lombikon túl esel, mire néznek mondjuk egy genetikát, vagy csak egy sima pajzsmirigyet, vagy IR-t. De ezt szerintem se oldaná meg a tb-s lombikok számának csökkentése.

Bumi

bumi1979

Az én felháborodásom a kaális topikban olvasható. Én azok közé a szerencsések közé tartozom, akinek másodikra összejött. De tudok olyanról, akinek a 14. sikerült!!!! Számoljátok ki, az mennyi pénz lenne két támogatott lombikkal. Szóval S. úr javaslatát egy az egyben összetépném. Majd akkor beszéljen ilyeneket, ha az ő hozzátartozói is átmentek ezen a lelki gyötrődésen, amit a lombik jelent. Kíváncsi lennék, ha neki gond lenne a spermáival, akkor is javasolgatna-e hülyeségeket?

skrisz72

Skrissz: 14.????? Atyaég! Mi volt a gond náluk?

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz!
csak az a baj, hogy a csávó full gazdag és akinek pénze van, az könnyebben veszi az akadályokat... nem borul ki olyan hamar, mint mondjuk sorstársaink, vagy én magam azon, hogy tudom, ha eljő az 5. lombik, és nem sikerül, akkor már csak örökbe fogadhatok :? Ez az uriember sohasem érti meg ezt a problémát.
dezsina

Puszikám, Harcika írta egyszer vígasztalásul nekünk még tavaly. Épp nem volt a topik a toppon, és ő jött a jóhírekkel. Már nem emlékszem mi volt a gond.

skrisz72

20 petesejtem lett :lol:
kaptam fehérje infúziót :roll:
nem vagyok most a toppon, fehérje-folyadék-pihi ezt az instrukciót kaptam dokibától
itt vagyunk fennt Pesten min. 1 hétig
holnap 11-kor kell telózni, hogy hány volt érett és ebből mennyi termékenyült meg, biológus, dokibá és főleg mi szeretnénk, ha elvinnék szerdáig az embriókat, addig is a p.fészkeim lenyugodnának
optimista vagyok bízom bennük :P

Kép
brizo

Sziasztok.

brizo:ez azt igen! Nagyon ügyes voltál.Pihizzél mert gondolom azért fáj a hasad. Kép

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Zsófikukac írt sms-t,egész éjjel hányt,reggel bementek a kórházba,és sajna a hányástól tovább nyílt,2111.Kap visszatartó infúziót,és tüdőérlelőt.Kéri,hogy szorítsatok ti is neki,hogy még pár hétig bírják!
Férje megpróbál neki netet szerezni.

Jajj lányok,szorítsatok ti is nagyon nekik,még nőjjenek odabenn!

...mindjárt visszaolvasok!
Vendég

Zsófikukac:+++++++++++++++++++++++++ Kép

Kép
Kép
melánia

kukac szorítok nagyon, hogy minél tovább benntmaradjanak a babócák :o :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
brizo

Zsófi!

Én is szorítok neketek nagyon!+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Drukkjaim mennek mindenkinek,
Brizó,ez nagyon szép,most legalább nem csak egyszemke lesz az tuti!Drukkolok,pihizz sokat!
Katavirág,neked is++++++++++
Bridget,a closty és a szurik között nem tudom pontosan mi a külömbség,asszem a closty teljesen mást stimulál mint a szuri.Drukk!
Csomee,boldog szülinapot a kicsilánynak!Nagyon szééééép :D
Dezsinám++++++++++++++++++++++++
Annmari,neked is,és akit kihagytam+++++++++++++

Mi megvagyunk,apa gyógyulgat...tegnap este kicsit megijedtem,mert a hűvelynél olyan nyilalló fájdalom volt,nem tudom ez normális-e. :roll:

Kukacka,sokat gondolok rátok!!!
Vendég

Ja,és Meli++++++++++++++++++
Vendég

Kukackám drága, nem ezt beszéltük meg. :( Szorítsd össze mindenedet én is nagyon szorítok értetek!!!!

Brizo, ez aztán a termés! Kívánom, hogy jó minőségűek legyenek!

Nyulaszkám, apának ma is sok gyógypuszit küldök. Te jól vagy, ugye? Kérlek, vigyázz magadra nagyon!

skrisz72

Skrisz,köszi,megvagyok...édes az új avatarod!
Vendég

Brizpo ez nem semmi.Ha jól rémlik, nekem legutóbb 15 lett és majd megdöglöttem. Pihenj és drukk a babóknak!

babaimádó
Kép
babaimado

Zsófi, szorítok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz, sajnos én nem tudom megmondani, hogy normális-e, de nagyon szorítok neked is.

babaimádó
Kép
babaimado

Borzalmas napom volt, ezért csak pár szó erejéig jövök, csak hogy nagyon-nagyon szorítsak Zsófinak, meg persze Brizonak, Melinek, Katavirágnak és mindenkinek, akinek kell :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hahó!!!

Zsófikukac,
1000-rel mennek a drukkjaim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizo,
ez csodálatos, csak így tovább!!!+++++++++++++++++++++++++

Katavirág, Dezsina, Annmari, Meli, Csome, Bridket (és akit kihagytam volna)

Somodys cikk: :twisted: :twisted: :twisted:

Nálunk nyugi van, csak sok a meló :roll:

tillidian

A Cirises indítványról szóló riport a híradó21-ben a hírtv-n 12 percnél kezdődik.
Meg lehet még nézni. Feltűnik benne az egyik kaális dokink is.
http://www.hirtv.hu/view/videoview/hirado

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Nyulasz, ugye milyen jópofi kiscsajt találtam avatarnak? :wink:

skrisz72

Zsófi
Hatalmas drukkok mennek!

Dezsina
Ha én is érdekelt lennék a Cirisben, aminek nincs OEP-támogatása, akkor én is a finanszírozott lombikok számának csökkentését javasolnám...

Brizo
Drukk a randihoz!
Vendég

Sziasztok!
Zsófikukac!
Drukk, hogy kihúzzátok egyben még néhány hétig!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Brizó!
Gratula a 20 petikéhez! Mennek a drukkok!

Többieknek is drukk!

Bumi

bumi1979

Sziasztok!

Zsófikukac, drukkok mennek, hogy minél tovább egyben maradjatok!!!!!

Brizo, gyönyörű eredmény, csak így tovább!

Nyulasz, örülök, hogy apa jobban van. Nyilalló fájdalom nekem is volt -többször is- pont úgy, ahogy írtad. Mi kibírtuk a 36+6 hétig.

Mindenkinek köszi a jókívánságokat és mennek a mai drukkjaim is!

Tegnap vendégség volt, ezért nem jöttem. Voltam uh-on, minden rendben, kb. 9 tüsző van. Hétfőn újabb uh. Ezen a cikken én is teljesen kiakadtam. Egyetértek Skrisz72-vel, valószínűleg fogalma sincs S. úrnak, hogy ez milyen lelki teher. Ő csak a pénzt látja!

Kellemes napot, amint tudok, majd jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csak gyors beugrottam, nincs időm, de:

Zsófi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Naggggyon drukkolok!

Brizo: ügyes!!!!! :D

Drukkok is mennek, este jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Katavirág, Dezsina, Annmari, Meli, Csome, Bridget kinek miért én is drukkolok és szorítok értetek

Kukacról nincs újabb hír?

Többieknek is nagyon köszi a drukkot :!:

11-kor beszéltem a biológusnővel: 20 sejtecskéből 15 volt érett, ebből mára 10 megtermékenyült. Spontán eresztették őket össze, nem kellett ICSI. :lol: :lol: :lol:
Tegnapi naphoz képest jobban vagyok, pihi- mentes víz- fehérje ezerrel és a lelkecském is nagyon boldog
Hétfő reggel kell menni fehérje infuzióra és E2 vérvételre, akkor tudjuk meg azt is, hogy mikor kapom őket vissza, ha ilyen sok marad és szépek lesznek megpróbálják elvinni szerdáig,
úgyhogy továbbra is kérném a drukkokat

Rana mi van veled, miért volt tegnap borzalmas napod?

Csomee hányadik napon vagy?

További szép hétvégét mindenkinek Kép

Kép
brizo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?