Zaha, azt hiszem inkább az Acapella terasza volt..
Álmom:valahová mentem, autót vezettem(nincs jogosítványom),nagy hasam volt, alig fértem a kormány mögé..aztán mindenáron szülni akartam valahol, de csak néztem rám az emberek, hogy ne mis vagyok terhes, nincs is hasam, én meg magyaráztam, hogy dehogynem, mért nem látják???
Megint a tehetetlenség, meg értetlenség érzése álmomban ,ahogy kétségbeesetten bizonygatom ,hogy van gyermekem..pedig nincs.
Most beszéltem egy nőgyógyásszal telefonon,majdnem egy órát..Felemelő volt, annyi kérdésemre adott olyan őszinte választ!
Egy olvasónk adta meg a számát,annyira hálás vagyok érte..
Nagyon sok mindent átbeszéltünk, a lelki részét is.
Azon meg volt döbbenve, hogy csak akkor fektettek kórházba, amikor már ilyen nagy volt a gond, hogy a 19. heti darabos vérzésnél még hazaküldtek, hogy majd menjek vissza, ha beindul a vetélés..És azon is, hogy itt nincs cerclage.Náluk Budapesten sikerrel alkalmazzák.Nem javasolja, hogy a fehérvári kórházban vállaljam a második babát..Szerinte Semmiképp nem szabad belevágni egy alapos kivizsgálás nélkül.Nőgyógyászati vizsg., hasi uh,urológiai, hormonszintek..teljesen tiszta lappal kellene kezdeni.Javasolta, hogy menjek fel Pestre, ott sokkal inkább a féltés az elfogadott és bevállt terhesgondozás.Vígasztalt, ohgy a második terhességet biztosan tovább hordom, mert a méh, ha először eddig bírta, akkor másodszorra már teherbíróbb.Nem lesz könnyű, de valahogy ki kell bírni a 26.hétig és akkor fogok felszabadulni.Amikor említettem a következő szülés módját, azt mondta az érthető ,hogy a dokim nem akarja engedni a simát, mert egy ilyen nagy baba elvesztése után nem vállalnak kockázatot..Mert bár a császár is kockázatos ,de nem a babának..
Még sok mindenről beszéltünk és felajánlotta, hogy bármikor hívhatom ,ha kérdésem van.Megadta egy orvos barátja elérhetőségét, megbeszélem a párommal, lehet felkeressük.Szerinte már a lelki vonatkozás miatt sem tenne jót a fehérvári kórház..már nem tudok nyugodt lenni ,ha oda belépek..
Meg még szóbakerült ezer dolog, de most nem is tudok mindent leírni, még ülepszik.
És nagyon megdícsért ,hogy kivártuk -kivárjuk az egy évet, azt mondta nagyon nehéz lesz az augusztus és a várakozással nagy esélyt kap a második baba..