Új privát üzeneted érkezett!

jaj, a Dorci olyan aranyos volt... Így énekelte a tesóknak a Cifra palota kezdetű dalt: "Gyere ki te tubarózsa, vár a Fiona...!" Lehet, hogy kicsit sok mesét néz? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

És még azt elfelejtettem, hogy a hétvégén voltak egy évesek az ikrek 8) 8) :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok,köszi a kérdéseket!!! Most csak hazalógtam a kórházból,szombat óta bent vagyok,nagyon ödémás a lábam,de szerencsére nem toxémia. Most már jöhetne Lóci,mert a kórházból nagyon ELÉG!!!!!
Puszi Mindenkinek,indulunk vissza,csak jó volt egy picit itthon lennem.
(Idegileg már nem vagyok a topon.) :oops:

Kép
f.ancsi

ÉVI
Örülök, hogy jól telt a buli, kijárt nektek a 3 gyerkőc mellett.
Anyósod tényleg nagyon profi!
Nagyon sajnálom hogy nem tudsz eljönni a bulira. Remélem most már többen nem mondják le alig maradtunk :roll: :roll: :roll:

Dorcusz tényleg sok mesét nézhet. Shrek az egyik kedvenc? :wink: :lol:

Tényleg! most hogy mondod májusban vettük a mocimat, és tényleg akkor jelentetted be a + tesztedet. Gratula! :lol: :lol: :lol: 8)

ANCSI
Remélem hamarosan kijön Lóci! Drukkhegyek! Eddig nagyon ügyi voltál le a kalappal.

Pénteken megyek egy profi 4D-re.

Azt írják hogy 100 % hogy meg tudják mondani a nemét 12. hetes kórtól, szerintetek igaz, mert nem szeretnék 17 ezer forintot kidobni az ablakon.
Apának lesz utószülinapi ajcsi mert már nagyon kiváncsi, kapunk dvd-t is meg képeket.

dita75

Most csak gyorsan Ditának.

Ditus!
Énm nem akarok belekottyolni, de sztem még korai. 28-30. héten megint lehet menni, mert akkor már totál babaformája van az aprónépnek, és isteni a babamozi. Akkor megint fogtok erre költeni?

Már csak pár hét, de legkésőbb a 20. heti genetikáig tutira kiderül az egész.

Most jobbra el, altatás.
20150601134430

Dita, a világért sem szeretném kedvedet szegni, de 12 hetesen max az érdekesség kedvéért találgatni lehet a nemeket, de biztosra megmondani nem. Bár végül is 50 % esélye azért van eltalálni is... Szerintem legyetek inkább türelmesek egy kicsit!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dita,
17.000Ft-ért 4D. Jesszusom. Én most 10.500-ért voltam, 30-50 perc egy vizsgálat (nekünk azért volt csak 32, mert a végén Levi úgy befordult, hogy a tarkóját tudtuk volna nézni napestig...). Nem csak a babát, hanem engem is "átnéztek", a veséimet, az epehólyagomat, azt, hogy ellátom-e rendesen a méhemet vérrel, megnézték a baba agyi keringését, a köldökzsinór áramlását, és még ha Lili megengedte volna, a nő megnézte volna az ő veséit is, hogy tudjam mi van vele, mire csütörtökön megyünk a Heim Pálba.
Amúgy tutira nem fogják tudni megmondani, hogy fiú-e vagy lány, max mondanak valamit, hogy szerintük mi, aztán legfeljebb tévednek. Az augusztusi topicban volt egy lány, neki azt mondták olyan 13-14 hetesen, hogy tuti lány. Másnap kicsit vérzett, bement a kórházba, megnézték, közölték, hogy 1000%, hogy fiú. Aztán két hét múlva megint lány volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Némóci!

Tejpépnél arra vigyázzatok, h emellett még kell ám a táp. A milupa ha-s gabona pép fincsi.

Zsuzska!
A bulin csináltatok képeket? A bodyt megnézném :D

Évi!
Örülök, h jól sikerült az apás kiruccanás! Rátok is fért már egy kis lazítás.

[quote]a írta: Dorci olyan aranyos volt... Így énekelte a tesóknak a Cifra palota kezdetű dalt: "Gyere ki te tubarózsa, vár a Fiona...!" Lehet, hogy kicsit sok mesét néz?

Kép Kép

Ancsi!
Még a végén túlhordod... Kinek írsz majd sms-t? Mindne készen áll a pici érkezésére?

Linácska!
Most, h írtad nekem is beugrott, h 12 e Ft volt a 4D. Aztán mivel Őfelsége nem mutatta az arcát visszahívtak még 1szer, de azért már nem kellett fizetni.

Dita, Boni, Moncsi,Denika!
Hogy aludtatok?

Lackónak folyik az orra, tegnap volt kis hőemelkedése, mára már elmúlt.
20150601134430

Sziasztok!

Viki,
Sajnálom, hogy Lackónak folyik a nózija, de remélem nem lesz semmi komoly!
Nem tudom mit fog felírni a doktornéni. Beszéltem vele tegnap az oltás miatt, és említettem, hogy milyen keveset eszik Réka. Képzeld, ha már 5 kg lenne, akkor le lehetne választani a tápról teljesen. Mondta, hogy majd ír fel tejpépet, és megbeszéljük a továbbiakat a táplálásával kapcsolatban.

Ancsi,
Sajnálom, hogy már kórházban kell lenned, de remélem Lóci most már siet kifelé!

Dita,
Hát, ez az UH tényleg kicsit drága, de remélem meg tudják majd mondani, hogy Bogyó lány! :lol:

Évi,
Biztos jó lehetett kicsit gyerekek nélkül! Örülök, hogy jól érezted magad!

Képzeljétek, szerintem tegnap este peteérésem volt, vagyis két hét múlva nekem is megérkezik a mensim.
Ja, és kipróbáltam a mei tai-t úgy hogy Réka keze kint legyen. Ő rögtön elaludt, és csak egy idő múlva vettem észre, hogy kezd lilulni szegénykének a jobb keze. Még jó hogy áruházban voltam, gyorsan kikötöttem, és visszaraktam úgy ahogy eddig használtam. Ő sajnos még kicsi, így nem tudom úgy megkötni, hogy ő is kilásson, majd talán 1-2 hónap múlva.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némókám!
Én úgy tudom, h 1 évesk oráig táp / tej kell a bébinek, sztem nem lehet totál elhagyni a péppel.

De a dokinénitek meg megmondja okosba az tuti.

Mikor mérlegeltek?
20150601134430

Sziasztok!

Dita: Azt hiszem én is elfelejtettem gratulálni a 2. trimeszterhez.. Csak az UH-hoz gratuláltam, de nem esett le, hogy ezzel vége az 1. harmadnak.. :oops: Ne haragudj.. :roll: Utólag hatalmas gratu! Örülök, hogy jó lett a kombinált teszt eredményed! :)
4D: Szerintem is most mégcsak tippelni tudnak Bogyó neméről. A fütyik úgy tudom korábban látszanak, szóval lehet, hogy érdemes lenne még hagyni kicsit titkolózni Bogyót. :wink: Nem gondolod?? :wink:

Linácska: Levi baba nagyon ari, és szép méretekkel rendelkezik! :)

Viki: Próbáltam, hogy megállunk szopi közben büfizni, de olyan hisztit rendez, ha elveszem tőle a cicit, hogycsakna! Iszonyúan szereti a hasát a kiccsaj. :) Súlya szerint kiszámoltam, hogy kb. 70-80 lenne az adagja egy evésre, és ma reggel is bepuszilt 140-et 10 perc alatt, de általában 100-at mindig megeszik. Nem csoda, hogy kijön belőle.. :roll:
Lackó tündérien udvarol! :) És remélem, nem lesz beteg!
Most egész jól aludtunk éjjel, negyed óránál nem tartott tovább az altatás egyik etetés után sem. :) Este 8-kor fürcsi után evett, utána csak éjfélkor kérte a köv. adagot, aztán fél 4, majd aludt reggel 8-ig. :shock:

Czinke: Gratula a fogacskához és a házassági évfordulóhoz! :)

Zsuzska: Drukk az oltáshoz! +++++++ Olcsinak boldog negyedéves szülinapot! :)

Némóka: Remélem, nincs semmi baj Rékával, és tényleg csak hisztiből nem eszik eleget! Amúgy szerintem lehet valami front, mert ugyan Niki eszik rendesen, de az utóbbi pár napban megint sokat bukott, és nagyon nehezen tudtam elaltatni. Tegnap délután alig aludt fél órát, nyűglődött végig, én meg sírtam mellette. :( Szerencsére az éjszaka jó volt, így most nem vagyok annyira mosott kaki. :)

Évi: De jó, hogy el tudtatok menni bulizni kettesben! Ügyi nagyon az anyósod! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Szasztok!

Megjöttem a gyermekfelügyeletről! :lol:

Köszi mindenkinek a 4D hsz-eket, ha ennyien egy véleményen vagytok akkor még várok vele pár hetet.
Hátha az apf-nél megmutatja magát a kis csirkefogó, és ha nem akkor a köv. héten megyek 17. hét akkor már biztos pofásabb is lesz.

VIKI
Ezen mindig csodálkozom, hogy nyáron hogy lehet betegnek lenni, remélem nem allergiás semmire Lackó! Nekem most ettől a nyárfa-vattától szokott folyni az orrom. :twisted:

NEMOKA
Köszi a cd-t ma találtam meg a postaládikában. Már el is felejtettem, hogy beszéltünk róla amikor taliztunk az állatkertnél.
A hifink nem MP3 de a dvd-k azok, meg a számítógépek is lejátszák, úgyhogy frankó lesz. Azt sem tudom mivel háláljam meg ezt a sok meglepit. :oops:

Csak neeeeeem??? Még a végén összejön egy kistesó :lol: :lol: :lol: :lol:

DENIKA
Micsoda haspók Nikicica. :lol: 8)
Nagyon ügyik vagytok az éjszakai alvással.

dita75

Sziasztok,

Ancsi,

mostmár nagyon szép ideig bent tartottad Lócit, ideje lassan, hogy előbújjon :wink: Nagyon drukkolok, gondolom DItát értesíted majd az eseményekről :wink:

Viki mami,

Danika jól aludt, annyi, hogy 6 helyett 5-kor ébredt, így azóta fent vagyunk, vagyis mosmár csak én mert ő itt alszik mellettem a babakocsiban a teraszon.
Tegnap voltunk Szegeden, jól bevásároltunk neki játszószőnyegtől kezdve cumitartó zsinórig mindent. Nagyon jól viselkedett, oda-vissza aludt a kocsiban, Szegeden is csak egyszer sírt amikor már éhes volt, a McDonaldsnál kiültünk az ernyő alá, szépen hamizott üvegből és már mentünk is tovább. Átvittük a babakocsit is, nagyon jól elközlekedttünk vele.
És megint egyedül vezettem vele mert apa a saját autójával volt, azt leadtuk a szervizbe és amíg szervizelték addig csavarogtunk hárman.

Dita,

egy picit még tényleg várj, nehogy változatos legyen a neme Bogyónak mint Pamiéknál :wink:

Nemone,

örülök, hogy csak hiszti amit RÉka csinál.
A mei taiban még én sem tudom Danika kezeit kirakni pedig ő már 6,5 kg.

Zsuzska,

ari lehetett Oli a bodíban, kérünk fotót.
Izgulok a holnapi szuritól, de még inkább, hogy jövő hétenmár babaúszás, nagyon várom. Tegnaptól 3-szor kell leönteni Danikát fürdés közben, meg sem kottyan neki. :lol:
Vettünk Babe koszmó elleni sampont, eddig kétszer mostan neki vele és már most látható a javulás.

Czinki,

gratulálok Nándika fogacskájához! Nagyon ügyi, hogy suttyomban kinövesztette, akárcsak Lackó fickó :wink:

Denika,

Danika is haspók volt, egy idő után nem habzsol majd ennyire és akkor a bukás is kevesebb lesz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Dita,
AFP-vel együtt lesz UH is? Itt úgy szokták, hogy AFP eredménnyel kell menni az UH-ra, az meg 1-2 hét. Amúgy akkor már ha Bogyó is úgy akarja, egyértelműen meg tudják mondani a nemét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA

12. heti uhun mondta a dokim ha nincs panasz 4 hét múlva menjek megint.
Az 16, hét. Remélem hogy Bogyi is úgy akarja, még 3 hét! :roll:

dita75

Dita,

nekem annyira tetszik a középső vonalzód :lol: Hosszan el szoktam nézegetni hogy néz most ki Miss Bogyó :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

CSajok, jövök a képekkel,

Moncsi, én már régóta használom a Babe sampont, nagyon jó. Olcsinak azóta sincs koszmója. Ma kapta meg Olcsi az oltást, nagyon jól viselte megint duplát kapott most alszik. Doktornénink nem javasolta a babaúszást de mi úgy döntöttünk a férjemmel hogy féléves korában elkezdjük. Megvárjuk amikor is megkapja az 5. hónapban a Menjugate 2.-öt és utána elvisszük, azért aggódik a doktornénink hogy nagyon gyakori a fertözőveszély. Lehet hogy Danika bronhitiszére megfontolandó :oops: ??

Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska

Zsuzska,

nagyon jók a képek Oliról aranyos a kis pucér popója :lol: :lol:

A babaúszásról kikértem a dokink véleményét, ő azt mondta, hogy nagyon pártolja, és higyjem el, hogy azok a gyerekek akik babaúszásra járnak nem betegek sűrűbben mint azok akik nem járnak.
Mondjuk nálunk az uszoda nem olyan tömött mint egy nagyvárosban, gondolom a fertőzésveszély is kisebb ezáltal.

A dokink csak annyit kért, hogy a betegség miatt Danika a héten még pihenjen, és csak jövő héttől kezdjünk.

Izgulok, mert az eldobható úszó pelenkából csak 7-12 kg-ost kaptam és Danika még 6,6 kg körül van, remélem jövő péntekig jobban megközelíti a 7 kg-ot.

Holnap lesz mérlegelés a szuri előtt. Itthon én nem mérem, mert sokáig tart míg megáll annyira a mérlegen, hogy lemérje, és pucéran féltem, hogy addig megfázik. A betegség óta nagyon parás lettem, szerintem kell még néhány hét mire újra felengedek. :roll:

Kép}
monic80

sziasztok,

Dituli: én 18.hét körül tudtam meg, h Nándus fiú. én nagyon sűrűn jártam uh-ra és akkor mindig csináltak 3d-s dvd-t is, de nem volt ilyen drága. de a 4ds sem.

Évi : szupi, h jót buliztatok. én a mei-tai-t egy netes lánnyal varrattam. vele varratta Némóka és Monic is, szerintem nagyon szépen megvarrta én nagyon elégedett vagyok vele. a csajszi neve Monee85. de lehet, h jövőhétre nem lesz meg, de feleannyi, mint a liliputin. nem utolsó szempont :roll: 4000 plussz 615 postaktg.

Némóka: örülök, h csak hiszti miatt nem eszik Réka! meg sem dicsértem,h milyen szép a pitbull állása, nagyon erősnek látszik!!!

Monic: örülök , h jobban vagytok ti is! biztos szupi lesz az úszás

Viki: sajnálom az orrfolyást, remélem nem lesz több, és remélem láz is elmúlt már.

Zsuzska: Olcsi nagyon kis édi husi!

jól vagyunk, alma nem csúszik továbbra sem, de már a lét elég szépen megitta ma kanálból. de drnéni szerint nem kell még az alma, hiszen van elég tejcsi. de én azért a lét adnám neki, h szokja az izt. évforduló jól sikerült, bár a képnézegetés elmaradt, de este gyertyafény mellett sütizve nosztalgiáztunk , h mi minden történt az elmúlt 1 évben.

most sietünk pancsizni, Nándus most már sir, mert régóta fennt van.

puszi mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

CZINKUS
Emléxem! Pont uhun ültem és Viki irt hogy ne lukadjon ki az oldalam én nyertem, mert én fiút jósoltam. Felpattantam a székből, hogy igen én tudtam, tudtam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt 3D van de elég kicsi a monitor és nem látom olyan jól.
A 4D itt is olyan 10 körül van, de ahová bejelentkeztem az egy profi hely, és egy csomó ajándékot is adnak, de inkább én is várok még pedig apinak jó lett volna utószülinapi ajándéknak. Azt mondta mivel nem tartottuk meg a névnapját márciusban ezért meg kéne júniusban, hát ha ezt komolyan gondolta akkor az lesz az ajándék, mármint a dvd, meg a Bogyifotók és hogy megtudjuk a nemét.

Örülök hogy jól sikerült az este! Én imádok nosztalgiázni, apci nem annyira vevő rá, ki kell nála fogni a pillanatot.

MONIC
Bizti jó lesz a babaúszás, a mostohanővéremék is vitték a kisfiúkat és mindenki nagyon élvezte.

SUSKA
Szerelmes vagyok a kisfiad hurkáiba! :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Felteszem ide is, hátha a másikat nem olvassátok...

Szerintetek hasonlítanak???

Lili 33+5
Kép

Levi 27+5
Kép

Zsuzska, Monic,
ez a Babe sampon szerintetek még Lilinek is használható??? Mi vagy 2 éve Nizoralozunk, mostanra talán múlik a koszmó. Ott maradt meg, ahol anno a kutacsa volt, és nem mertem leszedegetni rendesen olajozás után.

Zsuzska,
micsoda kis hurkák...

Dita,
akkor értem az UH-t. Amúgy majd AFP eredménnyel is kell menned hivatalos 18-20 hetes UH-ra, ez az egyik kötelező, amit nem is biztos, hogy a dokid csinál. Nálunk egy szonográfus végzi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

visszajöttem, mert septiben olvastam vissza úgy, h Nándus a játszószőnyegen én meg mellette a puffon, és végig engem bámult, nem is játszott. úgy nézett,h már lelkifurim volt, h nem vele játszom, hanem netezek. a végén már hangosan olvastam, h legalább a hangom is hallja. aztán meg rohantunk pancsizni és mostanra végeztünk mindennel. elfelejtettem még 1-2 dolgot.

Dituli: aha , emlékszem én is!! :lol: ja, és avent kézi mellszivót vettem , mert az volt agyuramisten a gyogyóban csak. nagyon megszerettem, de rá kellett jönnöm, h hogy jó. pl az elején lévő gumimasszirózó akkor lesz jó, ha vagy azt, v a cicit benedvesited kicsit, akkor jobban rácuppan a cicire (szomszéd mondta). de 16,5 volt 5 pohárral 2 cumifejjel és plussz alkatrészekkel, de Vikimami féle medela gépi mellszivó már 18,5ért van, de azt rendelni kell a gyogyóban 1-2 nap lett volna, de nem tudtam várni. de elég is a kézi, rájöttem, talán kisebb a valószinűsége, h elromlik, a fene tudja.

Lina: :lol: hát , szerintem az orruk más, de egy kicsit más szögben is vannak, de a szájuk hasonlóan görbül :lol: :lol:

Némóka: sajnálom, h Réka nem birta a mei-tai-t úgy. kérdeztem is a párom, h mióta lehet meg nekünk a kendő, mert én kezdettől fogva igy hordom beenne Nándust, mert ő üvölt ha nem lát ki belőle.

na most meg én fáradtam el!
jó éjt mindenkinek!
hogy birjátok ezt a meleget?? gyerkőcök , kismamik? mi voltunk de 10,30kor babahordozóba sétálni , akkor kb csak 27 fok volt, du 17kor mei-taiba, jól össze is izzadtunk a 30 fokban. szegény Nándus csak úgy itta a vizet.pedig alig volt rajta vmi .
na pusza!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Linácska,

a sampon üvegére az van írva, hogy csecsemő sampon, kívülre a dobozára pedig: Lágy sampon gyermekek és csecsemők számára. Megelőzi a koszmó kialakulását és segíti eltávolítását.
Szerintem Lilinek is hatásos lesz, hisz Danikának is 2 mosástól nagyon szépen elkezdett lejönni.

Nagyon hasonlítanak a gyerekek szerintem :wink:

Czinki,

nálunk is meleg volt délelőtt, Danikának is adtam vizet, úgy itta mint aki szomjan akar veszni. Délután aztán megjött az eső, rengeteg esett, és most jó hűvös a levegő.

Ancsi ??????????????????????????????????????

Kép}
monic80

Sziasztok

Hát Suska megharapdálhatom ? :lol: a tökéletes hurkák... :wink:

mi éppen bronchitisre való hajlam miatt nem vittük babaúszni... mert könnyen elkapja... de mindenki maga dönti el :oops:
meg a középfülgyulladás... stb én arravoltam hajlamos inkább megyünk külön emiatt mert nem szimpi hogy lenyomják a gyerek fejét víz alá :oops: :oops: meg a fél óra időbe szorítás...

de az uszi jó dolog önmagában...mert az immunt is erősíti...

Lina vna hasonlóság, de Levinek férfiasabbak a vonásai... :lol:

ÉVi grt az 1 évhez :wink:

Czinke Nektek is grt..

szerintem is ráérsz almával..én abszolute nem erőltettem..mert lehet hogy később ez okozza majd a hozzászoktatási problémát ilyent is hallottam... élvezd hogy van tejci

Ditus örülök,hogy vársz UHuval... :lol: szerintem ha rajtad múlna egy napos lenen a várandóság :wink: :lol:

NÉmó szerintem is tápszert simán egy éves korig szükséges adni... a pépek csak mellé vannak...

Viki puszi

Ancsa :?:

Hugomnak 1100as a méhszája, a 34.héten van.. remélem kihúz még min.2 hetet! :roll:
Vendég

Boni,
mi is pont azt mondtuk apával, hogy hasonlítanak, csak Levi fiúsabb. De ez így is van rendjén.

Monic,
akkor majd megnézem azt a sampont, hátha tényleg jó. Bár tényleg lassan kezd múlni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Boni mami,

drukk a huginak, hogy bent tartsa még a pocaklakót! :wink:

Linácska,

szerintem próbáljátok ki. Én 1750 Ft-ért vettem.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Dita,
Remélem, tetszik majd Neked és Bogyónak is a zene! :D
Egyenlőre nem akarok kistesót, így vigyázunk nagyon! Őszintén nagyon tisztelem Évit, és minden ikres kismamit, hogy 2 gyerekkel bírják...

Zsuzska,
Nagyon édi Olcsi, és azok a hurkák! :D

Linácska,
Hasonlítanak a gyerkőcök!

Viki, Boni,
Tudom, hogy adni kell a tápszert még egy jó darabig. A doktornő arra gondolt, hogy elkezdenénk a hozzátáplálást. Amúgy totálisan kiborít a kiscsaj ezzel a nem evéssel! Éjszaka 50-est evett, persze 3,5 óra múlva felébredt, hogy éhes, de akkor is csak 50-et evett utána lökte ki a nyelvével a cumit. Gondoltm nem baj majd reggel éhes lesz és eszik rendesen. Hát, nem! Megint 50 után löki ki a cumit. Szerintem annyit eszik, hogy enyhítse az éhségét, aztán abbahagyja. Tegnap beszéltem a doktornővel, és írt fel új tápszert, holnap hozza el a férjem a receptet addig valahogy kibírjuk.

Boni,
Remélem a hugod bírja még pár hétig!+++++++++++++++++++

Monic,
Mi is használjuk ezt a babe sampont, de nekünk nem használ sajnos. Azóta enyhült a koszmó amióta bekenem fürdés előtt a fejét olajjal. Remélem nektek bejön majd!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Monic,
a Nizoral drágább. Bár amennyit mi hajat mosunk... Van, hogy 2-3 hetente, de nem is igényli Lili haja többször. Olyan szép mosás nélkül is. Állítólag anno jó, ha 2-3 havonta mostak az emberek, és valahogy úgy is tiszta volt. Ez a füldugózgatás nagyon visszaveti a hajmosási kedvet, így is üvöltve megy csak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

LINACSKA

Hasonlítanak, de hisz testvérek vagy nem??? :wink: :lol:

A fodrászomnak fenékig érő haja van és van hogy másfél hónapig nem mos hajat és egyáltalán nem is mondanád meg.
Én volt hogy hetente 3x is hajat mostam mégis egy szénakazal volt, és azt mondta hogy fokozatosan szoktassam rá magam valahogy az egy hetire. Hát mai napig nem bírom ki egy hétig. 5 nap után már minden bajom van, mert lelapul a frufrum és a szemembe lóg.

BONI
Drukk a hugicának, mikor utaztok le hozzá?
Azért szeretek kismami lenni, tegnap még át is adták a buszon a helyet. :)
Az a baj, hogy nem tudom még hogy mi van a lábacskái között és hogy nem láthatom naponta. :) :) :)

NEMO
Pláne hogy Éviéknél az ikrek mellett ott van Dorcusz is. :wink:
Én is csodálom a többgyerekes anyukákat, nálunk sokszor még a párom fia is felér vagy 5 gyerekkel, pedig nincs is mindennap itt.

MONIC, LINA
Tegnap mutatták a hírekben hogy felétek mennyi eső esett! Igy néztünk a párommal :shock: :shock: mert itt meg hétágra sütött a nap, dög meleg volt.

CZINKI
Nándus féltékeny ránk??? :wink:
Köszi a mellszívós tanácsot.

Holnap jön apósom és a párom unokatesója kerítést csinálni hozzánk.
Hú de fázom tőle. Külön-külön is kibírhatatlanok, hát még együtt. PErsze páromnak esze ágában sincs szabira jönni, nekem kell egész nap velük lenni, kiszolgálni, stb. :twisted: :twisted: :twisted:

dita75

Dita,
én ebből a tegnapi esőből teljesen kimaradtam. Elmentem Liliért az oviba olyan 4 körül, és mivel megígértem, elindultunk Kecskemétre a főtérre biciklizni. Aput is hívtuk, ő már mondta, hogy borul be az ég... Én meg úgy voltam vele, hogy ha már megígértem menjünk, max. nem biciklizünk. Tényleg borult, kicsit villámlott, kicsit dörgött, de úgy messziről. Bicajoztunk egy órát, átvettem a kismama ajándékcsomagomat, aztán Lili hiányolta a papit, hogy nem jött le velünk bicajozni, és mivel kezdett komolyabbra fordulni, felmentünk hozzá (ott lakik a főtéren), hogy megvárjuk még elmegy a vihar, és úgy megyünk haza. Na ott voltunk egy órát, és semmi. Egy kicsit talán esett az eső. A férjem meg hívott, hogy hol vagyunk, mert kb. 5 km múlva jönne le az autópályáról, de cseresznyenagyságú jegek esnek, nagy vihar van... Aztán megnéztük az időkép.hu-n, és ez az egész zivatargóc szabályszerűen kikerülte Kecskemétet, és ment Lajosmizse felé. Állítólag az árkok színültig voltak vízzel, mindenhol jég, levert növények... Mire mi jöttünk haza már semmi nem látszott. És szerencsére a fekete autónkon sem maradt nyoma a jégverésnek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nálunk hatalmas eső és jég volt. De mivel az esővel együtt jött a jég nem csinált nagy kárt. Mondjuk az idén még nem ültettem balkonos virágokat, így megmenekültek.

Megkaptuk a dupla szurit, Danika egyenlőre jól viseli, most éppen alszik. A kötelezőre való homeós golyócskákat így nem tudom neki még beadni.

Kép}
monic80

Linácska, hasonlitanak hiszen tesók, nagyon jók a képek. Babe-t én is 1750 ft ért vettem már két hónapja kezelem olcsa fejét.

Moncsi, örülök,hogy a szurit jól viselte Danika.

Boni, az álláspontom az úszással kapcsolatban hasonló mint a tiéd, mi még fontolgatjuk. Bár én nagy úszó vagyok, több évig úsztam induló asztma miatt, de akkor már nagylány voltam. Olcsa lehet ráér ezzel, mivel ez a babaúszás inkább kapcsolatteremtésről szól mint magáról a sportról.

Kép
pgsuska

Jó reggelt

csak itt kezdem ma :wink: :lol:

tegnap éjszaka a fiam velem aludt 2x kelt.. de egyből vissza is aludt muszáj voltam megtörni a különalvást, mert kipurcantam :lol: ez van... már 3 napja alig bírom visszaaltatni és minden reggel 4-5 között ébred drágám így kicsit ki vagyok..illetve lennék, de ahogy rámmosolyog az mindig erőt ad!

egyébként annyira megy! tegnap letettem az ágy mellé, hogy odamegyek a husit megnézni..mire a konyhába értem (kb.4 lépés) már az ágy közepén volt! 34cm magas az ágyunk!

Dita kitartás mára!

Némó remélem hogy Réka étvágya visszatér!

Moncsi jól viselte továbbra is szurit?

Évit én is csodálom! de! még igy se ment el a kedvem kistesótól

:roll:

Mindenkinek pussssz
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, de most csak füstjelezek. Holnap elutazunk és rengeteg dolgom van. Lackó továbbra is taknyol, köhög. Legyetek jók, ha időm engedi jövök.
20150601134430

Sziasztok,

Boni,

nagyon ügyes lehet Zsigi, mint a villám :lol:
Anyai szigor ide vagy oda azért be kell vallanunk, hogy nincs is jobb annál amikor a baba ott alszik veled, hallod a szuszogását, és átkarolhatod amikor csak akarod. És ha még ő is megfog, abban el lehet olvadni :lol:
AMikor Danika beteg volt akkor velem aludt és nekem nagyon jólesett, néha most is jó lenne de a szigor győzedelmeskedik és marad a kiságyban.
Amikor még nagyon pici volt akkor egyszer apa hozta be mellém mert nagyon sírdogált a helyén, összebújtunk és aludtunk reggel 11-ig. A szülés után akkor aludtam ki magam először.

Viki mami,

jobbulást Lackónak, nektek jó utat :wink:

Zsuzska,

majd beszámolok a babaúszást illetően,hogy bírja Danika.
Tegnap jutottunk el addig, hogy amikor leöntjük fürdéskor (már 3-szor kell leönteni), akkor a Danika hoppára előre becsukja a szemét és várja a vizet :lol: :lol: Hihetetlen, hogy milyen kis pici és 1 hét alatt hogy megtanulta! Apával nagyon meg voltunk lepődve, mindháromszor a hoppánál szemlecsukás történt.
Amúgy egyáltalán nem zavarja ha leöntjük, utána szépen kinyitja a szemét és nézegeti tovább a játékait :lol:

Mamik,

ti éjszakára mit adtok a babára? Nálunk Danikáé a leghűvösebb, így maradtam a rövidujjú bodí, rugi és hálózsák összeállításnál, de ő igényli, hogy egy könnyű takaró legyen rajta. Amíg rá nem teszem nem alszik jót, És így bizony melege van.
Lehet úgy, hogy mondjuk hosszú ujjú body+hálózsák+a vékony takaró?

Szurit nagyon jól viselte Danika pedig a prevenárt is megkapta, egész nap jókedvű volt, este 7-8-ig még hancúrozott is a jtszószönyegén, úgy dobálta kezét lábát mint egy kiscsikó :lol:
Estére azért adtam neki egy kis Nurofen szuszpenziót mert 37,5 volt fürdés előtt, szépen átaludta az éjszakát, 6-kor szopi után visszaaludt, most is alszik még.

Kép}
monic80

Boni mami,

még akartam írni, hogy a hajnali kelés nekem mindig nehezen ment de mióta Danika rámmosolyog ha a kiságy fölé hajolok én is elfelejtem a fáradtságot és a rosszkedvet :lol:
Ilyenkor azt sem bánom ha nem alszik már vissza, mert képes órákig vigyorogni játék közben.

Kép}
monic80

Tegnapi méretei Danikának: 6780 g és 62 cm. Havonta pont 4 cm-t nő. :lol: :lol:

Kép}
monic80

Jól elvagyok itt magamban korán reggel :lol: :lol: Már kimostam és kiteregettem egy adag ruhát, bepakoltam a mosogatógépet, reggelizetem és most könyvelést egyeztetek a mérleghez. Alig várom, hogy felébredjen Danika, mert akkor játszani fogunk :lol: Olyan jó, hogy mellette újra gyerek lehetek :wink:

Kép}
monic80

sziasztok,

Viki: jobbulást Lackónak, küldök gyógypuszit a vékony nyakincára!!

Monic: jó olvasni az írásod! nekem is vhogy 3-3,5 hós volt Nándus, amikor én is kezdtem így érezni. és egyre jobb! :lol:
nálunk mostanában nagyon meleg van 23-24 fok és Nándusra adok rövidujjú bodyt , egy vékonyabb rugit és ujjatlan vékonyabb (nem bélelt) hálózsákot, de a hálózsákot már 2 napja nem húzom össze a hasán, hanem széthúzom , h ne melegítse annyira. bár a párom szerint ez nem ér semmit, hiszen hason alszik, de szerintem azért számít. de szerintem én általában túlöltöztetem Nándust. bár ő inkább izzadós, mint fázós, még cicizés közben is sokszor leizzad.

Boni: nem vált be az új tápi, v nem azért kel fel Zsigi, mert éhes? nagyon ügyi, h ilyen szépen jár! gratula hozzá!

Dita: szuszááááá! :lol: :lol:

Lina: nekünk nagyon bejött a babe sampon. nagyon gyorsan elmúlt a koszmó, most már alig használjuk.

tegnap nagyon kis anyámasszony volt Nándus, nagyon kedvetlen volt du, meg is mértem a hőjét, mert azt hittem , h hőemelkedése van, de nem. szerintem a nagy meleget nem bírta.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép
Kép

rakok fel 2 fürdős képet, az első jan 25.-ei, a második tegnapi. hát már ekkorát nőttünk és változtunk, olyan fura! pedig mintha tegnap szültünk volna :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Czinkus

Először az első képet nézegettem, még nem olvastam hozzá a kommentet, furcsállottam hogy összement Nándus a mosásban??? :lol: :lol: :lol:

Pedig szokni kell a meleget mert még hol van az igazi nyár??? Azok a jó kis 42 fokos melegek! 8)

Monic

Mi jókat játszotok Danival! Énisénis!!!! :D
Örülök hogy a szurit a kis lázon kívül könnyen megúsztátok.

Viki
Jó utat, vigyázzatok magatokra, Lackónak jobbulást!

Boni
Hát akkor kaméleon szemeidet kapd elő ha ilyen gyors Zsigi.
Eljött az időszak amikor két kezed és két szemed nem elég. :)

dita75

Czinki,

Danika is leizzad a szopizásban mindig, és én is túlöltöztetős vagyok :oops:

Dita,

játszószőnyegen szokott sokat játszani DAnika, egyedül is jól elvan,de szeretek vele ott ülni ha van időm, mert a szőnyeg csörög, zörög, csattog, dudál és zenél ha a megfelelő helyre csep a kezével és a lábával, és én azt tanítgatom neki, hogy egyedül is megtalálja a helyeket :lol:
Szoktunk sétálni a kertben, el szoktam magyarázni, hogy majd melyik színű rózsát vigye a lánynak ha udvarolni megy.

Kép}
monic80

Dituli: hahahaha :lol: :lol: szerencsére nő mint a paszuly! :lol:

Monic: nem lehet elég korán kezdeni a tanítást! én is amikor sétálunk a meitaiban mindig mindent magyarázok. megmutatom a kutyát , macskát, disznót, minden állatot, amit látunk és még sok mást is. és Nándus is imádja nézni a virágokat, megtanítottam neki, h az akácvirágból fincsi a méz! :lol:

nagyon meleg van, de voltunk sétálni de 1,5órát, de most bent vagyunk a hűvös lakásban , ahol csak 24,5 fok van, és minden ablak bukón, h legyen levegő is. tök jó volt, mert sétáltunk kicsit, de mivel nagyon meleg volt, elmentem a játszótérre, ahol volt egy pár pocakos anyuka gyerkőccel, és az egyik a párom munkatársának a felesége volt. még soha nem taliztunk, de tudtam, h már csak 1 hó és jön a 2. baba és a kislány Dóri, így amikor hallottam , h Dórizgat egy pocakos mami, megkérdeztem , h nem e ő az, és tök jót dumcsiztunk. uh szerintem lesz pajtink a játszón. de-ként szoktak kint lenni. igaz ott a nagylány már 2,5 éves, de tök jó volt dumcsizni az anyukákkal!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monic,
nekem kellett 2,5-3 év, mire leszoktam a túlöltöztetésről. Én fázósabb vagyok, ezért egyértelmű volt, hogy Lilit is öltöztettem ezerrel, na meg ugye nekünk születésekor december volt.
Tegnap már csak egy rövidgatyás, rövidujjas vékony pizsiben aludt takaró nélkül. Azt mindig lerúgja magáról, és ha véletlenül betakarjuk addig forgolódik, még leszedi magáról. Így már be sem takarjuk. Egyszer szólt eddig, hogy takarjam be, vagyis bízom benne, ha szükségét érezné, szólna újra. Meg nem fázott meg eddig, szóval bízom benne, hogy ez így helyes.

Czinki,
mutattam apának a képeket, közölte, hogy húúú mekkora kuki :lol:

Viki,
Jó pihenést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,

én is fázós vagyok nagyon :oops:

Czinki,

örülök, hogy találtál beszélgető társakat :wink:

Kép}
monic80

Monic,
lassan biztosan kitapasztalod Danika hőháztartását. Valahogy tél előtt még jó lenne beállnotok, mert ha túlöltözteted, leizzad, hideg van, és hamarabb meghül. Tudom, nem könnyű, még most is van lelkiismeretfurdalásom, hogy nem takargatom, de próbálom belátni, hogy nem igényli Lili. És bízom benne, hogy ő már szól, ha nem jól gondolom. Nektek ez még azért odébb van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nálunk egy 12 éves cula van de ő sem szeret takarózni! Már 20 fokok voltak de ő még kapcsolgatta a konvektort hogy fázik. :twisted:
Persze egy szál pöcsben alszik és nem húzza magára a paplant.
Aztán még én voltam a gonosz mostoha és miattam van állandóan megfázva. :twisted:

dita75

Jó reggelt mindenkinek!

Én már hajnal óta belevetettem magam a számokba, még van egy kis gubanc amit ki kell nyomozni 31-éig :?
Danika jól van, tegnap egész nap hőemelkedése volt és néha keservesen felsírt, biztos a szuri miatt. Ettől függetlenül ugyanolyan cukorfalat volt egész nap mint máskor. :lol:

Kép}
monic80

Nem is mondtam...
Tegnap, hogy ott voltunk a kontrollon a Heim Pálban, találkoztam egy anyukával, kb. egyidős terhesek vagyunk, 4 hónap volt a nagyobb gyerekeink között..., szóval jól elbeszélgettünk, és kiderült, hogy nekik is a 15 hós védőoltás után pár nappal lett a vesemedencegyulladás, nekünk is, meg még volt pár ilyen gyerek a kórházban. Elgondolkodtam, hogy lehet valami összefüggés???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska,

nagyon érdekes amit írtál. Esetleg dokit nem kérdeztél még, hogy lehet-e a védőoltás mellékhatása a vesemedence gyulladás?

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?