Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
A profilodban a mailcím az jó? Mert akkor inkább erről oda írnék.
Niki
lani

Niki!
pohlya@index.hu, várom tapasztalatodat a dokiról.
Jó lenne, ha megírnád, hogy mennyire vesz részt a szülésben.
Nagyon köszönöm
Andi
jós

Sziasztok!

Andi,
Ez a kérdés kicsit megihletett, mármint, hogy mennyire vesz részt a szülésben:-))) Hát, próbálkozik rendesen, beveti minden tudását meg néha a kezét is, a nagyobb részesedés érdekében, de a végén tuti Neked kell megszülnöd a babát :-))))))

Viki, a pihent:-D
ccviki

Sziasztok!

Mindenkinek köszi apasági ügyben a segítséget, annak is, aki magánba írt nekem. Az a helyzet, hogy az önkormányzatnál teljesen mást mondtak, mármint, hogy totál mindegy a dátuma, a lényeg, hogy leygen. Egyébként 20 perc alatt megvan, persze a várakozást leszámítva! Kép

Kislányomat - legyen akármi is a vezetékneve - Bernadettnek fogják hívni. Én legalább is biztosan! Kép

Ma (mert ugye már csütörtök vanKép) megyek UH-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen! (meg hogy ne felejtsem el megkérdezni azt, amit meg akarok! Kép)

Ma olvasgattam az Óbuda újságot, és egyszerűen csak röhögni tudok rajta, egyesek mennyire hülyének nézik az embert. (most a Margit bizonyos osztályainak a megszüntetésére gondolok) Véleményem szerint ha már így akarják megoldani az egészségügy problémáját, először nézzenek körül ott, ahol a "nagyokosok" laknak. Na arra felé nem egy kórház van! Én nyugodt vagyok, annak ellenére, hogy június után várható a szülésem, de nem tudom befogni a számat, ha ilyen ügyről van szó.

Más.

Valaki nem tudna segíteni, mi a szöszt csináljon az anyuka, ha a gyermeke (pár hetes) csak függőleges helyezetben hajlandó elaludni, esetleg hason ideig-óráig? Nekem semmi ötletem nincs, de biztos van, aki tudna segíteni vagy legalább tippet adni ebben a témában. (nem mintha ne próbált volna már meg mindent az anyuka, tekintve, hogy már a harmadik babával csinálja végig anyai teendőit)

Nagyon kösz

és pussz: Dica
dica

Sziasztok!
Dica
Szóval elalvás kizárólag anyán/apán lógva? Akkor egy függözsák a megoldás:-))Kiságy fölé akasztva, hogy azért szokja a "normális" alvóhely látványát is, hátha kicsit később megjön a kedve a vízszinthez:-) Kitartást a szülőknek:-)

Üdv,
Viki
ccviki

Jós-Andi, ha jársz erre,
nézz be a 35 év feletti kismamák topikjába, pont arról van szó, amiket te is kérdeztél.
rjuli

Kösz Vik az ötletet, feltétlenül átadom kipróbálásra!Kép

Ciao,
Dica
dica

Sziasztok!!

Én 3 gyerek anyukája vagyok. Szintén a Margit kórházban szültem, legutoljára 2000. augusztusában. Érdeklődnék tud-e valaki valamit Sávai dr-ról? Megtalálható-e még a kórházban?

Előre is köszi a válaszokat!!

[url]=https://babafalva.hu]Kép[/url]
noncsi

Noncsi,
Csak kis segítségre telik: kb. egy hónapja olvastam (úgy emlékszem) a nevét a terhesgondozóban a rendelést tartó dokik sorában.

Üdv,
Viki
ccviki

Noncsinak:

igen, rendel még, de semmi többet nem tudok róla. Kép

Valahogy nekem nincs szerencsém az orvosokkal...

Remélem nincs (komolyabb) baj.

szió,
Dica
dica

Köszönöm az információkat!

Dica részére:
Köszike, nincs semmi baj, csak már illene ellátogatni hozzá, nehogy elfelejtsen örökre :-))) Meg egy-két kérdésem lenne még hozzá!
Neked miért nincs szerencsét a dokikkal??

Szia,
Noncsi
popjpeg{81017,}

noncsi

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van Kép
Noncsi: csütörtökön voltam bennt a kórházban és pont láttam a Sávai dr-t nekem nem ő a dokim de anyumnak igen Kép

Na végre nekem is megvolt az AFP-eredményem, és a 18 heti UH-m, szerencsére minden a legnagyobb rendben volt. Sajnos a nemét nem tudták megmondani mert eltakarta a lábával, de csütin megyek a dokimhoz lehet,hogy megkérem nézze meg azóta hátha elmozdult és lát valamit mert utána egy jó ideig nem lesz UH- azt hiszem. De végülis a lényeg, hogy minden OK.
Ja viszont holnap be kell mennem megint vérvételre mert a vércsoport ellenanyag szűrést mégegyszer leveszik. Emlékszem a Barbinál is kétszer vették le.

Mindenkinek szép napot!

Niki
lani

Szia Niki!!

Köszi szépen, akkor most már tudom, hogy megtalálom őt odabent.
Sok örömöt és egészséget kívánok a kis jövevényhez!

noncsi

Niki!
Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van. Nem baj, hogy nem mutatta meg magát a baba, majd később megtudjátok. Fiut v. kislányt szeretnétek?
Köszi, amit leírtál a dokiról, megtudod adni a telefonszámát is? Hol rendel pontosan? Egy
biztos, többé nem akarom látni a Sóvágót. Most nem a saját gépemről írok, de ha megjavult akkor írok privátban is. Addig is vigyázz magatokra.
Puszi Andi
jós

Sziasztok !

Remélem, akkor nekem sem lesz "szerencsém" a Sóvágó dokihoz. Csak azért, mert tavaly pl. a szülésem időpontja egy nappal esett előbbre, mint a dokim (dr. Sztanyik) szabijának kezdete és ő azt mondta, hogy a Sóvágó doki a helyettese, ha nem lenne itt a szülésre.

Lani,
Tényleg csak a jó hírek számítanak, legalább egy darabig még ettől is izgibb lesz a terhesség:-) Mondom én, aki baromira kiváncsi vagyok mindig a lábacskák közötti helyzetre:-)))))))

pá,
Viki
ccviki

Szia Doris!

Köszi az infót az andrológiai vizsgálatról. Jókor, de eléggé el vagyok veszve mostanában... Kép Nem is értem, miért nincs a játszótereken net-hozzáférés az anyukáknak... Kép Életem Párja nem szokott szolizni se szaunázni, de a fél óra - órás nagy ázalgásoktól a fürdőkádban is lehet, hogy eltiltom. Kép Egyébként hol, és hogyan lehet ezt a vizsgálatot elvégeztetni? Gondolom kell valamiféle beutaló, vagy ilyesmi, nem? Az utcáról csak nem mehet be az ember, hogy csókolom, egy andrológiai vizsgálatot szeretnék. Kép Kép

BMárti

BMárti
bmárti

MártiKép
Egy szimpla megfázás vagy virusfertőzés is okozhat gondot tehát érdemes megcsináltatni a vizsgálatot. Nekem a nőgyógyászom adta meg az andrológus adatait, Ő irányitott Hozzá. Időpont egyeztetés alapján jutottunk be. Szivesen leirnám a cimét, de sajna nincs itt velem Svájcban viszont ha szólsz az orvosodnak javasol majd valakitKép
Drukkolok továbbra is és ne keseredjKépKép

Puszi: Doris
doris

Szia Doris!

Köszi az infót, és a drukkot is. Kép Ha a meleg vizes nagy ázalgások betiltása nem hoz eredményt 2-3 hónapon belül, akkor megkeresem újra a nőgyógyászomat. Biztosan ő is fog tudni andrológust ajánlani.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok lányok! Kép
Rég jelentkeztem, bocsi érte! El voltam (vagyok is) kenődve az utóbbi időben és nem akartam a ti babaváró hangulatotokat is rontani. Szóval immár jó három hete szoros nyomkövetés alatt vagyok, 3-4 naponta van flow-m, ctg-m és uh-m, mert sajnos elöregedett a méhlepény és kevesebb a magzatviz is, valamint a baba súlya sem volt az igazi. Hálistennek idáig minden rendben van, még a súly is növekedett. Ami nagy hirem van, az az, hogy jövő hét pénteken biztosan megszületik a csajszi, mert a dokim befektet és megcsászároz. Éppen, hogy nem lesz ikrek, de hát ez ilyenkor már a legkevesebb. Kép Kép (komolyan én is olyan hülye tudok lenni, hogy még ez is eszembe jut Kép )
Remélem, ti jól vagytok, további kellemes pocakosodást mindenkinek.

bogyeszka
bambrus

Drága BogyeszkaKépKép
Nagyon sajnálom...de hál az égnek ezek szerint elég nagy a babácskaKépHány hetes vagy és mekkora a becsült súlya a babácskának? Egyáltalán minden érdekel. Ki csinálta a flow-t? Milyen gyakran ismétlik? Tudod nekem is ez a flow volt a mumusom bár igy utólag ennek köszönhetem Lilcsike életét mert nekem is a gyakori flow mutatta ki, hogy nagy a baj... Drukkolok nagyon, hogy minden simán menjen jövő pénteken vagy addigKépKép

doris

Szia Doris Kép
Most vagyok a 38. hét végén (mindig hétfőn van az új hét Kép ), a becsült súlya perpill 2800 körül van (mint egy hete, és mint két hete is), de a doki szerint látszik a gyarapodás. Most már azt is mondta, hogy plusz/minusz 600 g. Kép A flow-t mindig más csinálja, a doktornők nevét nem tudom, de nagyon aranyosak. 3 naponta járok be a kórházba, akkor van minden nyalánkság, flow, ctg, uh. Semmi bajom egyébként a vizsgálatokkal, amig mindent rendben találnak Kép Kép

Egyébként azon ábrándozom kicsit, hogy induljon el korábban a szülés és mégiscsak tudjak legalább vajúdni egy kicsit. Kép Kép

bogyeszka
bambrus

Sziasztok!

Andi: ok várom a leveled Kép
Viki: Igen én is ezt mondtam a páromnak, hogy így legalább tök izgalom mindíg mikor megyünk UH-ra. De nem vagyok elkeseredve sőt tök jó mert olyan titokzatos Kép Kép Kép
Te jól vagy?? Mikor mész legközelebb a Sztanyik dokihoz?
bogyeszka: remélem minden rendben lesz és pénteken már a kezedben tarthatod a babádat!Kép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Niki
lani

BogyeszkaKép
Jó, hogy már ilyen előrehaladott a terhességedKépDrukkolok, hogy meginduljon magától a szülésKép

Puszi:Doris
doris

Noncsinak távirati stílusban:

Örülök, hogy csak látogatási céllal keresed a dokit.

Ami engem illet, annak oka egyszerű. Idáig még nem volt állandó orvosom. Legalább is olyan nagyon állandó, így nem ragaszkodok senkihez. Muszáj vagyok bízni bennük, és egyfolytában lesem a baba-híreket, no meg titeket a fejleményekkel.Kép

No, ez elég hosszú lett,- akkor visszavonom a távirati stílust... Kép

üdv,
Dica
dica

Sziasztok!

Niki,
Köszi, minden rendben velünk. Csütörtökön jártam a dokinknál, meg voltunk egymással elégedve:-)) Legközelebb a 26 hetes vizsgálatok és az azt követő Uh után találkozunk (ha addig semmi gond nem lesz, de miért lenne)
Veletek mizújs?

Bogyeszka,
Ok, nem egészen sima ügy a Te eseted, de eddig pl. mindig olyan "problémásabb" kismamikkal kerültem egy szobába a kórházban, akiknek alulbecsülték a baba súlyát (csak ez enyémeket tudták rendszeresen felül:-). Növöget a pocakod, növöget a babád is és alig van pár nap hátra Nektek a boldogságig:-) Kellemesen izgis napokat kívánok!

Pá,
Viki
ccviki

Sziasztok!

Viki,
köszi megvagyunk eddig minden oké Kép
Én is csütörtökön voltam a dokinál Kép

NIki
lani

Sziasztok!

Niki,
:-)) Te hánykor jártál nála? Mi (apa+kölkök is) 16.40-re mentünk, de az előttem levő kismami 5-kor jött ki:-) Csak nem az voltál Te?? :-)

Viki
ccviki

<font color="0000ff"> Kép Sziasztok lányok! Kép

1000 éve nem jártam erre, azaz majdnem 6 hete, amikor megszületett harmadik kishercegem Olivér.
Néha olvasgatlak benneteket, de már nem nagyon tudok mit írni!

Kép Gratulálok minden pocaklakóhoz! Kép

Bogyeszka! Kép

Sokat gondolok rád és sok sikert a szüléshez! Ügyesek legyetek! Kép Kép Kép

Lani! Kép

Drága Niki ne aggódj annyit a mocorgások miatt, meglátod minden Ok lesz, Olivérnek is voltak lustább napjai, néha meg rugkapált ezerrel.

További jó babavárást, élvezzétek ki minden pillanatát!

Puszi Sziszike</font>Kép

bedoli

Sziasztok!

Viki: Én nyolcra mentem úgyhogy nem én voltam Kép
Sziszike: Köszi szépen a jókivánságokat!!!

Niki
lani

Sziszike, köszi! Kép Bár rajtam aztán nem múlik semmi, halálügyesen fogok felfeküdni a műtőasztalra, nagyjából ez lesz az én közreműködésem az ügyben.

Viki, az a pár nap tényleg már csak kettő... Kép hajaj... Kép
bambrus

Sziasztok !

Bambrus,
(örülök a változatos nickjeidnek:-)))
Azért ne bízd el magadat, a műtőasztalra felfekvést is el lehet ám rontani, komoly feladatként kezeld:-)) Csak óvatosan közelítsd meg és győződj meg, hogy nem foglalt-e már. Ha igen két dolgot is tehetsz: vagy sűrűn bocsánatot kérsz és másikat keresel, vagy lejátszhatsz még szumó birkót az asztalon fennmaradásért:-)))))))
Na, ha ez gagyiságom sem segít beindítani pénteken a császármetszést, akkor semmi sem:-))))
ccviki

Szia Bambrus!

Nyugi, még felfeküdni sem kell, fullszervíz van, feldobnak!!! Minta pillét, elkap egy markos műtőslegény és felrak. Aztán csak az élvezet marad Kép
Sok sikert!

Éva
evaanya

Sziasztok!

Tegnap megszületett bogyeszka kislánya Anikó Zsuzsanna 3000 grammal és 51 centivel.
thira

Gratula Bogyeszkának, és drukkolok, hogy mindenkinek egészséges kisbabája szülessen!

Dica
dica

BogyeszkaKép
Szivből gratulálok és sok-sok tejcsit kivánok Neked pedig mielöbbi felépüléstKép

doris

Sziasztok...

Én a hetedik hétben vagyok és a Sóvágó doktor urat javasolták nekem aki tud róla valamit megköszönném az infókat.
cathy29

Sziasztok!

Itt is gratulálok Bogyeszkának végre! :-)

Cathy,
Üdv körünkben!
Nemrég volt róla szó, sajna nemtom mikor pontosan (1-2 hete) talán érdemes lenne visszalapozgatnod
ccviki

Köszönöm szépen a gratulációkat! Kép Tegnaptól itthon vagyunk, végülis túléltem a műtőasztalra pilleként való feldobálást is... Kép

bogyeszka
bambrus

sziasztok lányok!

Már régóta olvasgatom a fórumot!
Dr Bánkúti Ernő az orvosom és most nyáron szeretnék teherbe esni! Sajnos a doktor úrról nem sok hozzászólás van egyetlen fórumon sem.. Ha valaki közületek esetleg ismeri ne adj isten szült is nála, nagyon örülök ha mesélne a tapasztalatairól!! Kép)
Előre is köszönöm a segítségeteket! Kép

Adri
macskafül

Thira, az 51 centi valójában 49, de ezen már nem múlik! Kép Kép

Most alkotok éppen egy albumot, ha valaha elkészül, megmutatom a képeket a kiscsajsziról és a bátyjáról. Kép
bambrus

Bocs, gondosan elolvastam, hogy 10:51 perc és 49 centi, majd leírtam, hogy 51 centiKép az időt meg kihagytam.
thira

<font color="0000ff">Sziasztok lányok!

Gratulálok minden pocakosnak és pocaklakónak!

Bogyeszka! Kép

Szívből GRATULÁLOK Neked a kiscsajszihoz.

Ami a baba hosszát illeti, nálunk 53 cm-t mértek, de valójában csak 51 volt Kép Olika. Holnap leszünk 8 hetesek és most már 55 cm és 4960 gramm! Kép

Jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Puszika Sziszike</font>

Kép

bedoli

Kép

<font color="119911">ALMÁRÓL tud valamelyikőtök valamit???
Már nagyon régen írt, ha igen kérlek jelezzétek, hogy mi van velük!!!!

Előre is köszike

Sziasztok Sziszike</font>

Kép

[color=#0000ff]További kellemeshétvégét nektek!!!

bedoli

http://babanet.hu/album/main.php?album=2599&page=1

Itt meg lehet nézni a sztárfotóinkat. Kép
bambrus

Sziszike!
ne aggódj, Almuska jól van, ha 1 Almára gondolunk?! Szép kismama és 1kis vizesedésen kívül semmi gondja. Már nem sokáig dolgozik, utolsó hetekben már pihenni fog. Most ha pontosan tudom....33.hétben van.
Angelka 31
angelka

Sziasztok Lányok!

Már jó rég jártam erre! Annyi az új kismama azóta...., nem gyözöm olvasni a fejleményeket!

Most látom BOGYESZKÁÉKnál, megszületett
a kislány! HURRÁ!
GRATULÁLOK!!!!!!!

Tegnap léptem a 34. hétbe!, jól vagyok, a csülkeim, jobban mondva a bokám + lábfejem dagad néha estére, de van hogy reggel is pufókabb az átlagnál! De ennyi az összes nyavajám. : - )
Még 1 hetet dolgozom, de az ülés már nem annyira tetszik, de ezt már féllábon is....

Viszont kelle innom a málnalevél teát, de ahol vettem nem tudtak segíteni, hogy mi módon és mikor tegyem ezt! Itta valaki már vagy hallottatok róla? Nekem a szülésznöm javasolta a 35. héttöl, de sajnos nem tudta, hogy is kell inni, reménykedtem, hogy majd ahol veszem, de nem....
AKI TUDJA SEGÍTSEN!!!!!!!

Július 13 a NAGY NAP, már nagyon várom!!!!
Van valaki ugyanerre az idöpontra vagy a közelében kiírva?

ANGELKÁM!
SZORÍTOK!!!!!
HA MA BESZÉLNÉL A SZÜLÉSZNÖNKKEL PUSZILOM!!!!
Mg-csak ennyit írok-TUDOD!!!!!!!!!!!

SZISZIKE!
Írtam neked! - megkaptad?
Megjött az eredmény? A benti címem nincs meg neked?, gondolom elhagytad azt is, de most megírom e-mailben.

Puszi minden Pocakosnak és
már Anyukának is!
Legyetek jól!
Alma
almaa

BOGYESZKA!
Legyél büszke!
Nagyon szép a picilány is!!!!

Puszi nektek,
Alma
almaa

Kép Sziasztok lányok! Kép

Bogyeszka!

<font color="0000ff">Én is megnéztem a pici lányt, vele együtt titeket is nagyon aranyosak vagytok!!! Kép

Angelika! Kép

Köszöm az infót azóta már sikerült felvennem a kapcsolatot Almával!
Mégegyszer köszike!

Alma! Kép

Csakugyan nincs meg a benti címed, csak az otthonira tudtam írni.
Ha Olivér eredményére vagy kíváncsi, akkor kétfajta bacit is találtak a tenyésztés során és mivel nem hatottak a kencék, most antibiotikumot kap, remélem ettől már tényleg rendbe jön és akkor rengeteg képet küldök majd Neked! Kép

Puszika mindenkinek Kép

Sziszike</font>

bedoli

Sziasztok!

Alma!

Még mindig egyben, és jól vagyok, valszeg júli 13-14 körül szülök. De hogy mi ez a málnalevélivásos dolog, azt nem tudom. Sztem mindenkinél més jön be. Én is dolgozom, és bírom.

Drukkolok mindenkinek, és fel a tejjel! Kép

Dica
dica

Sziasztok Lányok!

Szia Dica!
Még jó, hogy egyben!!! Több mint 1 hónapunk van hátra!!! : - )
Te mikor mész UH-ra?

A Málnalevél teától állítólag könnyebben tágul majd az ember...
Bementem ma is még egy herbáriába és ott azt mondták 1 dl-hez vízhez / 1 csapott kávéskanálnyi teafü kell / és ebböl naponta 1-1,2 liternyit igyak, majd a 36. héttöl...
Hát nem tudom, remélem beválik, ha nem jön az EDA! (persze ez csak vicc volt)

Sziszike!
Írtam neked e-mailt ,még tegnap!!!

Legyetek vidámak és szépek!
Puszi,
Alma
almaa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?