Ancsuti!
Túl régóta nem járok hozzá, de mivel nagyon rossz tapasztalataim voltak előzőleg a dokikkal, akivel volt dolgom, és nagyon ajánlották, hát bevállaltam. Mi több mint egy éve próbálkoztunk , sikertelenül, mikor hozzá kerültünk. Nem áltatott feleslegesen, és a szokásos blabla szöveggel, hanem rögtön a tettek mezejére lépett. Az első alkalommal elindította a kivizsgálásainkat. Sajnos elég rossz leleteink születtek, főleg a férjemnek....aztán láss csodát, úgy tűnik mégiscsak, magától megoldódik a dolog, mert úgy tűnik végre,végre sikerült. Még nem mentem vissza hozzá, mert várom, hogy megerősödjön ott bent a baba, meg nem sürgős, hiszen mi akarjuk őt! Kb 8 hetesnek gondolom, de majd a doki megmondja
! Még várok 2 hetet, aztán megyek.
Kérdésedre: a magánrendelésén , ha odamész csinál uh-ot, mert van a szobában. A rendelő nem nagy durranás, de minden van ami kell. Engem is nézett hüvelyi uh-on, teljes vizsgálat volt, minden felmerülő kérdést alaposan megvitattunk és maximálisan kielégítő válaszokat kaptunk. Mi egy egész óráig voltunk bent nála, tehát nem sietett megszabadulni tőlünk, hogy minél hamarabb fogadhassa a következő "tejelő" betegét. Ez nekem nagyon sokat számít! Úgy láttam a kórházban is ment uh-ra kismamákkal, mikor én vérvételen voltam. Míg várakoztam ott a folyosón ott is odajött hozzám és volt 1-2 kedves szava hozzám. Hát ennyit tudok egyelőre neked mondani. És te hány hetes vagy?
Remélem tudtam segíteni!