Sziasztok!
Eleni, jobbulást kívánok ANginak! Természetesen Neked is, ha még benne lennél. Krisztike nem kapta el, ugye?
Értem a lényeget. Majd szóban még lerendezzük. Szerintem egyáltalán nem beszélsz hülyeségeket.
Kamasz lányod kritikája érthető. Én is ilyen voltam. Most utólag visszagondolva..... szegény anyukám!!! Próbáld meg "visszafogni" magad egy kicsit, úgy csinálni, hogy az Anginak is jó legyen. Persze szerintem sehogy sem jó. Na, ezt majd megint szóban, mert belekavarodok ismét. A hely pedig nem alkalmas a kamasz lélek rejtelmei c. kiselőadás megtartására.
Mona, a méhpempőről már hallottam. Nagyon hatásosnak tartják. Szedd csak nyugodtan. Egyetértek abban, hogy inkább a természetes gyógymódok, mint a mesterséges gyógyszerek. Sajnos esetünkben ezek már nem elegek, bár biztos vagyok benne, hogy segítenek. Meg vagyok győződve arról, hogy a méhnyálkahártyám is a cinknek és a sok-sok fehérjének (túró hegyek, kefír, tej, szója, tojás) köszönhető. Talán a következő ciklusban én is kipróbálom a méhpempőt. Egyelőre elég az a sok marhaság, amit beszedek (lsd. Clostilbegyt, e-vitamin, cink, folsav, multivitamin). Egyébként méhpempőt a DM-ben is lehet kapni, ha legközelebb venni akarsz.
Csak szóban akartam, de leírom inkább most. Sokat gondolkodtam a "dilemmádon" a család-dolgozás témában. Szerintem nagyon szubjektív ez a dolog. Van, aki tud teljes szívvel a családjának élni, ahogy Te is. Van, aki el sem tudja képzelni, hogy otthon maradjon évekig. Ha szereted így, akkor örülj, hogy ilyen lehetőséget kaptál, és igyekezz azt maximálisan kihasználni. Találj valami hasznos, értelmes elfoglaltságot magadnak mellé, amivel úgy érzed, tettél valamit magadért, vagy a családodért, vagy csak úgy. Most nem tudok konkrét ötletet mondani, de gondolkodom rajta. Hangsúlyozom, ez az én véleményem, én így gondolom, és csak az egyszerűség kedvéért írok sokszor Felszólító módban, egyes szám 2. személyben. EGyébként én nem tudnám eldönteni, hogy mi is lenne a jó.
V.szeg én is dilemmáznék. Most azt mondom, hogy itthon maradnék a gyerekekkel, de lehet, hogy később ez változna.
Beatrix, nálatok tényleg zajlik az élet!
Gondolom, örült Csabika a szandáloknak. Nem győzi váltogatni. Várom a fényképeket, napszemüveggel is.
Tudom, hogy Erdődi az egyik legjobb UH-s. Ezért teljesen nyugodt vagyok.
Györgyi, előzőleg tényleg nem volt semmi még a 10. napon. Akkor képet sem kaptam. Most itt vannak az apróságok.
Mi van Nikikével? Élvezi a jó időt?
Köszönöm mindenkinek a drukkolást!
Nagyon jól esik! Egyszer tényleg elviszlek benneteket magammal, és akkor az ajtó előtt mehet a szurkolás.
Kicsit sem lennénk feltűnő jelenségek.
Tuti kitiltanának minket egy időre a Hetényiből.
Nem nagyon bánnám. Miért is nem lehet nekünk választani a kórházak között? Vagyis lehet, de mivel ez van a legközelebb, és első a baba biztonsága, így kénytelenek vagyunk behódolni. Hmmm...
Találtam ezt a képet. Nagyon morbid!
Oh, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Sajnos holnap délután nem tudok menni talira.
A húgommal lesz elfoglaltságom. Ne haragudjatok! Ezt ma tudtam csak meg.
Megyek, tanulok még egy kicsit. Pontosabban még csak tételkidolgozok. A tanulás majd ezután jön.
Legyen kellemes estétek! Szép álmokat!
V.